amigdas.com

Pe lângă faptul că este posibil să se facă un motor dintr-o jucărie sau electrocasnice

Ce se poate face de la motorA face ceva util de la jucării inofensive sau de la aparate de uz casnic la maestrul-visător nu este o problemă. Și este bine că multe aparate electrice devin caduce și rupte. Astfel de lucruri de reparare nu au sens - este mai ușor să cumperi ceva nou. Și adevăratul "samodelkin" îl așteaptă. Apar imediat o grămadă de idei

, care necesită implementare imediată.

A doua viață a jucăriilor pentru copii

Există momente când o jucărie autopropulsată este spulberată. Probabil, pentru a calma copilul, trebuie să cumperi de urgență unul nou? Nu neapărat. Este necesar să începem pur și simplu procesul gândirii creative la nivel de familie. Și pentru asta de la mașină ruptă pentru a extrage părțile potrivite rămase împreună cu motorul. Apoi, colectați toate jucăriile din casă și alegeți una care poate fi din nou revitalizată. Probabil, aici veți avea nevoie de cunoștințe școlare în fizică, chimie și inginerie electrică.

Reparația elicopterului vechi

Cum sa faci un elicopter de la un motorUn elicopter vechi uitat, cu un motor necorespunzător și cu lame rupte, care stăteau mult timp pe mezanin, mi-a căzut dintr-o dată pe ochi. Aparent, a așteptat ceasul său stelar iar acum cu plăcere au arătat laturile alb-alb-negru cu inscripția semisprezece "USSR-0098".

Cu aceste lucruri trebuie să vă ocupați cu atenție. Bătrânul nu-i place agitația. Este necesar să îndepărtați cu grijă rămășițele șurubului principal de mari dimensiuni, deșurubând câteva șuruburi mici. Pentru a pătrunde în compartimentul motorului, este necesar să scoateți cutia de plastic pentru bateriile din partea inferioară. Motorul se bazează pe trei șuruburi și are, așa cum era de așteptat, cu două fire „plus“ și „minus“, care prin chips-uri unitare sunt conectate la comutatorul principal este pornit. Toate acestea trebuie să fie decuplate ușor și deșurubate.

După scoaterea motorului pe lumină albă, este necesar să îl examinați și să îl comparați cu motorul din mașină. Ideea este că 250-270 rpm sunt suficiente pentru a crea forța de ridicare. și o putere de 1 - 2 wați. Diferența dintre caracteristicile motoarelor a fost mică. Apoi puteți pune în siguranță un motor nou pe elicopter. Și apoi du-te la magazin pentru modelatori pentru un rotor nou brand. Când totul este gata, ei testează nava de rotor reparate în prezența întregii familii creative.

Același model este folosit pentru a repara modelele moderne de elicoptere pentru copii. Numai acum sunt controlate prin radio și, prin urmare, vor trebui să se rotească și să circule pe panoul de comandă, pe care depinde rotația vitezei principale a rotorului și a elicopterului.

Un nou motor pentru o mașină de jucărie

Toy car: cum să faci un motorPentru a face o mașină pentru copii mici, aveți nevoie de: roți, caroserie, cabluri, panou de control, o varietate de plăci electronice și un motor. Cu toate acestea, bunul începe să creeze modelul. Nu este nevoie să căutați un motor, așa cum există deja. Corpul mașinii în sine poate fi face mâna din lemn sau plastic și concepute pentru gustul tău. Ei bine, acei maeștri care au în casă o mică imprimanta 3 D care va construi orice formă a modelului.

Adesea, o mașină este făcută pur și simplu. Ei iau o mașină pentru copii mici abandonați, cu roți, o demontează la celălalt și încearcă să o automatizeze cu ajutorul unui motor gata pregătit. În același timp, se utilizează clei, bandă electrică, unelte mici de la ceasuri, reductoare de la modele vechi și multe altele. Și oamenii pentru care distracția a devenit un adevărat hobby, realizează de multe ori un mare succes în auto-fabricarea de motor.

Ventilator al unei sticle și discuri vechi

Ventilator cu mâinile propriiAtunci când sunt făcute și testate mai multe modele noi de autoturisme pentru copii, aceasta rămâne o utilitate comună. Este necesar să se proiecteze un ventilator care să reîmprospăteze aerul și să ajungă la idei noi. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar câteva elemente, care sunt sub mâinile. Și anume:

 • motociclist de la o jucărie pentru copii (fără ea nicăieri);
 • CD-urile cu piese 6-7;
 • plută din plastic din sticlă;
 • un tub de carton de aproximativ 10 cm înălțime și 3 - 4 cm în diametru;
 • comutator;
 • lipici.

Fabricația începe cu tăierea discului în 8 părți egale de la margine la centru, fără a ajunge la aproximativ 1,5 cm față de orificiu. Apoi, secțiunile rezultate trebuie să fie întinse cu o margine spre exterior pentru a face lamele. Discul fabricat este pus pe o plută, în interiorul căreia se face o gaură pentru a se potrivi cu motorul.

Acum ei fac un picior și un stand. Tubul de carton poate ajunge cu ușurință la picior. În interior se vor ascunde firele și bateriile. Restul mai multor discuri pot servi ca un suport excelent. Toate acestea sunt bine lipite și pictate în nuanțe diferite. Ventilatorul este pregătit pentru funcționare.

Barca pe drumul cu motorul

Cum sa faci o barca cu control radioPentru ca copilul să nu stea pe calculator timp de câteva zile, trebuie învățat treptat să facă diverse lucruri interesante pe care le poate face. În curând primăvara, fluxurile vor rula și va fi nevoie de o barcă mică, care va simboliza căldura mult așteptată.

Materiale necesare copilul va găsi în camera lui. Aici avem nevoie de:

 • baterii deget 3 buc;
 • spumă, bandă izolatoare, lipici;
 • un motor de pe un CD sau o jucărie;
 • un capac din plastic dintr-o sticlă de limonadă;
 • două bucăți de șaibe din plastic și de fier.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți o elice. În plută sunt pregătite fante pentru lame. Bastoane plate de înghețată și sunt palete gata făcute ale navei viitoare. Apoi, în ștecher se face o gaură pentru a ateriza acest șurub pe motor. Toate acestea sunt bine lipite. Centrala este gata.

În plus, forma navei este decupată din plasticul spumos. Partea din față a barcii este făcută triunghiulară, pe pupa pregătește un loc pentru o elice cu motor și în mijloc aveți nevoie de o adâncitură pentru baterii. Toate conectați și lipiți. Ei efectuează teste în baie și așteaptă cu nerăbdare primele bălți de primăvară.

Mașină de prăjituri

Aceasta este cea mai fascinantă jucărie, creată și testată de copil. Pe teren, o astfel de mașină se mișcă pe roți și pe apă pe o barcă specială. Este produsă în 2 - 3 ore.

Materiale necesare:

 • Ce se poate face de la motorsticla de plastic pătrată;
 • capace din sticle de limonadă;
 • tobe de lemn pentru gratar;
 • motor, comutator, baterie;
 • lipici.

Faceți un tren de putere. Este un motor cu elice. Lamele sunt tăiate folosind gâtul sticlei.

Ar trebui să ai un trandafir. Fotografia arată că atunci este înfășurată pe o plută atașată la motor.

Apoi face șasiul. Pentru a face acest lucru, utilizați un bolț. Puneți-l pe dopuri care servesc drept roți. Consolidați totul într-o sticlă pătrată în interiorul căreia sunt încărcate bateriile. Conectați cablurile în funcție de schema electrică. Glisser e gata. Dacă doriți, puteți înlocui elicea plastică cu una mai rigidă. Apoi, calitățile de conducere ale unei astfel de mașini vor fi apreciate nu numai de designerul însuși, ci și de prietenii săi.

Crăciun robot

Cum pot face un robotEfectuarea unui robot durează doar câteva ore. Nu este un robot pe care oamenii il imagineaza. El nu merge, nu înoată, ci fiori haotic pe o suprafață netedă. Acest efect este creat datorită dezechilibrului rotației rotorului motorului. Pentru mașinile reale, acest lucru duce la un accident tragic, dar aici provoacă doar un zâmbet.

Deci, pentru a crea un robot aveți nevoie de un motor și de o baterie. Pe axa motorului, puneți-o pe o bucată mică, alungită, de spumă sau bordură de spumă și adeziv. Acest lucru servește ca un destabilizator. La vârful ei Decorați un element de lumină decorativ.

În partea de sus a motorului sunt instalate o baterie și lipite cu diverse detalii interesante. Fă-i picioarele de pe periuțele de dinți, ochii din bile, decorați cu sârmă colorată sau cleme de hârtie și așa mai departe. Când este pornit, există o vibrație semnificativă a motorului, care forțează jucăria să se crawleze haotic.

Alte idei

Cum sa faci un elicopter de la un motorÎn plus față de toate cele de mai sus, motoarele sunt utilizate în astfel de produse de casă ca minidrills și exerciții. În aceste dispozitive, părțile inutile nu sunt necesare. Ei au o singură sarcină - de a roti un burghier fix.

Pentru aceasta, pe axa motorului este selectat un cartuș sau un cartuș obișnuit, care va prinde un mic pic. Apoi firele de lipire de la motor la baterii prin comutator. Când dispozitivul colectat a câștigat cu succes, acesta este plasat în organism de sub antiperspirant sau altul, care este cel mai potrivit pentru un motor cu baterii. Acest dispozitiv mic este așezat în palmă. Comutatorul este amplasat întotdeauna sub degetul mare.

Astfel de dispozitive sunt necesare pentru radioamatori pentru găuri de găurire în plăci cu circuite imprimate. Acestea pot fi, de asemenea, folosite de către dresorii care se ocupă de sculpturi fine din lemn. Numai în locul unui burghiu se introduce un microfrecvent pentru deșurubarea și măcinarea locurilor greu accesibile.

Se pare că, având puțină imaginație și zel, un copil cu ajutorul părinților poate crea într-un mod original jucării originale și alte lucruri utile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce poți da o fată în 2 aniCe poți da o fată în 2 ani
Cum să înțărcați pisicul să muște și să zgârieCum să înțărcați pisicul să muște și să zgârie
Ce să dea pentru ziua de naștere a unei fete timp de 7 aniCe să dea pentru ziua de naștere a unei fete timp de 7 ani
Mai degrabă decât să-i mulțumim fetei de 6 ani, ce să o prezinte?Mai degrabă decât să-i mulțumim fetei de 6 ani, ce să o prezinte?
Cadouri pentru o fată de 5 ani: idei pentru un cadouCadouri pentru o fată de 5 ani: idei pentru un cadou
Ce este gândirea vizual-figurativă?Ce este gândirea vizual-figurativă?
Cum să dezvolți un copil în 6 luniCum să dezvolți un copil în 6 luni
Ce să dai un băiat de un an: idei de cadouriCe să dai un băiat de un an: idei de cadouri
Ce înseamnă un vis de sticlă spartă? Dream InterpreterCe înseamnă un vis de sticlă spartă? Dream Interpreter
Top 10 jucării dăunătoare pentru copiiTop 10 jucării dăunătoare pentru copii
» » Pe lângă faptul că este posibil să se facă un motor dintr-o jucărie sau electrocasnice
© 2021 amigdas.com