amigdas.com

Cum de a deschide o ușă fără o cheie

Deschideți interfonul fără o cheieÎnainte de a citi articolul și du-te pentru a sparge cel mai apropiat interfon, trebuie să vă amintiți următoarele: este permisă deschiderea interfon nu este cheia, dar alte metode numai în cazurile cele mai extreme, atunci când este absolut necesar. Ruperea interfon cu intenție penală este pedepsită prin lege.

În zilele noastre, pe ușile celor mai multe case cu mai multe etaje, există interfoane. Ele ajută la menținerea curățeniei la intrare și, de asemenea, asigură siguranța chiriașilor acasă. Dar, în același timp, nu vor lăsa pe nimeni din interiorul care are cheia lipsă să intre înăuntru. Și pentru a intra în ea poate fi necesar din mai multe motive:

 • a pierdut cheia la interfon sau la uitat acasă;
 • o persoană merge să viziteze, dar nu știe numărul apartamentului;
 • gazda nu are sau nu are un usa, etc.

Cum să deschideți ușa unei intrări fără o cheie de ușă

Cea mai ușoară cale de a intra în interior este să apelați orice apartament acasă și să vă prezentați ca postman, instalator, instalator sau pur și simplu să explicați situația.

Puteți încerca deschideți ușa de la intrare. Nu este recomandat să spargeți ușa în sensul fizic, deoarece în acest caz pot apărea probleme cu chiriașii și apoi cu poliția. Numai interfonul trebuie să fie hacked.

Mai multe modalități de a deschide ușa fără o cheie

 • Cum să deschideți ușile de intrareDeschideți interfonul poate fi cu forța. Un picior trebuie să se odihnească pe partea inferioară a ușii, sub mâner, apoi trage cu putere ușa. Încercarea de a trage sau de a trage ușa, fără a se sprijini pe picior, nu va duce la nimic, deoarece rezistența blocării magnetice nu este mai mică de 400 kg.
 • Există sisteme de intercomunicare ușă universală, care pot fi achiziționate. Acestea pot deschide majoritatea interfonurilor, dar nu toate, există dispozitive bine protejate. Există mai multe soiuri de astfel de chei. Unele uși deschise doar o anumită firmă sau una sau două firme, probabilitatea de a le deschide o ușă pe care se află interfonul unui producător adecvat este egală cu 90-99%. Alții abordează ușa de orice producător, dar procentajul de deschidere este foarte mic.
 • Puteți aștepta ca unul dintre chiriasi să intre sau să intre. Poți să aștepți un timp foarte îndelungat, sau poate veți avea noroc, ușa se va deschide imediat.
 • Sunați în apartamentul următor și vă prezentați ca postman, instalator etc. Există șansa ca ușa să nu se deschidă, deoarece în vremea noastră nu există prea multă încredere în astfel de apeluri din partea locuitorilor, pentru că în acest mod sunt adesea folosiți huliganii.
 • Folosind brichete de țigări. Este necesar să se ia elementul piezoelectric al brichetei și să provoace un șoc electric în locul în care este aplicată cheia interfonului. Metoda nu funcționează întotdeauna.
 • Aranjați un scurt-circuit folosind un bec care se află deasupra intrării. Dacă curentul a dispărut, interfonul va înceta să funcționeze, ceea ce înseamnă că ușa se va deschide. Dar această metodă este plină de probleme cu rezidenții sau agențiile de aplicare a legii, este mai bine să nu-l contactați.
 • Fiecare ușă are un difuzor și un microfon. Feedback (care pot fi aranjate, închizând cu grijă interfonul de bord de mână pentru a izola difuzorul și microfonul de pe zgomotul de fond) resetează sistemul interfon și reduce puterea de blocare a ușii, astfel încât ușa ca urmare a unor astfel de acțiuni este alimentată cu energie și deschis.
 • Poți accesați meniul de servicii și utilizați-l pentru a deschide ușa.
 • În timpul iernii, puteți încerca să aranjați uși de hipotermie cu comenzi tactile. Trebuie să luați o bucată de zăpadă și să o atașați la tastatură. După un timp, pe afișaj apare mesajul "Eroare", iar ușa se deschide.
 • Dacă trebuie să meargă în mod continuu, fără o cheie, trebuie să așteptați până când cineva deschide ușa, și apoi lipite pe tânăr magnet ușa de straturi de bandă, lăsând o mică parte a plasei, care a fost un contact minim. Ușa se va deschide dacă o tragi mai puternic.
 • Ușile pot fi deschise fără o cheie cu ajutorul codurilor de interfon. Fiecare producător are propriile coduri secrete, care deschid interfoanele producției lor.

Coduri secrete pentru deschiderea ușii

Vizit

Coduri pentru interfoaneUna dintre cele mai populare sunt interfonurile Vizit. Puteți să le deschideți utilizând următoarele combinații: * # 423, * 4230, 12 # 345, 67 # 890. Dacă nu există butoane * și # de pe panoul de comandă, în loc de * și în loc de #, în loc de #, urmați următorul text.

Dacă aceste metode nu v-au ajutat, puteți încerca să intrați în meniul de servicii.

Mai întâi, formați 9999. Dacă totul este corect, se va auzi un scurt semnal sonor dublu. După aceasta, puteți introduce codul implicit. Acesta este 1234. Dacă totul este corect, va suna un semnal sonor scurt, altfel bipul va fi dublu. Apoi puteți încerca să introduceți alte coduri - 6767, 9999, 12345, 0000, 3535, 11639.

Dacă totul sa terminat și meniul de servicii a apărut, puteți efectuați următoarele operații:

 • deschideți ușa: 2 pause # pause3535
 • Introduceți cheia: apăsați 3, apoi atașați cheia la cititor și așteptați semnalul sonor.
 • puteți șterge toate cheile din memorie apăsând butonul 4

Pentru a confirma modificările efectuate, apăsați butonul 4. Ieșiți din meniu prin intermediul butonului *

Cyfral

Interfonurile Cyfral sunt, de asemenea, populare. Pentru a le deschide, puteți încercați mai multe moduri.

 • Dacă în intrare există apartamente cu numere multiple de 100, introduceți următorul cod: numărul apelului / apartamentului, mai multe 100 / apel / 2323 sau 7272 sau 7273
 • Dacă numele modelului are litera "M", puteți încerca astfel de coduri: apelare 41, apel 1410 sau 07054.

Dacă modelul telefonului cu ușă CCD-2094.1 M, trebuie să-l deschideți utilizând o altă metodă. Ar trebui să formați "call0000". Meniul de ușă sau de serviciu se va deschide imediat. În cel de-al doilea caz, pe ecran apare ON. Trebuie să apăsați butonul 2, apoi ușa se va deschide. Dacă apare OFF, acest lucru va însemna că instalarea interfonului a fost efectuată de un tehnician experimentat care a dezactivat abilitatea de a intra rapid și a modificat codurile.

METACOM

De asemenea, puteți deschide uși protejate de Metacom în mai multe moduri.

 • numărul apelului primului apartament în intrare. Afișajul arată COD. Acum trebuie să formați 5702.
 • 1234 call64568.
 • 65535vyzov1234vyzov8.

Metakom MK-20 M / T se deschide ușor diferit. Puteți încerca combinația call2 call5702 sau call1 call4526

ELTIS

Cum să deschideți ușa unui ușăInterfoanele lui Eltis sunt considerate a fi unele dintre cele mai puțin fiabile, dar sunt și foarte dificil de deschis fără o cheie. Pentru a face acest lucru, încercați următoarele coduri:

 • call-1234-2-1-3-3-123
 • call100 call7273
 • call100 call7272
 • apel call1002323

Dacă în figura 100 nu sa întâmplat nimic, în loc să se scrie 200, apoi 300, etc. Dacă nu există niciun rezultat, înseamnă că setările din fabrică au fost modificate în timpul instalării. În acest caz, apăsați butonul de apelare și așteptați. Secunde după douăzeci, afișajul va afișa un număr de cinci cifre. Trebuie amintit și introdus în conformitate cu principiul de mai sus.

Dacă nu există niciun rezultat acum, apăsați și țineți apăsat butonul pentru câteva secunde. Pe ecran se afișează Codul. Acum trebuie să introduceți parola implicită 1234. Ar trebui să apară Func. După aceea, apăsați 1 și setați noul cod. Numărul 2 o va salva.

O altă modalitate este să încerci să introduci coduri de la Cyfral.

factorial

 • 000000
 • 123456
 • 51801803 solicită 4 apeluri

telegrafist

Una dintre cele mai complicate uși pentru violatorii legii.

Există doar două coduri cunoscute pentru deschiderea ușilor protejate de acestea, dar cu ajutorul acestora vă puteți deschide numai unul dintre cele cinci încuietori.

 • K-100-789-așteptați semnalul sonor-123456-8
 • K-170862-așteptați semnalul sonor-0

Metodele de mai sus pot fi folosite pentru a deschide uși protejate de uși de la cele mai populare branduri. Trebuie reamintit faptul că ușa de acces trebuie deschisă numai în cazul cel mai extrem și pentru necesitatea acută. Deschiderea telefonului ușii în scopuri criminale este urmărită prin lege.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocatCum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorareCum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
Stânga sau dreapta: cum să definiți corect pânzaStânga sau dreapta: cum să definiți corect pânza
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
» » Cum de a deschide o ușă fără o cheie
© 2021 amigdas.com