amigdas.com

Cum să numești numele original al fetiței tale

Cum să alegeți numele potrivit pentru animalul dvs. de companie?Sunetul numelui este cel mai important și plăcut sunet din lume pentru urechea noastră. Același lucru se poate spune despre câini. În lume există nenumărate nume: simple și complexe, scurte și lungi, rusești și străine, drăguțe și stricte. După cum se spune, pentru fiecare gust și culoare puteți alege un nume pe baza preferințelor dvs.

Suficient pentru a-ți ridica capul toată ziua peste numele câinelui tău, te vom ajuta să te descurci cu această sarcină dificilă și să simplifici alegerea ta. Trebuie selectate numele câinilor mici de fete, pe baza naturii lor, obiceiuri, trăsături externe sau pentru a arăta creativitatea și simțul umorului, astfel încât toți cei care au auzit porecla câinelui tău să își ridice imediat spiritele și un zâmbet apărut pe față.

În acest articol am făcut o selecție a celor mai frumoase, mai amuzante și originale porecle ale câinilor de fete. Trebuie să fie numite mici frumusețe un nume unic și irepetabil, așa că citiți selecția noastră și alegeți-vă.

 1. Care sunt criteriile pentru alegerea unui nume pentru câinele dvs.?
 2. 10 idei despre cum să veniți cu un nume original pentru copilul dvs.
 3. Cele mai bune nume pentru Spitz și York.
 4. Numele care categoric nu se potrivesc câinilor miniaturali.
 5. Cum să înveți un câine să răspundă la un nume?
 6. Variante de nume de fete-câini prin scrisori.

Care sunt criteriile pentru alegerea unui nume pentru câinele dvs.?

Crescătorii câinilor experimentați susțin că cei mai mulți dintre câini sunt cei mai buni, atunci când porecla lor este formată din scârțâind și scârțâind scrisori. Și, de asemenea, foarte bine, atunci când numele are repetitive silabe. De exemplu: Rura, Fofka, Mimi, Yashka și alții.

 • Numele câinelui trebuie să corespundă sexuluiNumele trebuie să corespundă sexului animalul - adică câinii de fete nu pot fi numiți nume potrivite pentru băieți. Dacă ați determinat inițial incorect sexul câinelui, nu contează! Puteți schimba numele inventat pentru a se potrivi și este identic în sunet. Obțineți puțină imaginație și creativitate și cu siguranță veți reuși!
 • Nu trebuie să inventezi nume prea lungi și ornate! Dacă este greu să pronunți, atunci câinele probabil că nu va putea să perceapă acest porecla după ureche, deoarece câinii pot distinge maximum trei silabe. Sau, la numele lung al animalului tău, gândește-te la numele abreviat.
 • Numele ar trebui să fie se uita la urechile tale. Adică, ar trebui să fiți încântați să pronunțați acest lucru și câinele să reacționeze în mod adecvat la acesta inițial.
 • Numele are un înțeles fals și determină comportamentul animalului în viitor. Așa cum se spune, pe măsură ce nava pe care o veți numi - așa va pluti și va pluti. Aceasta înseamnă că trebuie să înțelegeți că numele inventat de câinele dvs. va controla viitorul și caracterul său în ansamblu. Prin urmare, dacă doriți un câine ascultător și liniștit, nu ar trebui să îl numiți Petard, de exemplu.
 • Nu alegeți un nume uman pentru animalul de companieDe ce să numim un animal un nume uman? În primul rând, nu este foarte plăcut din punct de vedere estetic când îl vei abuza pe câinele tău Vlad într-un loc public, iar lângă tine vei fi o fată cu un nume identic. În al doilea rând, potrivit statisticilor, câinii cu nume umane sunt prost educați și dezechilibrați. Așadar, găsiți o soluție alternativă.
 • Ar trebui să fie corespondența dintre porecla și rasa animal. Este puțin probabil ca paznicul din Moscova să fie numit Tiny, iar Spitzul este numit Bestia.

10 idei despre cum să veniți cu un nume original pentru copilul dvs.

 1. Luați dicționarul englez și alegeți orice literă care vă place. Veți citi o sută de cuvinte care pot fi transformate într-o porecla unică pentru animalul dvs. de companie fără prea multă dificultate și imaginație. Apropo, acesta este exact modul în care profesioniștii lucrează.
 2. Amintiți-vă numele personajelor preferate din filme animate și de lung metraj, lucrări literare - luați cu siguranță ceva valoros.
 3. Adresați-vă familiei și prietenilor să vină cu un nume original, brusc ceva ce vă place.
 4. Puteți alege o poreclă, pornind de la culoarea lâniiÎn mitologia greacă, puteți alege cu ușurință un nume pentru frumoasa dvs. - Aphrodite, Venya, Circe, Perseus.
 5. Puteți urmări culoarea culorii câinelui - Snow White, Snow, Serka, Zielonka, Scorțișoară, Ciocolată etc.
 6. Câinii miniaturali pot fi numiți porecle de flori - Rosa, Mimosa, Violet, Margarita, Dahlia și alții.
 7. Puteți traduce o caracteristică a caracterului câinelui dvs. în limba engleză - Smoly, Strong, Beauty. Puteți veni cu multe nume frumoase.
 8. În conformitate cu țara de origine a rasei este de asemenea posibil de a veni cu un neobișnuit și frumos porecle: Kuhn, Chio, Kiya - potrivit pentru Chin japonez, Susie - spaniel-ul francez, Chan - pentru pechinez, Maila - pentru Spitz.
 9. Încercați să adăugați la orice cuvânt eufonic un sufix diminutiv.
 10. Căutați opțiuni în atlas și pe harta lumii.

Cele mai bune nume pentru Spitz

Adel - are un temperament răcoros, poate fi dificil de vă rugăm.

Aria - iubește pacea, este liniștită, foarte delicată și atinge.

Assiya - acasă și liniștită, nu-i place zgomotul excesiv și pandemoniul.

Buba este veselă și jucăușă, nu sta pe loc pentru un minut.

Spitzul este foarte mobil și viclean - numele trebuie să se potriveascăBabette - sună frumos și foarte potrivit pentru animalul tău de companie.

Betty este mică și dulce, îi place să atragă atenția.

Bonita - ai nevoie de ochii ei. Și încearcă să fugă de proprietar.

Gadget - foarte activ și vesel, peste tot își pune nasul și vrea să știe totul în lume.

Gulyona - îi place să meargă împreună cu maestrul ei și cu alți câini.

Grace - numele vorbește de la sine. Foarte elegant și grațios, iubește muzica.

Gloria - ofertă și afecțiune, dedicată stăpânului ei.

Mimosa - frumoasă și vulnerabilă ca floarea de același nume. Scurtat - Mi-mi. Foarte frumos și sunete imită.

Silva este elegantă, își cunoaște propria valoare.

Unita - curios și devotat.

Cele mai bune porecle pentru Yorkie

Barbie - păpușă și frumoasă, evocă în toată lumea emoția.

Bonya este calmă și liniștită.

Pentru terrierii din Yorkshire se vor apropia cele mai frumoase numeCopilul este un mic copil.

Țărmul este un copil plin de farmec și plin de farmec. Socya scurtată.

Laima este agilă și neliniștită.

Viviana este o persoană capricioasă și pretențioasă. Scurt pentru Vivi.

Fântâna este mică și fragilă.

Klepa - grațios și subțire.

Suzie - supărată și nemulțumită.

Nume care nu sunt strict potrivite pentru câinii de rase mici

Alma, Alpha, Alta Bagita, Berta, Bianca, ploaie, Vlad, Venus, Greta, Gamma, Dean Dusya Zhulka, Beetle, Jeanne, Dawn, Kapitolina, LADA, Laura, găsit Regina, Norma, Nora, Prima Ronda, Sara Sayre, Rogue, Elsa - aceste nume sunt mai potrivite pentru rasele de talie mare, dar nu și pentru copiii noștri.

Trebuie să alegeți un nume pentru frumusețea dvs. cu mintea. Este, bineînțeles, important, dar nu vă așteptați să numiți visul câinelui, se va comporta în consecință. Fără educație, animalul dvs. de companie se va transforma într-un câine necontrolat și prost, deci dați animalului dvs. atenția cuvenită, să o educați și să o instruiți din primele luni ale vieții ei!

Cum să înveți un câine să răspundă la un nume

Jumătate din munca pe care ați făcut-o deja - a venit cu un nume pentru favoritul dvs. Acum aveți o problemă - cum să-i spuneți câinelui că numele ei este Martha? Cum să faci animalul să răspundă la porecla pe care ai ales-o? Nu vă panicați! Vă vom ajuta cu recomandări cum ar fi pentru o perioadă scurtă de timp obișnuiți câinele cu numele ei.

 • În primul rând, trebuie să pronunți porecla de mai multe ori și să vedeți ce fel de reacție va avea animalul de casă atunci când își dă seama că te referi la ea. Dacă câinele nu percepe deloc numele, atunci este mai bine să se gândească la el și să aleagă altul, mai potrivit. Poate că acum câinele îți va aprecia eforturile.
 • Aveți suficientă răbdare și ajutați animalul să se obișnuiască cu numele săuCând ați văzut că reacția câinelui este pozitivă și are plăcerea de a auzi numele poreclei sale (îndoiți coada, squeals), du-te la fixarea efectului. Când vă veți hrăni, jucați cu animalul de companie, lăudați - sunați după nume. Repetați doar o variantă a numelui, fără sufixe și abrevieri diminutive și afectuoase până când animalul dvs. de companie este obișnuit cu acesta, că acesta va fi întotdeauna tratat în acest mod întotdeauna.
 • Când câinele începe să răspundă la nume - dă-i toate delicatesele și laudele, așa că se grăbește să se obișnuiască cu porecla ei.

O mică răbdare și atenție din partea dvs. ajuta copilul să se adapteze rapid la noile sunete ale numelui ei.

Variante de nume pentru câini mici prin scrisori

AAsha, Aster, Ike Amka, Amelia, Aria, Asole, Alka, Aurora, Anette, Abul, Abarra, Alusya, Alan, Aleea ACCA, Asia, Assia, afeliul, Afonya, Ashora, salcam, Atsura, eroare, Aster, Arnoldin, Adele, Amadin, Akura, Akadi, Akina, Akun, Ayan.
BBartho, Bai Bonya, Busya, șirag de mărgele, Basta, Boiko, proteine ​​Bestia, Branca, Brunita, BAVI, Ball, asociatiei Bimkom, Bolli, Bally, Beachwood Byaka, Renard, Bayshah Basc, dolari, iepuras, Bolli, Bell, Bean Boogie, Barry, Bumm, Betty, Bosnia, Bosnia, Bobak, Bobetta, Bob, Bibi.
ÎnWang, Varia, Varenko, poloneză, Barbara, vanetti, Vanin, Vacula, Vassalli, Vaska Vassy, ​​Vatssi, Vivien, Veronica, Victoria, Vivi Wawa Wowo Vistula, Vesta, Vuppi, P, vidra, Vicki, Liar, Vorizhka, Wally, păduche, Cherry, Wyss, Vanessa, Winnie, Voulpaix, Viggo Vomka, Volvo.
DGrunya, Gulya, Gulyona, Ganna, Grushka, Gosha, Gimli, Goffy, Gorka, Gussi, Gassi, Gala, Gucci, Grizzly, Gata, Havana.
DDebbie, Diane, Donny, Dada, Dana Dean, cota, Duska, Dosya, Dulcinea, Dudu, Didi Dodi, Dulfa, Danemarca, Dandy, Donja, Donna, Joan, ghimbir, Drimmi, Drama, Drenda, Docha, Altoi, Dumka, copii, Dumas, Dune, Dyushka, Duchamp, Dussault, dripsey.
EEsya, Elka, Esilda, Enna, Enka, Esta, Yesita, Evangeline, Eșka, Eva, Eka, Yessi
yoYosya, Yotta, Epta, Yolla.
FZhanni, Zhanetti, Zhuzha, Zhizha, Juju, Zhatta, Zhorka, Zhaga, Georgette, Jeanne, Jona, Toad, Giraffe, Josette.
WFun, Zulfiya, Zorian, Zoya, Zuya, zyuzyu, Zaza, Zrazka, Zara, Zorka, Zosia, Zossi, Zola, Winter, ZZitti, Zita, Zuzu.
șiIa, Ivanna, Inessa, Ida, Iriska, Irusya, Irinka, Willow, Ivetti, Inga.
KKnop, Kurti, Kiki, Cook, Capa, CUPE, Karina, Carol Doll, Coco, Cooksey, Kelly, Cammy, Kuma, Kim, Collie, cool, Krusty, Castă lui Crohn, Cyrus, Kirill, Curie.
LLyme, Laika, Lyubimka, Lulu, Lily, Lala, Lucy, Cradle, Lindsay, Lusk, Lyusya, Hole, Lummen, Lappi, Loppi, Lulu, LÜTKE, Lava, lavandă, Lolita, Lola, Lilly, Lama, Lala, Lelia.
MMalley, Molly Musya, Mumu, Mosya, Mary, Mandy, Mark Maska, Matilda, furnici, Masca, Messi, Mavka, movita, MMuvvi, Moișe, Masha, musculițe, muște, Merivita, Mila, slefuire, Mulia.
HNyusha, Nyusya, Nina, Nyuni, Notă, Noapte, Niva, Nancy, Nata, Nyuta, Nesti, Nymph.
ohOlivia, Olli, Olle, Ophelia, Olla, Olyal, Oxy, Auggie, Odon, Osana.
PPutti, Destul, Pipi, Button, Pumka, Prada, Pava, Fields Polinessa, Pappy, pulque Penny Penh, Pony, Pepa.
PRita, Riviera, Ruhr, Rusia, Raika, Rotti, Rimma, Rosa, Rocky, Rali, Rumba, Ruzetta.
CSusie, Sisi, Sendi, Cindy, Sonia, Sunny, Jay, Savana, Smiley, Smalley, Savka, Stasya.
TTusia, Tonya, Tosya, Tutu, Tutsi, Toto, Tossi, Toma, Trimm, Tara, Turca, Tucci, Trisha, Tracy.
înUmka, Ugi, Uganda, Una, Ummi, Ulya, Ulyana, Ulyas, Ulik, Snail.
FFoxy, Fosia, Fossi, Fuff, Fifa, Fofo, Fanfar, Fink, Faina, Fenya, Fishka, Frosya.
XHovrosha, Huchchi, Harkov, Pig, Hina, Hel, Helga, Herasima.
CTsypa, Tsatsa, Tsitra, Tsapka, Circe, Tsomik, Tsemka, Tsarina.
BChara, cupa, Pescărușul, Ciuikov, Chacha, chukchi, Chichi, Chuka, Choska, Choksi, Chelsea, Chundra, chips-uri, Chiquita, Miracle, Chica, Cherry, Charrita, Chapa, Ceska. Chacko.
WShura, Shayna, Shakira, Shora, Shivva, Shilla, Shusha, Shashka, Shosheta, Shusha.
EEllis, Andy, Emmy, Essie, Ethan, Eyre, Esca.
YooYun, Jung, Juno, Yusia, Yusilda, Jussi, Yurt, Yummy, Yuppie.
euYacht, Yanina, Yasya, Yassi, Yason, Yasita, Yammi.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți câinele băiatului: recomandări, variante de numeCum să numiți câinele băiatului: recomandări, variante de nume
Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companieCum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie
Cum de a alege porecle pentru câini de rase miciCum de a alege porecle pentru câini de rase mici
Cât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiatCât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiat
Nume de cai sau cum să sune un cal și o mareNume de cai sau cum să sune un cal și o mare
Poreclele de companie: cum se numește o pisicăPoreclele de companie: cum se numește o pisică
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițelCum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Cum de a apela un hamster un băiat și o fatăCum de a apela un hamster un băiat și o fată
» » Cum să numești numele original al fetiței tale
© 2021 amigdas.com