amigdas.com

Cum sa alegi o plasa de pescuit pentru pescuit

Cum să legați o plasă pentru pescuitPorturile de pescuit oferă o captura mare pentru o perioadă scurtă de timp. Este vorba de rețelele de pescuit pe care le utilizează companiile care se angajează în capturi la scară industrială. Pescarii obișnuiți, de asemenea interes pentru ei

, dar au nevoie de permisiunea de a utiliza rețeaua. Echipele de pescuit pregătesc ziare înainte de a merge la mare. Pescuitul pentru plase fără licență înseamnă braconaj.

Clasificarea rețelelor

Breden este o rețea destul de puternică, cu o lungime de până la 20 de metri, în mijlocul căreia există o carna - o secțiune alungită a rețelei sub forma unui conMulți locuitori consideră că toate echipele folosesc aceleași rețele pentru pescuit. De fapt, în vânzare puteți găsi mai multe tipuri. Toate rețelele sunt împărțite în fire și păduri. Această împărțire se datorează materialului din care sunt realizate. Pentru producția de plase filetate, nailon sau capron. Astfel de abordări sunt considerate foarte puternice. Disparițiile de la linia de pescuit sunt adesea rupte, deși există o plasă în linia răsucită, care poate servi mult timp.

Stați liniștit și fără probleme. Suprafețele neinfluențate sunt instalate într-un singur loc, dar sunt trase fără probleme pe o barcă cu motor sau sunt decupate în aval. De asemenea, există o clasificare a plaselor de pescuit, pe baza structurii acestora. Specialiștii disting următoarele tipuri:

 • branhii;
 • ryazhevye;
 • și wolfram;
 • Casting.

Spider pescuitPescarii considera plasele de ghirlande drept cele mai simple, deoarece sunt alcatuite dintr-o singura panza. Toate celulele sunt egale în mărime. Avantajul unor astfel de rețele este acela că acestea primesc numai pești de o anumită dimensiune. Trifle nu este confuz și nu se blochează în rețele.

Plasele false sunt compuse din trei pânze. Materialele externe sunt mai mici decât media. Mărimea iahturilor lamei mijlocii este întotdeauna considerabil mai mică. Avantajul unei astfel de unelte este că peștele este rapid confuz. Cu toate acestea, multe buruieni mici se găsesc adesea în astfel de rețele. De regulă, cârpele exterioare sunt țesute din fire de nailon puternice, iar aici panza, care este în mijloc, este cusută din linie. Acest lucru se datorează faptului că un pește mare poate rupe linia.

Principala diferență dintre plasele cadru este că partea lor centrală este foarte "moale", dar marginile sunt "rigide". Datorită acestei structuri, peștele cade rapid într-o capcană, din care nu poate scăpa. Grilele de turnare sunt foarte asemănătoare cu cadrele, dar sunt de dimensiuni reduse. Ele sunt folosite numai pentru aruncarea manuală în apă.

Acum, în vânzare este posibil să se întâlnească produse de diverse companii. Cele mai populare rețele de pescuit se fac în China. Popularitatea lor se datorează prețului scăzut. Calitatea ridicată a acestor unelte nu diferă. Porturile finlandeze sunt considerate mai bune și mai fiabile. Ele pot servi de mai mulți ani. Dar costul lor este destul de mare.

Fabricarea pe mâini proprii

Mecanicii speciali coaseră ei înșiși. Procesul de fabricație este destul de obositor. Este necesar acuratețea și răbdarea. Pentru a lega rețeaua de care aveți nevoie:

 • plutește;
 • Georgia;
 • transfer;
 • model (placă);
 • linie de pescuit sau cordon.

Este mai bine să calculați numărul total de greutăți (sau grupuri de greutăți) legate de rețeaTransportul este realizat dintr-o farfurie cu o decupare în partea de sus. Este necesar să înfășurați linia sau cordonul de pescuit în timpul țesăturii. De fapt, naveta joacă același rol ca și acul. Plank poate fi făcut dintr-o bucată de riglă sau placaj, grosime 3 mm. Lungimea sa variază între 10 și 12 centimetri. Lățimea șablonului depinde de dimensiunea dorită a celulelor. Turnul cordonului în jurul benzii este egal cu două celule.

Toate accesoriile pentru tricotat trebuie să fie ușor măcinate. Dacă sunt lăsate cu burr, firele în timpul lucrului se vor agăța și se vor încurca în mod constant. Acest lucru va duce la o creștere a timpului petrecut pentru a face rețeaua.

Procesul de țesere începe cu fixarea unui cablu gros sub forma unui inel pe orice structură. Apoi atașați o buclă, care se face la capătul firului (linia de pescuit), legat de navetă. Apoi, se formează oa doua bucla, care este fixată de nod la capăt. Este nevoie de o mulțime de repetări pentru a obține lățimea corectă. După finalizarea primului rând, începeți să tricolați al doilea rând. Singura diferență este că celulele din al doilea rând nu sunt atașate la cordon, ci la primul rând.

După terminarea țeserii, este necesar să se tragă două cordoane prin buclele primului și ultimului rând. Pe șirul superior trebuie să atașați plutitorii. Dar greutăți speciale sunt atașate la cablul inferior.

Grinzi pentru pești de momeală

În fiecare an, popularitatea grilelor de acetat de polivinil este în creștere. Ele sunt un instrument obligatoriu pentru prinderea crapului. Aceste grile sunt necesare pentru turnarea momeală într-un anumit loc. Grila este o pungă mică, care este umplută cu o momeală cu ajutorul unui tub special. Înainte de a arunca plasa în iaz se ascunde un cârlig cu momeală pentru pește.

Marele avantaj al rețelelor de acetat de polivinil este posibilitatea dizolvării în apă. Nu lasă urme în rezervor. În vânzare puteți găsi 4 tipuri de astfel de plase:

 • ochiurilor de plasă;
 • solid;
 • înec;
 • plutitoare.

Rețeaua de PVA poate fi achiziționată la orice magazin pentru pescarii. Acestea sunt permise de către toată lumea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Pescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windlessPescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windless
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Selectarea liniei de pescuit: caracteristici și producătoriSelectarea liniei de pescuit: caracteristici și producători
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
» » Cum sa alegi o plasa de pescuit pentru pescuit
© 2021 amigdas.com