amigdas.com

Cum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipament

Cum să prindă sculptorulUn crap de argint este un pește care trăiește cu pachetul. Practic, se întâmplă în rezervoarele create artificial. Acesta este un pește destul de mare și, prin urmare, este cu adevărat apreciat de iubitorii de pescuit, ca un trofeu scump. Dar înainte de începătorii care au fost mai întâi în iazul în care trăiește acest pește, se pune întrebarea cum să prindeți un sculptor și ce. Nu este ușor să faci asta. La urma urmei, acest gigant nu mușcă momeala obișnuită, are propriile gusturi și preferințe.

Prinde o frunte groasă

Acest pește este perfect hrănit în vară. Pescuitul începe la sfârșitul lunii mai, când apa este încălzită la douăzeci de grade și se termină undeva la sfârșitul lunii septembrie. Acest pește se deosebește de un comportament neobișnuit, de exemplu, dacă aruncați pietre volumetrice în râu, puteți vedea cum începe un gigant speriat stropind pe suprafața apei. Se pare că este ușor de înțeles unde locuiește. Este suficient să așteptați un pic, iar peștele se va arăta cu stropi. Unde și cum să prindeți o capcană:

  • Se găsește în aproape orice râu relativ mare. Îl puteți prinde atât în ​​apropierea țărmului, cât și de la barcă.
  • Este posibilă filare sau dunk, dar și pentru o tijă de pescuit simplă. Cleves sunt frumoase la începutul verii. În august, atragerea peștilor pe cârlig este deja mai dificilă. Pentru că în acest moment vegetația apelor începe să înflorească și peștii au suficientă hrană în întregime.

Mașini și echipamente

Tehnica de selecție a echipamentelorEste mai bine să luați o tijă de spin cu o bobină inerțială puternică, care are putere bună. Nu uitati ca sculptorul este destul de puternic si trageti-l tare. Lesku ar trebui să ia mai mult de 0,2 mm în diametru, cârlige de la Nr 5 și așa mai departe. Există un mic truc care funcționează numai pentru a prinde un sculptor.

Deoarece particularitatea sa este o buza ușor coborâtă, ea nu poate lua mâncare din partea de jos. Prin urmare, este necesar să puneți o plesă de spumă pe cârlig, să-l împingeți la bază și să terminați momeala. Această tehnică simplă va ajuta duza să nu se scufunde în partea de jos a râului. Locul de pescuit ar trebui să fie ales la granița vegetației (litoral) și groapa în iaz.

Tuburi de pescuit cu fund și plutitor

Recent, peștii mari, cum ar fi crapul, crapul sau crapul, sunt prinși pe tija de pescuit de fund. O astfel de abordare are multe avantaje. Principalele avantaje:

  • În primul rând, puteți arunca momeala departe de țărm.
  • În al doilea rând, Donka este mai puternică decât aceeași float. Prin urmare, gândindu-vă cum să prindeți acest pește, puteți alege alegerea dvs. specială pentru această abordare.

Ce să prindă sculptorulDar acest tip de pește vrac este departe de a fi simplu, așa cum se pare la început. Are unul destul de neobișnuit, din punctul de vedere al pescarului, caracteristic. Toate pentru că sculptorul ia momeală numai din coloana de apă. Prin urmare, un începător va fi dificil dacă nu știe despre această caracteristică. Cum pun duză la adâncimea selectată? Puteți folosi bile simple de spumă, care vor ridica cârligul de jos.

Deci, cum pot prinde crapul cu măgarul? Atașament corect asamblat este necesar. Tija trebuie să fie robustă, centrifugarea sau alimentatorul să se potrivească perfect, deoarece va fi necesar să se efectueze turnări lungi. O linie este pusă standard.

Când capturați această specie, folosiți uneori o panglică sau un monofilament. Din moment ce această specie nu este doar mare, dar și foarte puternică, diametrul liniei este mai bine să fie de 0,3 mm. La sfârșit, fixați plăcuța sau alimentatorul.

Există un alt sfat despre cum să prindeți un sculptor, constă în aplicarea nu a unei singure trei ciorapi. Ar trebui să fie doar o nuanță verde. Ele sunt legate unul de celălalt la o distanță de aproximativ 15 centimetri. Lungimea acestor leashes de la 20 la 30 de centimetri.

Cârligele sunt luminoase și ascuțite. Sub formă de atașamente luați numai momeală de plante. Porumbul, mazărea și alte vegetații sunt foarte populare. Peștele nu va pierde o minge de spumă. Alimentatorul este mic. Este important, astfel încât celulele din el să fie mari. Începătorii în pescuit ar trebui să-și amintească faptul că mâncarea din jgheab este prea împachetată. Ar trebui să fie bine spălat și transportat de-a lungul apei.

Echipament pentru sculptorEste mai greu să prindem o sculptură de argint. Are multe dezavantaje. De exemplu, se remarcă faptul că în vreme rece cu vânt, acest lucru este aproape imposibil de făcut. Peștii sunt destul de precauți în privința plutelor. Această specie este cel mai bine prins atunci când există o mică ruptură pe apă. Acest lucru a fost remarcat de mult de către pescarii experimentați. În ceea ce privește rigging-ul, ar trebui să fie destul de puternic. Silverfish este un pește puternic și viclean. Sub formă de duza, porumbul și mazărea sunt perfecte. Mulți pescari prinde carnea de pe cattail. Nu este folosită nici o atracție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Totul despre pescuit în rezervorul MozhaiskTotul despre pescuit în rezervorul Mozhaisk
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Cum și unde puteți prinde un crap pentru pescuitCum și unde puteți prinde un crap pentru pescuit
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
» » Cum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipament
© 2021 amigdas.com