amigdas.com

Clicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germani

Cum să alegi un nume pentru un băiat de ciobanesc germanUna dintre cele mai populare și variate rase este ciobanul german. Acești câini, fie băieți, fie fete, au calități incredibile de lucru și de protecție, chiar și până în prezent, sunt implicați în munca păstorilor, păzesc case și servesc în rândurile armatei și poliției. Ciobanii au un caracter ciudat, sunt amabili atât față de proprietari, cât și neîncrezători față de cei din afară.

Fiecare câine de oaie este unic în felul său, deoarece toate acestea pot să difere în aspectul lor. Pornind de la aceasta, fiecare păstor are nevoie de numele său unic, care va face posibilă afișarea caracterului său puternic, puternic și devotat. Acest articol vă va spune despre regulile de bază pentru selectarea pseudonimului pentru băieți, precum și despre opțiunile pentru ciobanescul german.

Reguli pentru alegerea unei porecle

Fiecare gazdă dorește să investească adâncime în numele câinelui, dar în același timp să păstrăm frumusețea armoniei, dar este foarte important să nu uităm de asemenea reguli:

 1. Numele ar trebui să fie scurt și convenabil și nu trebuie să conțină decât o pereche de silabe.
 2. Numele trebuie să fie luminos și expresiv, astfel încât acesta să fie un sunet de stimulare pentru animalul de companie.
 3. Este important ca numele câinelui să fie plăcut de toți membrii familiei în care trăiește animalul de casă.

Cerința pentru numele baiatului ciobanesc

Principiul fonetic al unei porecle pentru un câine este o recunoaștere și câine de înțeles. Merită să se țină cont de aceste aspecte în alegerea poreclelor.

Numele câinelui ar trebui să conțină litere exprimate, cum ar fi s, d, p, d, b, g. Această regulă trebuie respectată astfel încât câinele să audă și să-i recunoască numele la o distanță mare.

Nu puteți numi un câine, un cuvânt foarte des găsit în vocabularul familiei, deoarece acest lucru va confunda animalul.

Numele câinelui nu trebuie să provoace asociații negativeNu numiți cuvintele câinelui, provocând negative, cum ar fi stresul, frica, demonul. Numele câinelui nu trebuie să cauzeze asociații negative între membrii familiei.

Porecla nu trebuie să fie în concordanță cu numele echipelor de antrenament, deoarece câinele cu pseudonimul Phas poate să nu înțeleagă cuvântul și o percepe într-o situație stresantă ca pe o fațetă.

Nu oferi păsăricilor o porecla sub forma unui nume uman, mai ales că este relevant în regiunea sau țara în care locuiește câinele.

Un băiat păstor trebuie să poarte exclusiv un nume masculin. Această regulă ar trebui să fie urmată, în scopul de a preveni situațiile de urgență, atunci când un câine poate expune agresiune nedorite în afara casei, ca un străin, văzând un câine pe nume de identitate sexuala, va fi în măsură să te sau animalele de companie proteja, mai ales în cazul în care animalul este o fată.

Apelul unui câine

Este important ca numele animalului să îl afișeze de muncă sau de servicii. Dacă ciobanescul german este înființat exclusiv pentru viața de familie, atunci se poate spune că acesta servește drept gardă pentru familie și pentru companie. Dar, în plus, ciobanul poate fi un detectiv, un păstor sau un gardian. În funcție de vocația principală, puteți apela câinele următoarele nume:

 • Câini ofițeri militari, polițiștii, câinii ciobănești pot purta nume precum Hawk, Rex, Schwartz, dar în acest caz este necesar să se abțină de la nume sub forma unui rang sau a denumirii unității.
 • Câinele, teritoriu protejat sau o persoană, pot purta nume precum Rambo, Thunderstorm, Thunder sau Sheriff.
 • Câini cu pedigree participarea la concursuri sau expoziții, pot purta numele de marchiz, Richard, Leader, Sheikh, Best.
 • Dacă un băiat păstor acționează ca un tovarăș, atunci porecla mai frivolă, cum ar fi Bublik, Sancho, Fig, Zephyr sau Djigit, o vor potrivi.

Tradițiile puilor

În plus față de regulile de bază pentru alegerea unui pseudonim, există o tradiție destul de veche de a da un nume câinilor de rasă pură, nu numai pentru băieți, ci și pentru fete. Aici se disting urmatoarea ordine:

 1. Câinii de casă din aceeași așternut sunt numiți o literăDacă un păstor, fie el băiat sau o fată, sa născut într-o grădiniță oficială, numele său ar trebui să fie o componentă a numelui catelului.
 2. Băieții și fetele din aceeași așternută ar trebui să fie numiți astfel încât numele să aibă aceeași scrisoare la început. De exemplu, băieții pot fi numiți Robert, Rem, Rex și fetele - Rosa, Roda, Richel.
 3. Un ton bun pentru un catel cu un pedigree bun este prezența în porecla componentelor din numele părinților câinilor.

Astfel, un câine de rasă pură, precum și o persoană poate purta un nume, un nume și un patronim, care după ce oferă șansa de a face versiunea abreviată a unei porecle a unui animal.

Pseudonime acceptabile pentru Ciobanescul german

Fiecare proprietar vrea să dea animalele de companie un nume de versatil, exclusiv și original, și, desigur, puteți veni cu un nume lung și unic, dar în acest caz, este important să ne amintim că sufletul de spirit este concizie.

Posibile variante de nume pentru baiatul ciobanesc

 • Dacă câinele continuă să funcționeze, puteți alege numele potrivitFier de călcat, Akbez, Agate, Alon, Alf, Cupidon, Axel, Agiza, Armin, Abro, Ajax, Archie, Arno, Ice, Alfred, Aston, Akbar, Asvid, Azor, Azarat.
 • Bras, bizoni, Barney Bros, Bucks, bretele, Baron, Bazo, Baikal, Bingo, Bruno Bimold, Boss, Brockley, Brad, Bagiz, Bond, rezervare, Bruce Berimor, negru, Bastild, Butler, Bohinen, Byong.
 • Volt, Vruno, Watson, Vânt, Wolf, Lider, Jack, Wamor, Walter, Varifei, Alb.
 • Horațiu, Gong, Aur, Grizzly, Earl, Gidon, Harold, Groom, Hans, Groove, Thunder, Gadir, Gunther, Thunderstorm, Thunder.
 • Delon, Dron, Junior, dimbach, Junior, Darts, Dynamite, Danko, Deutsch, Doni, Dingo, Dyson, Jack, Dustin, Daron, Dantes, Drew, Dark, Dazli, Dago.
 • Georges, Germ, Zharmen, Jacques, Jerome.
 • Zorro, Zam, Zilbert, Zack, Zolger.
 • Stafide, Irbis, Iris, Imar, York, India, Hidalgo.
 • Corsar, Conti, Kevin Kron, Quasi, The Kuma, Celt, Kraz, Kim, Kai King, Castor, Kaiser, Casper, Carat, Kurt, Chris Koif, Cruz, Cornet, QUANTUM.
 • Luke, Leon, Luke, Lux, Lucos, Lumină, Lime, Lorentz, Larkot, Larry, Luzo, Lex.
 • Walrus, Mac, Maris, Martin, Myron, Max, Michie, Morgan, Mark, Milord, Mantis, Mike.
 • Norman, Nick, Namis, Nord, Nicron.
 • Otto, Onyx, Olf, Opel, Osborne, Oliver, Odni, Olgerd, Oscar.
 • Paul, Patrick, prinț.
 • Roy, Rocky, Ram, Richter, Reno, Richard, Ramses, Raj, Ralph.
 • Simon, Simon, Sam, Sancho, Cyrus, Argint, Sciți, Stitch, Scotch, Sting.
 • Tagir, Topper, Tino, Tigru, Tyson, Tigru, Tonny.
 • Franz, Volker, Flink, Forest, Fry, Fred, Frant, Fritz, prieten, Faust, Falk, Fest.
 • Pentru un câine de companie, puteți alege un nume mai frivolHarley, Harol, Khan, Hasan, Hayt, Hamster, Brave, Hobby, Hamuz, Hank, Chrome, Horst.
 • Caesar, Tsonk, Tsar, Zinc, Cerberus.
 • Chad, Chen, Charlie, Cherry, Chuck, Chester.
 • Shiko, Shake, Sherhan, Schultz, șerif, șeic, Sherry, Sharj.
 • Elf, Elson, Elvis, Embri, Erich, Edgard.
 • Yungo, Jürger.
 • Yander, Yandi, Yarol.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Turul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turcTurul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turc
Caracteristicile rasei Germane yaggter terrierCaracteristicile rasei Germane yaggter terrier
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Câți ani sunt păstorii germaniCâți ani sunt păstorii germani
» » Clicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germani
© 2021 amigdas.com