amigdas.com

Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor

Hollywood Smile ReviewPână în prezent, oricine poate face un zâmbet de la Hollywood, care are mijloace materiale să investească în aceste proceduri și dorințe. Odată cu dezvoltarea stomatologiei, tot mai mulți oameni au început să se adreseze medicilor, pentru că în unele privințe doresc să arate ca idolii lor.

Albă de zăpadă iar zâmbetele fermecătoare de actori și actrițe și-au cucerit mereu admiratorii, rămânând întotdeauna inaccesibili pentru oamenii care nu au fost răsplătiți cu dinți frumoși. Progresul tehnic în tehnologie și medicină a reușit să ajute la alinierea acestui abis și la transformarea realității într-un vis.

Zâmbetul de la Hollywood a fost "făcut", se datorează dezvoltării cinematografiei. În anii `50 ai secolului 20, pentru a face mai vedete de cinema și farmec atractiv, un dentist din Franța Charles Pincus a dezvoltat plăcile dentare albe, care au fost utilizate numai în timpul filmărilor, purtarea ei nu este practică în viața de zi cu zi.

mijloace

Primul pas în obținerea unui zâmbet de la Hollywood va fi vizitarea unei bune clinici stomatologice. Medicul dentist va examina cavitatea orală și, dacă este necesar, va prescrie tratamentul membranelor mucoase și dinților.

Având în vedere starea inițială a dinților și preferințele dvs. estetice, dentistul vă va putea oferi opțiuni:

 • creșterea dinților;
 • implanturi;
 • luminatoare și furnire.

furnire

Acestea sunt garnituri subțiri de culoare și formă necesare, care elimină toate deficiențele externe ale "liniei de zâmbet". Cum să le instalați divizat pe:

 • Furnir pentru dintiortopedic Căptușeală (indirectă) - efectuată în laborator, de mai multe ori, luând în considerare impresiile pe care medicul dentist le face. După ce tehnicianul dentar începe să modeleze garnitura de ceară. Când, după montarea modelelor de ceară, pacientul și medicul sunt satisfăcuți, atunci produsele sunt fabricate din material permanent. În timpul unei metode indirecte de lucrări de restaurare, pentru instalarea materialului se utilizează un compus special de ciment.
 • instantanee sau direct - cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a obține efectul dorit în trei ore. Rezultatul va depinde în mod semnificativ de profesionalismul dentistului, deoarece toate lucrările nu se fac în laborator, ci pe "direct" direct în cavitatea bucală a pacientului. Cel mai adesea, furnirul este fabricat dintr-un material destul de puternic, astfel încât mâncarea hrănitoare nu poate fi frică. De asemenea, puteți lua forma și culoarea dinților împreună cu medicul dentist. Furnizorii direcți sunt un anumit tip de colorare și dentiție cu o bună compoziție fotopolimerică sau compozită. Această metodă de restaurare nu este atât de traumatizantă și, de regulă, este făcută fără anestezie.

material pentru a crea furnire indirectă pot fi următoarele:

 • zirconiu - este cea mai biocompatibilă substanță cu corpul uman, compoziția de bază în acest caz este oxidul de zinc. Datorită muncii destul de simple cu acest material, prețul produsului este destul de scăzut;
 • ceramică (versiunea clasică) - compoziția conține ceramică permeabilă la lumină și porțelan medical;
 • Hollywood Veneers ReviewFatade sau luminatoare de tip hollywood - plăci destul de subțiri ceramică, care în același timp sunt mai durabile, dinții pentru atașamentul lor nu sunt susceptibili la pregătire. În timpul funcționării, luminatoarele sunt cele mai durabile, durata lor de funcționare fiind de aproximativ 25 de ani. Dacă este necesar, desenul poate fi înlăturat sau înlocuit cu unul nou, fără a afecta smalțul;
 • ceramica de sticlă - cel mai mult punct de vedere estetic frumos și un material puternic, spre deosebire de ceramica simplă, care nu necesită îndepărtarea smalțului din dinții pacientului, la fel ca și în cazul plăcuțelor din zirconiu sau ceramică.

implanturile

Folosiți numai în cazul în care nu există dinți în cavitatea bucală. Pentru fixare, se efectuează o operație specială pentru a instala rădăcina de la titan la osul din zona dintelui lipsă și o coroană se pune pe această rădăcină. Pentru a obține efectul cel mai estetic, puteți folosi coroane ceramice sau ceramice, cea mai mare bugetară este coroana din plastic (nu atât de puternică).

Cultivarea dinților

Posibile vor fi în viitor, până în prezent, medicii fac doar cercetare. Geneticienii au dezvoltat mai multe metode cultivare:

 • Creșterea dinților - descriereextern - produs în organism sau într-un tub de testare, germenul dintelui pentru o creștere ulterioară este transplantat în dentiție;
 • intern - în cavitatea orală. Pentru ceea ce va fi necesar să faceți o injecție (ținând cont de celulele stem care sunt îndepărtate din dinți de lapte) în zona dintelui lipsă, după 4-5 luni începe să crească una nouă.

Cultivarea dinților face posibilă refuzarea completă sau parțială a implanturilor.

Cum este un zâmbet de la Hollywood realizat din furnir de porțelan?

Atinge un zâmbet, ca un star de cinema, poate orice persoană care utilizează furnire, Lumineers la același preț (furnire Hollywood) este ușor omologii mai scumpe, aceste materiale să ia primul loc pe practic și fiabilitate, printre alte metode de restaurare.

Stabiliți-vă datele căptușeală este posibil pentru două călătorii în clinica dentară:

 • În stadiul inițial este necesar să se ia impresii de dinți;
 • Și în timpul următoarei călătorii la medicul stomatolog direct atașat căptușeală.

Puteți face acest lucru fără o mulțime de setări temporare și de montare, deoarece la furniturile de la Hollywood se obișnuiesc bine datorită faptului că stratul lor nu este mai gros decât o lentilă de ochi siliconic. Pentru a repara acest design, suprafața dinților este curățată, apoi pentru o fixare specială a materialului, acoperiți cu o unealtă specială.

Este posibil să obțineți un zâmbet ideal numai cu ajutorul înălbitorului?

înălbitorAtunci când o persoană are o dimensiune potrivită pentru dinți, o formă bună și uniformă, iar problema este numai în culoarea lor, atunci puteți folosi cu adevărat albirea profesională, de exemplu, laser. Numai unul sesiune este suficient să faceți un zâmbet mai ușoară cu mai multe tonuri. Însă albirea se realizează numai pentru pacienții cu dinți și gingii sănătoase fără fluoroză și leziuni carioase. De asemenea, ar trebui să se țină seama de faptul că, atunci când există plombări sau restaurări în cavitatea bucală, atunci după procedeul de înălbire trebuie înlocuite cu altele noi, în caz contrar acestea vor fi alocate în culori.

Trebuie să spun că majoritatea oamenilor nu știu până acum că astăzi există o astfel de procedură în stomatologie ca igiena profesională a cavității orale și că aceasta trebuie efectuată cel puțin o dată la 6 luni. Deci, în unele cazuri, o vizită la igienist este uneori suficientă pentru un zâmbet de la Hollywood.

Pot să o fac acasă?

Când procedurile destul de costisitoare pentru crearea unui zâmbet de la Hollywood în clinica dentară nu sunt încă posibile, puteți încerca să vă albiți dinții la domiciliu. Aceste metode sunt destul de numeroase, cel mai important, în același timp, de a pune în aplicare toate recomandările pentru utilizarea lor, astfel încât să nu provoace daune sănătății.

Poate fi folosit pentru albire:

 • geluri speciale cu peroxid de hidrogen sau karbadida - capace cele mai potrivite cu acest gel (le folosiți aveți nevoie în fiecare zi, în timpul somnului, deoarece peroxidul în contact continuu cu emailul poate ușura captura-l bine);
 • Soda pentru albirepastă cu efect de albire - se curăță perfect de la raid dinți, smalțul este obținut mai curat, dar nu mai alb. Dentiștii nu recomandă utilizarea în continuare a acestor paste datorită abrazivității lor ridicate;
 • soda - această metodă curăță dinții la nivel mecanic, dar nu înălbitor din interior;
 • peroxidul de hidrogen - tratamentul stomatologiei perie înainte de a curăța dinții într-o soluție de 2%, efectul va fi vizibil după două luni.

Trebuie remarcat faptul că înălbirea la domiciliu nu poate crea același efect ca instalarea de furnir sau altă procedură similară în cabinetul stomatologic.

Zâmbetul din Hollywood: prețul întrebării

Cât de mult este un zâmbet de la Hollywood? Prețul unui "zâmbet de la Hollywood" va depinde de metoda specifică aleasă: cea mai mare opțiune bugetară este albirea dinților acasă, mai scumpă și mai eficientă, în mod natural, într-o policlinică la medicul dentist. Cu ajutorul BEYOND și ZOOM, de exemplu, puteți obține clarificări cu mai multe tonuri, prețul acestei proceduri este de aproximativ 15-22 mii de ruble.

Prețul vinificării dinților poate fluctua în ceea ce privește metoda de restaurare, precum și materialul din care este fabricat mikroprotez:

 • Metoda directă (cea mai bugetară) este destul de scăzută datorită simplității metodei și nu este foarte scumpă pentru materialul fotopolimer. Pentru un dinte, va trebui să plătiți aproximativ 6-7 mii de ruble. Trebuie remarcat faptul că pe maxilarul superior "linia zâmbetului" în sine include opt dinți.
 • Metoda indirectă - cea mai consumatoare de timp, pe lângă un ortodont, va trebui să plătiți pentru munca dentară. Pretul include: îndepărtarea impresiei de dinți, simularea de laborator de căptușeală, crearea unor structuri temporare, care sunt utilizate pentru a monta oxid de zirconiu permanent și fațetelor ceramice, anestezie si ciment dublu de polimerizare pentru organe de asamblare de garnituri.

Cât de mult este un furnir:

 • zirconiu - 15-17 mii de ruble;
 • implantceramica - 14-15 mii de ruble;
 • luminători - 25-40 de mii de ruble;
 • sticlă ceramică - 15-18 mii ruble.

Implantul cu o rădăcină de titan va costa aproximativ 15-17 mii de ruble, este necesar să se adauge la acest cost chiar și prețul coroanei, variază în funcție de materialul produsului în sine.

Cât de frumos să înveți să zâmbești?

Nu toată lumea poate zâmbi frumos și situația nu este numai din dinți din porțelan plat, adesea cu un zâmbet există o asimetrie a feței, această situație poate fi corectată atunci când se pregătesc periodic mușchii faciali necesari.

Specialiștii au creat un anumit complex exerciții:

 • buzele trageți un "tub" și efectuați astfel de mișcări, ca și cum doriți să reprezenta numărul opt;
 • în mai multe abordări prin buzele bine comprimate pentru a expira aerul;
 • în poziția inițială, buzele "tub", încercați să le trageți cât mai departe și apoi să vă relaxați.

În plus, "setarea" este de asemenea importantă. principal moduri de a:

 • pentru ca zâmbetul să arate relaxat, este necesar să zâmbești atât cu buzele cât și cu ochii;
 • zâmbiți la imaginea dvs. în oglindă, alegând calea cea mai "profitabilă" a zâmbetului;
 • relaxați-vă, după un timp încercați zâmbetul selectat pentru a reproduce. Exercitarea trebuie efectuată de mai multe ori, până când aceste mișcări sunt amintite de mușchii faciali.

Prețul unui zâmbet de la Hollywood, deși destul de ridicat, după ce ați văzut fotografiile persoanelor care au făcut-o, puteți fi siguri că arată uimitor. Zâmbetul de la Hollywood poate întineri fața și-l face incredibil de fericit și atrăgător, și pentru asta poți și cheltuiți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Furnizorii pe dinți: ce este, tipurile, descrierea și modul de a le puneFurnizorii pe dinți: ce este, tipurile, descrierea și modul de a le pune
Cum de a alege dintii drept pentru dinti?Cum de a alege dintii drept pentru dinti?
De ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigurDe ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigur
Cum de a alege cerul drept pentru dinți?Cum de a alege cerul drept pentru dinți?
Lumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult suntLumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult sunt
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Medic dentist ortopedist - cine este și ce vindecăMedic dentist ortopedist - cine este și ce vindecă
Peeling la Hollywood: trăsăturile procedurii și sfaturi utilePeeling la Hollywood: trăsăturile procedurii și sfaturi utile
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
» » Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
© 2021 amigdas.com