amigdas.com

Erecția unui bărbat și a unei femei: ce este?

Cum și de ce există o erecție, fiziologia omuluiErecția este o acțiune neurovasculară îmbogățită de o combinație de factori. Cu alte cuvinte, erecția este un proces de întărire a penisului cu creșterea volumului acestuia în timpul excitației la bărbat și a clitorisului la femei.

Clasificarea erectilă

multe oamenii nu cred nici măcar peste faptul că acest proces poate fi oarecum divizat. Deci, o erecție poate fi bruscă, reflexă și psihogenică.

Reacție bruscă a penisului este cauzată de excitația inconștientă, în special în timpul somnului sau a trezirii dimineții. În acest caz, se consideră o normă fiziologică inegală. Un om pe deplin sanatos poate experimenta această stare în timpul nopții până la 5 - 6 ori. Acest fenomen este tipic femeilor, iar adolescenții în faza pubertății au tendința de a produce erecții spontane frecvente.

Un număr mare de bărbați sunt predispuși la erecțiile de dimineață, deoarece conținutul vezicii urinare, rectului sau testiculelor depășește cavitatea acestor organe.

Reacția organului fertil pe excitație tactil la instantanee nervul mesager peniană germinare semnal de tranzit are loc în măduva spinării, din cauza care începe să se formeze oxid de azot, de relaxare, astfel vasele de pereți corpusul de sex masculin cavernos penisului. În ele începe să curgă sânge, ceea ce duce la o erecție cauzată de reflexul corpului.

Este important să se acorde atenție faptului că acest reflex poate să apară în orice interval de timp al zilei, cu condiția ca producția de testosteron să fie suficientă.

Montarea tipului psihogenic este similară tipului reflex. dar se distinge prin, că reacția organismului începe să apară datorită utilizării imaginației, a amintirilor erotice și a impactului tactil asupra simțurilor.

Cauzele posibile ale unei erecții slabe - o boală și nu numaiExistă mai multe motive care contribuie la apariția unei erecții:

 • Impactul asupra auzului.
 • Reacție olfactivă.
 • Factorul de gust.
 • Impact tactil.
 • O reacție oculară.

Erecțiile bărbaților, ca și femeile, pot fi influențate de muzică, de vorbire sau de respirația prea pasională a unui partener. de asemenea reacție de acest fel provoacă mirosul de piele, păr sau parfum. De multe ori, efectul incitant poate fi alimente, secret din organele genitale sau saliva. În plus, mișcările ușoare de mișcare, masajul favorizează, de asemenea, instalarea unei erecții.

Nu ultimul rol în stimularea trezirii erotice este jucat de percepția vizuală. Semnalele de răspuns pot fi un corp gol sau lenjerie elegantă.

Femeile și o erecție

Nu toată lumea știe, cum se face o erectie la femei. Reprezentanții excitării calitative sexuale încep să apară din cauza iritării clitorisului. În momentul erecției, ochii femeilor strălucesc, pe obraji apare o fard de obraz și respirația devine mai intensă.

În plus, din cauza fluxului sanguin puternic la nivelul organelor genitale, creșterea mărimii clitorisului și buze sexuale, precum și un secret special din cavitatea vaginală, care se numește lubrifiere.

Din acest motiv, intimitate curge fără senzații dureroase, solicită doar un partener să persevereze pentru a atinge "pregătirea deplină" a unei femei. Deoarece, în condiții de lubrifiere insuficientă în vagin, se pot forma microfragii, ceea ce reprezintă un mediu favorabil declanșării inflamației.

În plus, entuziasmul feminin este indicat de starea sânului: niplurile sunt tensionate, iar sânul în sine devine mai elastic.

Există și erecție femininăLa femei, la fel ca la erecțiile de sex masculin există mai multe faze erectile. Aceasta este excitația, faza de platou, debutul orgasmului și revenirea organelor genitale într-o stare calmă. În timpul excitației din cauza vărsării sângelui, glandele vaginale încep să producă în mod activ lubrifiantul. În plus, acesta poate fi format din fragmente lichide din sângele vaselor vaginale.

După aceea, în mărimea ei crește clitorisul agitat, iar suprafața interioară a vaginului se adaptează dimensiunii penisului masculin. Reducerea volumului cavității vaginale afectează în mod pozitiv terminațiile nervoase ale penisului, ceea ce provoacă orgasmul. Când orgasmul a ajuns la apogeul său, reacția corpului se îndreaptă de-a lungul lanțului în direcția opusă, ducându-l la starea inițială.

Motivele respingerii

Eșecul funcției erectile sau slăbiciunea acesteia poate fi redusă la prezența anumitor factori și patologii. De regulă, acestea afectează negativ funcționalitatea creierului, perturbând producția de hormoni și dăunează vasele de sânge, formând abateri erectile.

Motivele unei erecții sunt următoarele:

 • Dependența de droguri și fumatul.
 • Utilizarea excesivă a băuturilor alcoolice.
 • Leziuni ale nervului prostatic.
 • Boli cardiovasculare.
 • Diabet zaharat.
 • Patologiile sistemului nervos central.
 • Afectările glandei tiroide.
 • Utilizarea beta-blocantelor, sedative și medicamente pentru inimă.
 • Senzație de anxietate, stres.
 • Lipsa testosteronului.

Astfel de boli afectează ridicarea unui om absolut de orice vârstă.

Se crede că slăbirea erecției în vârsta de 30 - 40 de ani se formează pe bază psihologică, în timp ce în perioada mai matură a vieții omului, letargia ei este caracterizată de probleme fiziologice.

Refacerea unei erecții

înainte începe să corecteze starea libidoului este important să vizitați un specialist care va prescrie mai întâi măsuri de diagnosticare pentru a identifica cauza patologiei. După aceea, medicul va alege singura tactică corectă de tratament pentru restaurarea unei erecții. Pot fi medicamente, terapii hormonale sau sesiuni psihoterapeutice.

Pentru a restabili într-adevăr o erecție în caz de boliMulte femei și bărbați pentru a scăpa de această abatere se aplică metode de medicină tradițională. În primul rând, consumul de alimente nutritive afectează sănătatea intimă - ouă, nuci, lapte și alte fructe, care vor afecta în mod pozitiv rezultatele. Și medicii nu sunt împotriva acestor acțiuni. Dar acest lucru poate fi folosit ca măsuri suplimentare pentru tratamentul de bază prescris de un specialist.

De asemenea, terapia "oficială" se potrivește perfect folosind infuzii speciale și decoctări. În special în această situație se recomandă utilizarea rădăcinii de ginseng, deoarece substanțele din această plantă măresc perfect fluxul de sânge către organele genitale slăbite. Împreună cu această asemănare a Viagrai, este determinată urzica. Ar trebui să fie luate în cazuri speciale, când este necesară o reacție imediată. În plus, un stimulator excelent al libidoului este cimbru. Utilizați un decoct de această planta ar trebui să fie de 2 ori pe zi.

Aceste plante sunt importante pentru măcinare, uscare. După aceea, ar trebui să le turnați cu apă clocotită, insistând să dureze cel puțin câteva ore timp de cel puțin 3 zile.

Recepția urzică considerate acceptabile după 30 de minute de la începerea procesului de fabricare a berii, luând în interiorul a 2 linguri chiar înainte de actul sexual. Bărbații care doresc să crească funcția erectilă pot include afine cu smântână, fructe uscate, semințe de dovleac și rădăcină de ghimbir în dieta lor.

este de dorit în plus față de corecția nutriției aplicați exerciții fizice speciale - îndoiți genunchii odată cu ridicarea corpului la un moment dat și pe șosete, precum și alergați, combinată cu o înălțime ridicată a genunchilor.

Un efect special este oferit de squats, dacă în fiecare dimineață acestea sunt efectuate de aproximativ 100 de ori.

important atunci când apare disfuncția erectilă cât mai curând posibil, pentru a începe corectarea situației prin contactarea medicului. Iar îndeplinirea tuturor prescripțiilor unui specialist va ajuta să revină la normal și să restabilească calitatea vieții intime.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pupulele perle: de ce apar oamenii?Pupulele perle: de ce apar oamenii?
Urologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femeiUrologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femei
Inflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratamentInflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratament
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Efectul alcoolului asupra celulelor sexuale masculine și feminineEfectul alcoolului asupra celulelor sexuale masculine și feminine
Boala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografiiBoala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografii
Cum de a crește rapid funcția erectilă necesarăCum de a crește rapid funcția erectilă necesară
Medicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și prețMedicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și preț
Tablete pentru bărbați pentru bărbați: caracteristici recepție și feedbackTablete pentru bărbați pentru bărbați: caracteristici recepție și feedback
Satibo de droguri care crește potența bărbațilorSatibo de droguri care crește potența bărbaților
» » Erecția unui bărbat și a unei femei: ce este?
© 2021 amigdas.com