amigdas.com

Cum să scapi de această insectă?

Moistică și metode de combatere a acestoraMokritsa este o insectă mică care trăiește în principal în aer liber lângă corpurile de apă. Uneori, dăunători se găsesc în apartamente și case, precum și în sere, sere și pivnițe. Apare în condiții de umiditate ridicată. În timpul zilei, această insectă se ascunde într-un colț întunecat și retras, iar la apariția întunericului se stinge în căutare de hrană. Dieta se bazează pe vegetație și poate fi atât plante vii, cât și plante decăzute.

Ce trebuie să știi despre pădure?

Nu toată lumea știe că carnea umedă se referă la crustacee. Rudele acestui dăunător sunt crabi și raci. Corpul este alungit, acoperit cu cântare. Culoarea este în majoritatea cazurilor gri închis, dar poate fi și marmură gălbui. În total, există aproximativ 250 de specii de lemn. Un adult are antene și 7 perechi de labe. Lungimea corpului ajunge la 1-1,5 cm. Datorită particularităților structurii, mocryca este capabilă să supraviețuiască unei secete lungi.

Principalul motiv pentru apariția unui dăunător este umiditatea. Deci, în baie sau în bucătărie, în cazul în care este adesea uscat cu lenjerie sau există o ventilație defectuoasă sau scurgeri de tevi, sfeclă roșie este sigur de a începe. Un alt motiv este disponibilitatea unui mediu nutritiv adecvat, reprezentat de fructe și legume putrezite. În natură, păduchii sunt considerați salubrizare, însă acest lucru nu se aplică cazurilor în care un dăunător este plantat într-o grădină de legume sau într-o seră.

Care sunt păturile periculoase?

Ce rău din bugDacă într-un apartament sau într-o casă privată au fost împrăștiate, iar proprietarii locuinței nu au scăpat de insectă, atunci în cele din urmă plantele de casă se îndepărtează, iar secerișul va pieri. Este de remarcat faptul că un astfel de dăunător este deosebit de periculos pentru plantele cu frunze delicate și rădăcini subțiri. În florile de interior suferă în principal partea subterană. Pe măsură ce solul umezește solul în vas, există un flux de oxigen insuficient la rădăcini, ceea ce determină moartea plantelor.

Pentru a determina prezența păduchilor în ghivecele de flori, este suficient să inspectați cu atenție paletul. Acolo puteți găsi mici bucăți de sol care apar câteva zile după curățarea paleților.

Dacă păduchii au fost plantați în subsolul unei case particulare și nu sunt mulți dintre ei, atunci nu va exista nici un rău special. În cazul în care insectele se înmulțesc activ, este posibil să se deterioreze un număr mare de legume stocate în subsol.

Este de remarcat faptul că păduchii nu mușcă și nu dăunează animalelor și oamenilor. Există opinia că insectele sunt purtători de infecție, dar nu există confirmări științifice. În orice caz, dăunătorul ar trebui să fie întotdeauna eliminat.

Cum să obțineți untură din apartament?

Cum să scapi de mlaștinăInsectul este adesea plantat în locuință din cauza umidității crescute, prin urmare, înainte de a începe să studiezi întrebarea, cum să elimini păduchii merită găsiți-o acasă în casă. Cel mai adesea acestea sunt fisuri pe perete și articulații, tigăi de ghivece de flori, colțuri în baie și plinte.

Gospodinele experimentate știu cum să scape de lemn. În acest scop sunt utilizate diverse metode. Cu toate acestea, mai întâi camera trebuie să fie uscată. camere ventilat cu ventilator sau aer condiționat. Doar după aceasta puteți începe să utilizați unelte speciale.

 • Cvas uscat este crescut în apă clocotită în proporție de 1: 5. Soluția finită este pulverizată pe zonele unde sunt colectate viermii de lemn.
 • În 1 litru de apă, se cultivă 3 grame de ardei roșu, tutun și cenușă. Soluția este pulverizată cu grijă în colțurile băii, iar după 8 ore camera este spălată cu apă și se adaugă clor.
 • Zonele în care insectele pot trăi sunt tratate cu o soluție de clor. Deci, pentru 1 litru de apă vor fi necesare aproximativ 30 g de substanță. Este necesar să se aibă grijă de siguranța locuitorilor și a animalelor.
 • În colțurile din baie puteți stropi o sare de masă mică sau presărați acid boric sub forma unei soluții.
 • Unii oameni părăsesc miezurile de mesteacăn în colțurile camerei, unde viermii se strecoară prin noapte. Înainte de zori, trebuie să ștergeți această mătură deasupra flăcării.

Dacă observați insecte în ghivece, atunci este urgent să transplantați planta, după spălarea rădăcinilor în apă caldă. În cazuri avansate, planta este coborâtă într-un recipient cu apă timp de 15 minute. De la insectele plutitoare scapa de. Ele sunt colectate și distruse.

Produse chimice de la bastarzi

Insectele sunt uneori distruse cu ajutorul preparatelor speciale:

 • Ce substanțe chimice ar trebui să utilizez?Varan Dichlophos;
 • Schabengel;
 • Tetriks;
 • mol;
 • Taraks;
 • Ghetoul.

Puteți trata solul cu ajutorul lui Aktara, Thunder sau Ideal.

Când utilizați astfel de medicamente, trebuie să respectați cu strictețe doza indicată în instrucțiuni. În caz contrar, poate exista un impact negativ asupra plantelor și, în general, asupra mediului.

În timpul procesării întregii locuințe, copiii și animalele ar trebui trimise peste noapte prietenilor sau rudelor.

profilaxie

Pentru a evita apariția unei astfel de insecte, este întotdeauna necesară mențineți curățenia în casă. În special, acest lucru se aplică la pivnițe, sere și terase. Aici nu ar trebui să existe deșeuri organice sau frunze putrezite.

Camera trebuie păstrată la un nivel moderat de umiditate. La urma urmei umiditate crescută - motivul principal pentru formarea lemnului. Aceasta este de obicei cauzată de o funcționare defectuoasă a ventilației.

 • Unii oameni preferă să elimine umiditatea ridicată prin utilizarea unui uscător de aer. Nu este necesar un interes deosebit pentru utilizarea unui astfel de dispozitiv, deoarece aerul suprascris va afecta negativ sănătatea oamenilor.
 • Paletele și fundul ghivecelor de flori trebuie șterse cu regularitate, astfel încât să nu existe pământ umed.
 • Ar trebui să spălați imediat vasele murdare și să scoateți gunoiul.
 • O atenție deosebită trebuie acordată sănătății instalațiilor sanitare. Dacă există scurgeri în robineți sau țevi, problema trebuie rectificată imediat.
 • Toate crăpăturile din pereți și podea trebuie sigilate cu ciment sau alt material.
 • Este necesar să verificați periodic hotele și coșurile de fum.

Principalul motiv pentru apariția viermilor de lemn este umiditate ridicată, astfel încât această insectă poate fi găsită în subsol, în baie sau în seră. Pentru a scăpa de dăunător, este suficient să folosiți remedii folclorice adecvate sau preparate chimice. Dacă acestea sunt ineficiente, trebuie să contactați serviciul special sau SES.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce mănâncă luna mai?Ce mănâncă luna mai?
Ce este atât de periculos ciobanesc, cum să se ocupe de elCe este atât de periculos ciobanesc, cum să se ocupe de el
Cum să te scapi de casa din ambele sensuriCum să te scapi de casa din ambele sensuri
Cum să scoți un fulg de zahărCum să scoți un fulg de zahăr
Zboară trăiesc lângă noi, dar toată lumea poate spune câte picioare auZboară trăiesc lângă noi, dar toată lumea poate spune câte picioare au
Scală: fotografii și sfaturi despre cum să scapi de o insectăScală: fotografii și sfaturi despre cum să scapi de o insectă
Bomboanele de apă sunt netede. Este mușcătura insectelor teribilă?Bomboanele de apă sunt netede. Este mușcătura insectelor teribilă?
Cum și cu ce mijloace pot scăpa de cântarele din apartament?Cum și cu ce mijloace pot scăpa de cântarele din apartament?
Insecte gândaci specii de gândaci de gândaci RusiaInsecte gândaci specii de gândaci de gândaci Rusia
Ce fluturi mănâncă în naturăCe fluturi mănâncă în natură
» » Cum să scapi de această insectă?
© 2021 amigdas.com