amigdas.com

Cum funcționează ketamina cu durere de dinți?

Prepararea cetonelor cu durere de dințiKetanov cu durere de dinți este unul dintre cele mai populare medicamente. Este suficient de puternic pentru a elimina chiar și durerea acută a dinților în pulpită sau parodontită în cel mai scurt timp posibil. Pentru durerea dentară cronică sau moderată, se recomandă să nu se ia Ketanov. Medicamentul are destule contraindicații și efecte secundare pentru a încerca să găsească un substitut sigur.

Compoziția și forma de eliberare

Recepția lui Ketanov din durerea de dinți permite obținerea unui rezultat, dificil de realizat cu ajutorul unor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene convenționale. Medicamentul nu provoacă reacții de sedare și inhibare. În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, Ketanov este permis să ia în timpul zilei de lucru, fără a afecta productivitatea.

Compania indiană Ranbaxy produce un medicament sub formă de tablete sau soluții de injecție. Acesta din urmă pentru tratamentul durerii de dinți este utilizat numai în cazuri extreme și în conformitate cu prescripția medicului.

Efectul analgezic pronunțat al medicamentului se datorează principalei substanțe active - ketorolac. Substanța activă inhibă producerea de prostaglandine în organism. Ei sunt responsabili pentru dezvoltarea sindromului durerii și a procesului inflamator. Reducerea cantității de prostaglandine permite obținerea unei ameliorări complete a durerii fără influență specifică asupra nervilor individuali.

Admiterea Ketanova are un efect sistemic asupra întregului corp. Tratamentul durerii de dinți cu acest medicament poate reduce simultan sindromul de durere al oricărei localizări.

Printre componentele auxiliare ale preparatului se numără:

 • dioxid de siliciu;
 • amidon;
 • stearat de magneziu.

Toate acestea nu au proprietăți medicale și sunt utilizate doar ca supliment la principala substanță activă, corectându-și activitatea.

Specificitatea tratamentului cu dureri de dinți Ketane

Cum să beți cetone cu durere de dințiÎndepărtarea durerii acute de dinți vine deja 30 de minute după ce l-au luat pe Ketanov. Efectul analgezic persistă timp de 7 ore. La primele semne de întoarcere a durerii, este permisă administrarea repetată a medicamentului. Doza maximă este limitată la 4 comprimate pe zi.

O durere puternică a dinților este adesea însoțită de procese inflamatorii. Dacă nu există posibilitatea de a consulta imediat medicul dentist, se recomandă eliminarea precisă a durerii de către Ketanov. În plus față de efectul anestezic, ajută la prevenirea progresului procesului inflamator și la ameliorarea febrei.

Blocarea enzimelor, responsabil de formarea durerii, nu-i permite lui Ketanov să lupte cu spasme musculare. În linia analogilor, Ketanov se distinge prin capacitatea sa de a influența rapid sursa senzațiilor neplăcute, forța de acțiune și îndepărtarea rapidă a edemelor țesuturilor.

Recomandări pentru utilizare

Medicamentul se administrează oral, după cum este necesar, fără a se ajusta pentru consumul de alimente. La un moment dat, este permisă administrarea a cel mult 1 comprimat. Între recepții trebuie să treacă cel puțin 6 ore. Cursul terapeutic se recomandă să fie limitat la 5 zile. Dacă durerea nu se retrage, trebuie să contactați imediat medicul dentist pentru a elimina cauza simptomului.

Tratamentul durerii de dinți Ketanov necesită de la pacient respectarea regimului de odihnă pentru dintele afectat. Este necesar să minimalizați presiunea pe care o faceți atunci când mușcați și mestecați. În caz contrar, chiar și un astfel de medicament puternic nu va putea opri complet senzațiile neplăcute.

Un comprimat de Ketanov este calculat pentru o singură doză de către o persoană a cărei greutate corporală este de 60 + 5 kg. Dacă greutatea pacientului este mult mai mare, atunci o singură doză poate fi dublată. Medicamentul vă permite să aplicați fără ajustarea pentru alimentație, dar mâncarea după mese ajută la reducerea semnificativă a riscului de efecte secundare. Specialiștii recomandă băuturi comprimate cu lapte sau apă minerală fără gaz.

Injectările lui Ketanov de durere de dinți se fac numai la sfatul unui medic. Efectul medicamentului se manifestă după 30 de minute și durează până la 12 ore. Dacă senzațiile neplăcute s-au întors mai devreme, puneți oa doua injecție sau luați o pilulă înainte de sfârșitul a 12 ore este interzisă.

Este important să fii prudent

Ketanov din durerea de dinți este acceptată în strictă conformitate cu dozele recomandate. Pentru persoanele sub vârsta de 67 de ani, este periculos să se ia mai mult de 90 mg de droguri. Cei mai în vârstă, se recomandă să nu se mănânce mai mult de 30 mg. Medicamentul nu se combină bine cu unele medicamente, cu utilizare simultană. Pentru aceste medicamente poarta:

 • Prepararea cetanelorpreparate de calciu;
 • corticotropinei;
 • paracetamol;
 • alcool;
 • medicamente antiinflamatoare nesteroidiene;
 • aspirina;
 • anticoagulante.

Datorită lui Ketanov, acțiunea insulinei crește, ceea ce impune ca pacienții cu diabet zaharat să fie atenți și să reducă doza de anestezic de două ori.

Cumpărarea durerii de dinți Ketanovym însoțită de un risc de reacții adverse sub forma:

 • tulburări ale sistemului digestiv, inclusiv flatulență, greață, vărsături;
 • erupții pe piele;
 • reacții alergice;
 • creșterea tensiunii arteriale;
 • devieri în activitatea sistemului nervos central sub formă de depresie, cefalee, amețeli.

Cu cat pacientul este mai in varsta, cu atat mai mare este riscul de efecte secundare. Același rezultat asigură depășirea dozei recomandate. Supradozajul afectează adesea activitatea rinichilor. În astfel de cazuri, trebuie să spălați imediat stomacul și să solicitați ajutor medical calificat.

Analogi de droguri

O mare listă de efecte secundare împiedică mulți pacienți să ia Ketanov pentru a scăpa de durerea de dinți. Acest grup de persoane este compus din indivizi:

 • Medicamentul ketaseloravând sensibilitate crescută la ketorolac;
 • cu insuficiență renală și hepatică;
 • sub vârsta de 16 ani;
 • supraviețuitori ai accidentului vascular cerebral hemoragic sau având suspiciune de această patologie;
 • situată pe oricare dintre termenii de sarcină.

Medicamentul poate provoca complicații grave în timpul intervenției chirurgicale sau în perioada postoperatorie. Utilizarea prelungită a Ketanov crește foarte mult probabilitatea reacțiilor adverse ale medicamentului, care interzice utilizarea unui medicament pentru a opri durerea cronică.

Dacă pacientul Ketanov este contraindicat sau dacă recepția acestuia este asociată cu dezvoltarea de noi senzații neplăcute, se recomandă să se acorde atenție altor medicamente:

 1. Nimesil. Disponibil sub formă de pulbere. Pentru recepție, este necesar să se dilueze în prealabil în apă. Disponibil fără prescripție medicală.
 2. Analgină. Anestezic, eliberat din farmacii fără prescripție medicală. Cât timp este tratamentul cu un astfel de medicament și doza este determinată de medicul curant.
 3. Dolak. Medicament antiinflamator nesteroidian. Are un efect mai puțin pronunțat decât Ketanov.
 4. Ketalgin și Adolor. Un anestezic puternic. Este eliberat numai dacă este disponibilă o rețetă.

Ketanov este unul dintre cele mai populare medicamente pentru durere. Apelul la el cu durere de dinți se datorează vitezei ridicate de a opri simptomele neplăcute și capacitatea de a face față durerilor chiar foarte severe. Pentru a începe tratamentul cu un medicament fără permisiunea dentistului poate fi doar în absența oportunității de a ajunge imediat la el la recepție. După 6 ore, când acțiunea primului comprimat se oprește, este recomandat să fiți deja la o recepție cu un specialist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se comprimă comprimatele din stomac și durerile de capCum se comprimă comprimatele din stomac și durerile de cap
Ce ajuta analginul si cum sa-l bea?Ce ajuta analginul si cum sa-l bea?
Simptomele și tratamentul parodontitei croniceSimptomele și tratamentul parodontitei cronice
Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?
Efectele pilulelor de durere dentarăEfectele pilulelor de durere dentară
Lista comprimatelor analgezice ieftine: tipuri și numeLista comprimatelor analgezice ieftine: tipuri și nume
Ce medicamente sunt folosite pentru dureri în spate și spate?Ce medicamente sunt folosite pentru dureri în spate și spate?
Lista de analgezice puternice și sigure, tableteLista de analgezice puternice și sigure, tablete
Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?
Ce să faceți dacă dintele este bolnav sub umpluturăCe să faceți dacă dintele este bolnav sub umplutură
» » Cum funcționează ketamina cu durere de dinți?
© 2021 amigdas.com