amigdas.com

Cum de a izola ușa de intrare metalică?

Încălzirea ușii de intrare este un circuit.Ușa de metal poate fi considerată pe bună dreptate cea mai bună protecție împotriva hacking-ului sau a intruziunii intrușilor. Dar, deseori, acest design nu protejează deloc să intre în camera rece. Datorită conductivității termice ridicate a metalului, temperatura interioară a casei va fi aproape aceeași cu cea din exterior, ceea ce duce adesea la formarea condensului, care distruge componentele ușii.

Din toate acestea, puteți să scăpați dacă realizați o izolație de înaltă calitate a ușii metalice de intrare. Astăzi există multe încălzitoare, dintre care cele mai populare sunt materiale fibroase și plăci. În același timp, toate lucrările de instalare sunt foarte asemănătoare și pot fi efectuate de la sine. Dar mai întâi trebuie să dai seama ce cauzează pierderea de căldură în cameră.

Motivele din spatele încălzirii ușilor de fier

Pe baza practicii, odată cu debutul rece de iarnă, aproximativ 30% din căldură este irosită. În acest caz, principalele surse de pierderi de căldură includ sistemele de uși și ferestre. Dacă izolarea construcțiilor de ferestre este o ocupație familiară, atunci pentru a evita pierderea energiei termice prin ușile metalice de intrare, trebuie să cunoașteți câteva dintre motivele care însoțesc acest proces:

 • Izolarea ușii de fier cu propriile mâini este simplă și calitativă.decalaj și slăbiciune în aderența pânzei ușile și cutiile pot duce la deversări și pierderi de energie termică;
 • ansamblu de ușă metalică de bază nu asigură întotdeauna izolarea termică și fonică de înaltă calitate, ceea ce conduce la penetrarea zgomotului rece și străin din exterior.

Există o opinie greșită că în izolația structurii ușii nu există nimic special și pentru aceasta este suficient să umpleți spuma sau vata de bumbac și să le acoperiți cu dermatom. Același material a fost folosit pentru a îndepărta golurile, banda de cauciuc din cauciuc spumă, învelită în piele de piele în jurul perimetrului ramei ușii. Dar timpul nu se oprește și metodele "bunicului" de izolare a ușilor metalice, datorită apariției unei noi izolații, coboară lent în istorie.

Încălzitor cu fibră sau placă

Pentru izolarea ușilor, se poate utiliza cauciuc spumant.Sub încălzitoare fibroase se înțeleg materiale de tip rulou, cum ar fi vată minerală. Ele au caracteristici de izolare termică ridicată, ne sunt supuse combustiei, ușor de asamblat, chiar și în absența competențelor în industria construcțiilor, având în același timp o durată de funcționare îndelungată.

Dar un astfel de material termoizolant are un dezavantaj semnificativ - atunci când devine pe vata minerală de umiditate, își pierde volumul, ceea ce duce la o reducere semnificativă a caracteristicilor de izolare termică. Din acest motiv, Dacă ușa metalului de intrare merge direct pe stradă iar pe el condensul poate fi format utilizând izolarea fibroasă este inexpedient. Vata minerală de vată este cel mai bine folosită în clădiri cu mai multe apartamente cu căi de acces încălzite.

Plăcile din material plastic spumos constau din materiale polimerice spumate, care, ca urmare a reacției chimice, umple izolația cu bule de aer. Structură similară este și polistiren, singura diferență fiind aceea că constă în bule de azot. Prin urmare, plăcile din polistiren nu sunt supuse arderii și eșecului prematur, însă acest lucru afectează costul acestora. În același timp, datorită faptului că ambele materiale nu se pot teme de umiditatea lor, ele pot fi folosite pentru izolarea ușilor metalice, ambele ieșind în intrarea încălzită și direct pe stradă.

Consumabile și instrumente

Înainte de a izola geamul din metal, trebuie să faceți astaPregătiți toate consumabilele necesare și un set minim de instrumente, care aproape întotdeauna este cu proprietarul harnic:

 • Lipirea ușii de intrare cu o bandă specială.o placă din PAL sau placaj laminat în conformitate cu dimensiunile foii de ușă și a scheletului pentru pielea interioară;
 • Bare de lemn pentru construirea cadrului în funcție de grosimea colțului metalic al pânzei, a structurii ușii;
 • un cilindru de spumă de construcție;
 • chituri pentru clădiri;
 • garnitura de cauciuc;
 • adeziv de înaltă calitate pentru fixarea izolației pe baza metalică a ușii;
 • jigsaw electric și șurubelniță;
 • vopsea cuțit și spatula.

Caracteristicile izolației casetei de fier

În majoritatea cazurilor, ca cadru de ușă în construcții din fier, folosiți un colț metalic sudat în formă de dreptunghi și fixat pe perete cu știfturi. În acest caz, după instalarea sistemului de uși între pereții adiacenți și colțul casetei se formează spații, suflate de spuma de construcție, care sub influența luminii este distrusă rapid. Prin urmare, dacă intenționați să izolați vechea ușă metalică, trebuie să scăpați de spuma de montaj și să o reîncălziți.

 1. Zidul și cadrul ușii sunt curățate de resturi și de murdărie.
 2. Suprafețele pregătite sunt umectate cu apă și toate golurile sunt umflate cu o spumă de construcție.
 3. După expansiunea completă și solidificarea izolatorului de spumă, excesul său este îndepărtat cu ajutorul unui cuțit de vopsea.

Pe perimetrul decalajului dintre cutie și perete se încastrează tencuiala sau chitul, protejând spuma de lumină. Datorită încălzirii, curenții de aer rece nu pot pătrunde în casă.

Cum de a izola foaia de usa?

Înainte de a continua lucrul la izolarea foii de ușă de fier, toate elementele suplimentare trebuie îndepărtate din acesta: o ușă a ușii, un mâner și o încuietoare, dacă se folosește structura superioară.

 1. Izolarea frunzei ușilor poate fi efectuată independent.Începe ușile de încălzire cu aranjarea unui schelet intern de bare, la care în viitor materialul de față va fi fixat. Pentru a face acest lucru, semifabricate din lemn uscat sunt atașate la perimetrul interior al foii și coastelor ușii, consolidând structura metalică. Atașările unei bare sunt executate numairemimi fără a încălca integritatea unei foi de metal.
 2. În celulele primite este stivuită sau vată minerală sau polistiren, în funcție de preferințele proprietarului. Fixarea încălzitorului se realizează fie de scheletele cadrului, fie de compoziția adezivă. Dar pentru o mai mare fiabilitate folosiți o versiune combinată.
 3. Materialul termoizolant este decupat astfel încât să nu existe decalaje între acesta și cadrul din lemn. Pentru tăierea încălzitorului utilizați un cuțit de construcție standard și o riglă din metal.
 4. Pe suprafața interioară a foii de ușă Aplicați un strat subțire de compoziție adezivă și încălzitorul este presat pe el.

După ce adezivul este complet uscat, sunt verificate decalajele dintre cadru și plăcile de izolație. În prezența unor goluri mari, acestea sunt eliminate cu ajutorul unei spume de construcție care este apoi tăiată prin grosimea izolației.

Noi încălzim gaura ușii și glazurăm ușile

Diferența dintre ușă este foarte importantă pentru a fi izolată cu ajutorul materialelor speciale.Garnitura de înaltă calitate a ușii metalice din interior este concepută pentru a proteja materialul termoizolant, acționează ca izolație fonică suplimentară și îndeplinește, de asemenea, scopul propriu, cel mai important, decorativ.

Prin urmare, un astfel de strat de finisare, ar trebui să fie: puternic, rezistent la umezeală și, cel mai important, au un aspect atractiv. În majoritatea cazurilor, foile de PAL laminat sau MDF, placajul și pielea imitativă sunt folosite ca finisaj interior finisaj al ușilor de intrare din fier.

 1. Din materialul captusit selectat se taie materialul pânză în funcție de dimensiunea ușilor. Foaia rezultată ar trebui să corespundă exact cu cadrul exterior al foii de ușă, dar în nici un caz mai mult, deoarece aceasta va face ca ușa să fie închisă grav sau deloc în cutie. În foaia de acoperire decorativă, jigsaw-ul electric taie găurile pentru blocare, mânerul ușii și geamul.
 2. În cazul în care căptușeala este făcută cu placaj, atunci înainte de instalare foaie pentru o estetică mai mare este acoperită cu dermatită sau alte materiale practice. Materialul este tăiat în funcție de dimensiunile placajului, cu o picătură de 1 cm de toate laturile. Alocațiile sunt îndoite la marginile țesăturii și fixate cu știfturi sau capse de mobilă. Pentru frumusețe pe partea din față, puteți face modele din cuie decorative.
 3. Pielea pentru încălzirea ușii din față este folosită destul de des.Foi decorative pentru față este fixat prin intermediul șuruburilor la cadrul interior din lemn. În plus, marginile căptușelii sunt lipite cu clei. Fixarea șuruburilor cu auto-filetare trebuie să aibă loc în aceeași treaptă de 300 mm de-a lungul perimetrului ușii. Este mai bine să folosiți elemente de fixare decorative cu pălării mari.
 4. În etapa următoare se efectuează instalarea elementelor dezasamblate anterior: căptușeală, orificiu, mâner etc.
 5. În concluzie, pentru a evita scurgerile, de-a lungul perimetrului ușii de intrare din fier banda de etanșare din cauciuc este lipită pe bază autoadezivă. Pentru a face acest lucru, îndepărtați pur și simplu stratul de protecție, iar dispozitivul de etanșare se apasă pe cadrul ușii.

Ușa din metal, izolată, conform tuturor regulilor, va păstra perfect căldura în interiorul clădirii, protejând locuitorii casei de oaspeți neinvitați, precum și zgomotul și murdăria care pătrund în locuință din exterior. În plus, astfel de măsuri vor spori durata de viață a întregii structuri a ușii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populareUsi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
» » Cum de a izola ușa de intrare metalică?
© 2021 amigdas.com