amigdas.com

Frizerie Yorkie acasă: cum să taie

Îngrijind-o cu ochiul tăuUn animal de companie drăguț și amuzant, cu un coafură uimitor, este un terrier Yorkshire. Înainte de a cumpăra un cățel York, merită să știți că, prin natura, această rasă de câini are o haină lungă care necesită o îngrijire constantă.

Dacă nu vă tăiați animalul de companie, lâna se va trage de-a lungul pământului și va curăța murdăria și praful în spatele lui. Până în prezent, proprietarul York are două moduri de a rezolva problema cu părul - o tunsoare în cabină sau cu propriile mâini acasă.

Tunsul acasă în York: instrumente și opțiuni pentru tunsori

Înainte de a răspunde la întrebarea cum să tăiați un Yorke singur, va trebui să dați seama ce va fi necesar pentru a efectua această procedură. Îngrijirea animalului include îngrijire complexă. Aceasta este o tunsoare, pieptene și tăierea ghearelor. Pentru a face acest lucru singur, aveți nevoie de multe lucruri de cumpărat.

 1. Foarfece profesionale pentru îngrijire. Terrierii Yorkshire sunt diferiți și, prin urmare, părul lor poate crește dinamic și slab. În funcție de tipul de tunsoare, veți avea nevoie de foarfece de diferite dimensiuni. Acestea pot fi foarfece drepte, curbe. Ele sunt necesare pentru decorarea laturilor, coada si labe. Pentru a tăia locurile lângă ochi, urechi și degete, veți avea nevoie de o foarfecă cu capete mici și rotunde. În plus, pentru etapa finală aveți nevoie de o foarfecă subțiere.
 2. Ce fel de mașină trebuie să aveți pentru o tunsoare de yorkTunsori speciali pentru câini este necesar pentru tunsori de înaltă calitate. Aveți nevoie de o mașină cu atașamente diferite și cu păr înlocuibil. Pentru a forfla părul din bot și din zona anală, aveți nevoie de un cuțit și un tundru special îngust. Multe modele de mașini conțin un dispozitiv de tundere. Dacă nu, trebuie să fie cumpărat separat. Clippers pot fi produse cu duze de plastic. Ele nu sunt recomandate pentru tunsori, ele dăunează calității muncii, iar lana din ele este în mod constant blocată. Și, de asemenea, nu se recomandă utilizarea mașinilor pentru coafura persoanei, acestea nu sunt potrivite pentru aceste scopuri.
 3. Covor pentru podele sub câine. Trebuie să aibă un efect anti-alunecare. Se potrivesc cu mat de cauciuc ideal.
 4. Sunt necesare ghilotine, forcepsuri și fișiere pentru tăierea ghearelor.
 5. Dematters.

Pentru un proprietar de câine este recomandat să aveți o haină din țesătură naturală. Un lucru sintetic va atrage lână în sine. Se recomandă spălarea câinelui înainte de a efectua tunsoarea. După tăiere, clătiți părul care sa acumulat în jurul acestuia. Trebuie să vă forflați în timpul creșterii stratului.

Cum de a forfca un Yorkie: opțiuni pentru tunsori

Versiune standard Este o tunsoare obligatorie, care este efectuată pentru câinii care participă la expoziții. Pentru tunsul igienei, foarfecele de frecare sunt tăiate. Dacă intenționați să participați la expoziție, atunci este mai bine să încredințați o coafură demonstrativă unui profesionist. După ce sunteți siguri că știți cum să tăiați un york, puteți efectua această procedură acasă.

În cazul în care un câine este un animal de companie obișnuit, atunci nu este greu să alegeți un păr. Puteți vedea o mulțime de opțiuni și ridicați pentru câine o imagine ideală care să pună accentul pe toate virtuțile sale. Este demn de remarcat faptul că lâna de york va crește pe tot parcursul vieții. Prin urmare, este necesar să învățăm această abilitate.

La tunsoriile standard ar trebui atribuite:

 • pantaloni;
 • evazată.

Cum să tăiem un yorkPentru a le îndeplini, trebuie să începeți lucrarea mașinii. Corpul și coada sunt tratate cu o mașină. După aceea, luați foarfecele și tăiați botul scurt. Ar trebui să ai o pălărie. Capătul coada este cel mai bine decorat cu o perie sau o pensulă. De îndată ce începeți să egalizați lungimea, atunci veți avea chiloți. Se efectuează și o clapetă, dar cele două treimi din lungimea totală sunt tăiate pe labe.

Pentru a efectua cele mai simple - tunsul sanatos trebuie să vă petreceți timpul la fiecare două săptămâni. În timpul designului câinelui, părul este tăiat în zona inghinală. Apoi, în partea de sus a urechilor, în jurul ochilor și pe labe. Nu uitați că trebuie să vă forflați în axilă. Mișcările precise ale foarfecelor mici au tăiat anusul și toate zonele din jurul acestuia. În canalul urechii, lâna este îndepărtată cu un dispozitiv de tundere.

Sfat: pentru a efectua o tunsoare unica ca cea a unui catelus mic Este necesar să se reproșeze lungimea întregului perimetru la două centimetri

Ca a tunsori clasice lungimea totală este scurtată și tăiată. Pe botul poate lăsa o lungime diferită.

Pentru fete, femeile din York fac o "fusta" de tunsoare. În această versiune, spatele și părțile laterale sunt tăiate. Pe stomac, coada este lăsată puțină lână. Pe cap pleacă un bang, și în jurul valorii de ras scurt. Tunsul de vară este realizat de tipul de chiloți. Dar lîna pe picioare este tăiată la lungimea dorită. Un tunsoare popular - panglica franceză, se efectuează pe scurt pe toate părțile corpului. Pe spate este o panglică, care durează până când coada este ascunsă. Din această bandă, proprietarii pricepuți împletesc pigtails și spikelets, decorând astfel mai departe animalele lor de companie.

Cut york acasă: față și urechi

Instrumente pentru tunsoarea yorkuluiYorkul este ușor de tăiat, singurul lucru cu care este necesar să lucrați frumos este botul și urechile. Acestea sunt zone ale corpului care necesită mult timp și o abordare creativă pentru a lucra. Complexitatea în designul botului există, deoarece va trebui să obțineți o siluetă rotunjită. Astfel este necesar să se respecte asimetria. Dar după un timp, după un antrenament mic, veți avea un proces mult mai rapid.

Pentru a tăia în mod corespunzător piesa urechii și pentru a nu deteriora câinele, este necesar să respectați cursul principal de lucru.

 1. Foarfecile cu capete tangente trebuie să efectueze tăierea urechii. Ar trebui să ai un unghi clar. Se recomandă să vă pieptinați lâna rămasă pe ambele părți ale urechii.
 2. Părul rămas din partea superioară a urechii este tăiat sau o mașină de scris. Tăierea trebuie să fie pe ambele părți pe parcursul creșterii părului.
 3. Partea interioară a urechii este tăiată drept, iar cea exterioară - sub formă de diamant.
 4. Din auricul, părul este îndepărtat cu un tund.

Puii se recomandă să se taie mai scurt, pentru a continua să se realizeze setarea corectă a urechilor. Se recomandă lucrul cu lână umedă.

Cum sa tai un york acasa: o clasa de maestru

Pentru a reduce costurile de lucru la domiciliu, va trebui Foarfece, un pieptene de câine, o mașină de scris și o cretă.

 1. Împletiți cu atenție câinele.
 2. Îndepărtați toate firele de păr inutile și, dacă sunt prezente, atunci și coltuny. În cazul în care, pentru a efectua procedura este problematică, creta va ajuta. Rasstolkite-l și aplicați-l pe lână. Utilizați un pieptene pentru a elimina toate bucăți. Uscați părul și rotiți-l pe spate.
 3. Tăiați capetele cu foarfece. Tăiați-le la lungimea necesară.
 4. Zona de tranziție de la frunte la nas este tratată în același mod. După aceea, aliniați fruntea pentru a forma un triunghi.
 5. Sub coadă, folosind foarfece mici, îndepărtați puțină lungime. Mergeți la înghișături, labe și axe. Lungimea recomandată a tunsorilor în aceste zone nu este mai mare de cinci milimetri.
 6. Piese toracice tăiate în maxilarul inferior. Coada este realizată în orice mod convenabil.
 7. Treceți la urechi. Folosind un trimmer sau o pensetă, îndepărtați părul în exces în canalul urechii. Lână pe urechi taie, astfel încât a arătat vizibil cifra romană de cinci.
 8. Începeți procesarea urechilor cu un tuns. Pentru aceasta, faceti partea corecta a urechii mai scurta. Și exteriorul și interiorul sunt mai lungi.
 9. Etapa finală este alinierea marginilor cu foarfecele. Ar trebui să ai un unghi ascuțit.

Îngrijirea york la domiciliu este o sarcină destul de dificilă. Dacă nu aveți suficient timp pentru a efectua această procedură, cel mai bine este să căutați ajutorul unui groomer profesionist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Miniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajulMiniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajul
Taierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisiciTaierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisici
Cum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsoriCum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsori
Îngrijirea câinilor și a pisicilor - ce este această procedură?Îngrijirea câinilor și a pisicilor - ce este această procedură?
Cum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați gheareleCum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați ghearele
Cât de drăguț este să-ți tai un băiat acasă cu o mașină de scris?Cât de drăguț este să-ți tai un băiat acasă cu o mașină de scris?
Cum să taie ghearele unei pisici acasăCum să taie ghearele unei pisici acasă
Australian silky (mătăsos) terrierAustralian silky (mătăsos) terrier
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
» » Frizerie Yorkie acasă: cum să taie
© 2021 amigdas.com