amigdas.com

Care este forma de guma in timpul implantarii?

Dinții sănătoșiStomatologia protetică este o procedură foarte consumatoare de timp, împărțită în mai multe etape. În acest proces, atât rădăcina, cât și guma trebuie restaurate, care se deformează dacă nu există dinte în interior. Pentru a împărți țesuturile moi în forma originală, specialiștii folosesc un gingival specific pentru implantare. Ce este? Luați în considerare mai jos.

Structura și scopul

Această invenție dentară este completă desen bazat pe metal. Setarea dispozitivului de formare a gingiei are loc prin înșurubarea în noul sistem de rădăcină al dinților după implantarea implantului. Este făcută sub formă de spirală metalică cu fir dens și frecvent.

La notă!

Partea superioară implant făcute individual. Înainte de operație, trebuie efectuate toate măsurătorile necesare.

Firul este necesar pentru ca specialistul să poată pune și fixa gingiva în structura rădăcinii dintelui. Datorită acestui element dentar, contururile necesare sunt recreate. Când setarea gumei de guma este finalizată, pacientul va vedea clar că implantul arată natural și frumos și nu există lacune între țesuturile moi și proteza în care pot ajunge mâncarea.

Materialul folosit pentru a crea guma de mestecat servește titan, care este evaluat pentru puterea sa de neegalat. În plus, este foarte ușoară, ceea ce vă permite să eliminați tulpina inutilă pe zonele implantate ale cavității orale. Titan - metal, care este inerent anti-coroziune. Această caracteristică face ca materialul să fie complet sigur pentru operațiile dentare.

Formulatoarele de gume diferă în ceea ce privește prețurile și calitatea producției. Experții recomandă achiziționarea de materiale pentru implantare de la unii producători. În piață există următoarele clase de stomatologie inventii:

 • Opriți ce este?Cel mai ieftin este un produs din SUA și Israel (economie). Cabinetele private folosesc cel mai adesea această clasă.
 • În Germania sunt produse mai mulți producători scumpi ai gumei (afacerea).
 • Pentru un preț ridicat, puteți achiziționa un produs premium din Suedia și Elveția.

Costul protezelor cele mai ieftine se situează între 1500 și 2500 de ruble. Prețul formatorilor premium variază de la 6.000 la 7.000 de ruble. Cât costă pacientul pentru instalare și material, această calitate a serviciului va fi dobândită.

pilastru

Nu confunda bontul și gingivalele. Primul are mai multe complex construit și montat de un specialist în locul celui de-al doilea, după ce țesuturile moi au dobândit contururile corecte. Scopul instalării reazemului este de a crea o stabilitate suplimentară pentru proteză.

Aceste dispozitive, spre deosebire de gingivale, au o parte diversă și sunt selectate pentru acest implant. Picioarele sunt realizate din titan, aur, baza ceramica si alte materiale.

Setarea formatorului de gingiva: etape

Pana in prezent, implanturile sunt echipate cu cuiburi speciale, in cazul in care componenta principala ar trebui sa fie atasata. Formatorul de gume poate fi introdus imediat în gaură sau după ce implantul este acoperit cu o cârpă moale (două până la trei luni mai târziu). instala proteză împărțiți în mai multe puncte. Nu durează prea mult.

 1. În primul rând, anestezia locală este obligatorie. Acest lucru este necesar pentru a se asigura că pacientul nu suferă senzații dureroase în timpul operației.
 2. Protetica dentarăSpecialistul face incizii în locuri unde se îmbină țesuturile moi.
 3. Fișele temporare sunt scoase din proteză. Poziționarea dispozitivului de formare a gingiei are loc mecanic. Sângerarea în această perioadă este considerată normală. Este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a se vindeca.
 4. Toate țesuturile inutile din gingii sunt eradicate.
 5. La sfârșitul procedurii, medicul sutură rănile pentru recuperare rapidă. În unele situații, țesuturile moi se vindecă inegal și nu dau gingiilor conturul corect. În acest caz, este necesar să se efectueze incizii suplimentare. În timp ce ajustarea este în cursul normal, gingiva se află ferm la implant.

La notă!

După ce acțiunea medicamentului analgezic este egalizată, o persoană poate simți consecința tăierilor pe țesuturile moi. Durerea în acest caz este destul de naturală și poate dura o săptămână. Creșterea disconfortului indică probleme care ar trebui tratate de un specialist.

Complicații în perioada postoperatorie

Deoarece implantarea este o procedură destul de complicată, este posibil să se dezvolte anumite probleme. Motivele pot fi fie abordarea neprofesională a dentistului tratant, fie intoleranța personală a pacientului la materialele folosite pentru instalarea foștii gingii. complicații sunt după cum urmează:

 • Reacțiile alergice apar adesea după introducerea substanței anestezice. Înainte de aplicarea anesteziei, este necesar să aflați dacă corpul pacientului transferă anestezicele. Antihistaminicele ajuta când alergia și-a arătat urme în corpul uman.
 • Formatorul de gume trebuie înlocuit dacă există obturații impasibile pe obraji.
 • Atunci când un pacient se plânge de durere în zona operată pentru o lungă perioadă de timp, îi sunt prescrise antibioticele.
 • În cazurile în care cadrul pentru viitorul dinte cade sau se estompează, experții recomandă ca cursul vitaminelor și calciului să fie beți. În cazul în care acestea nu au un efect pozitiv, gingiva fostul este eliminat.
 • umflăturăInfuziile de ierburi și balsamuri medicinale sunt folosite pentru a opri sângerarea din țesuturi moi și suturi după operație. Rareori se aplică substanțe care cresc coagularea.
 • Apariția tumorilor și a durerii în locul procedurii dentare, a regiunii cervicale și a laringelui apare din incompetența medicului curant în perioada postoperatorie.

Purtarea timpului după implantare

Țesuturile moi vor fi restaurate și vindecate în două săptămâni, dacă nu există complicații grave. Doar medicul curant determină timpul de uzură al dispozitivului de formare a gingiei și perioada de continuare a procedurii de implantare.

În medie, pacienții poartă un dispozitiv aproape de semiluna, dar având în vedere caracteristicile și dificultățile individuale ale operației, timpul poate fi extins. În timpul perioadei de purtare, se observă adesea senzații de sângerare și durere. În cel mai bun caz, ei trec fără intervenție chirurgicală.

În cazul în care gingiva fostul în timpul implantare provocat deteriorare starea pacientului, trebuie să contactați imediat medicul dentist. Un proces complet de corecție va dura două până la trei luni. O persoană care nu are probleme de sănătate suferă cu ușurință perioada postoperatorie. Când timpul de purtare a acestei componente dentare se termină, specialistul o schimbă într-o coroană permanentă.

important!

Gingiva la implantare uneori nu oferă rezultatul dorit și dorit, deoarece are anumite limitări specifice.

Recomandări pentru tratamentul ulterior

Pacientul trebuie să-și amintească faptul că responsabilitatea colosală îi revine, deoarece vindecarea depinde direct de sănătate cavitatea orală.

 • Este interzis să mănânci timp de trei ore după operație pentru a instala dispozitivul de formare a gingiilor.
 • În prima zi nu se recomandă să fumați, să beți cafea și să beți cu gaz.
 • Îngrijirea dințilorDouă zile pacientul trebuie să ia o mâncare caldă într-un fel ras și după o masă clătiți gura cu un decoct pe bază de plante.
 • Este necesar să se respecte cu strictețe recomandările și extrasele medicului dentist în timpul întregii perioade de recuperare.
 • Două săptămâni după implantare ar trebui să se abțină de la stres fizic și vizite la saună.
 • Dinții sunt curățați de două ori pe zi, folosind o perie foarte moale, care ajută la prevenirea leziunilor mucoase. Lipirea este selectată individual. Este necesar să eliminați în mod regulat placa din pereții dinților.

Gingivator pentru implantare: contraindicații

Efectul procedurii este redus dacă pacientul suferă de o formă acută de parodontită, artrită a articulațiilor maxilarului inferior și diabet de ordinul doi. Un medic dentist nu riscă să înceapă o operație dacă gura persoanei este într-o stare de igienă precară.

Protezarea dinților în timpul de sarcină probabil, dar ținând cont de caracteristicile corpului feminin și de starea de sănătate a fătului. Decizia finală va fi luată de medicul curant. Operația se desfășoară numai în timpul celui de-al doilea trimestru. După efectuarea ei, se prescriu plante și substanțe medicinale de vindecare, care elimină complicații periculoase.

important!

Cu anomalii ale sistemului hematopoietic, tuberculozei, patologiilor canceroase și bolilor mucoasei orale, implantarea formatorului de gumă este categoric interzise.

Operația poate fi efectuată indiferent de vârsta pacientului. Cu toate acestea, condiția sine qua non a celor mai importante teste este o condiție prealabilă pentru începerea acestuia. Dacă nu se găsesc contraindicații, expertul numește timpul procedurii. O cantitate mare de țesut osos este necesară pentru implantare. Pentru ao mări, se folosesc metode și materiale moderne.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este implantarea dentară a dinților: tipuri și descriereCe este implantarea dentară a dinților: tipuri și descriere
Ce este implantarea dinților și instalarea implantuluiCe este implantarea dinților și instalarea implantului
Refacerea vârfului rădăcinii dentare ca modalitate de tratare a chisturilorRefacerea vârfului rădăcinii dentare ca modalitate de tratare a chisturilor
Care este această oprire standard și individuală: tipuri și descriereCare este această oprire standard și individuală: tipuri și descriere
Ce sunt implanturile dentare: tipuri și descriereCe sunt implanturile dentare: tipuri și descriere
Cum se îndepărtează dintele: procesul de îndepărtare a rădăcinilor dinteluiCum se îndepărtează dintele: procesul de îndepărtare a rădăcinilor dintelui
Implantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentarImplantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentar
Plasticitate osoasă pentru implantarea dinților: descriere și prețPlasticitate osoasă pentru implantarea dinților: descriere și preț
Retracție și aplicare a filetului de retragereRetracție și aplicare a filetului de retragere
Implantarea bazală: avantajele implantării bazale a dințilorImplantarea bazală: avantajele implantării bazale a dinților
» » Care este forma de guma in timpul implantarii?
© 2021 amigdas.com