amigdas.com

Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă

Usi pentru orice gustCompania finlandeză Olovi și-a început activitatea în 2004. Întreprinderea însăși a luat imediat motto-ul: "Doar blocuri de ușă de înaltă calitate, cu pridvor pentru o masă largă de consumatori". Managerii companiei au lucrat atât cu companii de construcții mari, cât și cu clienți privați. Pana in prezent, usile acestei companii au devenit o solutie excelenta pentru orice interior al unui apartament sau o doamna de tara, un spatiu de birouri si o cladire de birouri.

Care sunt avantajele la ușile Olovi?

  1. Prețul. Datorită faptului că compania și-a situat instalațiile de producție pe teritoriul Rusiei, aceasta permite cumpărătorului să furnizeze o calitate ridicată a produsului european la un preț rusesc. Fiecare cumpărător are posibilitatea de a compara prețul pe piață, pe produse similare, pe altele și pe această firmă și afirmativ afirmând că, de fapt, costul este mai mic decât mulți analogi.
  2. Toate produsele au fost proiectate astfel încât să fie convenabile și ușor de instalat. Toate cârpele au fitinguri preinstalate, care permit prevenirea eventualelor deteriorări în timpul instalării. Dulapurile cu usi au dimensiuni standard, astfel încât se potrivesc în fiecare ușă a oricărei case sau apartament.
  3. Datorită faptului că materialul de umplutură de tip fagure este utilizat în țesătură, acesta asigură o izolare fonică ridicată. De asemenea, disponibile la vânzare sunt ușile Măslinilor cu pridvorul, care sporesc în plus aceste cifre.

Gama de modele a ușilor lui Olivo

Uși de măsline cu un sfert

A fost prezența unui sfert permite îmbunătățirea performanței produsului:

  • Alegerea ușilorporți instalate, vă permit să instalați frâne de ușă chiar și unui laic rapid, ușor, în timp ce vederea va fi întotdeauna prezentabilă;
  • Toate prelucrările care trebuie să treacă prin panza se fac din fabrică. Prin urmare, instalarea cutiei și agățarea lamei se realizează rapid, în găurile pregătite.

În setul complet al fiecărui design este inclusă și foaia de ușă, care constă din umplutură de fagure, MDF, marginile sunt tratate cu un film rezistent la uzură, încuietoare încorporată și balamale pentru bucle de fixare. Rama ușii este confecționată dintr-o gamă de păduri de pin sau MDF, totul depinzând de dorința clientului și de balamalele instalate pentru agățarea pânzei.

Ușile ușoare ale lui Olivo

Toate ușile lui Olivi acoperite cu materiale de vopsea numai de înaltă calitate. Toate aceste vopsele au certificate de calitate și de curățenie ecologică. Acoperirea este caracterizată de o rezistență ridicată la uzură și permite rezistența la diferite daune mecanice. Această firmă acceptă comenzi pentru pictura în orice schemă de culori a sistemului RAL.

Uși laminate

În cazul în care cumpărătorul preferă un aspect bun și o rezistență mare la uzură, atunci este necesar să se acorde o atenție deosebită gama de uși laminate Olivo. Specialiștii profesioniști ai companiei pot oferi 3 straturi de acoperire pe tehnologia Wood Look, care este o inovație în lumea finisajelor și a ușilor. Această acoperire vă permite să maximizați similitudinea lemnului natural și a furnirului, obținând în același timp o rezistență maximă la uzură. Prețul acestor produse va surprinde plăcut orice cumpărător. Fiecare dintre modelele de design poate avea o inserție de sticlă.

Panouri ușile

Această versiune de produse poate fi prezentată în stratul de vopsea, care are întărirea acidă. Acest lucru vă permite să maximizați indicatorii durabilității. Gama este prezentată două tipuri de filet: drept și arcuit. Aceste picturi vor arăta grozav în clădirile de birouri. Toate modelele cu un sfert sunt plasate în mai multe dimensiuni. Fiecare dimensiune are module proprii, care facilitează comunicarea clientului cu compania. Este suficient să măsurați o deschidere în casa dvs. și să selectați designul cerut prin cod.

Uși fără trimestru

Acest tip se referă la varianta economie, menținând în același timp calitatea și fiabilitatea ridicată a întregii structuri. Gama de astfel de produse este prezentată în trei culori: nuci de culoare albă, italiană și de Milan. Uși fără trimestru au un cadru mai mic, Pe măsură ce marginea este folosită din plastic sub culoarea pânzei. Cutia de uși și lenjeria de corp au toate componentele necesare pentru instalarea și funcționarea produsului. Ca acoperire, este utilizată laminarea sau vopsirea. Producția este disponibilă în conformitate cu standardul GOST.

Accesorii de calitate

Calitatea ușilor mărciiToate accesoriile instalate în produsele Olovi sunt de înaltă calitate. Încuietorile pot fi utilizate atât pentru ușile interioare, cât și pentru cele interioare. Sunt blocați cu o cheie standard sau butonul rotativ care vine cu kitul. Blocarea este ușor de resetat, este suficient să schimbați numai locația zăvorului cu 180 de grade. Pentru ca blocarea să funcționeze corect, are nevoie de un mâner al ușii.

Mânerele pentru produsele companiei sunt disponibile în mai multe culori: alb, gri, stejar, wenge, metalic, crom, alamă. Setul include balamale simetrice universale. Acestea pot fi pentru ușile standard sau pentru cele armate.

Daca sunt instalate usi de ovoi în clădirile de birouri, apoi este posibilă montarea unor încuietori de incendiu. Acestea permit excluderea posibilă a deformării pânzei în timpul unei încălziri puternice. Fiecare produs din fabrică este ambalat în conformitate cu cerințele GOST: este verificată preliminar absența respingerii sau deteriorarea mecanică, sunt indicate schimbarea, data și responsabilitatea personală a ambalatorului. Fiecare ușă individuală are un cod de bare conform sistemului EAN. Întregul pachet este ondulat, are o contracție termică, deci nu există probleme cu transportul. Dacă clientul dorește, atunci ambalarea ușilor poate fi efectuată împreună cu fitingurile.

Usi olovi - este întotdeauna stilul, calitatea și garanția funcționării pe termen lung!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Ușile fervoarei: calitatea și abordarea profesionalăUșile fervoarei: calitatea și abordarea profesională
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Uși de interior din lemn masiv de la producătorUși de interior din lemn masiv de la producător
Toalete de la producătorul finlandez IdoToalete de la producătorul finlandez Ido
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
Alegeți o ușă în catalogul fabricii VladimirAlegeți o ușă în catalogul fabricii Vladimir
Privire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a cliențilorPrivire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a clienților
Ușile finlandeze de calitate ale companiei jeld wenUșile finlandeze de calitate ale companiei jeld wen
Recenzii despre estéte usi interroomRecenzii despre estéte usi interroom
» » Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă
© 2021 amigdas.com