amigdas.com

Nodul mare: cum să tricot noduri de mare, cum să lega modele de noduri

Cum să tricot un nod de mareÎn lume există o mulțime de noduri diferite. Cel mai bun dintre ele sunt pentru toate ocaziile marine. Pentru orice situație, această opțiune este potrivită. Desigur, nu numai marinarii le folosesc. În viața de zi cu zi, trebuie să utilizați adesea căile de a lega corzi. Și niciunul nu a eșuat vreodată.

Există multe soiuri de noduri marine. Persoanele experimentate, care le folosesc adesea, cunosc până la 30 de tipuri de noduri din aceste noduri. Fiecare dintre specii diferă în complexitate sau situație.

Noduri mari și caracteristici ale istoriei lor

Ele au reprezentat componenta principală a vieții noastre în întreaga omenire. Chiar și în lumea modernă, dezvoltarea lor continuă. În mod constant există o schimbare în metodele de producție, se creează noi soiuri.

Cum de a lega un nod de mare

Toată geniul lor este, în primul rând, simplitatea producției. Câte varietăți nu pot fi numărate. Și auto-strângere, și oprire și noduri, care pot fi dezlegat într-o chestiune de momente.

Arta de tricotat a fost întotdeauna trecută în trecut din generație în generație. Mulțumită lor, strămoșii omului modern au avut ocazia să creeze nave de înot.

Cum să faci un nod de mareMulți marinari aveau talismanii lor. De exemplu, marinarii din nordul Europei au crezut în credința în trei noduri magice. Potrivit lui, utilizarea corectă a acestora pe navă a ținut-o de la accident. Sa dezvoltat chiar un ritual special pentru dezlănțuirea lor.

Într-un moment în care navigația era la vârf de dezvoltare, au existat mai mult de 500 de soiuri. Fiecare dintre ele are propriul nume, care este menținut din numele echipamentului de pe navă. Unele pot fi numite de țara de origine și de invenția sa.

Chiar și în epoca modernă, puteți întâlni oameni care nu sunt civilizați. Ei își fac încă uneltele cu ajutorul tricotării. Pescarii și vânătorii își folosesc abilitățile peste tot și cunosc de la o vârstă mică de 30 de noduri.

Tipurile și modul lor de tricotat

Cum să tricot noduri mariPentru tricotat trebuie să obțineți funii de o anumită lungime. Poate că nu veți putea să vă amintiți imediat cum se potrivește o anumită metodă. Amintiți-vă, aici aveți nevoie de o pregătire constantă și, cel mai important, de practică. Dacă nu le folosiți cel puțin o dată pe săptămână, atunci cu timpul toate cunoștințele despre ele vor fi pur și simplu șterse ca o resursă inutilă.

Fiecare dintre noduri are propriul nume, dar nu-l subliniezi. principalul lucru este să înveți cum să tricotăm în mod corespunzător și să le folosim în situații de viață.

Sala de discuții este principala și necesară pentru orice situație. Fiecare marinar sau pescar trebuie să-l stăpânească încă de la început. Este necesar ca este temelia pusă a mai multor noduri, Este pentru el cheia, mai universală și potrivită în orice situație. Legarea celor două funii împreună cu această metodă este mai sigură. Da, și cravată mulțumită lui puteți avea corzi care au diametre diferite, iar acest lucru este uneori foarte necesar. El nu va fi capabil să dezlănțuiască în niciun caz, ceea ce este deosebit de important.

Pentru a face un astfel de tip de interviu, trebuie să faceți următoarele:

  • Cum să tricot noduri mariFaceți o buclă normală în jos.
  • Apoi este necesar să treacă prin această buclă un anumit capăt al funiei.
  • Îl extindem în spatele rădăcinii și apoi direcționăm bucla creată. Datorită aceasta, capătul de rulare este deja în a doua bucla.
  • Rămâne doar să-l strângeți strâns.

Când se va dezlănțui, nu vor exista mari dificultăți.

Următorul tip de noduri de frânghie pentru începători este opt. Această specie este numită, cel mai probabil, în amintirea cifrei opt. Se folosește foarte des ca opritor. Cel mai mare avantaj al său este că este ușor să se compună și să se întoarcă la poziția sa anterioară în orice condiții.

Cum sa faci un nod de mare de acest gen de care ai nevoie:

  • Am înfășurat o coardă în jurul celeilalte, trageți-o peste ea. Se formează o buclă.
  • Împingeți același scop în bucla noastră, dar înainte de asta am pus-o pentru noi înșine.
  • Strângem-o mai strâns.

După cum puteți vedea, nu reprezintă nimic complicat.

Schema de împerechere pentru începătoriUnul dintre tipurile cunoscute de noduri maritime este drept. Acesta este unul dintre primele câteva care se aflau încă în timpul vechilor greci. Acesta servește ca un mecanism pentru conectarea a două fire. Direct este folosit foarte des, dar acest lucru nu îl face cel mai fiabil. În cazul încărcăturilor grele, se alunecă de-a lungul coardei sau se strânge, ceea ce duce la imposibilitatea de a decupa.

Faceți-o ușor. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să extindeți un capăt într-o parte și celălalt în cealaltă, în timp ce faceți o buclă.

Ciocanul este, de asemenea, foarte popular. A fost folosită încă de la început de marinari. El a fost popular nu numai printre pescari și marinari profesioniști, dar a servit și în alte straturi ale vieții

. Cu ajutorul acestuia puteți strânge cu ușurință ciocanul în jurul obiectului și apoi efectuați orice manipulare cu acesta.

O jumătate de baionetă și soiurile sale

Noduri nauticeEste foarte răspândită. Se referă la tipul de noduri neîngrădite. O jumătate de cusătură simplă se află chiar în baza unor soiuri deja mai complexe. Pentru producție este necesar mai întâi doar un capăt al coardei să se rotească în jurul obiectului dorit și să se înfășoare în jurul cablului, trecând în bucla formată. Apoi trebuie să o rezolvați în jurul capătului rădăcinii. Poate rezista sarcinilor grele.

Soiurile de acest tip pot servi ca un baionetă simplu, un baionetă simplu cu un ciocănel, un baionetă de pescuit. Fiecare dintre ele diferă în particularitățile sale de legare și de istorie.

Tipuri de noduri maritime

Un baionetă simplu este format din două bucle identice. Este conceput pentru a ancora navele pe dane. Producția se datorează mai multor jumătăți de baionetă. Dar dacă impuneți o mulțime de bucle, nu vor vorbi despre fiabilitatea și forța conexiunii. Numărul maxim este de trei jumătăți de baionetă. Acest lucru este mai mult decât suficient.

Scheme de 30 de noduriUn baionetă simplu, cu un mușchi, este o versiune puțin mai complicată decât cea anterioară. Este mai de încredere în consolidare și, prin urmare, este folosit pentru ancorarea navelor pentru o perioadă lungă de parcare, deși nu este foarte dificil de legat.

O altă specie este baioneta de pescuit sau alt nume, ancora. Este, de asemenea, foarte vechi și robust. El a participat la ancorarea frânghiei la ancora. Este, de asemenea, potrivit pentru lucrul cu toate cablurile în cazul în care există o sarcină de impact.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa tricot armatura crochet - un ghid pentru incepatoriCum sa tricot armatura crochet - un ghid pentru incepatori
Cum să administreze în mod corespunzător pasynkov castravete într-o serăCum să administreze în mod corespunzător pasynkov castravete într-o seră
Cum de a lega o linie de pescuit la bobina pe o bobină pentru o tijă de pescuit de iarnăCum de a lega o linie de pescuit la bobina pe o bobină pentru o tijă de pescuit de iarnă
Cum să înveți un copil cum să cravată o șireturăCum să înveți un copil cum să cravată o șiretură
Cum să tricot un nod înnodat și un cârlig pe o frânghieCum să tricot un nod înnodat și un cârlig pe o frânghie
Cum să atașați lesa principală la linia de pescuitCum să atașați lesa principală la linia de pescuit
Cum să cuplați corect cârligul pe linieCum să cuplați corect cârligul pe linie
Cum de a lega mormyshk în mod corect la linia de pe un tija de iarnăCum de a lega mormyshk în mod corect la linia de pe un tija de iarnă
Cum să înotați în mod corespunzător un strangleholdCum să înotați în mod corespunzător un stranglehold
Nod de frânghie auto-tensionatNod de frânghie auto-tensionat
» » Nodul mare: cum să tricot noduri de mare, cum să lega modele de noduri
© 2021 amigdas.com