amigdas.com

Cum de a alege prosoape pentru baie

Cârlige moderne pentru prosoapePentru a depozita corect prosoapele, servetelele și halatele în baie, rafturile nu sunt foarte convenabile pentru a fi utilizate - acestea ocupă mult spațiu, iar țesătura este umedă. Prin urmare, în astfel de cazuri, utilizați diferite suporturi, umerase și cârlige pentru prosoapele din baie. Care sunt cârligele pentru baie și cum să le alegeți corect, veți învăța din acest articol.

Ai nevoie de cârlige în baie?

Cârligele sunt un dispozitiv clasic pentru diverse accesorii. La urma urmei, ele pot fi atârnate nu numai halate și prosoape. Suporturile pot fi atârnate:

 • Cum de a alege cârlige pentru prosoapeun prosop;
 • servetele;
 • halat de baie;
 • pungă cosmetică;
 • lufa;
 • vata de vata, bastoane;
 • aparat de bărbierit electric;
 • uscător de păr, etc.

Prin urmare, chiar și în ciuda abundenței de rafturi diferite, sunt necesare cârlige pentru baie.

Fiecare dispozitiv pentru depozitarea lucrurilor în baie are avantajele și dezavantajele sale și nu se poate spune că nu se poate face fără cârlige. Unii nu stochează nici măcar prosoape sau halate de baie în baie, preferând minimalismul.

Toată lumea alege ce să folosească pentru a plasa accesorii și cum să ofere funcționalitate și confort. Puteți lua în considerare opțiunile folosind numai rafturi sau numai cârlige sau combinați ambele dispozitive. Dacă vă decideți că fără cârligele pentru baie nu puteți face, atunci acest articol este pentru dvs.

Cum de a alege cârlige în baie

Metal sau lemnS-ar părea că deținătorii în cadă sunt atât de minunați. Ce este de ales? Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le acordați atenție. Mai întâi, examinați-le cu atenție. Formularul produsului ar trebui să fie netedă, fără bavuri. Nu colțuri ascuțite! În caz contrar, puteți fi ușor rănit. În al doilea rând, fixarea fitingurilor la perete ar trebui să fie fiabile, este puțin probabil să aducă bucuria de a cădea în mod constant prosoape.

Un aspect important este aspectul hardware-ului. Chiar și un astfel de detaliu minor poate deveni un accent luminos în baie. Nu uitați de calitatea materialului - ar trebui să tolereze perfect umiditatea, depinde de durata de viață și de caracterul practic al produsului.

Cârligele pentru baie pot fi fabricate din:

 • lemn;
 • din plastic;
 • metal.

de lemn

Cârlige pentru baie, din lemn, poate puternic diferă în preț. Poate fi produse ștampilate ieftine și sculpturi decorative. Indiferent de tipul de lemn utilizat, forma și textura cârligelor de baie din lemn trebuie protejate de umiditate și temperaturi ridicate.

Numai produsele tratate cu compuși de protecție, vopsite și vopsite, vor dura o perioadă foarte lungă de timp. Deținătorii de calitate nu sunt deformați datorită umidității ridicate, nu sunt înmuiați, nu se vor usca și nu vor putrezi. Produsele din lemn se potrivesc perfect cu stilul clasic sau provensal, dar într-o baie de înaltă tehnologie nu va fi potrivit.

plastic

Materialul cel mai practic pentru baie este plasticul. ea va dura destul de mult, nu-i este frică de temperatură ridicată, de umiditate, nici măcar o stropire de apă. Plasticul nu își va schimba forma, nu va dispărea, pe lângă faptul că este suficient de puternic pentru a susține greutatea mai multor prosoape umede și halate de baie. Este deținătorii pentru baie din acest material va aduce un minim de probleme proprietarului său.

Plasticul este un material universal. Produsele din acesta pot avea forme și culori. Datorită acestei proprietăți, fitingurile din plastic se pot potrivi atât în ​​interiorul modern cât și clasic.

metal

O varietate de cârlige pentru prosoapeAstăzi, aproape toate cârligele metalice sunt fabricate din aliaje inoxidabile și acoperite cu compuși speciali de protecție împotriva umezelii. Un astfel de produs va dura foarte mult și nu va pierde aspectul său. Suporturi metalice caracterizat prin creșterea rezistenței și fiabilitate.

Dar nu vă așteptați la toate aceste calități de la deținătorii ieftine de origine dubioasă. Produsele substandard pot ruja și oxida sub influența umidității.

De asemenea, metalul se potrivește perfect în orice stil interior. cârlige masive forjate în bronz la îndemână pentru proiectarea baie în stil clasic, si suporturi cromate strălucitoare forme neobișnuite vor satisface iubitorii de interioare moderne.

Instalarea de cârlige pentru baie

Acum există multe suporturi pentru prosoape și halate. lua în considerare caracteristici de instalare unii dintre ei. Rețineți că dispozitivele de fixare trebuie proiectate nu numai pentru greutatea prosopului, dar au și o marjă de siguranță. Un om care alunecă poate lua un prosop de alunecare, trage un copil etc.

Prin urmare, cârligele standard pentru prosoape și halate, dublu și unic, sunt de obicei fixate cu unul sau două șuruburi sau dibluri la ușă sau perete. Instalarea unui astfel de suport este simplă - trebuie doar să găuriți o mică gaură, să montați diblul și să fixați cârligul cu un șurub.

O versiune mai simplă a dispozitivului de fixare - pe fraierii. Acest cârlig poate fi instalat pe orice suprafață netedă curată, iar baia este suficient - oglinzi, placi ceramice, dulapuri metalice netede. Instalarea unui astfel de suport are nevoie doar de câteva secunde și nu necesită o deschidere. Accesorii pe fraieri convenabile prin faptul că acesta poate fi atașat direct pe gresie de deasupra băii și atârnă, washcloths diverse trivia și jucării de baie pentru copii în grilele. Dar o astfel de fixare are un dezavantaj semnificativ - în timp, Velcro va începe să spargă peretele și va trebui să fie înlocuit.

Dacă alegerea dvs. a căzut pe bara cu cârlige, atunci instalarea sa diferă de fixarea unui cârlig unic sau dublu numai datorită numărului de șuruburi autoportante utilizate. Dar pentru a alege elemente de fixare trebuie să fie mai gros și mai autentic - pe bar pot fi destul de multe elemente.

Nu este dificil să alegeți și să instalați cârlige, însă chiar și la astfel de lucruri este necesar să vă apropiați în mod responsabil - la prima vedere un accesoriu indispensabil poate deveni un element apreciabil al unui decor în baie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bărbați pentru drumeții în saună și saunăBărbați pentru drumeții în saună și saună
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Albume alb-negru: fotografii și secrete de designAlbume alb-negru: fotografii și secrete de design
Accesorii pentru baie: încălțăminte de baie și alte accesorii cu fotografieAccesorii pentru baie: încălțăminte de baie și alte accesorii cu fotografie
Uscătoare de prosoape în baie: fotografiiUscătoare de prosoape în baie: fotografii
Montaj balustradă pentru bucătărie, fotografieMontaj balustradă pentru bucătărie, fotografie
Accesorii frumoase și originale pentru băi. fotografieAccesorii frumoase și originale pentru băi. fotografie
Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baieVarietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
Uscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografieUscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografie
Varietăți de suporturi de prosop pentru prosoape de hârtieVarietăți de suporturi de prosop pentru prosoape de hârtie
» » Cum de a alege prosoape pentru baie
© 2021 amigdas.com