amigdas.com

Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula

Pescuitul în timpul veriiPescuitul pentru regiunea Tula nu vine numai din regiunile învecinate, dar și din întreaga țară. Aici curge ca mici râuri, și mai mult, de exemplu, Oka. Este ea care atrage pescarii. Dar există și pești în mici râuri și lacuri. În plus, este situat teritoriul regiunii și multe iazuri plătite, care sunt în mod regulat stocate.

Pescuit în regiunea Tulce

Orașul Tula este situat pe malurile unui râu pitoresc Upa. În ciuda faptului că râul este puternic poluat cu deșeuri industriale, iar alegerea locurilor de pescuit în Tula este mică, pescarii locali reușesc încă să prindă pește bine în râu.

Râul Upa

Această secțiune este compilată exclusiv din recenziile pescarilor care au prins exemplare bune pe acest mic râu.

Metode de pescuitMereu merg la pescuit pentru plăcere, nu pentru profit. Îl prind pe spinning și pe tija de pescuit. Nu a urmărit niciodată după trofee mari, deși pe Don a prins o dată un crap de peste cinci kilograme în greutate. Casele sunt mereu fericite, dacă aduc captura. Deși dacă vin fără pește, înțeleg. Acum, dacă am timp liber, întotdeauna încerc să merg la pescuit pe râu. Cel mai adesea mă duc la Upa, pentru că nu trăiesc prea departe. În ciuda faptului că mulți oameni consideră râul un loc fără speranță pentru a prinde, roach, bream, crap sunt bune aici. Uneori puteți prinde pește pentru o cină consistentă.

Am fost angajat în pescuit pentru mai mult de o jumătate de secol. În cazul în care numai nu a prins! Atât în ​​nord cât și în Europa. Și recent merg doar la Upa. Multe pești sunt prinși aici, sunt aproximativ 20 de pescari permanenți.

Mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții mele în Kamchatka. Am prins cod, cambră. Dar aici totul este diferit - atât de momeală cât și de specii de pești. Dar ori de câte ori pescuiesc, întotdeauna încerc să mă bucur de acest proces și să nu-i surprind rezultatul. Prins pe pepe Ope, de obicei, da drumul, deși dacă vine peste o mare - eu aduc acasă. Ar fi frumos să ne curățăm râul!

Îmi place pescuitul din copilărie. Îmi amintesc că am venit în sat la bunicii mei și l-am prins acolo. Acum merg la pescuit în fiecare weekend. Pe Ope puteți prinde crapul și crapul crucian. Și, recent, a fost posibilă scoaterea unui știuc mare. Într-o zi, el a prins zece kilograme de crap.

Am o familie de pescuit, am fost prins de bunicul meu, de mama și tatăl meu. În fiecare weekend sa dus la râu. Mă duc la Upa după muncă. Am prins-o de dragul plăcerii, dar în ultima vreme pot spune că mai sunt pești. Cumva chiar a reușit să prindă un crap mare.

Am pescuit pe Ope de când aveam opt ani. Apoi nu aveam atâtea echipamente pentru pescuit. Dar mai erau mai mulți pești, întotdeauna au venit cu o capcană. Acum, musca mai puțin, dar uneori este posibil să prindeți o pungă de pește.

Pescuitul pe râul Oka

Oka - cel mai mare fluviu din regiunea Tula, locuieste in jur de 50 de specii de peste. Pescuitul bun poate fi în apa de primăvară mare și în vara, când nivelul apei scade. În Oka puteți prinde următoarele tipuri de pește:

 • Cum să pescuiți de pe țărmsomn;
 • pescăruș;
 • burbot;
 • asp;
 • crapul crucian;
 • Sturionul;
 • subacuta;
 • plătică;
 • cleanul.

Unul dintre cele mai bune locuri de pescuit pe Oka este râul din apropierea satului Aidarovo, în punctul în care se îndreaptă afluentul său - Vashany. Există coșuri, șanțuri și gropi de apă. Aici pescuiesc pentru filare și o tijă de pescuit simplă. În primăvara anului în luna mai gândacul puteți prinde asp și cub. În vara puteți obține un stiuc mare, dar pentru aceasta aveți nevoie de o experiență bună: în aceste locuri "toothy" sunt destul de capricios, iar prinderea lor nu este ușor.

Alte iazuri gratuite

Pescuitul de succesÎn regiunea Tula există mai mult de o mie și jumătate de mii de râuri și cursuri. Există cinci rezervoare mari. Pescarii răspund pozitiv la pescuitul Oster, Sword, Protva, Pronya, Solov, Voronka, Sizha.

În malul râului Shivoron (lângă Kireevsk) întâlniți crap, crap de crucian, știucă, somn. Aproape de orașul Belev există mai multe iazuri libere unde se găsesc crap, șobolan și crap. Pescarii norocoși se laudă că au reușit să prindă un cupid alb.

Cu toate acestea, în ultimii ani, captura a devenit mai puțin din cauza situației ecologice nefavorabile din regiune.

Rezervorul Cherepovets nEste aproape de orașul Suvorov. Aici puteți prinde crapul, bibanul, crapul, stiuca și chiar un cupid alb.

A plătit pescuitul în regiune

În regiunea Tula există multe rezervoare pentru pescuitul plătit. Pe aceste iazuri și lacuri puteți nu numai să pescuiți bine, dar și să vă relaxați în cabane construite special. Pescarii așteaptă o mare varietate de pești:

 • Peștii din lacurile din regiunea Tulalin;
 • bas;
 • cupid alb;
 • somn;
 • păstrăv;
 • crap;
 • crapul crucian;
 • știucă;
 • Roach;
 • plătică;
 • crap;
 • sturioni.

Iazuri la marginea satului Ivankovo

Pescarii remarcă că în aceste rezervoare există un crap mare, roșu și crap crucian.

Cariere în apropierea satului Konduki

Câteva cariere au fost umplute cu apă și peștele a fost pus acolo. Acum puteți prinde bibanul și crapul. Se întâlnesc specimene foarte mici, dar uneori pot fi prinse mai mari.

Iazuri în apropierea satului octombrie

Care sunt iazurile pentru pescuitIazuri pline, crescute de biban, crap, stiuca, cupidul alb. Pe coastă există locuri de odihnă (contra cost).

Pond lângă satul Rechki

Pescarii iubesc acest loc foarte mult. Faptul este că apa nu coboară din iaz, de aceea trăiesc pești mari. Prețul pescuitului este mic, la o limită destul de ridicată în greutate. Puteți prinde un crap mare, știucă, somn, cupid alb.

Un rezervor în apropierea satului Belovy Dvory

Coasta este perfect echipată pentru pescuit. În rezervor trăiesc crap (normal și oglindă), crap, stiuca, crapul crucian și cupidul alb.

Iaz în Kishkino

Acesta este situat nu departe de Tula, a dezvoltat infrastructura. Varietatea de pești este încă mică. Uneori există persoane mari (de exemplu, crap până la patru kilograme).

Iazuri în satul Shvartsevskaya

Există două iazuri aici. Una dintre ele (cea mai mică) este gratuită, cealaltă este plătită. Nu există restricții privind captura, dar nu sunt permise mai mult de două tije de pescuit per persoană. De pește - crap, șobolan, roșu, crap crucian.

Pond în Yamnah

Diferă prin faptul că poate prinde specii de pești valoroși: sturion și păstrăv. În plus, aici sunt știuca, crapul, tenchul și alte pești.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
Pescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apăPescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apă
» » Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
© 2021 amigdas.com