amigdas.com

Cum de a alege o instalație pentru bolta toaletă a unei structuri suspendate

Toaletă cu instalare CersanitPentru a evita problemele atunci când instalați o instalație sanitară, este necesar să fiți priceput în domeniul preferințelor de instalare pentru o toaletă suspendată. Astăzi, este oferit un sortiment vast și o persoană care știe puțin despre acest lucru se poate confunda cu ușurință în varietatea de desene sau modele. Fiecare model are propriile caracteristici și caracteristici, acestea depind de metoda de proiectare și de instalare, precum și de producător. Cum de a alege o instalație pentru o toaletă agățată?

Instalarea toaletei

Dimensiunea standard a instalării unui vas de toaletă suspendatCe este o instalație? Aceasta este o structură specială de montare, care vă permite să fixați-o cu ajutorul unor elemente speciale ale unui vas de toaletă agățat, unei chiuvete, bideu, unui pisoar pe suprafața peretelui. În același timp, întreaga parte tehnică a întrebării vor fi ascunse în interiorul peretelui, Pe suprafață vor rămâne doar pârghiile de control. În spatele pârghiilor sunt elementele interne ale sistemului de instalare, le puteți accesa cu ușurință prin îndepărtarea barierului.

Construcțiile au nevoie de suport, prin urmare sistemul de instalare este împărțit în diferite tipuri și căi de fixare:

 • bloc de sisteme de instalare. Dacă există condiții pentru fixarea instalației pe peretele bazei, atunci sistemul de blocare a instalației vă va potrivi. aceasta sistemul este fixat pe perete prin șuruburi de ancorare, din cauza cărora se suspendă;
 • Sistemele de instalare a cadrelor sunt sisteme mai complexe. Acestea sunt instalate pe podea, care preia întreaga încărcătură. Datorită acestei stări de lucru, ramele pot fi instalate pe pereți diferiți, fie că este vorba de un perete fals, fie de o despărțire goală a plăcilor de ipsos. În plus, Sistemele cadru permit ajustarea înălțimii în limita a 20 cm, care este foarte convenabil pentru instalarea toaletei la o distanță corespunzătoare de podea.

Alegerea unei instalații pentru toaletă

Înainte de a începe să căutați o instalație potrivită pentru o toaletă suspendată, trebuie să găsiți un loc unde să îl instalați. toate Instalațiile au dimensiuni diferite, că este necesar să se ia în considerare la cumpărare. Acestea sunt:

 • standardul;
 • scăzută;
 • bilaterale;
 • unghi;
 • liniar.

Cum de a alege o instalație pentru o toaletă suspendatăDimensiunea standard de instalare pentru un vas de toaletă suspendat este potrivită atât pentru dimensiunile încăperilor, cât și pentru încăperile standard. Parametrii săi sunt aproximați după cum urmează: lățimea - 50 cm, adâncimea de instalare - 12 cm, înălțimea de instalare - 112 cm. O astfel de instalare poate fi văzută în apartamentele standard care au băi mici.

Instalare scăzută pentru un vas de toaletă suspendat adecvat pentru anumite tipuri de încăperi, acolo unde este nevoie de acesta. Instalați-l într-o încăpere cu un prag de fereastră scăzut, în cazul în care se presupune că este instalat sau în camere cu caracteristici structurale. În astfel de cazuri producătorii produc cadre (nu mai mari de 82 cm), limitate în înălțime. Datorită acestui parametru, este posibilă instalarea instalației pentru toaletă atunci când nu există suficient spațiu liber.

Sistem de instalare pe două fețe pentru un vas de toaletă suspendat este utilizat în centre comerciale și spații de birouri. Sistem de construcție integrată este un zid cu comunicații tehnice, pe ambele laturi ale cărora sunt boluri.

Instalarea colțului permite rezolvarea unei probleme de instalare a unui vas de toaletă într-un colț. Se rezolvă prin două metode: puteți achiziționa un atașament tip colț sau module speciale de colț.

Uneori este necesară plasarea mai multor produse sanitare de-a lungul peretelui. Pentru această soluție, există sisteme speciale de instalare.

Datorită faptului că sortimentul fiecărui tip de instalație pentru atârnarea vaselor de toaletă este foarte larg, de regulă, nu există probleme atunci când se selectează structura necesară. Principalul lucru necesar este să țină seama de toate nuanțele și caracteristicile instalației un anumit tip de construcție. Dacă respectați aceste reguli, puteți reduce în mod semnificativ timpul de instalare și puteți evita tot felul de probleme.

Pârghii și echipamente de comandă

Cum de a alege o instalație pentru o toaletă suspendatăDupă ce sarcina de determinare a tipului necesar de instalare este finalizată și locația instalării este selectată, puteți continua cu selectarea modelului. Este important să se acorde atenție caracteristicilor de proiectare:

 • pârghii de control;
 • configurare.

Mulți cumpărători privesc pârghiile managementului numai din partea esteticii, care, în principiu, este incorectă. Dar acest aspect este, de asemenea, important, pentru că va fi întotdeauna vizibil Trebuie să le potriviți în mod armonios în interior premise. În cazul pârghiilor de selecție controlează prioritatea devine ușor pentru a avea acces la ascuns în comunicațiile de perete, pentru că nimic nu durează pentru totdeauna, și pentru a sparge zidul, înconjurat de dale, nimeni nu vrea.

Butonul de spălare

O funcție importantă este funcția butonului de scurgere. În prezent există mai multe versiuni ale acestui dispozitiv:

 • lucrul în două moduri;
 • inclusiv funcția "spălare-oprire";
 • Contactless.

Toaletă cu instalare CersanitButoanele cu două moduri și sistemul "flush-stop" sunt mai simple în ceea ce privește manipularea și repararea. Instalarea acestora se face fără a fi nevoie de alimentarea cu energie electrică sau instalarea bateriilor. Designul lor este cel mai simplu, deci este fiabil.

Butoanele fără contact includ un senzor special sensibil. El efectuează o analiză a absenței sau a prezenței unei persoane în apropierea toaletei, în funcție de informațiile primite, apa este drenată sau nu este drenată. Aceste butoane sunt greu de instalat și configurate. Ele sunt, de asemenea, diferite în valoare de la modele mai simple. Dar un avantaj important al unui astfel de dispozitiv este igienic și confortabil în utilizare. fără contact modelele nu au nevoie de o atingere manuală pentru a începe procesul de scurgere a apei.

De regulă, modelele unui buton contactless se disting printr-un design elegant, modern, astfel încât să puteți pune un alt plus. Unele seturi de instalare sunt echipate cu pârghii de control care nu se proiectează deasupra suprafeței peretelui.

Cu toate acestea, alegerea unui anumit model este legată de confortul personal al fiecărui cumpărător și este o chestiune de gust.

Conținutul pachetului

Cum de a alege o instalație pentru o toaletă suspendatăDacă ați decis deja modelul, trebuie să verificați configurația acestuia.

Se compune din principalele elemente:

 • pârghiile de comandă complete cu un bloc special;
 • Un cadru portant fixat pe perete;
 • fixare lucruri;
 • un adaptor special și un rezervor de scurgere;
 • izolație fonică.

Dacă aceste elemente de bază nu sunt incluse în pachet, va trebui să plătiți încă o dată o vizită la vânzător și să achiziționați în plus piesele care lipsesc. Aceasta duce la pierderea de timp și de bani. Detaliile kitului pot fi non-standard, ceea ce poate provoca dificultăți suplimentare în procesul de instalare este mare. Din acest motiv, este necesar efectuați o inspecție detaliată a setului achiziționat instalații pentru toaletă.

producător

Pentru a achiziționa instalarea toaletei suspendate a fost achiziționată corect, trebuie să luați producătorul cât mai serios posibil. Astăzi, piața este marcată de o mare varietate de astfel de modele, care sunt reprezentate de o varietate de mărci. Produsele fiecărei companii au caracteristici proprii, care diferă atât în ​​ceea ce privește metoda de instalare, cât și în ceea ce privește designul.

Până în prezent, cele mai populare modele sunt instalațiile următorilor producători.

Grohe și Geberit

Dimensiunea standard a instalării unui vas de toaletă suspendatÎn consecință, companiile de producție germane și elvețiene care furnizează modele de calitate pentru instalații pe piețele rusești. Primul brand își vinde produsele într-o oarecare măsură la prețuri umflate, în timp ce calitatea lor este comparabilă. Avantajele modelelor acestor mărci sunt următoarele:

 • simplitatea instalării;
 • perioadă de funcționare îndelungată;
 • garanția pe termen lung.

Dezavantajele includ costul ridicat și complexitatea achiziției de piese. Dar, datorită unei perioade îndelungate de funcționare cu o calitate comparabilă, aceste deficiențe nu mai sunt valabile. La urma urmei probabilitatea de eșec este aproape complet absentă, astfel încât nu este nevoie să înlocuiți piesele. Dacă cumpărătorul este nelimitat în fonduri, atunci produsele companiilor de mai sus sunt de înaltă calitate.

Viega (Germania) și Ideal Standard (SUA)

Cum de a alege o instalație pentru o toaletă suspendatăNu mai puțin populare sunt produsele acestor companii, care au prețuri mai democratice. Modelele acestor mărci se disting prin preț scăzut și o mare varietate de modele de design.

O politică de prețuri mai scăzută a permis companiilor să își extindă activitățile la o scară mai largă, motiv pentru care au capturat un segment semnificativ al pieței instalatii. Cei care au un buget familial limitat ar trebui să se uite mai atent la aceste firme, ale căror produse sunt de o calitate decentă, în ciuda costurilor mai mici.

Astfel, pentru a achiziționa o instalație pentru toaletă, care să corespundă cerințelor și necesităților dvs., trebuie să studiezi acest subiect în detaliu, inclusiv consultarea instalatorilor cu experiență familiarizați cu astfel de lucrări. Acest lucru va ajuta cu siguranta pentru a evita posibilele probleme in procesul de instalare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se instalează o toaletă în casă?Cum se instalează o toaletă în casă?
Jaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzătorJaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzător
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
De ce am nevoie de un bideu și cum îl folosesc?De ce am nevoie de un bideu și cum îl folosesc?
Caracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletăCaracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletă
Instalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție videoInstalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție video
Duș igienic în toaletă: vederi și fotografiiDuș igienic în toaletă: vederi și fotografii
Instalare pentru toaleta firmei germaneInstalare pentru toaleta firmei germane
Bideu împreună cu un vas de toaletă: o alegere de tehnică sanitară "două în una"Bideu împreună cu un vas de toaletă: o alegere de tehnică sanitară "două în una"
» » Cum de a alege o instalație pentru bolta toaletă a unei structuri suspendate
© 2021 amigdas.com