amigdas.com

Prindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnă

Pepin de pescuit prins în timpul ierniiBărbații din cele mai vechi timpuri au fost considerați a fi hrănitori: au adus alimente în casă cu ajutorul vânătorii și pescuitului. Cu toate acestea, au fost mai multumiti de procesul de pescuit. Pescuitul pentru șopârlă a fost mai de succes pentru persoanele mai aventuroase și mai răbdătoare: de fapt, nu este numai mâncare, ci și un trofeu.

habitate

De regulă, nu este posibil să prindeți bibanul. Peștele este foarte secret și prăjit, activ în principal după apusul soarelui. Prin urmare, nu este întotdeauna posibil să o vedeți. Sudak îi place să mănânce și se distinge prin lăcomie neobișnuită.

Balancatorii de pește

În această specie de pești corpul arată ca un torpil, are forma unui oval alungit. Tampon, arătat ca un stiuc, și pe spate o fină, foarte stricoasă. Ochii sunt mari, capabili să strălucească în întuneric, acest lucru este necesar pentru vânătoarea în întuneric. În cavitatea bucală nu există numeroși dinți, la fel ca în cazul multor pești rătăciți, dar nu există câini mai puțin acuzați. Acest lucru îi permite să-și prindă prada și să o țină ferm. Are o similitudine cu o stiuca, dar este numita o familie de biban.

Culoarea este palidă, de-a lungul corpului sunt benzi ca un tigru, servind la mascare. Ei își schimbă umbra în funcție de habitat: dacă fundul râului este luminos, atunci culoarea pișcotului va deveni mult mai ușoară.

Gemenii bibanului sunt bersh, asemănările sunt colosale, numai dimensiunea este mult mai mică decât cea a capului de biban. Dimensiunea maximă a unui adult este de 1 metru și cântărește 15 kGiants trăiesc în următoarele râuri:

 1. Niprul.
 2. Don.
 3. Volga.

O opțiune excelentă pentru așezarea peștilor este considerată un rezervor cu apă curgătoare, saturată cu oxigen. Recent, au fost create bazine artificiale și rezervoare, în care acest animal este crescut. Carnea este delicioasă, sănătoasă și conține și câteva calorii. Prădător prădător preferă fundul de pietriș, adâncime, atât de mulți pescari de ani de zile nici măcar nu ghicesc despre existența sa în acest râu. Fry swim în grupuri în apropiere de țărm sau plante de apă, și adulți ca gropi cu snags, suporturi de pod și pervazuri de coastă.

Ora de reproducere

Prindeți o gălbeșăProduce urmașii de pește în aprilie sau la jumătatea lunii mai, în această perioadă apa se încălzește. El pune ouă în apă de mică adâncime, printre stuf. Acest proces are loc în zori sau în dimineața, indivizii înființați nu părăsesc locul cu caviarul pentru o vreme. Astfel, prădătorul protejează și protejează prăjiturile de pește. După naștere, frigul se hrănește cu plancton timp de 3 luni și începe să vâneze numai la o vârstă mai târzie. Pregătirea pentru reproducere la tineri apare la vârsta de 4 ani și când dimensiunea corpului este de 40 cm.

Sudak este în primul rând un concurent de știucă, dar metodele de vânătoare sunt diferite. Pescărușul de pescuit vânătoresc direct pe timp de noapte sau la amurg, și știucă numai în timpul zilei. În America, datorită structurii ochilor unui prădător înțepător, se numește un ochi cu albine. Modul de viață al tuturor peștilor carnivori este același și este puțin probabil ca o gălbeșă să devină vreodată vegetariană. În timpul zilei el este în adăposturi, iar noaptea el mănâncă pești tineri.

Structura gurii nu permite consumul de pește cu un corp larg, de exemplu crapul crucian. Mananca pe cele mai mici, cum ar fi sumbrele si minunatele. Pe timp de noapte, majoritatea peștelui se odihnește, acesta este un buzunar și se bucură. În acest moment, concurentul nu poate fi decât somn, dar este greoi și nu are o viteză atât de mare ca un rival.

Modalități de capturare

Există o mulțime de informații despre pește, dar pescarii se întreabă cum să prindă rădăcini. Există destul de multe opinii, unii spun că este ușor să prindeți peștele, în timp ce alții - pentru a-și vedea habitatul este dificil.

Pescuitul de iarnă în Sudak

Nu uita de pește nocturn: ochii pentru a observa chiar și lumina slabă, a doua zi este încă o cale, walleye ascunde de soare pe adâncimea de iaz. Ei o caută sub piedici în râuri cu un curent rapid. Pentru a nu lupta împotriva unui curent puternic, bibanul scoică o pâlnie în nisip și așteaptă ziua. Toate aceste locuri sunt casa lui.

În vara, bibanul pădure trăiește în apropierea deversoarelor și așteaptă ca peștele asurzitor ca mâncare. Se găsește în apropierea structurilor de fier, cum ar fi stâlpii podurilor. Seara, la mare viteză, îl urmărește în apă puțin adâncă. Adesea se vâslează în turmele mici, se înconjoară, acest proces este însoțit de mișcarea și stropirea cu apă. Numai ocazional în timpul vânătorii, el ia tot ce este mobil, chiar și un momeală sau un wobbler.

Pregătire pentru vânătoare

Capul de zanderPlecând la pescuit, trebuie să știți ce să prindeți rădăcina, să determinați momeala. În diferite momente ale anului, acest tip de pește își schimbă poziția în rezervor. Prin urmare, pentru fiecare anotimp, sunt necesare anumite momeli și momeli.

Captura de primăvară începe de la începutul lunii mai, într-un moment în care peștele a dat naștere și este foarte foame. În acest moment, prădătorii absoarbe totul în calea lor, dar nu durează mult. După apariția peștelui, peștele nu-și lasă urmașii și în același timp mușcă în mod activ pe momeli. Dar, în această perioadă, legea este interzisă să pescuiască bărci, deci este aproape imposibil să înoți în cuib.

Până la jumătatea lunii iunie, bibanul este mai puțin fermecător și își schimbă locația, mergând de la apă puțin adâncă până la adâncimea râului. Scoateți-o din prăjini și vegetație cu o tijă vie. În zilele ploioase și înnorate, prădătorul se prăjește toată ziua. Atunci când pescuitul plutitor utilizează astfel de locuri din care puteți lăsa tija de pescuit în locurile de pescăruș: un pod sau o barcă. Ca momeală, se folosesc pești activi - înălbitor sau gudgeon. Este important să se miște, în caz contrar cățelul nu va acorda atenție și captura nu va reuși.

Predator se apucă furios victimă, utaplivaya în timp ce plutesc, dar trageți mai bine tija de pescuit după 3 secunde. Dar, în teren accidentat, este mai bine să nu faceți acest lucru, deoarece pescarul riscă nu numai să rupă linia, ci și fără captura. Îl prind pe o barcă, folosind unelte fără flotor. Ca momeală, luați peștele și atașați-l la un cap special. Dacă se utilizează un pește mort, bastonul este periodic răsturnat, simulând mișcarea momelei.

Există așa - încărcătura este ridicată încet din partea inferioară și, de asemenea, coborâtă ușor. În același timp, este puțin probabil ca peștii pradă să rămână indiferenți și vor acorda atenție momei. Pentru această captură potrivită pentru vreme liniștită și înnorată. Tija de pescuit este aleasă pe scurt, cu o bobină rigidă și o bobină inerțială. Pescuitul pe barcă urmează cele două împreună, astfel încât să se gestioneze traficul, iar celălalt pește în liniște.

Îmbrăcăminte și momeli

Cum să prindem zander în timpul ierniiPicea se potrivește perfect nu numai pentru peștii reali, ci și pentru momeala artificială. În fiecare an tot mai mulți oameni pescuiește cu filare. Principala dificultate constă în furnizarea corectă de momeală. Acest tip de pescuit se apropie de începutul primăverii, de îndată ce gheața se topește în rezervor, iar peștele începe pregătirea activă pentru reproducere. În primăvară, folosiți următoarea momeală:

 • momeală din plastic moale.
 • Twister.
 • Svagi aromat.

Este dificil să găsești pește în mare, în acest scop un dispozitiv special este folosit pentru a căuta pești.

Pescuitul de noapte este un spectacol plin de emoție. În apă, se afișează strălucirea lunii, se aude o stropire de apă. Pentru noapte, potriviți orice vrăjitori, pentru că pescuitul are loc pe adâncimi. Culoarea este aleasă astfel încât pescarul să o vadă. În vînzare există niște vrăjitori de lumină strălucind în întunericul nopții.

În toamnă, toate peștii rătăciți apetitul poftei de mâncare, bibanul nu este o excepție. Prin urmare, ei merg adânc pentru a deveni saturați cu un mic prăjit. În acest moment al anului se folosesc botezuri cu o singură croșetare, supliment cu orice momeli capabile să joace pe apă. Astfel de momeli sunt:

 1. Piller.
 2. Balancers.
 3. Mormyshki cu ciucuri pe capăt.

Esența jocului de momeală este că, după scăderea momelei, tija de pescuit este ridicată încet și aruncată brusc în jos. De obicei se face la o adâncime de cel mult 1 metru de jos. Cârligul este plantat cu prăjit sau tulk conservat. Mirosul de momeală promovează abordarea pescărușului și, de regulă, peștele, prinsul de momeală, ajunge pe cârlig.

Pescuit de iarnă

În timpul iernii, o bibanciță dăunătoare își continuă viața activă. Captura nu strică nici măcar vântul și vremea înghețată. La pescuitul de iarnă, pescari ies în grupuri. Cu toate acestea, înainte de a găsi zander, trebuie să mergeți mult. Un instrument bun în acest caz dur este dispozitivul pentru a vedea peștii sub gheață. Pentru capturarea clasică în timpul iernii, transportați:

 • Balancers.
 • Mărgeți verticale de linguriță.

Balancatorii sunt o armă eficientă pentru pescar. Aplicarea lor dă un rezultat bun la începutul iernii, dar și la momentul înghețării. Cu toate acestea, în cazul în care fanged este mai puțin activ, apoi utilizați momeală verticale-momeală. Acestea au o dimensiune de aproximativ 7 cm, o formă îngustă și autocolante holografice strălucitoare. El este prins în iarna zherlitsy, pe zhivtsa. Pentru a face acest lucru, momeala este coborata la o adancime de aproximativ jumatate de metru, iar gaura este stropita cu zapada. Este necesar ca prădătorul să nu detecteze razele de lumină. Cu toate acestea, prin această metodă, nu este întotdeauna posibilă prinderea peștilor, uneori pur și simplu părăsesc momeala.

Pescuitul nu este doar un hobby, ci oferă și întreaga familie o carne gustoasă și proaspătă. Prin urmare, puteți să vă pescuiți în timpul liber și să obțineți plăcere infinită din proces.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Carp fishing - cum să pescuiască corect în diferite sezoaneCarp fishing - cum să pescuiască corect în diferite sezoane
La ce presiune este mai bine pescuitul în timpul ierniiLa ce presiune este mai bine pescuitul în timpul iernii
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Lacurile din Karelia: pescuit în sălbăticieLacurile din Karelia: pescuit în sălbăticie
» » Prindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnă
© 2021 amigdas.com