amigdas.com

Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii

În suburbii, există multe locuri bune pentru pescuit, cu capacitatea de a prinde o bună captura de pește, printre care se găsesc specimene de trofeuRezervorul Yauz este situat în regiunea Smolensk, în apropiere de granița cu Tverskaya. Suprafața totală a rezervorului este de aproximativ 51 de kilometri pătrați. Adâncimea medie este de 5 metri, iar în unele zone până la partea de jos a ordinii de 26-27 de metri. În perimetrul rezervorului se întinde 210 km.

Rezervorul este obiectiv strategic, este folosit pentru alimentarea cu apă în Moscova și în așezările din apropiere.

Pescuitul la rezervorul Yauzsky

Pescuitul în rezervorul RuzaUn loc excelent pentru pescuit, acest rezervor este situat la 227 km de Moscova. Pentru a ajunge aici nu merită mult efort, cea mai mare parte a drumului de-a lungul autostrăzii Novorizhskoe și numai în orașul Zubkov (sau puțin mai devreme, în satul Shakhovskaya) va fi necesar să vă deplasați pe drumul local spre stânga. Yauzskoe este popular printre pescari, mulți stau în satul Pudyshy, care se află în apropierea presupusului destinații.

Există, de asemenea, o bază de pescuit în Vilkom, în care puteți închiria o casă, un cort și rupeți pur și simplu un cort. Organizația oferă pentru clienții cu ambarcațiuni (puteți închiria o zi), snowmobile, există un magazin de pescuit, teritoriul este protejat, puteți opri acolo gratuit cu ajutorul corturilor și corturilor, administrația nu vă deranjează. Există o oportunitate de a rămâne în satul Savino.

Varietate de pești în iaz

Aici puteți pescui multe tipuri de pește și complet diferite dimensiuni. În general, iubitorii pasionați de pescuit sunt prinși:

  • Sudak este foarte mult, acest lucru se datorează faptului că, după crearea iazului, populația acestor pești a fost imediat lansată, iar acum organizațiile o susțin. În plus, acest lucru se datorează faptului că această zonă este obișnuită pentru șopârlă, în apropiere este râul Volga, care este bogat același pește. Acesta capturează aproape toate momeli, dar este mai bine să troll culori diferite culori pe ambele părți.
  • Bibanul este deja mai mic decât bibanul, care are dimensiuni mici, pentru a prinde trofeul în 500-600 g este noroc. Se întâmplă sub gheare, în apropierea țărmului.
  • Pike aici este, de asemenea, în număr mic, din particularitățile de prinderea ei este că în acest domeniu ea foarte activ.
  • Breamul se întâlnește adesea, dar depinde mult de noroc. Dacă sunteți norocoși, veți putea captura până la 12-15 kg. Breamul este mai bine prins la o adâncime de 6-8 metri.
  • Există multe alte tipuri de pești: roșiatic, murdar, scrâșnet, crucian, ide și altele.

Pescuitul în suburbiile rezervorului YauzyPescuit de iarnă pe Yauza este popular, majoritatea pescarilor sunt concentrați în apropierea satului Pudyshy. Într-o gheață rece de iarnă cu o grosime de 8 până la 15 cm, noaptea temperatura scade la -15 grade. Vântul este puternic, dar rar. Printre pescari, duza populară este un mure mort de momeală-biscuit. Pentru o zi, puteți prinde de la 4 la 10 kg, în medie 200-500 g pe o copie.

Datorita faptului ca rezervorul a fost construit in anii 1977-1978, fundul a reusit sa se formeze pentru adaptarea petiilor diferite. Multe gropi, obstacole și alte obstacole naturale, în care trăiesc prădătorii. Capturarea pe țărm nu este la fel de productivă ca apa. Partea de jos este standardul, cele mai adânci locuri din centru, deci este mai bine să mergeți în centrul părții estice, dar acest lucru se poate face numai din satele Arzhaniki (cel mai apropiat) sau de la Savino. Locul adânc lângă țărm se află lângă satul Kotikovo, dar aceasta este partea estică a rezervorului.

Plata pentru serviciile furnizate

Pescuit în Pudyshah: rezervor Yauz, o hartă cu adâncimiLa baza de pescuit Pudyshy, puteți lua o barcă de închiriat: 1000-2500 ruble / zi, iar costul de transport pe o barcă este de 1 mie de ruble. Unele organizații de pe țărmul rezervorului cer 200-300 de ruble pentru coborâre în apă. În timpul iernii va livra pe un snowmobil pentru aproximativ 300 de ruble. Parcarea păzită la baze va costa 250 de ruble. La baze, după ce ați sunat în avans, puteți rezerva cazare, o barcă și un bilet. Potrivit pescarilor, permisele pe apă sunt rareori verificate, sunt vândute uneori în același loc, iar pentru pensionari pescuitul va costa gratuit.

Caracteristici de pescuit

Fiți atent, în rezervor de multe ori veni peste rețele, acum de inspecție de pește merge în jurul valorii de pescarii pe bărci. Există un rezervor Yauz locurile de reproducere pește, deci dacă nu mergi la bază, e mai bine să precizezi în ce zone nu ar trebui să pescuiască.

La confluența râului Yauza, mâneca stângă a rezervorului, lângă satul Kotikovo, găzduiește o gălbui, dar este "capricioasă" în această regiune. Trofeele de aici vin peste cele mai mari, decât în ​​alte locuri ale acestui rezervor, dar există zile fără o singură mușcătură. Prin urmare, este mai bine să alegeți zonele înfricoșătoare din apropierea centrelor de recreere. O mică găină este prinsă perfect lângă mal. Yauza este mai populară în sezonul de iarnă decât în ​​vară.

Recenzii ale pescarilor

M-am dus la rezervorul Yauz pe 2 februarie, este ușor să ajungi acolo, doar că trebuie să plătești 300 de ruble în apropierea bazei în picioare, pentru că ei au făcut drumul spre mal. Gheața era groasă (15-18 centimetri). Au existat o mulțime de oameni, unii chiar au trăit pe gheață timp de câteva zile. Cry a fost de dimineață. Cea mai mare parte a ramei a fost prinsă, uneori pește, iar bibanul era mic. Potrivit poveștilor unui număr de pescari așezați, am aflat că cineva a reușit să prindă 1,5 kg de pește, mulți aici în mod regulat, acesta este locul cel mai practic, rareori puteți pleca fără o captură.

Îl pescuisem pentru viermi de sânge și momeală, am încercat pe viermi, dar numai o mușcătură nefericită. Prins la o adâncime de aproximativ 8 metri, cineva stătea acolo unde era mai adânc, nu era nimeni pe mal. Noaptea, când am ajuns, era un vânt puternic, dar la șase dimineața se liniștea. Am fost aici înainte, până acum nu am fost niciodată dezamăgit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre pescuit în rezervorul MozhaiskTotul despre pescuit în rezervorul Mozhaisk
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Unde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbiiUnde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbii
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Rezervorul Gorky din regiunea Nizhny NovgorodRezervorul Gorky din regiunea Nizhny Novgorod
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
» » Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
© 2021 amigdas.com