amigdas.com

Cum să alegeți tabla în funcție de scop

Caracteristicile foilor de metalTabla nu este prezentă astăzi într-un număr suficient de mare de specii. Poate fi laminat la cald și oțel laminat la rece, precizie crescută și normală, de grosimi diferite.

În funcție de parametrii specificați, se calculează numărul necesar de foi și costul aproximativ. Acesta este exact ceea ce va fi discutat în acest articol.

Descrierea tablului de oțel

Descrierea tablului de oțelOțelul din oțel este o placă din oțel, având o grosime mică și o suprafață plană. Trăsăturile distinctive care disting o astfel de oțel sunt rezistența, netezirea și o anumită grosime.

Acesta este rezultatul proceselor de creație specială la temperaturi ridicate și condiții speciale. Produce un astfel de material din carbon, aliaj sau oțel structural.

Metalul este împărțit în tipuri în funcție de următoarele caracteristici:

  • metoda de producție (laminat la rece și oțel laminat la cald);
  • prin grosime, aici oțelul subțire este de la 0,5 la 3,9 milimetri și gros de 4 până la 160 milimetri;
  • ce opțiune de livrare, în foi sau rulouri.

Să trecem la specificațiile acestui produs.

Tipuri de foi metalice subțiri

O foaie subțire de metal este de obicei produsă în următoarele specificații:

  1. Tipuri de foi metalice subțiriFoi de metal 2 mm. Este o oțel subțire. Acesta este folosit cel mai adesea în nevoile interne ca o carcasă pentru diverse aparate de uz casnic, precum și atunci când se creează profile metalice pentru panouri pe pereți sau plafoane.
  2. Din foile cu o grosime de 3 mm se produc de obicei bobine. Cea mai mare utilizare pe care au primit-o ca material pentru placarea în acoperiș. O altă sferă de aplicare este racheta și construcția de aeronave.
  3. Grosimea metalului de 5 milimetri este cel mai adesea produsă sub formă de foi. Cea mai extinsă aplicație a fost în construcția de mașini și producția industrială de dispozitive.

Și, de asemenea, metal, în plus față de laminate la cald și laminate la rece, este prezentat ca galvanizat și ondulat. Materialul galvanizat este utilizat perfect pentru combaterea coroziunii. Cel mai bine este să-l utilizați în lucrări de fațadă și acoperiș, precum și în ridicarea gardurilor. Corpuri de acoperire ondulată și podea, deoarece au proprietăți anti-alunecare.

Costul tablului

Descrierea costului tabluluiÎn ceea ce privește costul materialului de foi, depinde de indicatori precum tipul de material achiziționat, marcajul, dimensiunea foii și așa mai departe. Costul mediu al unei foi este de aproximativ 25.000 de ruble pe tonă.

În marcarea fiecărui tip, se indică dimensiunile, oțelul de la care este fabricat tabla, forma în care este și ce este destinat. Cele mai ieftine exemplare din oțel 3 mm în valoare de 24.200 de ruble.

Dacă aveți nevoie de un aspect galvanizat, atunci trebuie să cheltuiți mult mai mult. Costul unui astfel de material este în intervalul de timp de la 35 la 37 mii ruble pe tonă. Compensarea acestui preț va fi fiabilitatea ridicată și indicatorii semnificativi de rezistență la coroziune.

Reguli de cumparare

Reguli pentru achiziționarea de tablăDacă aveți nevoie să cumpărați materiale asemănătoare foilor, atunci mai întâi întoarceți-vă la magazinul care se ocupă de comerțul cu astfel de produse. Puteți veni singuri sau puteți comanda metalul prin Internet.

Contactați un specialist, el va da recomandări cu privire la achiziționarea unei foi de grosime cerută și o anumită sumă. Apoi mergeți la pagina de achiziție a produsului, emiteți o comandă conform regulilor site-ului, inclusiv detaliile pașaportului și selectarea metodei de plată.

Dar ar trebui să fie apelată cea mai bună opțiune livrare camioane. În funcție de capacitatea de transport și de distanța de la Moscova, se modifică valoarea comenzii. Ca exemplu, luați livrarea de bunuri pe KAMAZ de 12 metri lungime.

Dacă punctul de livrare este situat în interiorul orașului Moscova, atunci livrarea va costa 4000-8000 ruble. În cazul în care distanța de la Moscova Ring Road este de până la 30 de kilometri, atunci prețul va fi deja 10.000 de ruble.

În interiorul Inelului de grădină și de la MKAD până la 300 de kilometri costul de expediere va fi negociabil, inclusiv termenii de transport, timpul de călătorie, costurile materialelor și alte condiții. Fiecare vânzător are propriile site-uri sau telefoane, prin care îl puteți contacta și puteți afla toate informațiile necesare despre produsul dvs.

O foaie de metal este un element indispensabil în construcții. Datorită prevalenței, clientul poate alege produsul de care are nevoie și poate aranja o tranzacție pentru achiziția sa. cu grijă citiți fiecare produs, din aceasta va depinde atât valoarea bunurilor în sine, cât și livrarea lor.

Și, de asemenea, alegeți în mod competent mașina pentru transportul de tablă, există o probabilitate de transport pe distanțe destul de considerabile. Alege o foaie de metal în conformitate cu sarcinile și finanțele tale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gost pe oțel hexaedric, dimensiuniGost pe oțel hexaedric, dimensiuni
Dependența de greutatea plăcii de oțel pe tipul de metal laminatDependența de greutatea plăcii de oțel pe tipul de metal laminat
Domeniul de aplicare și avantajele foii laminate la caldDomeniul de aplicare și avantajele foii laminate la cald
Canal: tipuri, producție și domeniu de aplicareCanal: tipuri, producție și domeniu de aplicare
Caracteristicile producției și fabricării plăcilor ondulateCaracteristicile producției și fabricării plăcilor ondulate
Foi otel laminate la rece: tehnica de producereFoi otel laminate la rece: tehnica de producere
Cât costă armătura de 12 mm și caracteristicile saleCât costă armătura de 12 mm și caracteristicile sale
Caracteristici de oțel laminat la caldCaracteristici de oțel laminat la cald
Standardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la caldStandardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la cald
Clasa armăturii a1 și caracteristicile saleClasa armăturii a1 și caracteristicile sale
» » Cum să alegeți tabla în funcție de scop
© 2021 amigdas.com