amigdas.com

Cum să atârnă o potcoavă pe ușă

Cum să închideți un potcoavDin timpuri străvechi, potcoavul a fost considerat un simbol al norocului și al fericirii, spun că aduce prosperitate și prosperitate casei. Acest talisman poate, de asemenea, să protejeze locuința de spiritele rele și energia negativă a oamenilor răi.

Mulți dintre noi credem în semne și credințe, doresc să păstreze armonia și pacea în căminul lor, fericirea și prosperitatea familiei, astfel încât să cumpere diverse amulete și talismane în casele lor. Pentru oricare dintre talismani aduce cu adevarat fericirea, trebuie sa stiti cum sa o folositi. Același lucru se poate spune despre potcoavă, trebuie să stea în poziția corectă și numai atunci talismanul va aduce noroc stăpânilor săi.

Un pic de istorie

Chiar și în Egiptul antic, atunci când faraonii domneau acolo, caii de nobili au pus potcoave cu tocuri de aur. Uneori cai a pierdut potcoava prețioasă și omul sărac care a găsit un astfel de obiect, imediat a devenit asigurat, a fost în cele din urmă norocos, a zâmbit fericirea.

Calul slavii a fost întotdeauna înzestrat cu puteri speciale, el a fost un simbol al soarelui și a fertilității, acest animal a fost întotdeauna respectat, chiar a spus că calul poate muta din lumea celor vii în lumea oamenilor morți. Aproape toate poveștile populare rusești sunt asociate cu calul, în care a jucat un rol important. De mult timp, oamenii au făcut jucăriile în formă de cai, brodate pe haine și au vopsit pe feluri de mâncare imaginea unui cal.

Potcoava se poate conecta în sine puterea calului și a fierului, are o anumită formă, care de milenii rămâne specifică și neschimbată. Această formă a subiectului îi dă oamenilor o idee despre cum să o atârne.

Cum să închideți în mod adecvat un potcoav

Pentru a vă proteja casa de eșecuri și probleme, feng shui specialisti oferă sfaturi utile și recomandări.

  1. Cum să închideți în mod adecvat un potcoavPentru a cumpăra potcoavele nu sunt noi, ci vechi, în astfel de lucruri se acumulează multe forțe energetice, deoarece de mai mulți ani au servit drept protecție pentru animal. Se crede că un cal cu amprenta sa poate aduce abundență, sănătate și longevitate în casă.
  2. Potcoava are două capete brute și, dacă aceasta atârnă în sus, toată energia pozitivă va rămâne în casă, se va acumula numai cu timpul. Dacă atârnați garda cu capătul în jos, se va întâmpla invers, norocul va părăsi casa, toate lucrurile bune vor ieși din casă.
  3. Adesea potcoavele atarna pe porti metalice, daca usa se confrunta cu estul sau sud-estul, atunci nu atarna o mascota pe usa, deoarece metalul actioneaza distructiv asupra copacului. Cel mai bine este să închideți amuleta pe fereastră.
  4. Un talisman negru protejează împotriva multor boli și afecțiuni.

Un farmec al fericirii

Semnele spun că potcoava întotdeauna aduce fericire, bogăție și noroc, dragoste și sănătate, așa că a fost, aveți nevoie de corecta-o în casa ta.

  1. Potcoava ca gardianSuspendând garda cu capătul înăuntru al casei, norocul îi va însoți pe toți membrii familiei, casa va fi plină de energie pozitivă, prosperitate materială, fericire și pace va domni în ea. Există o opinie că potcoavul, așezat în acest fel pe ușă, trage energia cosmosului în locul în care se află, distribuită uniform în toată casa.
  2. Potcoarul poate fi de asemenea atârnat cu capetele în jos și acest lucru va ajuta la protejarea casei de ochiul rău și necazurile, dar apoi trebuie să fie atârnat pe ușă din afară și toate lucrurile rele vor ocoli partea casei.

Acum este clar cum să atârnați o potcoavă pe ușa casei voastre, astfel încât să aducă fericire și bogăție sau să o protejeze de necazuri și nenorociri. Rămâne doar să faceți alegerea potrivită și să decideți pentru dvs. ce este important pentru fiecare familie.

Există, de asemenea, un obicei atunci când toți membrii familiei trebuie țineți potcoavul în mâinile sale și numai atunci atârnă pe ușă, atunci va aduce noroc pentru fiecare gospodărie. Către potcoană i s-a mai dat și mai multă putere și putere, poți adăuga un alt talisman - cornucopia. Cel mai bine este dacă un astfel de simbol este făcut de propriile mâini, atunci ambele talismane vor dubla efectul pozitiv.

Amulet pentru noroc

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că un astfel de lucru ca o potcoavă aduce întotdeauna noroc și noroc în afaceri. Cei care au găsit-o din întâmplare și i-au adus la casele lor au fost curând norocoși, viețile lor s-au schimbat într-o poziție mai bună.

Dacă vorbim despre suveniruri obișnuite, care pot fi cumpărate în numeroase magazine, este puțin probabil că vor aduce mult noroc și prosperitate. Pentru aceasta, este necesar a avea o potcoavă adevărată, care a servit ca un cal, un astfel de amulet vechi va aduce întotdeauna noroc și fericire proprietarului său.

În majoritatea țărilor, unghiile potcoave sunt, de obicei, cuie, iar unghiile ar trebui să fie cât mai multe găuri pe potcoavă. Amuleta ar trebui bătută de un bărbat și o femeie trebuie să-l ajute, să țină o potcoavă în mână și apoi să o transfere proprietarului casei. Înainte de a părăsi casa trebuie să atingi amuleta și în timpul zilei va fi însoțită de noroc și de succes în afaceri. Există, de asemenea, o altă regulă, conform căreia o potcoavă nu este atașată de o ușă, ci e atârnată de un șnur.

Dacă faci o potcoavă cu mâinile tale și o atârgi în casa ta, ea va aduce și noroc, bogăție și fericire casei.

producție

Nu se pare că cumpărați potcoava prezentă într-un magazin de suveniruri, este mai bine să întrebați o dona sau o vinde în grajd, unde locuiesc caii. Un astfel de cadou va aduce cu siguranță noroc, numai de tine va fi de a decide care parte a ușii să atârne acest obiect de neprețuit.

Dacă nu există posibilitatea de a cumpăra un articol din grajduri, atunci este posibil să cumpărați un magazin de suveniruri, dar numai să faceți talismanul din metal. În plus față de talisman, trebuie să existe încredere în noroc, fără ea nicăieri, și curând va zâmbi cu siguranță.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de visCe poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de vis
Stone agate - care se potrivește proprietățilorStone agate - care se potrivește proprietăților
Ce este acesta - un simbol al aliatului? Semnificația eiCe este acesta - un simbol al aliatului? Semnificația ei
Există pisici cu trei culori sau doar pisici?Există pisici cu trei culori sau doar pisici?
Piatra de piatră: proprietățile sale magicePiatra de piatră: proprietățile sale magice
Proprietăți de bază ale pietrei turcoazuluiProprietăți de bază ale pietrei turcoazului
Ce este un vis de bijuterii: interpretarea viselorCe este un vis de bijuterii: interpretarea viselor
Interpretarea visului: Ce pereche visează într-un visInterpretarea visului: Ce pereche visează într-un vis
Vis: orez - despre ce viseaza?Vis: orez - despre ce viseaza?
Secretele viselor. Aflați ce să visezi despre miere într-un visSecretele viselor. Aflați ce să visezi despre miere într-un vis
» » Cum să atârnă o potcoavă pe ușă
© 2021 amigdas.com