amigdas.com

Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie

Diagrama dimensiunii ușii de intrareAtunci când alegeți o ușă pentru apartamentul dvs., trebuie să urmați principiul: "Măsurați de șapte ori - tăiați odată", deoarece ușa din față este foarte dificilă de a se potrivi sub ușă. De regulă, în timpurile moderne, dispozitivele metalice sunt instalate la intrarea în apartament. Chiar și în epoca sovietică, astfel de produse se aflau exclusiv la intrările în spațiile de depozitare ale subsolului, iar pentru apartamente au fost alese produsele obișnuite din plăci aglomerate cu umplutură. Dar acum veți găsi astfel de uși numai în clădiri noi și apoi ca un "temporar".

Până de curând, în fabricarea ușilor metalice de intrare, nu s-au observat anumite dimensiuni. În acest sens, mulți proprietari de apartamente se confruntă cu dificultatea ca dimensiunea structurii metalice de intrare să fie mult mai mare decât dimensiunea casetei de intrare. Acest lucru a complicat foarte mult instalarea, a fost necesar să se extindă deschiderea, iar acest lucru a durat mai multă forță și timp.

Dimensiuni conform GOST

Acum există mai puține astfel de cazuri, de regulă, acest lucru se întâmplă dacă comandați o ușă de calitate scăzută cu o cutie fabricată în China. A GOST 24698-81 S-a definit dimensiunea standard, conform căreia locația ușii de intrare în casele construite.

Iată dimensiunile ramei ușii de intrare conform GOST în milimetri:

 1. Înălțime: 2071, lățime: 671;
 2. Înălțime: 2071, lățime: 770;
 3. Înălțime: 2071, lățime: 870;
 4. Înălțime: 2071, lățime: 970;
 5. Înălțime: 2071, lățime: 1272;
 6. Înălțime: 2371, lățime: 970;
 7. Înălțime: 2371, lățime: 1472;
 8. Înălțime: 2371, lățime: 1872.

Și asta dimensiunile ușii metalice de intrare (lenjerie) în conformitate cu GOST în milimetri:

 1. Înălțime: 2000, lățime: 600;
 2. Înălțime: 2000, lățime: 700;
 3. Înălțime: 2000, lățime: 800;
 4. Înălțime: 2000, lățime: 900;
 5. Înălțime: 2000 mm, lățime: 1202;
 6. Înălțime: 2300, lățime: 900;
 7. Înălțime: 2300, lățime: 1402;
 8. Înălțime: 2300, lățime: 1802.

Dimensiunile web și cutie corespund între ele prin numărul din coloane.

Producătorii respectă aceste dimensiuni. Astfel de procese sunt realizate atât de către compania internă, cât și de cea mai mare parte a companiilor europene. Cu toate acestea, ușile metalice de intrare fabricate în China au un sortiment mult mai mare de dimensiuni.

Standarde de calitate

Care sunt standardele ușiiFiecare ușă metalică își va găsi consumatorul. Problema este că pentru astăzi piața dată este dezvoltată perfect. Producătorii autohtoni și importatori fac pânze metalice, având în vedere:

 • standarde de siguranță;
 • rezistență;
 • rezistență la foc;
 • nivel de securitate împotriva efracției.

Pe baza celor de mai sus, se respectă astfel de criterii, care sunt respectate de majoritatea producătorilor conștiincioși. Grosimea pânzei ar trebui să fie nu mai puțin de doi milimetri, dacă se folosește o foaie de metal și nu mai mult de șase milimetri, dacă foile de construcție sunt sudate unul lângă celălalt.

Pentru a face panza rigidă, se pot plasa "rigidizări" în formă de V sau U între plăcile metalice. Produsele metalice ale eșantionului standard constau din două foi de oțel.

De obicei, produsele interne au o grosime mare de foi de metal. Mărfurile importate, dimpotrivă, sunt mai subțiri. De exemplu, produsele metalice chinezești, indiferent de dimensiune, nu se pot lăuda cu o grosime mai mare de trei sau patru milimetri. Cu toate acestea, dacă pânzele sunt făcute la comandă, atunci, în ambele cazuri, grosimea poate fi diferită.

Produsele făcute la comandă pot avea mai multe plăci metalice în panza. Datorită acestui fapt, aceste pânze pot avea grosimea individuală, dimensiunile și designul decorativ. Dar au fost stabilite standardele de siguranță și parametrii dimensionali GOST R 51072-97, GOST 31173-2003 și GOST 6629-88 trebuie respectate.

Dimensiuni standard și non-standard

Determinarea dimensiunilorProdusele metalice și deschiderile sunt:

 • standardul;
 • non-standard;
 • pliere;
 • polurastvorchatye.

Cel mai adesea aplicat dimensiunea deschiderii este de 800x2000 mm. Adică, cutia are dimensiuni de 2017x870 milimetri. Astfel de dimensiuni ale ușilor pot fi găsite mai des decât altele.

Cu toate acestea, atunci când se achiziționează produse metalice noi, este necesar să se țină seama de faptul că deschiderile de intrare pot avea o dimensiune diferită în casele vechilor și noilor modele. Deci, pentru aspectul vechi, ar putea fi necesar să se facă o tesatura non-standard.

Deseori, în ușile vechilor case există un cadru dintr-un cadru din lemn, care vă permite să extindeți intrarea și să instalați produse metalice de dimensiuni disponibile. În clădirile noi, ușa nu poate fi extinsă în acest fel, deoarece, de regulă, muchia este oțel.

În ceea ce privește produsele bivalve, este posibil să se instaleze la cea mai mică lățime a cadrului ușii de 1272 milimetri, dar se recomandă utilizarea lățimii nu mai puțin de 1472 milimetri. Pentru a instala panza semi-strânsă ar trebui să fie ghidate de dimensiuni de la 970 milimetri.

Non-standard, precum și bivalve și uși de metal jumătate de coajă sunt, de obicei, comandate pentru instalarea în cabane și case private de țară.

Varietate de modele de produse metalice

Tablourile standard diferă una de alta nu numai în înălțime și lățime, ci și în model. Iată câteva modele de bază:

 • Standardul este un model de bază al clasei economice, care imită specii de copaci valoroase. Această ușă este acoperită cu un material decorativ rezistent la vandalism și are un set complet de accesorii și accesorii necesare;
 • "Elite" - acesta este un model modern, care diferă cu bucle ascunse, întărită cu corpul sistemului de blocare și a sistemului transversal;
 • Platină - se referă la modelele clasice de elită ale ușilor metalice de intrare. Are un protector de protecție consolidat al mecanismului de protecție;
 • VIP - ușă modernă, care este echipată cu sistem de grinzi armate și cilindru "Interactive";
 • "Metallic", "Quadro", "Vitraliu", "Grandstyle" - toate aceste modele sunt uși de intrare din metal, dar diferite în ceea ce privește execuția de proiectare;
 • "Arch" - este o ușă tip arc tipic.

Determinarea dimensiunilor ușilor și cutiilor

Ce dimensiune este ușa din fațăDimensiunile ușilor metalice de intrare pot fi determinate independent și puteți contacta specialiștii implicați în instalare pentru asistență. Când se măsoară este necesar să fim preciși. Este foarte dificil să se determine dimensiunea necesară pentru a instala o ușă metalică, dacă vechea este în picioare. Prin urmare, în acest caz, nu puteți face fără ajutorul profesioniștilor.

Companiile profesionale se vor consulta cu privire la alegerea optimă a ușii, care va satisface calitățile și funcționalitatea pentru o anumită cameră. Ei vor face calcule care vă vor permite să determinați dimensiunile exacte ale ușii metalice și ale foii de ușă. În plus, asistența lor nu va fi inutilă în determinarea prețului optim.

Pe această bază, vă va fi mai ușor să faceți o alegere în favoarea structurii finite sau ușile de la comandă la dimensiunile individuale. În varietatea de produse fabricate, nimeni nu va fi mai bun decât un specialist.

Selecția corectă a ușii metalice de intrare

Selecția corectă a ușii de intrareUșa de intrare metalică, în primul rând, îndeplinește funcția principală - împiedicând accesul neautorizat la sediu. Prin urmare, ușa clasică de intrare ar trebui să fie fiabilă, dar în plus, trebuie să combine eleganța și frumusețea.

Ușa de intrare modernă trebuie selectată, pe baza a două criterii importante - dimensiuni și calitate. De fapt, chiar și după aceste reguli, vă puteți confrunta cu multe dificultăți. La urma urmei, chiar prezența GOST pe foaia de ușă și cutia nu vă poate garanta fiabilitatea. Deoarece nu există standarde rigide comune pentru toate tipurile de uși. Anume - ușile metalice de intrare nu fac obiectul unei certificări obligatorii, ceea ce poate duce la achiziționarea de construcții de calitate slabă și, prin urmare, lipsa de fiabilitate a spațiilor și scurtă durată de viață. Cu toate acestea, există anumite standarde, deși nu toți producătorii se bazează pe ele.

Dar, de exemplu, ușile de birou, sau pentru magazinele de vânzare cu amănuntul și spațiile industriale, sunt foarte diverse nu există posibilitatea de a le sistematiza. Prin urmare, standardul, atât în ​​dimensiune, cât și în GOST, este mai relevant pentru ușile instalate în încăperile de locuit. Iar pentru alte tipuri de spații, dimensiunile sunt determinate individual.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și videoInstalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populareUsi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
» » Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
© 2021 amigdas.com