amigdas.com

Selectarea rulmenților după dimensiune

Selectarea rulmențilorÎn fabricarea diferitelor mașini electrice și nu numai, este foarte important să alegeți un rulment competent. Asigură funcționarea stabilă a structurii și fiabilitatea acesteia. Dar pentru aceasta este necesar să se cunoască datele parametrilor ei principali relativi. Acest articol va discuta cum să ridicați rulmentul, în funcție de dimensiunile de bază și cum să faceți acest lucru online.

Care sunt parametrii principali

Rulmentul are mulți parametri, dar printre ei este necesar să se facă distincția între dimensiunile principale, și anume acești parametri:

  1. Interiorul produsului;
  2. Partea exterioară a rulmentului;
  3. Lățimea produsului (de obicei, lungimea nu este luată în considerare).

Și sunt indicate în ordine. Datorită acestui fapt, este posibil, fără probleme speciale, să găsiți produsul necesar pentru dvs., optim pentru viitor sau mecanismul de funcționare. Acum este necesar să se rezolve aceste dimensiuni și rolul pe care îl joacă atunci când aleg un rulment, inclusiv utilizarea programelor online.

Diametrul interior al bratului

Cum de a alege un rulmentAici este necesar să se acorde atenție care orificiu de aterizare este utilizat în piesă. Cu o gaură conică, valoarea părții interioare ar trebui să fie mai mică. Prezența unui manșon adaptor înseamnă că diametrul său este un indicator necesar pentru selecție. Forma pătrată sau hexagonală a găurii înseamnă că indicele considerat va fi egal cu dimensiunea cercului inscripționat.

Produsele de împingere sunt reprezentate de două inele, care diferă una de alta cu 0,2-0,8 milimetri în funcție de dimensiunile rulmentului. În cazul în care produsul are o dimensiune inci, puteți accelera căutarea introducând o eroare de 0,5 milimetri. Dacă nu există nici o parte a inelului de lucru, măsurătorile trebuie făcute pe axul activ al fiecărui produs.

Partea exterioară a produsului

În absența unui inel de lucru extern, diametrul poate fi măsurat utilizând piesa de montaj a piesei. Indicatorul extern este sferic și bombat. Pentru acest indicator, sunt permise valorile D1 (indexul produsului extern) și D2 (indicatorul referitor la partea oprită a produsului). Acestea sunt desemnate împreună printr-o fracție oblică, de exemplu, 55/58 sau alte valori. Este foarte important, deoarece cu ajutorul acestuia se determină toate măsurătorile ulterioare.

Lățimea lagărului

Partea în cauză poate avea următoarele variații în funcție de catalogul pieselor de rulment în ceea ce privește dimensiunile:

  • Produs radial;
  • Detaliu conic;
  • Variație persistentă a produsului.

Apoi, lățimea este definită ca diferența în distanțele dintre capetele de bază din interior și din exterior. Este foarte important să se ia în considerare paralelismul dintre capetele inelului. Fără aceasta, selecția va fi făcută incorect. Produsele pot diferi în lățimea interioară și exterioară a inelelor.

Servicii de selecție a rulmenților

Servicii de selecție a rulmențilorSelecția rulmenților în funcție de mărimea online este disponibilă pe o varietate de portaluri. Catalogul acestor produse este foarte extins. Este suficient să introduceți dimensiunile principale, să alegeți un anumit tip de rulment și înainte de a vă oferi o alegere a oricărei opțiuni. Ele pot fi nu numai elementele de rulare ale corpului, ci și elementele glisante, tipul acului, o varietate de cuplaje și părți de role.

Menținerea funcționării fără întreținere a acestor componente depinde din următorii parametri:

  1. Amplitudinea încărcăturii, natura și direcția acesteia. Produsele pot absorbi o încărcătură radială, axială sau combinată;
  2. Numărul de rotații pe minut;
  3. Lucrarea de resurse, care este exprimată în orele de lucru sau revoluțiile pentru întreaga perioadă de funcționare. Acesta este cel mai important parametru care caracterizează durabilitatea mecanismului în industrie și alte sfere similare;
  4. Principalele caracteristici ale mediului în care se va desfășura funcționarea pieselor și a condițiilor de producție.

Care sunt tipurile de rulmențiToți acești parametri, împreună cu dimensiunile și tipurile principale de lagăre, fac posibilă alegerea celei mai optime variante din catalogul rulmenților în funcție de mărime și compararea lor între ele. Apoi, puteți să comandați produsul într-o anumită firmă, pe locul în care ați făcut alegerea dimensiunilor elementului mașinii. Specialiștii companiei sunt capabili să ridice rulmentul și să trimită o comandă în conformitate cu toate regulile livrate. Costul pieselor din kit și verificarea individuală la producător sau într-un magazin separat.

Selectarea detaliilor pentru catalogul de astăzi nu este deosebit de dificilă. Baza acestor detalii pe site-ul producătorului este foarte extinsă și are cele mai incredibile forme care pot aborda mecanismele de lucru și mașinile. Un aspect important este alegerea principalelor dimensiuni și Caracteristicile mediului înconjurător, împreună cu durata de viață a pieselor, care îi va permite să lucreze pe termen lung. Și acest lucru va permite mașinii sau altei mecanisme să funcționeze fără probleme și întreaga durată de viață atribuită. Selectați cu grijă elementele rulmentului și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la funcționarea dispozitivelor. Lucru de succes în industrie și producție!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gost pe oțel hexaedric, dimensiuniGost pe oțel hexaedric, dimensiuni
Facem scari din lemn cu mâinile noastre: instrucțiuni pas cu pas, videoFacem scari din lemn cu mâinile noastre: instrucțiuni pas cu pas, video
Antet metric: dimensiuni, tabel cu diametru și pasAntet metric: dimensiuni, tabel cu diametru și pas
Conducte de canalizare din PVC și dimensiunile acestora conform cataloguluiConducte de canalizare din PVC și dimensiunile acestora conform catalogului
Caracteristicile procesului de slefuire si lustruire a metaluluiCaracteristicile procesului de slefuire si lustruire a metalului
Descrierea conductelor de apă și gaze sudate din oțelDescrierea conductelor de apă și gaze sudate din oțel
Determinați înălțimea barei, bazându-vă pe standardeDeterminați înălțimea barei, bazându-vă pe standarde
Care sunt rulmenții de rulare?Care sunt rulmenții de rulare?
Dulapuri de bucătărie: dimensiuni standard și nuanțe de selecțieDulapuri de bucătărie: dimensiuni standard și nuanțe de selecție
Rim-nut din 582 în diverse industriiRim-nut din 582 în diverse industrii
» » Selectarea rulmenților după dimensiune
© 2021 amigdas.com