amigdas.com

Ușă cu acoperire pvc: cum este aranjat și ce este?

Selectarea ușilor din PVCProbabil, nu există nici una dintre clădirile rezidențiale și nerezidențiale, în care nu există complet nici o ușă care să protejeze casa de penetrarea oaspeților neinvitați sau a încăperilor vecine de zgomot și mirosuri. În același timp, astfel de structuri sunt împărțite în funcție de scopul lor, la intrare, care au sporit rezistența și garduri interioare camere adiacente în apartament.

Cum sa alegi usile de interior din PVCAlegerea ușilor este o întrebare care apare pentru fiecare proprietar de locuințe care a decis să le înlocuiască. În același timp, materialele utilizate la fabricarea lor sunt afectate de mediul în care vor fi plasate. Dar nu uitati de componenta estetica a acestui design, deoarece usile sunt in primul rand vizibile atunci cand vizitati orice locuinta. Structurile de ușă din PVC sunt un fel de produse care au ocupat o poziție de lider pe piața materialelor de construcții. Dar pentru a face alegerea corectă trebuie să înțelegeți ce sunt ușile din PVC?

Ce este o ușă acoperită cu PVC?

Usi interioare din PVC sunt usi, in captuseala din care este folosit un film special. Astfel de produse au câștigat popularitate datorită costului lor bugetar. Acest lucru a devenit posibil datorită caracteristicilor sale de design. Pentru rama ușii este utilizată Barele Bezuchkovye de pin de-a lungul perimetrului structurii, care într-o mare măsură vă permite să economisiți pe costul materialelor.

O peliculă de clorură de polivinil poate fi produsă în nuanțe diferite de culoare, ceea ce face posibilă utilizarea unor astfel de uși în orice design. Adesea, această acoperire este comparată cu un furnir artificial, care este confundat cu folia de PVC datorită caracteristicilor sale externe. În fabricarea unor astfel de construcții de uși Se utilizează numai materiale ecologice, ceea ce este foarte important în realitățile moderne.

Caracteristicile tehnologiei de producție

Modul de alegere a profilelor de ușă din PVCUsile interioare din PVC sunt o structura de cadru acoperita cu un film decorativ. De fapt, acesta este un produs standard, diferit de analogii din lemn. Pe rama barelor fixate de MDF sau fibre. În interiorul golurilor formate se află cartonul cu o mulțime de faguri de miere. Principalul caracteristica acestor uși este acoperirea din PVC exterioară, Protejarea substratului de umiditate și deteriorarea mecanică.

Pentru a asigura fiabilitatea aderenței peliculei la substrat, se utilizează echipamente speciale. Înainte de producția de PVC, filmul este curățat și degresat. Frunza ușii împreună cu filmul este plasată într-o cameră specială. Apoi, camera începe să crească temperatura, sub influența căreia stratul de PVC devine moale, având orice formă. Apare filmul datorită presiunii create în vid, datorită căruia clorura de polivinil este fixată calitativ pe produs.

Avantajele tehnice ale ușilor din PVC

O atenție deosebită ar trebui acordată parametrilor tehnici ai ușilor din PVC. În funcție de caracteristicile lor, ușile cu folie din PVC sunt semnificativ superioare competitorilor lor. Este datorită stratului de finisare faptul că sunt furnizate datele tehnice unice ale ușilor din PVC:

 • Usi din PVCIndicatorii de înaltă rezistență permit rezistența la influențele mecanice externe asupra ușii.
 • Nivel ridicat de rezistență la umiditate - învelișul este capabil să protejeze cadrul de umiditate.
 • Rezistent la temperaturi ridicate și la lumina directă a soarelui. Clorură de polivinil Nu se estompează cu timpul și nu-și schimbă forma la o temperatură suficient de ridicată.
 • Stabilitatea antibacteriană a foliei previne formarea mucegaiului și ciupercii, dacă ușa este instalată în încăperi cu un nivel ridicat de umiditate.
 • Materialul nu se usucă de fluctuațiile umidității și temperaturii, păstrând integritatea întregii structuri.
 • Pelicula din policlorură de vinil rezistă la temperaturi ridicate, ceea ce mărește gradul de siguranță la foc al ușii.
 • Sistemele de interfonie din PVC nu emit substanțe toxice pe întreaga durată de funcționare.

Datorită acestor caracteristici ale ușilor din PVC, acestea au atins un nivel ridicat în rândul concurenților pe piața construcțiilor. Și dat fiind faptul că astfel de produse au o valoare bugetară, în fiecare an, din ce în ce mai mulți proprietari de case preferă casete din PVC.

Principalele avantaje și dezavantaje ale ușilor din PVC

După ce am înțeles puțin ce sunt ușile din PVC, este necesar să înțelegem ce avantaje au, în comparație cu alte construcții care separă, spațiul dintre camerele vecine din apartament:

 • Usi clasice de interior din PVCStructuri din PVC pentru ferestre cu ușurință datorită particularităților de producție au o greutate minimă în comparație cu concurenții. De asemenea, datorită faptului că întreaga structură este acoperită cu un film, rezistența și durabilitatea produsului cresc foarte mult.
 • Simplitatea instalării și gradul înalt de rezistență la uzură a ușilor din PVC le permite să-și mențină caracteristicile externe pe întreaga durată de funcționare.
 • Multe nuanțe de film de clorură de polivinil vă permit să dați frunzei ușilor o textura și o culoare diferite. Datorită acestui fapt, fiecare proprietar poate alege un produs care se potrivește armonios în interiorul oricărei încăperi.
 • Datorită simplității designului și a accesoriilor utilizate, astfel de dispozitive pot dura o perioadă destul de lungă. De asemenea, în cazul ruperii oricărei componente a ușii, puteți cumpăra întotdeauna o parte nouă.
 • Ele sunt produse numai din materiale ecologice, în conformitate cu toate normele și standardele necesare pentru produsele de acest tip. Prin urmare, astfel de desene sau modele sunt adesea instalate în sălile de copii și în casele unde locuiesc persoane cu alergii sau astm bronsic.
 • Simplitatea - din punct de vedere al îngrijirii datorită faptului că filmul din PVC Nu lăsați umezeala și substanțele chimice de uz casnic, utilizat pentru curățarea ușilor.
 • Structurile de uși acoperite cu folie din PVC au o izolație termică și fonică ridicată, fără zgomot, praf și miros care pot pătrunde în încăpere din încăperile vecine.
 • Sub influența umidității, structura ușii nu își modifică geometria sau aspectul original.
 • Un grad ridicat de rezistență la influențele mecanice externe nu permite apariția unor urme de zgârieturi sau zgârieturi pe suprafața foii de ușă.

Firește, chiar și ușile din PVC nu sunt lipsite de anumite dezavantaje. Dacă luăm în considerare calitățile negative ale acestor modele, aș dori să atrag atenția asupra următoarelor probleme:

 • gradul de izolare fonică nu corespunde întotdeauna nivelului corespunzător, deși acest lucru depinde în primul rând de umplutura utilizată la fabricarea ușii;
 • costul unei uși de calitate din PVC nu este uneori inferior față de analogii din lemn și, prin urmare, merită considerat că ar fi mai bine să adăugați niște bani și să achiziționați un alt produs;
 • Atunci când produsul este utilizat o perioadă lungă de timp, marginea se poate delaminat, mai ales dacă ușa este acționată în condiții nefavorabile.

După ce au cântărit avantajele și dezavantajele, fiecare proprietar poate lua o decizie să-i cumpere o ușă din PVC sau să instaleze o construcție mai scumpă. Deși, pe baza prețului și a calității produsului, structura ușii, acoperită cu folie din PVC, este cea mai bună soluție pentru utilizarea ca usi interioare.

Usi din PVC in design interior

Uși PVC sub laminat pentru apartamentUnul dintre avantajele semnificative ale structurilor acoperite cu PVC este recursul lor extern. În același timp, în fiecare an există texturi și culori noi de filme care pot satisface dorințele oricărui designer. Acoperirea frunzei ușilor poate fi realizată atât în ​​culori monocrome, cât și pentru a imita specii de lemn scumpe. În același timp, imitarea lemnului natural se bucură de popularitate maximă în rândul proprietarilor de case.

Ușile moderne din PVC sunt adesea echipate cu inserții de sticlă, elemente de volum și alte adaosuri decorative. Datorită caracteristicilor tehnologice ale aplicării foliei din PVC, se adaptează dens și calitativ la toate elementele unei foi de ușă indiferent de natura bizară a formelor lor.

Rezumând tot ceea ce a fost examinat înainte, se poate ajunge la concluzia că construcțiile de uși interioare acoperite cu folie PVC sunt o opțiune bugetară, permițând o mică sumă de bani pentru a crea un interior de lux în conformitate cu designul general.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este un panou, pentru ce este aceasta parte?Ce este un panou, pentru ce este aceasta parte?
În ceea ce privește calitatea materialului, alegeți ușile de interiorÎn ceea ce privește calitatea materialului, alegeți ușile de interior
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casăUșile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
» » Ușă cu acoperire pvc: cum este aranjat și ce este?
© 2021 amigdas.com