amigdas.com

Cum de a alege un cultivator ieftin de benzină pentru o reședință de vară

Cultivator de ședere de varăUtilizarea cultivatoare pentru prelucrarea paturilor din țară poate simplifica foarte mult grija de plantare, iar grădinarul este capabil de a obține o recoltă bună, el va fi capabil să crească o grădină de flori sau de un gazon verde smarald superba în grădină. Să vorbim în detaliu despre ce cultivatori de benzină sunt pentru o dachă și cum să alegeți corect această tehnică.

Un cultivator de benzină pentru dacha este un instrument special mecanizat, care face posibilă simplificarea substanțială a cultivării solului. Datorită posibilității de a schimba atașamentele, aceste dispozitive se caracterizează printr-o eficiență excelentă, versatilitate în utilizare și sunt capabile să efectueze aproape întreaga gamă de cultivare și cultivare a solului în paturi.

Cultivatori de calitate și ieftini pentru grădină

Dispozitive gadget de țarăHorticultorii experimentați cunosc în primul rând modul în care randamentele legumelor și fructelor depind de asigurarea unei îngrijiri adecvate plantelor și, în special, de pregătirea corectă și de prelucrarea ulterioară a terenului. Dacă mai devreme toate lucrările similare cu solul din paturi au fost efectuate manual și au prezentat anumite dificultăți, astăzi este posibil să se achiziționeze și să se utilizeze cu ușurință o varietate de cultivatori de benzină, care simplifică foarte mult lucrul cu solul.

Această tehnologie combină simultan dimensiunile compacte, eficiența și versatilitatea utilizării. La vânzare astăzi puteți găsi atât modele ieftine de la producătorii chinezi, cât și tehnologii fiabile și puternice din partea firmelor din Europa de Vest. Fiecare rezident de vară, în funcție de cerințele acestora, zona de paturi cultivate și caracteristicile solului de pe amplasament vor putea ridica un cultivator de calitate care va deveni un asistent excelent în gestionarea terenului de uz casnic.

În trecutul recent, costul acestor cultivatori de benzină pentru cabane a fost extrem de ridicat, respectiv, această tehnică nu era disponibilă pentru majoritatea rezidenților de vară. Cu toate acestea, în ultimii ani au apărut pe piață ieftini cultivatori ruși și chinezi, care combină simultan prețuri accesibile, se disting prin fiabilitate și durabilitate. Astfel de caracteristici excelente de performanță și preț atractiv au afectat invariabil popularitatea unor astfel de dispozitive, care se găsesc acum peste tot.

Avantajele cultivatorilor de benzină

Cultivatoare de varaÎn magazinele de horticultură specializate puteți găsi cultivatori de benzină și motoare electrice, care au avantaje proprii. De exemplu, tehnica, care este echipată cu un motor clasic cu benzină în patru timpi, este fiabilă în funcționare, durabilitate, ușurință în întreținere și versatilitate. Motoarele moderne pe benzină sunt economice în funcțiune, astfel că consumă minimum de combustibil. În același timp, ei au rezolvat problema cu zgomot și vibrații crescute de la un astfel de motor pe benzină.

Vă putem avertiza numai împotriva a cumpăra un ieftine în doi timpi benzină cultivatoare, motor de viață, care va dura timp de mai multe sezoane, utilizarea tehnologiei, în timp ce astfel de unități au crescut consumul de combustibil și complexitatea lucrărilor de întreținere. De aceea nu aveți nevoie să salvați achiziția, deoarece echipamentele fiabile selectate în mod corespunzător vă vor menține timp de mai mulți ani fără a provoca probleme în timpul funcționării.

Tipuri de cultivatori de benzină

La vânzare, puteți găsi diferite soiuri de astfel de cultivatori de benzină care pot fi împărțite în trei categorii principale:

  • Heavy.
  • Media.
  • Plămânii.

Cultivatoare pentru motoare ușoare

Cultivatoare de benzinăCultivatoarele de lumină sunt echipate cu motoare pe benzină cu putere redusă, iar tehnologia în sine este caracterizată prin manevrabilitate și ușurință în utilizare. Este ușor de gestionat, și procedura de schimbare a duzelor nu reprezintă nici o complexitate. La vânzare se pot găsi modele de astfel de cultivatori de benzină ușori, cu o greutate de aproximativ 9 kilograme.

Trebuie doar să ne amintim că o astfel de tehnică ușoară este concepută pentru a lucra la o adâncime de cel mult 20 de centimetri. De asemenea, nu este destinat utilizării cu soluri argiloase grele, deoarece datorită puterii sale reduse, un astfel de teren greu nu va fi suficient pentru el. Cu ajutorul tehnologiei luminoase este posibilă cultivarea solului în sere sau lucrul în imediata apropiere a arborilor și arbuștilor.

În cultivatoarele de benzină ușoară pentru vase, se folosesc motoare cu putere redusă, consumul de combustibil fiind la un nivel minim. Prin urmare, veți avea nevoie de câteva litri de benzină pentru a procesa un teren de 6 000 și mai mult.

Cultivatoare de putere medie

Cum de a alege un cultivatorAcest grup de echipamente include unități care sunt echipate cu motoare pe benzină, cu o putere de 3-4 cai putere și o greutate de până la 35 kg. Astfel de cultivatori sunt destinați procesării parcelelor de 10-30 hectare. Ei efectuează cu ușurință săparea, trasarea, aratul, slăbirea solului și alte lucrări cu sol în grădină. Datorită puterii lor excelente, astfel de plante pot fi folosite pentru a lucra cu soluri grele de lut.

Grădinari experimentați recomandă utilizați cultivatori de benzină de medie putere pentru plantarea și prelucrarea cartofilor, morcovilor, sfeclei și a altor culturi care sunt situate pe rânduri lungi și au brazde largi. Alegerea unei astfel de tehnici este necesară luarea în considerare a greutății sale solide și a dimensiunilor corespunzătoare, așadar pe paturile înguste mașinile puternice pot fi lente și utilizarea lor va fi dificilă.

Modele grele

Echipamentele grele sunt destinate într-o mai mare măsură pentru utilizarea industrială și prelucrarea parcelelor mari de gospodărie. Noi nu recomandăm cumpărarea grădinarii obișnuiți, gradinari, deoarece, datorită greutății și mărimii dimensiunii corespunzătoare, va fi dificil să se utilizeze unități grele în paturi mici.

Selecția echipamentelor de cultivare folosite

Universalitatea utilizării acestei tehnici se datorează în mare măsură posibilității unei schimbări rapide a atasamentelor, ceea ce face posibilă utilizarea unor astfel de unități pentru diferite lucrări în grădină. Vă putem recomanda să cumpărați următoarele accesorii pentru cultivatori:

  • Plough.
  • Mașină de recoltat cartofi.
  • Ploskorez.
  • Cositoare rotative.
  • Aerator pentru gazon.
  • Snow lopata.
  • Împachetător de grădină.

Ce sunt cultivatorii?Când alegeți astfel de atașamente, amintiți-vă că lățimea frezei trebuie să corespundă puterii cultivatorului. Deci, puteți alege corect duzele folosite pentru cultivatorul de benzină, ceea ce va simplifica foarte mult procesarea solului pe teren.

Un cultivator de benzină pentru o reședință de vară este o tehnică versatilă care va face mult mai ușor să lucreze pe teren. Datorită posibilității de a schimba atașamentele, puteți efectua aratarea și săparea solului, trădarea, cosirea vegetației inutile, plantarea plantației și efectuarea numeroaselor lucrări în grădină. Vă recomandăm să dați prioritate cultivatorilor de motoare, a căror greutate nu depășește 30 kg, iar factorul de putere al unității de putere este egal cu două sau trei cai putere.

Cultivatoare de vara
Cultivator de benzinăCultivatoare de benzinăÎntreținerea culturilorReparare de cultivatoriCum de a alege un cultivatorBlocuri și cultivatoare de motoareCaracteristicile alegerii cultivatorilorCare sunt tipurile de cultivatori?Utilizarea cultivatoruluiModelul cultivatorului modern
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Scarificator: ce este și cum să alegeți un dispozitivScarificator: ce este și cum să alegeți un dispozitiv
Cum de a alege un motoblock de încredere ieftin pentru o reședință de varăCum de a alege un motoblock de încredere ieftin pentru o reședință de vară
Cum să plantați cartofii cu un motor-blocCum să plantați cartofii cu un motor-bloc
Generator pentru o reședință de vară: cum să alegeți cea mai bună opțiuneGenerator pentru o reședință de vară: cum să alegeți cea mai bună opțiune
Cum se face un cultivator manual de tornadă la domiciliuCum se face un cultivator manual de tornadă la domiciliu
Cum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantajeCum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantaje
Mașină de cultivat manuală de la un tundru și o bicicletăMașină de cultivat manuală de la un tundru și o bicicletă
Artizanale cultivate manual și modele achiziționateArtizanale cultivate manual și modele achiziționate
Cum să faci o mână de mână pentru cartofi cu mâinile taleCum să faci o mână de mână pentru cartofi cu mâinile tale
Flori decorative în țarăFlori decorative în țară
» » Cum de a alege un cultivator ieftin de benzină pentru o reședință de vară
© 2021 amigdas.com