amigdas.com

Cum se creează un termoregulator pentru un incubator, termostat

Care sunt tipurile de termoregulatoareMulți nu ar renunța la sursa suplimentară de finanțare în timpul crizei economice. O metodă eficientă este reproducerea unei păsări. Pentru incubație și întreținerea pe termen scurt a puilor nu au nevoie de mult spațiu și furaje, în comparație cu efectivele de animale. Este suficient să cumperi un incubator sau să-l faci singur.

O parte integrantă a incubatorului este un termoregulator, ale cărui funcții sunt monitorizarea temperaturii și umidității din interiorul structurii, care este necesară ca condiții naturale pentru dezvoltarea embrionului. De asemenea, este necesară ventilarea periodică a incubatorului pentru a controla frecvența răsturnării ouălor.

Compoziția termostatului

Principalele părți ale termostatului:

 • Termometru pentru transferul de date către unitatea de control, încorporat principal;
 • principala unitate de control. Tensiunea principală prin aceasta este emisă către elementul de încălzire. Pe unitatea principală sunt configurați parametri importanți;
 • Dispozitivul de încălzire - convertorul de energie electrică și încălzirea aerului (lămpi, lămpi incandescente care diferă acuratețea încălzirii și durabilității).

Înainte de apariția termoregulatorului, proprietarii de afaceri au încercat să ridice o lampă cu puterea optimă, au folosit un spațiu de ventilație pentru a controla căldura. Nerespectarea temperaturii provoacă înghițirea puilor, slăbiciunea lor și perturbarea dezvoltării. În prezent, această sarcină este ușor de rezolvat prin achiziționarea unui termostat în magazia aparatelor electrice.

constructii auto

Termoregulator pentru incubatoareCele mai frecvente termoregulatoare pentru incubatoare cu mâinile lor - pe baza unui termostat și a unui electrotehnic. Aceasta din urmă necesită cunoștințe ridicate și cunoștințe considerabile. La asamblarea unui incubator de la zero, sunt recomandate radiatoare universale XM18, care vă permit să conectați toți electriciștii cu o singură unitate.

Pentru a crea singuri condițiile necesare, veți avea nevoie de un termometru, o lampă cu incandescență, un recipient cu ouă termoizolată, timpul necesar pentru a opri sursa de căldură și pentru a controla temperatura. Mai întâi de toate, trebuie să alegeți un design potrivit care să păstreze căldura, cum ar fi un frigider. În acest volum se pot găzdui până la o sută de ouă.

Pentru a face termostatul, este necesară o diodă zener sau o piesă de schimb similară, care este responsabilă pentru tensiunea constantă. În plus, sunt necesare următoarele detalii: tranzistoare, tiristoare, diode, rezistență variabilă, releu termic.

Elementele de lumină ar trebui amplasate de-a lungul perimetrului pentru o mai bună încălzire. În interiorul dispozitivului, trebuie să amplasați un ventilator sau să construiți o capotă. Dacă indicatorii nu corespund normalelor, trebuie să transformați spațiul intern în mod diferit: reinstalați lămpile, închideți capota, atașați ventilatorul în interior.

Se va furniza incubator cu termoregulator mecanism de inversare. În fiecare oră va fi înlocuită încălzirea ouălor pentru a dezvolta uniform embrioni de pui. Dacă faceți acest lucru manual, nu veți obține efectul dorit. Este de dorit să se asigure posibilitatea reproducerii ouălor mari și mici, care să permită modificarea cererii de pe piață.

Alte condiții

Nu așezați incubatorul sub lumina directă a soarelui: citirile senzorului vor fi eronate.

Prima zi de încălzire trebuie să monitorizați cu atenție temperatura. Cea mai mică supraîncălzire este în detrimentul embrionului puilor, astfel încât toate lucrările viitoare ale incubatorului vor fi în zadar.

Condiții suplimentare sunt: ​​temperatura aerului în cameră (cel puțin 25 de grade) și o constantă furnizare de aer proaspăt.

Tipuri de regulatoare de temperatură

Cum se face un termoregulatorTermostate electronice pentru incubatoare sunt foarte sensibile. Acestea includ un circuit electronic și un senzor de temperatură. Datele pentru controlul circuitului provin dintr-un element sensibil la temperatură - un termistor. În centrul procesului de control se află modificarea curentului sau a rezistenței.

Termostat mecanic este utilizat pentru a regla instalațiile tehnice independente. Nu este potrivit pentru lucrul cu energie electrică. Căldura convectorului de gaz, cuptorul - zone posibile de aplicare a acestora. Lucrarea se bazează pe schimbarea dimensiunilor liniare ale termoelementului. Dezavantajele sale sunt: ​​rezoluția scăzută, singurul regim de temperatură, dificultatea reglării fine, necesitatea unui termometru gradual separat.

Termostat incubator electromecanic funcționează pe baza schimbării proprietăților materialelor, prin ruperea mecanică a contactelor. Rolul elementului sensibil la căldură poate fi realizat de metale cu coeficienți de expansiune diferiți.

Termostat digital pentru incubator caracterizat printr-o eroare în determinarea temperaturii de 0,1 grade Celsius (mercurul și alcoolul au supraestimat semnificativ). Regulatoarele de temperatură pentru incubatorul PID diferă de cele precedente prin comutarea treptată. În acest caz, contactele nu se deconectează, dar curentul scade treptat. Temperatura este stabilă fără pornire / oprire.

Regulatoarele de temperatură pentru incubator cu senzorul de temperatură sunt cele mai exacte, astfel încât acestea sunt utilizate pentru multe tipuri de ouă care sunt susceptibile la cele mai mici fluctuații de temperatură. Greutatea dispozitivului afectează viteza de reacție a regulatorului.

Funcția termostat

Funcționarea autorității de reglementare are următoarea regularitate:

 1. Un element de încălzire situat în interiorul incubatorului dă căldură aerului. Aplicați un sistem de injecție pentru încălzirea uniformă a aerului.
 2. Când temperatura maximă admisă este atinsă, circuitul încălzitorului este deschis și alimentarea cu căldură se oprește.
 3. Dacă temperatura devine insuficientă, circuitul este reconectat.

Este demn de remarcat eficiența încălzitoarelor incubatoare cu infraroșu: căldura se extinde direct la obiectele de încălzire fără ajutorul aerului. Dar în acest caz, temperatura ouălor va trebui să fie controlată, ceea ce este foarte dificil.

Incubatorul poate fi achiziționat cu toate opțiunile necesare, alegând din gama de instrumente universale sau înguste specializate, de producție internă sau străină.

Parametrii importanți ai incubatorului

La alegerea unui incubator, următorii parametri sunt importanți:

 • Cum se asamblează un termostatconformitatea pentru incubarea ouălor de orice tip;
 • încălzirea uniformă a spațiului aerian intern;
 • condițiile naturale pentru maturarea puilor;
 • dispozitiv de automatizare automată a ouălor;
 • capacitatea de ou;
 • prezența unei ferestre de vizualizare;
 • compactitatea;
 • prevenirea pierderii de oxigen;
 • capacitatea de a lucra din baterie;
 • ajustarea umidității;
 • eroare în măsurarea temperaturii;
 • independența de temperatura camerei;
 • prezența memoriei încorporate;
 • costul.

În catalogul producătorilor bine-cunoscuți sunt cunoscuți termoregulatori moderni pentru incubator: Kvochka, Nesushka-Bee, Cenușăreasa, Pestrushka, găină Ideală.

Atunci când alegeți un termostat pentru un incubator, opțiuni de construcție auto-făcute. Un dispozitiv mic este suficient pentru un controler de temperatură și umiditate, iar mai multe opțiuni ale unui controler scump vor rămâne nerevendicate.

Incubarea este o ocupație profitabilă și fascinantă, și combinată cu rafinări tehnice, devine populară de mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Incubarea ouălor de rață la domiciliuIncubarea ouălor de rață la domiciliu
Incubator automat pentru oua de puiIncubator automat pentru oua de pui
Blitz incubator de la producătorBlitz incubator de la producător
Incubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desenIncubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desen
Cum să faci un incubator cu mâinile taleCum să faci un incubator cu mâinile tale
Cum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile taleCum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile tale
Incubator pentru prepelițe cu mâinile propriiIncubator pentru prepelițe cu mâinile proprii
Termoregulator pentru un incubator cu mâinile taleTermoregulator pentru un incubator cu mâinile tale
Modul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesuluiModul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesului
Incubarea ouălor de gâscă acasăIncubarea ouălor de gâscă acasă
» » Cum se creează un termoregulator pentru un incubator, termostat
© 2021 amigdas.com