amigdas.com

În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit

Barcă pentru pescuitO bună captură depinde de echipamente fiabile. Provocarea este cum să alegeți o barcă pentru pescuit. Există o varietate de modele disponibile pentru pescuitul fluvial și maritim. Dar puteți cumpăra un model de barcă, potrivit pentru orice fel de pescuit.

Pentru a nu cheltui banii în zadar și pentru a alege corect, este necesar să determinați tipul, metoda și locul hobby-ului dvs., după care cumpărați deja o navă.

Uscați vasele

Modelele prezentate pe piață pot diferi semnificativ unul de celălalt. Preferința și alegerea depind de condițiile de utilizare a navei: de ce apă trebuie să pescuiască, de câte ori un sezon și cu ce număr de pescari, experiența managementului ambarcațiunilor.

Spre deosebire, de exemplu, de la ambarcațiuni de cauciuc, aluminiul este potrivit pentru pescuitul pe râu și în mare, cu un val moderat sau un teren stâncos în jurul rezervorului.

În funcție de tipul de material, se disting mai multe tipuri de bărci de pescuit:

 1. Bărci din aluminiu. Ele sunt potrivite pentru începători, deoarece se țin perfect de apă, păstrează un curs bun atunci când vremea este rea sau râul curge. Pietrele de jos la o barcă similară nu sunt, de asemenea, teribile.
 2. Bărci gonflabile. Aceste bărci sunt fabricate din PVC. Ei pot pescui în siguranță în corpuri de apă mici sau superficiale, sunt mobile și stabile. La pescuit, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bascularea și răsturnarea barajului. Cu toate avantajele unei barci gonflabile, există un defect: nu fiecare pescar are o mașină pentru transport și timp pentru asamblarea unei barci.
 3. Pontoon bărci. Nava pontoană oferă o oportunitate pentru plimbări și pescuit pentru companii mari de până la 15 persoane. Pontoon barci sunt puternice, stabile, au un nivel ridicat de confort și siguranță.
 4. Barci din fibră de sticlă. Aceste modele au fost construite în primul rând pentru utilizarea pe mare. Nava este confortabilă, corpul robust este dotat cu dulapuri speciale și nișe pentru prindere. Bara de pescuit fiabilă în toate privințele.

Particulele au sens

Atunci când alegeți o barcă de pescuit, trebuie să ia în considerare caracteristicile esențiale pentru pescuit confortabil, ia în considerare avantajele și dezavantajele modelului, compara raportul dintre valoarea de locuințe și a puterii motorului, presupusul loc de captură și de navă posibil.

Principalele subtilități alese:

 1. Vase de pescuitCu cât sunt mai mari dimensiunile navei, cu atât motorul ar trebui să fie mai puternic. Practic, acestea sunt bărci de mare viteză cu lungimea de 4-5 metri, motorul fiind ales de la 20 de litri. a. În cazul în care pescarul intenționează să utilizeze barca doar pentru pescuit, nu este necesar să cumpere motoare puternice, puteți face în 6 litri. a. și mai puțin.
 2. Forța și rigiditatea fundului sunt luate în considerare la alegerea bărcilor gonflabile pentru pescuitul în apă puțin adâncă.
 3. Configurație și design. Totul depinde de natura și modul de pescuit. Fundul inferior poate fi plat sau cu chila.
 4. Loc pentru odihnă, cabină sau copertină. Pentru pescuitul maritim este nevoie de o navă cu adăpost de vreme, rezervoare mari pentru a păstra captura, laturi înalte.
 5. Spațiu de depozitare. Fiecare pescar inveterate trebuie să se gândească la păstrarea vasului într-un moment în care pescuitul nu este presupus. În acest scop, este potrivit un garaj special, în cazul în care barca va fi în stare constantă și complet pregătită, astfel încât nu trebuie să fie dezasamblat în afara sezonului.
 6. Transportul navei trebuie de asemenea luat în considerare, iar pentru transportul acestuia la locul de destinație trebuie să fie pregătită o remorcă sau alt dispozitiv de transport.

Anglerul are o alegere dificilă

O abordare integrată pentru a determina cea mai bună opțiune va economisi probleme. Când planificați o viitoare rută de pescuit, Este necesar să se evalueze capacitățile navei, performanța, dimensiunea și cerințele de putere ale motorului.

 • Pescuitul în mare pe o navă lungă cu un motor puternic necesită ca barca să fie echipată cu un mecanism manual de reglare a mișcării. Pentru manevrarea manuală a ruloului este necesară o osie, asigurând stabilitatea și manevrabilitatea barcii.
 • În cazul în care pescuitul are loc pe maluri, pepe, picături de râu, atunci bărcile cu motor cu jet de apă sunt cele mai potrivite.
 • Barci cu taiere pot fi folosite în toate condițiile meteorologice, ascunzându-se de ploaie în adăpost.

Modele populare

Comparând diferitele tipuri de bărci pentru pescuit, este posibil să se stabilească cele mai faimoase și mai răspândite nave. Cea mai mare recunoaștere în rândul pescarilor se bucură de KingFisher canadian. Cazul acestor modele este fabricat din metal-plastic, care oferă rezistență și fiabilitate.

Barca pentru tipuri de pescuitExistă modificări cu o coca deschisă și o tăiere, ceea ce sporește confortul pescuitului. Barca este perfectă nu numai pentru pescuit, ci și pentru plimbări de familie. Este ușor de operat și menținut, lumină în greutate, care este esențială atunci când se transportă la destinație. Toate aceste calități oferă modelul KingFisher recunoașterea și cererea non-descrescătoare în rândul pescarilor.

Barca americană Chaparral poate fi folosită în mare, în special pentru pescuitul mare. Avantajul principal - viteza mare și puterea mare a motorului. Acest lucru vă permite să vă mutați rapid la locul de pescuit. Barca este confortabilă și bine echipată, frumos și original decorată.

Adevărat, unii pescarii cred că excesul de confort nu distrage de la pescuit și împiedică o bună capturare.

Modelul Alumkraft din aluminiu este extrem de durabil și convenabil. Nava specială cetate dă părți comune nituită, care nu numai că ține corpul de întindere în timpul sarcinii, dar oferă, de asemenea viteză bună și manevrabilitate. Barca poate produce viteze de până la 110 km / h, chiar dacă există valuri. Există un set complet cu instalarea pe un tramvai a două motoare - principal și suplimentar.

Alumkraft este capabil să plaseze un echipaj cu echipamente care cântăresc până la 1070 kilograme. Lungimea navei de la producătorul american începe de la 5,4 m, latime - de la 2,4 m.

Pontoon SunCatcher este potrivit pentru o companie mare de pescari. O copertină protectoare vă va ajuta să vă ascundeți de ploaie, iar prezența pasarelei vă va permite să înotați în mare când dorința inimii voastre. În plus, pontonul este echipat cu toate dispozitivele necesare pentru prinderea și conservarea peștilor.

Modele excelente Glasstron s-au dovedit. Acestea sunt bărci de pescuit din plastic și de încredere. Ei au un corp solid, un bun raționalizare și un design diferit. Echipamentele și echipamentele pot fi modificate în funcție de dorințele clientului.

Popular printre iubitorii de mare modele de pescuit SeaSwirl. Partea mare, chila și motorul exterior exterior vă permit să mergeți la pescuit chiar și în condiții meteo nefavorabile. Tent, echipament excelent sonar de ancorare pentru filare, rezervoare pentru pești și momeală, transportoare și alte elemente necesare de echipamente de fapt incanta iubitorii de lupte minuțioase de pescuit.

Orice model al barcii are anumite avantaje și are ca scop, de regulă, tipurile de pescuit adecvate. Cu toate acestea, ceea ce poate fi un plus pentru unele corpuri de apă, va deveni un dezavantaj în altele. Cea mai bună barcă de pescuit este cea care se potrivește cu hobby-urile, opțiunile și oportunitățile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Totul despre pescuit în rezervorul MozhaiskTotul despre pescuit în rezervorul Mozhaisk
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
» » În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
© 2021 amigdas.com