amigdas.com

Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?

Ușă de intrare la o casă privată: criterii de selecțieCând construcția unei case private se apropie deja de finalul său logic, înainte de a trece la lucrările de finisare interioară, proprietarul se gândește la alegerea corectă a structurilor de ferestre și a ușii din față. Elementele de fațadă nu reprezintă numai sarcina funcțională: protecția împotriva factorilor meteorici sau penetrarea oaspeților nedorite în casă, dar și o componentă estetică. Pe piața de astăzi există o gamă destul de largă de produse de acest fel, astfel că se pune întrebarea cum să alegeți modelul potrivit pentru preț și calitate. Dar mai întâi trebuie să înțelegeți cum este amenajată ușa din față și cum diferitele modele pentru o casă privată sunt diferite.

Care sunt caracteristicile ușilor de intrare?

Cum de a alege o ușă de intrare la o casă privatăPentru a selecta în mod corespunzător un astfel de produs, trebuie mai întâi să înțelegeți ce cerințe sunt impuse structurilor de intrare în construcția de locuințe private. În acest caz, principalele materiale utilizate în fabricarea sistemelor de uși sunt: ​​lemn, tablă sau plastic. Dar, în ciuda faptului că din ceea ce face ușa din față, trebuie să corespundă scopului și caracteristicilor sale principale, care sunt prescrise pentru astfel de produse:

 • Parametrul cel mai important al alegerii structurii de intrare într-o casă privată este puterea pe care depinde siguranța persoanelor și a proprietății din structură.
 • Dispozitivul de intrare a barierei trebuie să poată rezista spargerii. În primul rând, aceasta înseamnă posibilitatea ca construcția să reziste la diferite influențe mecanice fără a schimba rezistența ușii de intrare.
 • Ușa asta este o barieră la aerul rece și la zgomot, pătrunzând în casă de pe stradă, trebuie să aibă o izolație de înaltă calitate și un strat izolator fonic.
 • Până în prezent, greu de imaginat o structură montată la intrarea în casă, care nu este echipat cu „ochi“ sau o camera de supraveghere conectat la dispozitivul intrahouse de comunicare și de control de la distanță de blocare - elemente care simplifică foarte mult viața omului.
 • Este important elementul estetic al unui astfel de element de fațadă ca ușa din față. Este evident când intrăm în casă.

Deci, ce trebuie să faceți pentru a alege ușa potrivită? Factorii definitivi sunt caracteristicile foii de ușă și a cutiei. La urma urmei, oamenii care încearcă să încalce proprietatea proprietarului, este puțin probabil să se uite la componenta estetică a sistemului de intrare. prin urmare O atenție deosebită trebuie acordată materialului, din care este realizat dispozitivul de intrare de protecție.

Construcții și materiale utilizate la fabricarea ușilor

În ultimii ani, sistemele de intrare cu inserții de sticlă au devenit din ce în ce mai populare în construcția de locuințe private. Există, de asemenea, produse din lemn, metal sau plastic. Dar având în vedere cerințele sporite de securitate și fiabilitate impuse ușilor de intrare într-o casă privată, cel mai adesea se utilizează următoarele modele:

 1. Principalele materiale utilizate pentru fabricarea ușilorUșa din față a oțelului foaie este cel mai bun produs, care va proteja camera, de penetrarea de către intruși, în timp ce retine căldura, datorită unui strat de izolare termică de calitate, care este montat în cavitatea goală. Foarte adesea, producătorii, pentru a face designul de intrare atractiv, aranjați-l cu un pad MDF decorativ.
 2. Structurile de intrare din plastic sunt destul de ușoare și atractive din exterior. În plus, astfel de produse au un cost bugetar și o durată lungă de viață, dar puterea unui astfel de dispozitiv lasă mult de dorit.

Cu toate acestea, în plus față de materialul utilizat la fabricarea ușilor, este important să se asigure designul acestuia, înainte de a cumpăra un astfel de produs pentru casa ta privată. Cele mai frecvente pe piața construcțiilor sunt dispozitivele cu balamale. În același timp, construcția lor se poate distinge prin frunze de ușă:

 • sistem de intrare cu o singură frunză;
 • un dispozitiv de intrare și jumătate;
 • construcția cu două fiare a ușii din față.

În acest caz, indiferent de design, ușile balansate pot fi deschise fie în interiorul încăperii, fie în afară. Acest factor ar trebui luat în considerare chiar înainte de achiziționarea directă a dispozitivului în magazin sau din ordinul ușii din cadrul companiei care reprezintă interesele producătorului.

Bucle de calitate - siguranța ușii de intrare

Ușa din față este un element constructiv important pentru a alege ceea ce este necesar pentru fiecare casă particularăIndicatorii de fiabilitate a ușii de intrare depind nu numai de materialul utilizat la fabricarea acestora, dar și de elementele suplimentare de construcție, dintre care unul este balamalele. Este mai bine să alegeți un design închis al ușii. În plus față de fiabilitatea lor, ele arată și ele atractive. Dacă dintr-un motiv oarecare trebuie să instalați bucle cu o structură externă, atunci împreună cu ele trebuie să utilizați știfturi anti-ștecher.

Chiar și în cazul ciocnirii sau tăierii conexiunii balamalelor, știftul anti-fișă va complica penetrarea intrusului în casă, întârziind astfel o perioadă de timp. Pentru a elimina un pin de calitate, chiar și un hoț profesionist va avea nevoie de 10 minute până la jumătate de oră. Dar chiar și cu un astfel de mecanism de protecție, nu ar trebui să uităm de mărimea și rezistența coperților.

În plus, nu respectați stereotipurile că ușa ar trebui echipată cu două bucle. Un dispozitiv de intrare calitativ trebuie să aibă cel puțin trei sau mai multe garduri. Datorită acestui fapt, se obține o fiabilitate suplimentară. În acest caz, dacă luăm în considerare tipurile de copertine, atunci există mai multe.

 1. Produsele standard sunt instalate în principal pe ușile de intrare cu un design ascuns de copertine. Sunt ușoare se poate potrivi în profilul casetei și, prin urmare, indisponibil pentru atacator.
 2. Canopiile pe rulmenți sunt potrivite pentru o ușă ușoară. Dar dacă o masivă structură de oțel este instalată la intrarea în casa privată, este mai bine să nu folosiți acest model.
 3. Buclele pe fecale au primit o distribuție maximă în construcția de locuințe private. Astfel de dispozitive rezistă la orice ușă.

Este important să rețineți că, în timpul funcționării ușii de intrare, se produc balamale și, ca o consecință, contracția pânzei. Prin urmare, pentru a evita o astfel de problemă, sa decis În interiorul baldachinului, plasați o minge cu bile, care reduce gradul de producție, mărind astfel viața balamalelor.

Pryvat și carcasă - accesorii obligatorii pentru uși

Cald, puternic, durabil - acestea sunt principalele caracteristici ale ușii pentru o casă privatăUn alt factor important care afectează fiabilitatea ușa din față într-o casă privată, este lipsa de spații libere între blatul ușii și ramă și perete, în cazul în care este posibil pentru a împinge pârghia de rupere a structurii. Pentru a preveni acest lucru, se utilizează pronaosul și clypeusul.

Vreau să observ că fixarea cutiei joacă un rol important. Unii meșteri, în special aceia care realizează instalarea ușii de intrare ei înșiși, pur și simplu fixați cutia de spumă de montaj, că în nici un caz nu se poate face. Dar, în orice caz, prezența lacunelor în proiectarea ușii este pur și simplu inacceptabilă.

Umplere interioară a ușilor de intrare în casa privată

Cum de a alege ușa potrivită pentru o casă privată? SfaturiAșa cum deja mulți au ghicit că în interiorul sistemului de intrare are o cavitate. În acest caz, un produs de calitate între foi este completat cu un încălzitor, în care pot fi utilizate materiale de calitate diferite: vată minerală, polistiren sau chiar carton. Totul depinde de producător.

În plus, pentru a preveni pătrunderea zgomotului și a mirosului în casă, pentru a sigila structura ușii între cutie și cârpă este instalată garnitura de cauciuc. În plus, acest dispozitiv simplu înmoaie impactul foii de ușă pe cutie cu o ușoară lovitură a ușii.

Înainte de a începe instalarea structurii de intrare într-o casă privată, trebuie să țineți cont de locul în care va avea loc deschiderea pânzei. Pe baza cerințelor privind siguranța la foc, este interzisă orice modificare în direcția de deschidere a ușilor, astfel încât să nu existe dificultăți suplimentare în situații de urgență.

Alegerea ușilor stradale potrivite unei case particulare va fi capabilă tuturor, pe baza preferințelor lor, dar nu trebuie să uităm de cerințele unui astfel de proiect. Oricare ar fi ușa care se învârte, bivalve, metal sau plastic, trebuie să respecte parametrii de siguranță și fiabilitate nu în detrimentul unui aspect atractiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege un regulator de tensiune 220v pentru o casă privatăCum de a alege un regulator de tensiune 220v pentru o casă privată
Delam intrare scară într-o casă privată: cerințe și sfaturiDelam intrare scară într-o casă privată: cerințe și sfaturi
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
» » Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
© 2021 amigdas.com