amigdas.com

Katanka: ceea ce este, caracteristicile de utilizare

Katanka: ce este și cum să o folosițiȘtim cu toții ce sârmă și baghetă specială sunt, dar există ceva între astfel de produse metalice - sârma de sârmă. Astăzi merită să examinăm în detaliu toate caracteristicile acestui produs, să acordăm mai multă atenție producției, domeniului de activitate și indicatorilor tehnici specifici.

Unde pot găsi o sârmă?

  1. Unde pot găsi o sârmăAcest cablu laminat la cald, care are o secțiune rotundă, se utilizează în principal în construcții pentru armarea betonului armat. Acest proces de metal laminat și-a găsit reflexia în forjarea artistică. În cazul în care subiectul efectelor diferitelor mecanicii de proiectare, specialiștii sunt în măsură să obțină un produs mai delicate, blânde și atractive, care, în viitor, ar putea fi folosite pentru decorarea porții, pe fațada clădirilor, precum și utilizarea într-un interior modern, ca un decor deosebit.
  2. Dar pe astfel de zone, utilizarea unui astfel de produs este departe de a se termina. Banda de sârmă va deveni o bună garanție pentru procesul de achiziție în timpul producției de cabluri speciale de sudură, electrozi, cabluri și fire telegrafice. Din aceasta, puteți crea un tip mai subțire, care va fi aplicat în mod calitativ în procesul de furnizare a energiei electrice, precum și în timpul construcției.
  3. Domeniul de aplicare al unui astfel de articol va depinde în principal de materialul din care a fost produs. Astfel de materiale pot fi metale moi, cum ar fi cupru, aluminiu, precum și oțel destul de puternic. Cuprul de laminare cu ajutorul unui proces calitativ de conductivitate electrică este utilizat pe scară largă în industria telecomunicațiilor, automobilelor și în industria electrică.

De asemenea, principalele sale avantaje sunt rezistența ridicată la fractură. Din tipul de semifabricate din oțel este posibil să se creeze unghii speciale, șuruburi, plase, șuruburi și alte elemente pentru realizarea elementelor de fixare. Tija de tip aluminiu va acționa ca o materie primă bună în timpul realizării creării de electrozi de sudură. Poate fi folosit și pentru procesele de dezoxidare a oțelului. Dar, în orice caz, tija de sârmă trebuie să difere de celelalte versiuni ale sârmei prin flexibilitatea crescută, dar poate fi foarte rapid deteriorată de forțele mecanice.

Care este principiul procesului de clasificare?

Prin ce principiu se poate proceda la clasificarea sârmeiMai multe detalii despre dispozitiv pot fi găsite în GOST 30136-94. Dar, în acest moment, trebuie să acordăm mai multă atenție tipului de închiriere.

În cele mai multe cazuri, acest tip de cabluri utilizate la fabricarea produselor autohtone, de exemplu, același cablu trebuie să fie destul de puternic și poate rezista la sarcini grele, pentru acest motiv, calitatea acestuia ar trebui să ceară mai mare.

În același timp, armătura tijei de sârmă poate avea imediat o serie de defecte inacceptabile pentru producerea și fabricarea materialului din care va fi ulterior creat cablul.

În cele mai multe cazuri, sârmă este produsă atât prin rezistență crescută, cât și prin forță convențională. De asemenea, pe caracteristicile caracteristicilor și indicatorilor, modul de răcire a dispozitivului poate avea un impact semnificativ. Dacă dispozitivul a fost supus procesului de răcire a aerului natural, aceasta ar însemna că VO, materialul care a trecut de una sau două etape de proces de răcire accelerată, în timp ce el a pus marcare UO1 sau UO2 în conformitate cu metoda dispozitivelor de prelucrare.

În primul caz, aliajul unui astfel de echipament va conține aditivi de aliere care îi pot afecta în mod semnificativ caracteristicile. Sârmă galvanizată are un strat special de protecție. Utilizarea sa în majoritatea cazurilor va fi redusă la fabricarea diferitelor tipuri de dispozitive de împământare.

În marcarea dispozitivului, puteți găsi și alte simboluri. În cazul în care din oțel laminat sârmă simplă, apare marcare ca un simbol P. Și în acel moment, atunci când a făcut un material special pentru a crea viitorul protecțiilor, arcuri, sau folosite ca armare, ar trebui să fie deosebit de atent pentru a vedea să-l că o astfel de închiriere a fost marcat cu litera C. Dacă ați văzut accidental simbolismul lui M, ar însemna numai faptul că sârma a fost produsă folosind materiale moi.

Cum este procesul de creație în magazin?

Cum se face procesul de creare a unei sârmă în magazinAcum trebuie să luăm în considerare mai multe detalii caracteristicile de producere a unei astfel de bare de sârmă. Produsele metalice speciale, care au o formă specială cubică, numite flori, intră în ateliere speciale. După acestea, încep să se creeze mici tipuri de piese din ele. Se taie în segmente mai mici. Numai după un astfel de proces, spațiile principale se vor deplasa la mașina de rulare, unde vor fi trecute prin arbori orizontali verticali și speciali.

În ultimă instanță, metalul va fi puternic stors din toate părțile posibile și va obține forma necesară pentru aceasta. Trebuie remarcat faptul că, în timpul desenării unui astfel de produs, acesta va începe să se încălzească puternic, deci acest proces de producție se numește fierbinte. După aceea, firul final al diametrului dorit va fi trimis către o mașină specială de înfășurare, care o înfășoară cu inele speciale.

Răcirea poate fi naturală sau accelerată. În primul caz, produsul se va răci în aer, iar în cel de-al doilea - produsul finit poate fi plasat în interiorul unui bunker ventilator specializat.

În unele cazuri, o astfel de tijă poate fi supusă procesului de galvanizare. Un astfel de proces suplimentar va ajuta la crearea proprietăților necesare și necesare la suprafață. Metalul, care este pre-acoperit cu un strat de protecție, nu se teme de impactul și răspândirea ruginei. Are un luciu deosebit, nu trebuie să fie vopsit într-o altă culoare și așa mai departe.

Ca material, în majoritatea cazurilor se utilizează oțel de calitate simplă de toate gradele de oxidare (GOST 380). În acest moment, fracția de masă a fracției de carbon din interiorul oțelului StO nu trebuie să fie mai mare decât parametrul de 0,2%.

În cazul în care numărul total de elemente mai mic de 0,12 la sută, atunci eticheta produsului ar fi litera M. Dar, cantitatea de material de siliciu poate fi un fir, și mai puțin de 0,005 la sută, dar numai în cazul în care tija nu va pierde toate proprietățile lor pozitive și caracteristici. Masa pentru impuritățile nocive din produs, substanțe precum fosforul și sulful, nu va fi mai mare decât parametrul de 0,04%, respectiv 0,035%.

Produsul finit este spălat în special bobine cu o greutate totală de 160 kilograme. În majoritatea cazurilor, este inclusă doar o singură piesă. Dar formarea de sculuri întregi, care va consta din două întinderi, poate avea loc și în acest moment masa lor totală nu trebuie să fie mai mare decât nivelul de 10% din greutatea întregului lot.

O astfel de excepție este o sârmă de sârmă, care este creată pe mașini lineare, caz în care masa totală poate ajunge la o marcă de 50 de kilograme. La cererea clientului, producătorul unui astfel de produs trebuie să garanteze caracterul de sudabilitate și indicele de calitate al produsului. Marcajele care urmează să fie efectuate în conformitate cu normele și orientările GOST 7566. În cazul în care o bobină este compus din mai multe segmente, apoi, respectiv, și etichete ar trebui să fie, de asemenea, în număr de două.

Ce poate spune GOST despre producerea sârmei?

Cerințele GOST 2590 pentru calitatea barelor de sârmăSârma de sârmă produsă cu un diametru care variază de la 5 la 9 milimetri, dar în funcție de cerințele clientului este posibil să se mărească această cifră. Dimensiunile, precum și deviațiile maxime ale acestui produs trebuie să respecte normele GOST 2590. Ovalitatea totală în acest caz nu trebuie să depășească 50% din suma abaterilor limită. Pentru calitatea designului primit, sunt impuse cerințe și norme destul de stricte, nu este de importanță dacă acest produs este creat pentru mașinile-unelte sau pentru fabricarea în continuare a cablurilor și a hardware-ului.

Inacceptabil în acest caz va fi prezența pe produs a spumelor rulante speciale, a impurităților, precum și a loviturilor industriale. De asemenea, numărul de deșeuri va include sârma de sârmă cu prezența bulelor laminate, bulelor, riscurilor și capturilor individuale, care afectează negativ diametrul total al produsului.

Masa totală permisă pentru un astfel de dispozitiv va depinde de tipul de răcire. Pentru o răcire în etape, citirea normală va fi de 18 kg / tonă, iar ratingul în două etape va fi de 10 kg / tonă.

Dacă procesul de răcire a unui astfel de produs a fost făcut în mod natural, atunci un astfel de indice nu va fi luat în considerare. În GOST există, de asemenea, înregistrări privind îngustarea relativă a secțiunii transversale, precum și indicele de timp al rezistenței.

O sârmă este supusă diferitelor forme de testare. Ar trebui să aibă un indice ridicat de elasticitate și, de asemenea, să reziste la o îndoire de 180 de grade în jurul unui dorn simplu care are un diametru similar. Există, de asemenea, un proces de studiu a structurilor din produs, în prezența unor zone comune troostomatesitnyh și martensitic este respins.

În plus, în conformitate cu cerințele clientului, este de asemenea ușor de determinat dimensiunea granulelor în ferită. Normele admise vor fi elaborate împreună cu consumatorul și producătorul produsului. De asemenea, pentru a determina proprietățile specifice ale produselor, se poate realiza un proces de control static. În mai multe detalii este necesar să se familiarizeze cu cerințele care sunt prezentate la o astfel de laminare a metalelor, studiind astfel GOST 30136-95.

Cum se livrează acest tip de piercing clienților?

  1. Cum se livrează sârmă la cliențiAm înțeles deja pe unii caracteristicile de producție, caracteristicile și utilizarea produselor laminate, merită să se includă și să se decidă primirea unor astfel de produse. Există cabluri din sârmă specială, cu toate acestea lotul unui produs va include produse similare în diametru și supuse aceluiași proces de răcire. Este, de asemenea, posibil să se permită utilizarea loturilor speciale, care vor include aceeași laminare de oțel, dar mai multe de același tip de topire.
  2. Într-un moment în care cel puțin un indicator nu corespunde ratei necesare, testare repetată, al cărui rezultat va fi extins la restul produsului. În cazul în care producătorul produsului garantează respectarea tuturor normelor și indicațiilor, sârma nu este supusă unei analize de tip chimic. Pentru a efectua transportul este posibilă utilizarea vagoanelor speciale atât în ​​format deschis, cât și în cel închis. Cu toate acestea în interiorul mașinii este necesar să se transporte în principal produse dintr-un singur lot. Astfel de dispozitive ar trebui să fie depozitate în depozite specificate în bobine.

Caracteristicile barelor de sârmă

  1. Caracteristicile barelor de sârmăTurnarea este considerată una dintre soiuri produse metalice laminate, care are loc cu dezvoltarea diferitelor forme de secțiune (semicirculare, hexagonale și, de asemenea, pătrate). În majoritatea cazurilor, există un proces de fabricare a unei tije cu o secțiune transversală formată semicirculară. Până în prezent, tija este utilizată pe scară largă atât în ​​zonele de construcție, cât și în cele industriale.
  2. Dacă vorbim despre domeniul de aplicare al barei de sârmă, atunci când este expus, se creează lucruri utile, cum ar fi electrozi, telegraf fire, frânghii și sârmă. În construcții este folosit ca unul dintre componentele principale de armare, necesare pentru procesul de construcție a produselor din beton armat. Principala materie primă pentru procesul de fabricare a barelor de sârmă va fi oțelul carbon, care trebuie să respecte pe deplin normele GOST 180.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipurile de sârmă ghimpată și caracteristicile instalării saleTipurile de sârmă ghimpată și caracteristicile instalării sale
Fire de sârmă din oțel cu gaz carbonat 9389-75Fire de sârmă din oțel cu gaz carbonat 9389-75
Cablu de încălzire cu auto-reglare în interiorul sursei de alimentare cu apăCablu de încălzire cu auto-reglare în interiorul sursei de alimentare cu apă
Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80
Domeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudateDomeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudate
Cablu pv 1 și specificațiile firuluiCablu pv 1 și specificațiile firului
Sârmă de tricotat pentru lucrul cu fitinguriSârmă de tricotat pentru lucrul cu fitinguri
Calitățile pozitive ale sârmei sale ghimpateCalitățile pozitive ale sârmei sale ghimpate
Supape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehniceSupape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehnice
Caracteristicile tehnologice ale sârmei galvanizate de 2-3 mmCaracteristicile tehnologice ale sârmei galvanizate de 2-3 mm
» » Katanka: ceea ce este, caracteristicile de utilizare
© 2021 amigdas.com