amigdas.com

Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?

Opriți stresul: InstrucțiuniPisicile pot experimenta sentimente diferite. Ei pot experimenta stresul, îngrijorarea, teama, nervozitatea.

Pisicile uneori găsesc dificil să-și controleze comportamentul într-o stare de stres sau excitare nervoasă. Doar în astfel de cazuri, puteți aplica un sedativ.

Picaturi pentru pisici Stop-stress normalizeaza conditia si comportamentul animalului, reduc entuziasmul nervos, ajuta la scaparea de teama si sentimentele de anxietate. Antistresul ajută la adaptarea animalului la noile condiții și la normalizarea somnului. Ingredientul activ din medicament este fenilbut, care este, de asemenea, utilizat ca sedativ pentru oameni, dar într-o doză diferită.

De ce pisicile opresc stresul

La fel ca oamenii, pisicile trebuie, de asemenea, sa se simta calm si increzator. Medicamentele nootropice, cum ar fi Stop-stress, facilitează experiența animalului în situații critice.

Diverse expoziții, transport animale, o nouă reședință, chiar reparații și rearanjamente în casă sunt capabile să bată animalul din rutină. Se poate manifesta în moduri diferite, de la starea de agresiune până la faptul că animalul se va ascunde, se va învârti într-un colț și va înceta să mănânce. Antistresul pentru pisici va ajuta la prevenirea apariției traumelor psihice ale unui animal.

Compoziția și forma de eliberare

Formula conține Phenibut - Substanța activă activă și extractele de plante: Pisicile de menta, de mama, de hamei, de cap de bici Baikal. Plantele medicinale completează acțiunea componentei principale. În plus, compoziția medicamentului include: aspavit, glicerină și apă purificată.

Medicamentul este eliberat sub formă de tablete și picături. Soluția pentru picături este plasată într-o sticlă de culoare închisă cu un volum de 10 ml, o doză de 100 mg fenibut per 1 ml de soluție. Medicamentul este ambalat într-o cutie de carton, complet cu un dozator de picături.

Sub formă de tablete, doza de fenibut este de 120 mg. Tabletele sunt plasate în sticle de sticlă de 10 bucăți.

Acțiune și indicații de utilizare

Medicamentul este o combinație de medicamente sedative. Componenta activă a Phenibut restabilește circulația sanguină a creierului, consolidează activitatea sistemului nervos și îl calmează, normalizează metabolismul. Fenibut elimină inhibarea sistemului nervos central și reduce agitația. Extractele din plante completează efectul de calmare. Agentul are următorul text pe animal:

 • În ce situații este recomandat să luați Stop StressElimină sentimentul de frică.
 • Reduce tensiunea.
 • Calmează în jos.
 • Promovează adaptarea.
 • Adăugă durabilitate în situații critice.

La dozele recomandate, medicamentul nu dă efecte secundare și este considerat un risc scăzut.

Stresul de stres al medicamentului este indicat pentru utilizarea în nervozitate, excitare crescută, letargie, tulburări de somn și agresivitate a pisicilor. Se recomandă să-l dați unui animal în timpul deplasării într-un nou loc de reședință, în prezența stresului, a fricii, a fobiei, cu creșterea atracției sexuale, a sarcinii false.

Contraindicații

Contraindicațiile pentru utilizare sunt intoleranța la componente și la anumite boli:

 • Sarcina și când hrănești.
 • Tumorii.
 • Patologia sistemului genito-urinar.
 • Diabet zaharat.
 • Vârsta pisicii este de până la 12 luni.

Cu intoleranță individuală a medicamentului și a componentelor sale, animalul poate avea următoarele simptome:

 • Vărsături.
 • Diaree.
 • Reacție alergică la nivelul pielii.
 • Excitabilitate.
 • Somnolență.
 • Iritabilitatea.

La apariția unui singur semn, este necesar să opriți imediat recepția unui preparat. În 3 zile starea pisicii trebuie să revină la normal. În caz contrar, pisica trebuie prezentată medicului veterinar.

instrucție

Soluția trebuie să se strecoare pe limbă sau să fie administrată împreună cu alimentele. Perioada de tratament este de 20 de zile, în funcție de simptome:

 1. Cum de a da un drog stop-stresÎnainte de a vă deplasa, a expune, de a veni oaspeți, pentru a preveni stresul și anxietatea, începeți să utilizați picăturile înainte de eveniment timp de 5 zile și continuați încă 2 zile după aceasta.
 2. Cu emoție sexuală crescută, picăturile se administrează împreună cu agenți hormonali.
 3. Cu agresivitate, frică, excitabilitate crescută, etichetarea urinei, perioada de administrare a picăturilor este de 4 săptămâni.
 4. La reluarea simptomelor, tratamentul trebuie repetat.

De asemenea, trebuie luată în considerare starea inițială a pisicii, medicul veterinar trebuie să prescrie perioada de tratament.

dozare

Soluția se scurge în pisică pe limbă, obraz sau cu alimente. Dozajul depinde de vârsta și greutatea pisicii. Cu un animal care cântărește până la 4 kg, administrați 1 picătură de 2 ori pe zi, cu o greutate de până la 8 kg, dați 5 picături de 2 ori pe zi.

Dacă apare o supradoză, spălați imediat stomacul, în acest caz se iau enterosorbenți. Simptomele supradozajului pot fi: greață, vărsături, somnolență, scăderea tensiunii arteriale, perturbarea activității tractului digestiv, rinichi. Simptome asemănătoare pot apărea în prima zi de luare a medicamentelor și de a trece prin zi fără interferențe. În acest caz, este necesar să continuați recepția.

Dacă se pierde următoarea doză de medicament, atunci trebuie să continuați să luați programul stabilit.

Picăturile de stres Stop-up sporesc acțiunea neurolepticelor, tranchilizantelor și anticonvulsivanților.

Termenul de valabilitate al medicamentului este de 2 ani de la data eliberării.

Recenzii medicilor veterinari și proprietarilor de pisici

Veterinarul are o impresie pozitiva a acestui medicament. Se crede că experiențele stresului sunt, de asemenea, dăunătoare pentru animal, precum și pentru oameni. Atunci când o pisică experimentează periodic emoții negative, reacționează necorespunzător la situații, atunci în viitor poate deveni închisă și tratează profunde traume psihologice. Este mai bine să preveniți stresul la animale prin luarea medicamentului în avans. Sistemul nervos al animalului ar trebui protejat în același mod ca și omul.

Oprește-stres pentru pisici-comentarii Deținătorii de pisici, în general, răspund bine și la stoparea stresului de droguri pentru pisici. Mulți oameni spun că drogul a ajutat într-adevăr să trăiască prin perioadele dificile din viață. Sunt întâlnite și cazuri de intoleranță la componente, dar rareori. Înainte de a aplica stop-stress pentru pisici, instrucțiunile trebuie citite în întregime.

Trebuie să înțelegem că pisica nu poate spune direct că are ceva ce doare și, prin urmare, aruncă o privire mai atentă la animalul de companie. Mai ales în situațiile care provoacă stres în animal. Este, de asemenea, demn de luat în considerare faptul că animalul nu trece anchetele și observațiile, așa cum fac oamenii. Și, prin urmare, pot exista boli latente sau cronice sau hipersensibilitate, alergie. Animalele nu sunt vaccinate pentru imunitate. Și dacă au pus recent vaccinul, trebuie să se acorde tot mai multă atenție consumului de droguri. Prin urmare, înainte de a aplica orice medicamente, este necesar să arătați animalului medicul veterinar și să efectuați cel puțin un mic sondaj.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină sexul unui pui nou-născutCum se determină sexul unui pui nou-născut
Cum sa alegi un sedativ in calea cainilor?Cum sa alegi un sedativ in calea cainilor?
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Nasul fierbinte și uscat într-o pisică: motiveNasul fierbinte și uscat într-o pisică: motive
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Opriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizareOpriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizare
"Stop cistita" pentru instructiunile pentru pisici: tableta pentru pisici"Stop cistita" pentru instructiunile pentru pisici: tableta pentru pisici
» » Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?
© 2021 amigdas.com