amigdas.com

Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?

Lista motivelorOricine a avut vreodată un câine de-al său, știe foarte bine despre o astfel de posibilitate ca animalele să urlească. Atunci când un câine-câine neexperimentat aude urletul unui câine, el devine imediat perplex și se gândește la consecințele acestui lucru.

În acest articol, propunem să răspundem la următoarele întrebări: De ce câinele urlează când există doar unul? Promite acest lucru în viitor și care sunt semnele lui?

De ce câinele urlează când există doar unul

așa, ca și în rezolvarea oricărei alte probleme, primul pas este identificarea cauzelor.

Oamenii prea superstiți au creat o întreagă listă de omenești care sunt potrivite pentru situații diferite când un câine urlă. Cineva va fi interesat să vadă aceste semne:

 1. SemnulDacă câinele urlează în curte, uitându-se la lună, în curând va fi un incendiu în casă.
 2. Câinele este în căutarea, privindu-se vertical în sus - probleme mari în viitor.
 3. Cel mai trist semn este când câinele urlă, în timp ce sapa sau doar privi spre sol. Acest lucru ar trebui să ducă la moartea gazdei.
 4. Animalul de companie urlă spre partea laterală - va exista nefericire în această direcție.
 5. Șuierul cu ochii închisi este moartea rapidă a animalului în sine.

Desigur, nu există confirmări științifice pentru aceste semne, dar ele apar, deoarece sunt urmate de mulți oameni. Un fapt interesant este faptul că oamenii extrem de superstițioși, de îndată ce aud auzul unui câine, încearcă să-l scape imediat, luându-i deoparte.

În orice caz, lista deciziilor oamenilor nu răspunde la întrebarea de ce câinele începe să urle când există doar una sau chiar în prezența oamenilor. În principiu, un proprietar experimentat știe întotdeauna de ce animalul său începe să urle dacă ea, în general, o face.

Cu toate acestea, în cazul în care câinele nu este cunoscut despre motivele urletelor de animale, vă puteți referi la următoarea listă, care va răspunde la această întrebare:

 • motiveAtunci când un animal de companie este lăsat singur pentru o perioadă lungă de timp, probabilitatea de singurătate și, ca o consecință, de depresie, este mare. În cazul în care câinele este crescut nu cu mult timp în urmă și începe imediat să urle, atunci, cel mai probabil, el pierde în mod obișnuit maeștrii anteriori. Este necesar să așteptați.
 • Dacă câinele nu se plimbe și nu o face o companie, atunci este pur și simplu plictisită. Howl îi ajută cel puțin să se distreze cumva.
 • Dacă câinele nu-i place ceva, atunci este foarte posibil ca în felul acesta să încerce să-și arate nemulțumirea. De exemplu, un câine neobișnuit cu un lanț sau un apartament începe de multe ori să urle.
 • Animalul de companie este înfometat și încearcă să-l arate în orice fel.
 • Există cazuri în care câinele urlă în legătură cu o stare proastă de sănătate sau durere acută în organism.

Nu este necesar să accepți urla unui câine atunci când rămâne singur ca ceva teribil și problematic. Cel mai probabil, acest lucru se datorează unor probleme minore din viața ei, care sunt ușor de identificat și corectate. Principalul lucru este să rămâi calm și să fii conștient de ceea ce se întâmplă.

Mai mult, dacă sunteți o gazdă bună care își ține câinele întotdeauna plin și vesel, nu va începe niciodată să urle.

Ce să faci atunci când un câine urlă

Desigur, nu este atât de ușor să aflați motivul pentru care animalul dvs. preferat urlă. Prin urmare, este mai bine să începeți imediat să corectați această problemă, în cursul căreia va fi dezvăluită și cauza.

Deci, dacă ți-ai găsit câinele urât, e mai bine să rămâi la următoarea instrucțiune:

 1. tratamentDistrează-ți animalul. Poate că trebuie să se uite singur. Mai ales dacă tocmai ați primit-o și nu este obișnuit cu noul mediu. Dacă vremea este bună pe stradă, mergeți imediat la plimbare. Și nu este întotdeauna ușor să umbli pe străzi. Dacă puteți merge într-o zonă specială pentru mersul câinelui, mergeți acolo. Lăsați cainele să treacă prin mai multe obstacole, să alerge după băț și așa mai departe. Și este mai bine să-i răsplătești succesele cu tratamentele preferate. Dacă nu puteți ieși pe stradă, încercați să efectuați astfel de acțiuni într-un mediu de acasă.
 2. Dacă după primul punct câinele continuă să urle, atunci când există doar unul, motivul pentru problemele sale nu este plictiseală, ci altceva. Poate că un câine mănâncă sau bea un pic, este posibil, de asemenea, ca acest aliment să nu se potrivească cu ea. Încercați să hrăniți mai mult animalul de companie și, de asemenea, să schimbați alimentul în sine.
 3. Când acest lucru nu ajută, va exista o singură opțiune. Este posibil ca câinele să fie bolnav. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să efectuați o examinare primară a corpului câinelui, să încercați să identificați orice răni sau daune. Dacă nu există nimic, puteți contacta un specialist care va efectua o examinare aprofundată a animalului de companie, precum și toate recomandările necesare.

Este important să ne amintim că câinele este primul prieten al omului și un animal de companie foarte sensibil. Este necesar să o informați că este iubită și apreciată.

Noi otchajem un câine de la urlet

De asemenea, este foarte important să rețineți că nu întotdeauna motivele de mai sus sunt adevărate. Există animale de companie pentru care urletul devine o aventură zilnică și zilnică. Desigur, nici un maestru nu va fi fericit în legătură cu acest lucru, mai ales dacă câinele musca noaptea și dă să doarmă.

Amintiți-vă! Este foarte descurajat să bată, să certați și să loviți câinele atunci când începe să urle. Pentru a face acest lucru este foarte prost și nu productiv. Astfel, câinele nu va fi capabil să înțepenească, dimpotrivă, va începe să bea mai des și mai greu, sau va părăsi oricând casa dvs. cât mai curând posibil.

Deci, dacă câinele dvs. strigă și zice zilnic:

 1. Animal amicalObservați cu atenție animalele de companie, astfel încât să nu vă vadă. Este necesar să aflăm în ce momente o face. Dacă cauza este identificată și o puteți elimina, faceți-o.
 2. Încearcă să ignori câinele. Poate că urletul lui este rezultatul unei reacții la comportamentul gazdei.
 3. Distrați animalul de companie. De exemplu, cumpărați o jucărie din cauciuc într-un magazin special. Destul de ciudat, ele sunt de mare ajutor, permițând câinelui să se oprească singur.

De asemenea, nu uitați de pedagogia animalelor. Când câinele se oprește să urle, imediat să-l laude, să-l înveselească, să-i ofere tratamente. El va înțelege că, din cauza lipsei de urlet, ar trebui urmată o recompensă și nu o mai facem.

Semne suplimentare de câini

În plus față de cele descrise mai sus, există încă un număr de personaje populare legate direct de câini. Dacă sunteți interesat, consultați lista detaliată:

 1. Dacă un câine sau o pisică necunoscut este împotmolit de un bărbat, atunci el poate fi mândru de aura lui pozitivă. Faptul este că cei patru picioare nu gravitează spre oamenii răi și răi. Nu se știe cu ce este conectat acest lucru, însă chiar și statisticile oficiale confirmă acest fapt.
 2. Acest semn ne este cunoscut din copilărie. Este cea mai populară dintre toate superstițiile asociate cu cele patru picioare. Dacă pisica neagră a alergat peste drum - așteptați probleme.
 3. Lătratul puternic al unui animal de companie este un semn al unei întâlniri mult așteptate cu un prieten pe care nu l-am mai văzut de prea mult timp. Și aceasta va fi o întâlnire pozitivă.
 4. Un semn oarecum amuzant: dacă o persoană a văzut căsătoriile de câini sau pisici, atunci cel mai probabil se va căsători în curând sau, bineînțeles, se va căsători.

După cum puteți vedea, există, de asemenea, superstiții pozitive, care sunt direct legate de animalele cu patru picioare. Desigur, fiecare persoană decide pentru sine dacă să creadă în aceste semne. Scopul acestui articol este de a ajuta la dezvoltarea generală și de a vorbi despre existența lor. Și fiecare persoană face concluziile pentru el însuși.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pregătești un câine acasăCum să pregătești un câine acasă
Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasăCum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Nasul fierbinte și uscat la un câine: motiveNasul fierbinte și uscat la un câine: motive
» » Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
© 2021 amigdas.com