amigdas.com

Ce visează roșiile roșii, galbene și verzi? Care va spune cartea de vis?

Cum să descifrăm un vis despre roșiiDacă ați visat o roșie roșie, este probabil un semn bun. "Apple de aur" - așa este tradus numele acestei legume (sau fructe) din limba italiană. Roșiața simbolizează bunăstarea și succesul, atât în ​​mod material, cât și în dragoste, așa că atunci când o vedeți într-un vis, încercați să vă amintiți visul, astfel încât să se realizeze cât mai curând posibil. Cu toate acestea, ar trebui să acordați atenție formei, dimensiunii și culorii fructului pe care îl visați, precum și circumstanțele apariției sale în vis.

Ce viseaza roada: o relatie romantica, o pasiune pasionala

Potrivit celor mai multe cărți de vis, roșii de culoare roșie bogată vă promit începerea timpurie a unei noi aventuri de dragoste, care cu siguranță va fi extraordinară.

 • Fii atent, nu te lasa sentimentele sa te acopere cu capul. Cel mai probabil, această pasiune va fi foarte furtunoasă, dar este important să o îndreptăm spre direcția cea bună, astfel încât să aducă o recoltă bogată, nu durere și suferință.
 • Este posibil ca conexiunea să fie secretă, de scurtă durată, adică o persoană conectată cu altcineva va deveni partenerul tău. Dacă sunteți deja legați de dragoste, există o șansă că sunteți tentați să vă rupeți loialitatea față de a doua jumătate - unele cărți de vise sugerează această dezvoltare. Dacă nu visezi la un fruct copt roșu și verde, imatur - cel mai probabil, se va întâmpla.
 • Aruncați roșiile într-un vis, aruncați-le pe podea - la un flirt ușor cu sexul opus.

Căsătoria, o viață de familie fericită, nașterea unui copil

Pentru a vedea roșiile într-un visPotrivit cărții de vis a familiei, roșii roșii, a visat o fată, a prevestit o căsnicie fericită și fericită și o mare dragoste (pentru că "merele de aur" simbolizează și o pasiune pasională). Dar chiar dacă nu sunteți o tânără doamnă, ci un bărbat de vârstă mijlocie și ați visat la tomate, cartea de vizită oferă o prognoză similară: o întâlnire timpurie și plăcută, care poate deveni o legătură puternică de familie. Care este visul de tomate:

 • Cel mai sigur semn al căsniciei timpurii este în creștere "mere de aur", indiferent de sera pe care au fost sau în teren deschis. În general, să viseze la tomatele care cresc în grădină - la un eveniment plăcut, să primească veste bună.
 • Potrivit cărții de vizită feminine, o roșie roșie într-un vis simbolizează fertilitatea, adică un copil se poate născu în curând într-o căsătorie. Deci, acest lucru este cu siguranță un semn bun pentru persoanele care au visat mult timp să obțină urmași. Dacă o femeie însărcinată a visat roșii roșii, cartea de vis promite nașteri ușoare, o rezolvare de succes a sarcinii.
 • Pentru cei care au încheiat deja o căsnicie, o roșie roșie coaptă promite înțelegerea și înțelegerea reciprocă completă, o viață de familie lungă și fericită.

Sănătate, bunăstare

Îmbunătățirea bunăstării promite o roșie roșie celor care o mănâncă într-un vis. Sonnik Miller spune că acesta este cel mai bun semn pentru cei care sunt în spital. Dacă nu aveți probleme de sănătate, fiți calm - nu vă așteptați în viitor. Ce vise de roșii cultivate pe un balcon sau pe un prag de fereastră - atenție la starea dumneavoastră, nu uitați să vizitați un medic în scopuri preventive.

Succes, succes, bogăție, bogăție

Un succes rapid este promis de cultivarea legumelor. Dacă vedeți în vis că vă pasă de aceste legume, apăsați-le, fiți pregătiți să faceți un profit semnificativ datorită muncii voastre forte. Care este visul de tomate:

 • Strângeți roșiile într-un visVerde, legume imature, văzută într-un vis, poate aduce un mare succes în chestiunile legate de bani.
 • vedea roșii roșii coapte într-un vis - la o perioadă lungă de bunăstare financiară.
 • Recolta bogată de roșii vă promite sărbătorile frecvente și pline, pline de coșuri, consumabile mari pentru iarnă.

Ce altceva mai are visul la tomate?

 • Pentru a cumpăra roșii - la apariția rapidă a oaspeților în casa ta.
 • Savurați gustul de roșii suculente proaspete - pe drumul lung, o călătorie plăcută.
 • Dacă vedeți în vis cum să gătiți legume conservate din aceste legume pentru iarnă, acest lucru indică faptul că vă aflați într-o situație dificilă și nu vedeți încă o priză. O altă variantă a interpretării acestui vis, în conformitate cu cartea de vis - vă este frică de schimbare și doriți să reveniți la vechea viață.

Poate o rosie văzută într-un vis să prezinte ceva rău?

În ciuda faptului că, în general, în conformitate cu cartea de vis, roșiile sunt un semn bun, ele pot, de asemenea, să indice eventualele evenimente neplăcute din viața ta.

 • Unele cărți de vis spun că vădând roșii roșii într-un vis nu este o chestie de noroc sau o aventură amoroasă, ci, dimpotrivă, un sentiment de rușine, un act rușinos, o situație jenantă.
 • Să visezi roșii cu putred - un semn clar de eșec. Fii atent, mai ales cu bani. Dacă o legumă răsfățată visează, aceasta poate duce la înșelăciune sau la trădare din partea unui iubit în care aveți încredere. Unele cărți de vis spun că o roșii sărată visează de asemenea de fraude sau de răutăți.
 • Fructe verzi poate sugera că ați luat prea multe îngrijorări, ați promis ceea ce nu veți putea îndeplini. Una dintre vechile cărți de vis spune că roșiile verzi prezică dificultăți, pentru depășirea cărora va fi nevoie de multă forță și perseverență. Dar, în cele din urmă, eforturile tale vor fi răsplătite, deci nu ar trebui să renunți chiar dacă ai avut un astfel de vis prost.
 • Cut roșii, chiar roșii, în salată - la depresie, tulburări nervoase, pierderea puterii, precum și la o întârziere în plățile în numerar.
 • Să visezi roșii mici de cireadă roșie - un avertisment despre un partener necinstit, o fraudă sau o fraudă.
 • Rămâneți roșii galbene într-un visCumpărați roșii proaspeți pe piață - acest eveniment este o mare dificultate financiară. Răspândiți roșiile pe podea - la cheltuieli neprevăzute, probabil că cineva de la prieteni apropiați sau rude va cere o sumă considerabilă de bani. În cazul în care roșiile într-un vis apar împreună cu castraveții, atunci datoriile vor trebui în curând să vi se dea și nu vor fi neapărat datorii monetare, poate că va fi o datorie de onoare.
 • Dacă visezi fructe galbene, acest lucru reprezintă gelozia față de partener sau partener față de dvs. și, cel mai probabil, nu există motive întemeiate pentru gelozie. În plus, ei pot sugera discordia din familie.
 • Să visezi goi arbuști de tomate fără fructe - la durere și dezamăgire.

Dacă ați avea un vis rău, puteți lua măsuri pentru a împiedica realizarea visului. Mai întâi de toate, amintiți-vă că acesta este doar un vis, adică un avertisment sau un indiciu de evenimente neplăcute. Nu este necesar ca, în realitate, aceste predicții să se realizeze. Dacă vă este teamă că se va întâmpla, încercați să scrieți ceea ce ați visat pe o bucată de hârtie și să ardeți această înregistrare seara. Spală-te dimineața, teză "Apa curge și ceea ce am visat, dispare." Aveți posibilitatea să întoarceți înăuntru lenjeria de pat, întoarceți perna. Este foarte important să nu spui nimănui un vis rău.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de visCe poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de vis
De ce visul de a conduce o mașină într-un vis?De ce visul de a conduce o mașină într-un vis?
Ce visează florile, interpretarea visuluiCe visează florile, interpretarea visului
Despre ce visează castelul: interpretarea cărților de visDespre ce visează castelul: interpretarea cărților de vis
De ce visezi să ai o fată într-un visDe ce visezi să ai o fată într-un vis
Interpretarea visului: Ce pereche visează într-un visInterpretarea visului: Ce pereche visează într-un vis
Interpretarea visurilor de căpșuni. Să-l vezi și să-l aduni într-un vis - la ce?Interpretarea visurilor de căpșuni. Să-l vezi și să-l aduni într-un vis - la ce?
De ce visul unei interpretări de pisică roșie a unui visDe ce visul unei interpretări de pisică roșie a unui vis
De ce visa visul de a colecta castraveți proaspeți?De ce visa visul de a colecta castraveți proaspeți?
Interpretarea viselor: ce face visul unei fetițeInterpretarea viselor: ce face visul unei fetițe
» » Ce visează roșiile roșii, galbene și verzi? Care va spune cartea de vis?
© 2021 amigdas.com