amigdas.com

Cum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din față

Cum de a alege un set de tapițerieUșa din față îndeplinește multe funcții importante. În primul rând, protecția împotriva accesului neautorizat de către persoane neautorizate. Prin urmare, structura trebuie să fie suficient de puternică. În al doilea rând, ușa protejează spațiul intern de penetrarea zgomotului de stradă și a aerului rece. Pentru aceasta, structura trebuie să aibă un strat izolator. Cele mai multe uși moderne de intrare sunt deja echipate cu o astfel de izolație. Dar uneori chiar nu poate face față. Apoi, este necesar să se recurgă la măsuri suplimentare, și anume la tapițeria ușii cu materiale suplimentare. Este vorba de aceste truse care vor fi discutate în acest articol.

Care este setul de tapițerie?

Cu timpul, orice ușă nouă începe să-și piardă calitățile. În plus față de deteriorarea aspectul de design începe să se ocupe slab de protecție de la penetrarea de aer rece și de zgomot. Da, și nu toate produsele noi pot cu o sută la sută, să facă față sarcinilor lor. Ce să facem în această situație? Efectuarea unei noi achiziții reprezintă un cost suplimentar. Dar poți să faci fără ei.

De mai multe decenii există seturi speciale pentru tapițerie. După ce ați cheltuit o mică sumă de bani pentru achiziționarea și instalarea acestora, puteți rezolva multe dintre problemele de mai sus.

De regulă, kitul include:

  • Materiale pentru uși de tapiserieOpțiuni de culoare. Acest țesut special este cunoscut de mulți. Când este produs, un strat de nitroceluloză este aplicat pe baza de bumbac. Ca urmare a producției, materialul este obținut în exterior și într-o serie de calități similare cu pielea naturală;
  • Spuma. Acesta este un material polimeric special, care are aproape 90% aer. Datorită structurii sale, cauciucul din spumă deține perfect forma și este izolator de căldură și zgomot;
  • Etansarea cauciucului. Un astfel de material este adesea utilizat în fabricarea mai multor structuri de deschidere a clădirilor (ferestre, uși, etc.). Cu tapițeria ușii din față, cauciucul de etanșare asigură o fixare strânsă a ușii la cutie. Ca urmare, praful și aerul rece nu intră în cameră;
  • Unghii decorative. Ele servesc la fixarea tapițeriei la ușă și au o capotă decorativă frumoasă.

Aici este set standard pentru tapițeria ușii din față. Configurația sa poate diferi. Totul depinde de prețul setului și de producător. Deci, în loc de alte materiale dermantinum, de exemplu, poate fi utilizată o piele. În orice caz, setul trebuie să conțină un strat izolator (în cazul nostru cauciuc spumant), o țesătură de tapițerie (dermantină) și elemente de fixare (bandă de etanșare și unghii decorative).

Toate materialele incluse în kit sunt proiectate pentru anumite dimensiuni. De regulă, aceasta este de 200 mm până la 80 mm. La achiziționare, eliminați mai întâi dimensiunile și comparați-le cu cele specificate în pachetul de pachete.

Avantaje și dezavantaje

Folosirea unui set pentru ușile de tapițerie oferă o serie de avantaje clare. În primul rând, utilizarea sa crește semnificativ izolația fonică și proprietățile de izolare termică. Prin stratul de tapițerie, zgomotul din stradă sau din pridvor nu va pătrunde înăuntru, iar pentru frig, va exista un obstacol suplimentar. În al doilea rând, tapiserie dermantinom va îmbunătăți în mod semnificativ aspectul. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți probleme cu finanțele. Costul setului complet și lucrările la instalarea sa este mult mai scăzut decât achiziționarea unei noi uși de intrare.

Desigur, puteți cumpăra singur toate materialele necesare. Dar, în acest caz, este necesar să se facă calcule precise, câtă cantitate de dermantină și cauciuc spumă veți avea nevoie. Cumpărarea unui kit este suficientă pentru a cunoaște dimensiunea ușii dvs., este mult mai ușor.

Cum să batăm?

Set de tapițerieDacă ați cumpărat un set pentru tapițeria ușii, atunci gândiți-vă - și cum să faceți toată treaba. Există două opțiuni:

  1. Fă-o singur.
  2. Invitați o companie specializată.

În primul caz, va trebui să scoateți independent ușa de la balamale, Așezați-l într-o poziție orizontală și așezați componentele de pe suprafață. Apoi, folosind unghii decorative sau alte materiale, fixați tapițeria. După aceea, ușa trebuie să fie atârnată în locul ei. Deoarece, în majoritatea cazurilor, tapițeria este montată pe structuri din lemn, nu se poate face fără un asistent. Ușa din lemn este destul de grea și va fi dificil să o ridicați (și totuși să o atârnați cu atenție pe balamale).

Alt lucru, dacă aplici într-o companie specializată. Wizards vor face tot munca în sine. În plus, nu este nevoie să cumpărați un kit pentru tapițeria în sine. În toate firmele implicate în furnizarea de servicii similare, există un mare sortiment de încălzitoare și tapițerie.

Tapițerie ușă dermantinom - prețul de lucrări similare pot varia în mod semnificativ. Mulți factori îi vor afecta amploarea. În primul rând, totul depinde de tapițerie. Prețul dermantinei poate diferi în funcție de calitatea și culoarea acesteia. În al doilea rând, costul va fi depinde de dimensiunea ușii de intrare. Acesta poate fi singur, unu și jumătate sau dublu. În plus, dimensiunile foii de ușă în sine pot fi diferite. De asemenea, costul de tapițerie în orașele mari poate fi puțin mai scump decât în ​​așezările mici.

În principiu, dacă vă uitați la prețurile pentru aceste servicii, atunci răspândirea lor se situează în intervalul de la 1500 la 3700 de ruble. După ce ați plătit această sumă, puteți alege materialul și desenele care vă plac, iar comandanții vizitați vor face toată munca în mai puțin de o oră.

concluzie

Usi de intrare vechi cu timpul își pierd multe dintre caracteristicile lor. Acestea nu mai reprezintă o barieră sigură pentru zgomotul rece și pe stradă. Iar apariția acestor structuri este afectată în mod semnificativ de timp. Pentru a nu cheltui mai mulți bani pentru a cumpăra o ușă nouă, puteți cumpăra un kit de tapițerie. O dermatină frumoasă și un strat de material izolant vor îmbunătăți aspectul și vor spori zgomotul și izolația termică. Și puteți monta kit-ul pe ușa dvs. sau puteți folosi serviciile unei companii specializate. În orice caz, efectul va fi pozitiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola ușa de intrare metalică?Cum de a izola ușa de intrare metalică?
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Cum de a alege o ușă de intrare metalică la casă: sfaturi profesionaleCum de a alege o ușă de intrare metalică la casă: sfaturi profesionale
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Vizor pe ușa din față: funcții și vederi cu fotografieVizor pe ușa din față: funcții și vederi cu fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Tapițerie ușa dermantinom propriile mâiniTapițerie ușa dermantinom propriile mâini
Noi încălzim ușile de intrare într-o casă privatăNoi încălzim ușile de intrare într-o casă privată
» » Cum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din față
© 2021 amigdas.com