amigdas.com

Cum se determină sexul hamsterului Dzhungar

DzhungarikOricine va avea un mic animal cu blană - hamster trebuie să înțeleagă că la fel de important ca să știe ce să se hrănească animalul, face îngrijirea casa lui și astfel încât să fie capabil să distingă de sex feminin de sex masculin

Hamsterii băiat și fată cumpără împreună când doresc să facă reproducere rozătoare la domiciliu.

Importanța stabilirii sexului

Cum să conțină hamsteriCrescătorii trebuie să fie capabili să determine sexul animalului, în caz contrar riscă să cumpere doi băieți sau două fete, iar reproducerea din motive naturale nu va funcționa.

Mai mult de doi rozătoare de același sex pot mutila una. Mai ales dacă doi hamsteri adulți au fost plasați într-o cușcă. Deci, dacă nu ai distins fata de băiat, este mai bine separarea separată a animalelor:

  • Nu întotdeauna vânzătorul unui magazin de animale de companie știe cum să determine sexul unui hamster. Apoi, cumpărătorul însuși va trebui să distingă băieții de fete, pentru a nu fi confundat cu alegerea animalului.
  • O atenție deosebită trebuie acordată găsirii unui bărbat. Se întâmplă ca un cumpărător lipsit de experiență să dobândească o femeie și o femeie însărcinată.
  • Trebuie să știți sexul și să alegeți numele animalului. Dacă nu știți dacă băiatul dvs. este un animal mic sau o fată, puteți pierde o porecla.

Fixarea unui animal pentru inspecție

Hamster dzungarian în jgheabEste ușor să stabiliți sexul unui hamster dacă acesta este deja suficient de vechi, deoarece animalul are caracteristici sexuale pronunțate sunt detectate vizual. Dacă doriți să determinați sexul vițelului, ar trebui să așteptați până la vârsta de 3-4 săptămâni. La această vârstă este deja posibil să identificați băiatul în fața dvs. sau a unei fete.

Animale de companie este plasat în așa fel încât produsul exterior sex semne. Puteți stabili podeaua în acest fel utilizând două metode:

  • Pentru rozătoare a arătat organele genitale, trebuie să-l ridicați, să-l luați cu grijă. Corpul animalului se va întinde, iar zonele de interes vor fi vizibile.
  • A doua metodă este mai puțin stresantă pentru un hamster. Animalul este așezat pe palma burta în sus și este ținut atent cu degetul mare. Poate că această poziție nu va fi plăcută mai întâi de către animal, dar va fi liniștită și va călca ușor în stomac. Deci, hamsterul se va relaxa și va dezvălui o zonă "intimă".

Cum de a determina sexul unui hamster dzhungar

Pentru a distinge hamsterul feminin Djungar de bărbat, minuțios inspecția animalului. Desigur, sexul este determinat de examinarea organelor genitale. Dar stabilirea podelei unui hamster dzhungar va ajuta, de asemenea, să măsoare lungimea corpului animalului și să îi determinăm caracterul.

Dacă e un bărbat

Hamster și portocaliuUn reprezentant al rasei Dzungarian la varsta de patru saptamani are deja testicule vizibile in apropierea fundului coastei. Puneți burta de hamster pe palmă, apăsați ușor pe burtă, apoi testiculele vor fi vizibile. Distanța dintre anus și membru la adulți ar trebui să fie de 1-1, 5 cm, iar la copii - aproximativ 0,5 cm.

Un hamster de sex masculin dzhungar este ușor pentru a găsi ombilicul cu care aceste animale marchează teritoriul. Când examinați un rozător adult deasupra, puteți vedea o margine puțin cam ascuțită a spatelui, pe ea și, eventual, distingeți bărbatul de femeie, iar în fete această zonă este mai rotunjită.

Dacă puii se umflă în zona de înghițire, atunci testiculele coacă și acestea sunt reprezentanții sexului masculin.

Un alt bărbat de la femelă se poate distinge printr-un strat mai gros de lână.

Hamster fată

Ce să hrăniți cu hamsterul DzhungarLa femele, distanța de la anus la organele genitale este de aproximativ 3 mm. Chiar și la femelele de hamster Dzhungar, pe burtă până la sân există două rânduri de sfârcuri. Numai 8 bucăți. Ombilicul nu poate fi sonat.

De obicei, femelele din această rasă sunt mai mari decât bărbații, crescând astfel câteva animale domestice, în majoritatea cazurilor este posibil să se determine sexul lor în funcție de mărimea trunchiului.

Mai multe femei sunt multe mai activ bărbați, nu le place să meargă pe mâini și, protestând împotriva coerciției, pot să muște.

concluzie

Hamsterul mănâncă legumeLuând o decizie de a începe un animal de companie, ne asumăm responsabilitatea pentru animalul, care de acum înainte va trăi sub un singur acoperiș cu noi.

În acest sens, proprietarii de animale de companie cu experiență sunt sfătuiți să „începători“, înainte de a lua o pisică, un câine sau același hamster Jungar cântărește cu atenție totul și, desigur, sigur pentru a stabili podeaua rozătoarelor.

Condițiile bărbatului sunt diferite de cele ale femeii.

Două hamsteriDacă pisicile și pisicile sunt mai mult sau mai puțin clare, sexul rozătoarelor este mai dificil de determinat. D hungari poate fi minunat prietenii copiilor și adulților. Aceste animale curate sunt adesea aduse de oameni care nu au experiența de a ține animalele de companie.

Furnizarea de îngrijire competentă pentru animal va fi chiar un copil. Acesta este motivul pentru achiziția frecventă a acestor animale ca un dar pentru copil.

Adult hamster DzhungarDzhungar de hamsteri sunt vândute în magazine de animale de companie din Asia, Europa, mai puține ori - SUA. Animalele domestice au adesea o culoare diferită de omologii lor sălbatici. Toți hamsterii din Djungar au pe spate o bandă îngustă de culoare închisă.

Pictura standard: Burtă albă și sherstka- cenușiu-brun are un safir (blana gri-albăstruie, burta alb) - Pearl (strat alb mat cu intervale de gri) - Mandarin (red & blana crem).

Hamsterul din rumegușDin cauza sezonului adaptare Hamsterii se varsă în iarna, iar blanurile devin aproape complet albe (incluziunile gri dispar, partea inferioară a benzii rămâne pe spate). Procesul de mulare este puternic influențat de regimul de lumină al zilei: când durata zilei este scurtă, hamsterul își schimbă culoarea în șase săptămâni.

Acest proces se datorează producției de melatonină (hormonul glandei pineale).

Zhungar hamster de casă trăiește 1-2 ani, dar cu o atitudine atentă la el de la proprietar poate trăi un pic mai mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a determina sexul iepurilor: cum să recunoască și să distingăCum de a determina sexul iepurilor: cum să recunoască și să distingă
Cum de a determina sexul unui iepure? Diferențe între iepure și iepureCum de a determina sexul unui iepure? Diferențe între iepure și iepure
Cum se determină sexul unui pui nou-născutCum se determină sexul unui pui nou-născut
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Cum de a apela un hamster un băiat și o fatăCum de a apela un hamster un băiat și o fată
Cum arată câmpul hamsteri, habitatul lorCum arată câmpul hamsteri, habitatul lor
Un băiat sau o fată este o modalitate de a determina ce gen este un catelUn băiat sau o fată este o modalitate de a determina ce gen este un catel
Angor hamster: descrierea rasei, sfaturi privind îngrijireaAngor hamster: descrierea rasei, sfaturi privind îngrijirea
Dzhungar hamster: îngrijire și conținutDzhungar hamster: îngrijire și conținut
Ball pentru un hamster: cum să alegi într-un magazin și să îl foloseștiBall pentru un hamster: cum să alegi într-un magazin și să îl folosești
» » Cum se determină sexul hamsterului Dzhungar
© 2021 amigdas.com