amigdas.com

Pescuitul atrage un twister și cum să-l prindă

Lure TwisterAstăzi, există multe atracții diferite de pescuit artificial. Unul dintre cele mai populare este twister-ul, care este realizat din plastic flexibil, silicon sau diferiți polimeri. Inițial, când momeala a fost inventată și nimeni nu știa cu adevărat ce a fost un twister, a existat un singur tip - un singur coada, cu o mică selecție de culori. Acum există o mulțime de soiuri.

Populare de pescuit populare

Inventat în a doua jumătate a secolului XX. Folosit pentru prinderea peștilor răpitori - mai ales bibanul, bibanul și stiuca. Bait este un fel de coadă artificială, care este bobinat sub bobina face mișcarea ondulatorie rapid dintr-o parte în alta, astfel încât impresia de pește viu pește de ruinare, adică obiectul vânătorii.

Selectarea culorii și a formei

Cum se aplică un twister de momealăTwists sunt produse într-o gamă destul de largă de dimensiuni - de la 1 la 30 de centimetri. Există multe forme și varietăți: există momeli artificiale cu două cozi, un corp lung și scurt, nervurat și neted. În funcție de obiectul de prindere ridica un tackle de pescuit și un twister.

Nu există un consens în ceea ce privește efectul culorii twisterului asupra mușcăturii. Unii cred că această culoare este importantă, în timp ce alții cred că culoarea contează numai în anumite condiții, în timp ce alții cred că nu are importanță nici o culoare. Este dificil să răspundem la întrebarea, care dintre ele este corect și care are dreptate parțial. Cel mai probabil, cel de-al doilea este mai aproape de adevăr, crezând că culoarea twister-ului este importantă în anumite cazuri.

De exemplu, în apă foarte noroioasă este logic să folosiți rădăcini strălucitoare: pradatorii o vor vedea mai devreme. În apă mai transparentă, dimpotrivă, prea luminos poate alerta obiectul de prindere. Pe vreme rece, atunci când prădătorii nu sunt foarte activi, sunt potrivite mai multe vii, care se apucă de atenție. În cazul căldurii și apei limpezi, culorile neutre de momeală.

Avantajele momelii

Acum unele firme produc adăposturi din materiale naturale. Dacă peștele îi sparge și le mănâncă, dar nu se îngrămădește, nu-i va face rău. Principalele avantaje:

 • Cum de a face un twister de unul singurMomeala arată ca un pește viu în apă. Uneori pare mai viu decât un adevărat pește.
 • Prețul nu este prea mare, deci există posibilitatea de a păstra în arsenalul destul de multe soiuri.
 • Momeala poate fi purtată de multe ori prin roci, snags și alge. Când folosiți o momeală convențională, cârligul se va prinde cu siguranță, aici - nu.
 • Uneori nu este posibil să prindă o momeală, iar în acest caz twisterul este un excelent înlocuitor.
 • Ușurința de utilizare. Chiar și un pescar novice poate face față cu ușurință acestei momeală.

Prinde pe un twister

Twister, în funcție de tip, poate fi atașat la un simplu cârlig, dublu sau tee.

Procesul de prindere este ușor, dar pentru o bună captare va necesita o anumită experiență. Deci, etapele de capturare pe un twister:

 1. Casting.
 2. Așteptare până când momeala cade la fund.
 3. Curățați tijă până la un metru.
 4. Bobină cu bobină rapidă.

Predatorul (în cazul nostru, obiectul capturii) astfel de manevre provoacă o dorință instinctivă de a vâna.

Cele mai bune tipuri de momeli

Cum să folosiți momealaPentru fiecare prădător există un anumit tip de twister. Cu toate acestea, există un tip universal.

Una dintre cele mai bune twistere, care pot prinde aproape orice pește de pradă - Crazy Fish Amgry Spin 2. Acesta are un atractiv pentru mirosul prădător, aproximativ cinci centimetri în lungime. Material - silicon. Când se deplasează în apă, coada torsadelor funcționează activ dintr-o parte în alta. Principalele avantaje:

 • Coada momelei începe să funcționeze imediat când intră în apă;
 • există o gamă largă de nuanțe ale acestui twister.

Pe o cochilie de stiuca

Cel mai bun twister pentru pescărușul de șoricel este Relax Twister. Momeală clasică, cu nervuri. Atunci când se încadrează în apă formează un val acustic special, atrăgând puiul. Apropo, de asemenea, pe un stiucac acest twister se potriveste. Principalele avantaje:

 • materiale robuste de fabricatie;
 • Impregnarea specială, atragerea peștilor rătăciți;
 • activă a coada chiar și pentru o perioadă de timp după coborâre până la fund.

O altă opțiune bună pentru pescărușul este Lucky John Ballist 63. Un cuplu original, are un corp alungit. Siliconul, din care se face momeala, este impregnat cu o compoziție specială aromatizată. Acest twister are multe avantaje:

 • selecție largă de culori;
 • flotabilitatea corespunzătoare;
 • preț mic;
 • mișcare bună a coada.

Pe stiuca

Cel mai popular este Mann`s Twister 040. Lungime - 12 centimetri. Acest model este utilizat pe scară largă de către pescarii din întreaga lume datorită mai multor avantaje:

 • Pike twistermomeală universală, aproape orice pește rătăcitor poate să-i dădească;
 • eficiența și rezistența la apă rece;
 • material puternic, rezistență la dinții unui șobolan sau alt prădător;
 • joc de coada buna.

pe stinghia

Pentru biban, un model Bait Breath Micro Grub 2. Lungime - cinci centimetri. Pentru atașamentele cu momeală pot fi: balamale, drop-drop, leșuri deturnate etc. Principalele avantaje:

 • mișcare bună a coada;
 • aromat silicon, în special atragerea de biban;
 • capacitatea de a utiliza cu multe tipuri de snap-in-uri.

Twister este destul de justificată este una dintre cele mai populare momeli pentru capturarea peștilor rătăciți. Astăzi, producătorii pot oferi pescarilor o gamă largă, din care fiecare iubitor de pescuit poate alege cu ușurință modelul cel mai convenabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Cum sa faci o mandala pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o mandala pentru pescuit cu mainile tale
Pescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăcițiPescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăciți
Clasificarea voblerelor plutitoare și înecabileClasificarea voblerelor plutitoare și înecabile
» » Pescuitul atrage un twister și cum să-l prindă
© 2021 amigdas.com