amigdas.com

Instrucțiuni privind utilizarea Miramistin Spray

Preparatul de miramistinăMiramistin de droguri a fost dezvoltat în URSS în programul spațial al biotehnologiei pentru procesarea de nave spațiale, la bordul căreia multiplicat agenți patogeni. În prezent, Miramistin utilizat pe scară largă ca un preparat medical pentru tratamentul ginecologice, urologice, boli venerice, în practica chirurgicală și traumă.

Miramistin este antiseptic pentru uz extern, având proprietăți bactericide împotriva unei game largi de microorganisme patogene, inclusiv împotriva virusului herpes.

Medicamentul este pe deplin pregătit pentru utilizare și nu necesită diluare suplimentară cu apă.

Miramistin poate fi utilizat pentru a trata pacienți de diferite vârste, inclusiv sugari.

Avantajele și dezavantajele produsului Miramistin Spray

Spray pentru tratamentul gâtuluiPentru meritele fără îndoială un agent medicamentos este o activitate ridicată împotriva majorității bacteriilor gram-pozitive și gram-negative și a ciupercilor din genul Candida.

Eficacitatea medicamentului este dovedită în leziunile herpetice și stomatita.

O formă convenabilă de eliberare sub formă de spray vă permite să aplicați Miramistină pentru tratamentul copiilor vârstă mai mică, care, în virtutea vârstei, nu știe cum să alunece corect.

Miramistin nu are nici un gust, ceea ce face posibilă utilizarea pe scară largă în pediatrie și medicamentul nu cauzează întunecarea smalțului dinților.

Printre deficiențele medicamentului se numără o perioadă limitată de utilizare a medicamentului. În cazul în care cursul tratamentului este mai mare de zece zile, se poate dezvolta disbacterioza cavității orale.

Prețul preparatului ușor mai mare decât alte antiseptice.

Compoziția și forma de eliberare a miramistinei

Ingredientul activ al clorurii de benzil dimetil amoniu monohidrat este un ingredient activ, iar apa purificată este un component auxiliar.

Preparatul este un lichid incolor, fără miros și gust.

O gamă largă de aplicații Miramistin se datorează unei game largi de forme de lansare. Producătorii oferă Miramistin sub formă de:

 • Spray cu spray-spray, destinat irigării gurii;
 • o sticlă cu duze pentru utilizare în chirurgie și urologie;
 • picături pentru urechi, nas și ochi;
 • clătiți soluția.

Cum funcționează Miramistin

Cum funcționează MiramistinMedicamentul are un efect Gram-pozitive și Gram-negative organisme, ciuperci de drojdie, patogeni, cu transmitere sexuală herpes virusuri și imunodeficiență.

Medicamentul reduce probabilitatea de infectare a suprafețelor de rănire și de arsură. Medicamentul promovează adsorbția exudatului purulent, nu are efect analgezic și iritant.

Efect terapeutic apare datorită acțiunii substanței active care acționează asupra plicului de microorganisme patogene. Componenta activă acționează asupra membranei bacteriene, reduce permeabilitatea și promovează dizolvarea lor.

Preparatul medicamentos are următoarea acțiune:

 • activează epiteliul ciliat, în urma căruia suprafața gâtului este eliberată de infecție;
 • promovează resorbția trombilor în vasele de sânge;
 • când este ingerat în bronhii, promovează oxidarea lipidelor;
 • activează imunitatea locală;
 • crește eficiența antibioticelor. Miramistin nu intră în fluxul sanguin general și sistemic și în țesuturile moi.

Indicații pentru utilizare

În timpul apariției unor boli infecțioase, mulți practicanți recomandă utilizarea Miramistinei pentru a clăti gâtul ca profilactic. Medicamentul este folosit pentru clătire o dată pe zi.

Utilizarea medicamentului recomandată în următoarele cazuri:

 • boli ale tractului respirator superior;
 • faringita, laringita, angina purulenta;
 • tratamentul virusului herpesului;
 • boli dentare: stomatită, gingivită, parodontită;
 • tratamentul igienic al protezelor;
 • răni și arsuri;
 • otita medie:
 • sinuzita;
 • tratamentul proceselor inflamatorii ale organelor genitale, infecțiile postpartum, deteriorarea plăgilor la nivelul perineului și vaginului;
 • miocoase și candidoză;
 • urticită acută și cronică;

Contraindicații

Majoritatea pacienților tolerează bine medicamentul. Singura contraindicație este hipersensibilitate la componenta medicamentului.

Instrucțiuni de utilizare

Cum să utilizați MiramistinÎn scopuri preventive, spray-ul Miramistin este utilizat pentru a trata suprafețele rănite și arde, fistulele sunt tamponate și fixate cu un pansament din tifon. Tratamentul de suprafață se efectuează de 2-3 ori pe zi timp de cinci zile. Pentru scurgere utilizați un litru de medicament.

În perioada postpartum, Miramistin este utilizat sub formă de tampoane. Cursul de tratament este de cinci zile cu expunere zilnică timp de două ore.

Ca agent de prevenire, sprayul Miramistin este utilizat pentru tratarea bolilor cu transmitere sexuală, cu condiția ca, după un act sexual, să nu mai trecut mai mult de două ore. Medicamentul este injectat în uretra în 2-3 minute. Se efectuează de asemenea tratamentul preventiv al coapsei și al organelor genitale externe.

Miramistin pentru gât: instrucțiuni de utilizare

Înainte de a utiliza medicamentul pentru a trata gâtul, trebuie pregătit un flacon. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de:

 • introduceți nebulizatorul cu un tub transparent în recipientul medicamentului, închideți bine flaconul și poziționați nebulizatorul într-o poziție orizontală;
 • apăsați duza până când medicamentul începe să pulverizeze nebulizatorul;
 • Înainte de a utiliza medicamentul, beți o cantitate mică de apă caldă fiartă;
 • Introduceți un nebulizator în cavitatea bucală și trimiteți-l la amigdalele;
 • apăsați o dată duza;
 • tratați partea din spate a gâtului și apăsați nebulizatorul;
 • tratând astfel întreaga suprafață a gâtului.

Până la patru pulverizare în timpul unui tratament.

Instrucțiuni de utilizare Miramistin pentru copii

Tratamentul la nivelul gâtului la copii se realizează în același mod ca la pacienții adulți. La irigarea suprafeței gâtului se recomandă utilizarea Miramistinei în următoarele doze:

 • pentru copii sub 6 ani - o dată;
 • copii sub 14 ani - de două ori;
 • peste 14 ani - la dozajul pentru adulți.

Aplicarea miramistineiÎn conformitate cu instrucțiunile de utilizare, Miramistin Spray pentru copii este utilizat pentru a trata gâtul de la vârsta de trei ani. Dar, având în vedere că medicamentul nu are contraindicații, utilizarea sa este permisă și la o vârstă mai mică.

Când utilizați Miramistine pentru copiii de până la un an, principala dificultate constă în obținerea medicamentului pe suprafața inflamată. Copilul, în virtutea vârstei sale, nu-și poate deschide gura și copilul nou-născut se poate sufoca în irigare cu un spray.

Principala regulă este că medicamentul trebuie să fie în gura copilului. Există o metodă destul de simplă: tratamentul lui Miramistin cu un suzetă.

Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii

Folosind Miramistine în timpul sarcinii și în timpul alăptării este permisă în acord cu medicul curant.

În primul trimestru de sarcină, medicamentul este utilizat pentru a trata suprafețele plăgilor pe piele și pe membranele mucoase ale tractului respirator. Miramistin este utilizat sub formă de clătiri. Schema de utilizare a medicamentului este determinată de medicul curant.

Utilizarea medicamentelor în timpul alăptării, posibil, deoarece Miramistin nu intră în circulația sistemică și nu afectează calitatea laptelui matern.

Efecte secundare

În cazul utilizării pe termen lung Miramistin, precum și încălcări ale dozei poate fi o manifestare a efectelor secundare care sunt exprimate sub forma unei senzații de arsură, care dispare după o perioadă scurtă de timp.

Dacă există o reacție alergică la componentele medicamentului, trebuie întreruptă utilizarea medicamentului. După cum sa convenit cu medicul Miramistin poate fi înlocuit cu un analog la fel de eficient.

Analogi analogi ai miramistinei

Un număr de medicamente sunt acoperite de această acțiune. Analogii analogilor analogi ai miramistinei sunt Lugol, Cameton, Clorhexidina, Ingalipt, o soluție de furacilin.

Cu toate acestea, nu uitați că aceste fonduri sunt mai complexe și au contraindicații proprii.

Cea mai apropiată compoziție este Clorhexidina, dar are un efect terapeutic mai slab.

Recenzii pentru pacienți

Un medicament eficace, pe care îl folosim pentru a trata un gât bolnav la un copil.

Am folosit Miramistin pentru tratamentul supurației, care a început după ce mi-a fost ars pe braț. Medicamentul a fost achiziționat la recomandarea unui farmacist. În cea de-a treia zi, sa observat o îmbunătățire. Cursul de tratament a durat cinci zile.

Miramistin este un antiseptic minunat. Folosesc un spray pentru a trata durerea gâtului în fiica mea. Copilul tolerează bine medicamentul, permite procesarea acestuia. Miramistin se utilizează atunci când apar primele simptome. Medicamentul este eficient pentru tratarea rănilor mici. Luăm instrumentul cu tine doar în caz de plimbare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Miramistin pentru gât - instrucțiuni de utilizareMiramistin pentru gât - instrucțiuni de utilizare
Miramistin pentru inhalare de către un nebulizatorMiramistin pentru inhalare de către un nebulizator
Unguent miramistin - compoziția unguentului, instrucțiuni de utilizareUnguent miramistin - compoziția unguentului, instrucțiuni de utilizare
Numai analogii ieftini ai medicamentului anti-septic miramistinNumai analogii ieftini ai medicamentului anti-septic miramistin
Care este diferența dintre analogii buni ai myramistinei și clorhexidineiCare este diferența dintre analogii buni ai myramistinei și clorhexidinei
Spălarea și tratarea nasului cu miramistinăSpălarea și tratarea nasului cu miramistină
Miramistina pentru tratamentul ochilor, instruireMiramistina pentru tratamentul ochilor, instruire
Spray hexoral - instrucțiuni de utilizare, prețul medicamentuluiSpray hexoral - instrucțiuni de utilizare, prețul medicamentului
Care este diferența dintre miramistină și clorhexidină, cu excepția diferenței de prețCare este diferența dintre miramistină și clorhexidină, cu excepția diferenței de preț
"Miramistin" la sarcină în gât: instrucțiunea de aplicare"Miramistin" la sarcină în gât: instrucțiunea de aplicare
» » Instrucțiuni privind utilizarea Miramistin Spray
© 2021 amigdas.com