amigdas.com

Folosirea capcanei Karolin pentru pescuitul peștelui

Karolinskaya riggingUniversal în uz Echipamentele Caroline pentru capturarea unui prădător la filare vor fi eficiente pe râurile mari și pe lacurile mari. Cu același succes, o astfel de abordare este potrivită pentru pescuitul de șobolani, bibanci, bibanci și alte pești predatori. Pescarul va trebui doar să învețe tehnologia de pescuit pe carolină, să aleagă corect duzele, care vor deveni un angajament de capturare a unor specimene mari de pești predatori.

Descrierea jocului

Utilajul Karolin pentru filare a fost inventat în ultimul secol de către pescarii din Statele Unite, care au vânat pentru bibanul dur în locuri greu accesibile. O caracteristică specială a acestei soluții este eficiența sa excelentă, gradul de permeabilitate crescut și zatsepoustoychivost. În cazul lacurilor și râurilor cu un curent rapid, pot fi folosite tighete Karolinskaya, a căror instalare nu este deosebit de dificilă.

Ei folosesc acest lucru în păduri dense de iarbă, iar trăsăturile de montare a carolinks-ului îi permit să tragă prin plante fără cârlige, provocând momeala unui prădător care îi place să stea în iarbă. Este necesar să se ia în considerare versatilitatea acestei soluții, care poate fi utilizată atât pe apă deschisă pentru prinderea bibanului și peștelui, cât și în pășuni de iarbă, în care șicana de diferite dimensiuni îi place să stea.

Tachelajul Karolinskaya constă din următoarele elemente principale:

 • Descrierea rigletei KarolinskayaEcartament glisant.
 • Cârlig de compensare.
 • Leash.
 • Pivotant.
 • Amortizor de șoc.
 • Momeala.

În unele tipuri de soluții pot fi prezente elemente suplimentare care să permită îmbunătățirea jocului de momeală cu cablaj de mare viteză sau să asigure o rigiditate mai mare atunci când pescuiți în iarbă densă. Pescarul trebuie să folosească elementele selectate corect, ceea ce va asigura o captura maximă posibilă a acestei unelte.

Recipiente folosite

Care sunt tipurile de carouri Carolina?Pentru echipamentul carolinei, este necesar să se utilizeze greutăți culisante cu orificii axiale. Această încărcătură va avea forma unei picături sau a unui glonț, ceea ce exclude posibilitatea de a se agăța de tulpini de frunze și de ramuri inundate.

În versiunea clasică, a fost folosit un glonț de marfă, care a fost sculptat din alamă sau bronz. Utilizarea unor astfel de materiale se explică prin faptul că, prin tragerea de-a lungul fundului, se încarcă cu un sunet ușor și aspectul său va atrage suplimentar pește, ceea ce va crește capacitatea de captare a echipamentului. Cu toate acestea, costul aurului din bronz sau alama va fi extrem de ridicat, astfel încât majoritatea pescarilor preferă plumbul cu cost redus sau tungsten.

Alegerea leșei potrivite

O lesa de calitate va fi o conditie indispensabila pentru pescuitul de la Carolina. Cel mai bine este să utilizați o linie de pescuit lubokarbonovuyu cu o lungime de până la un metru. De asemenea, este posibil să se utilizeze un monostrat, care elimină utilizarea unui element pivotant și a altor elemente suplimentare. Alegeți lungimea leșiei, în funcție de trofeele așteptate. De exemplu, stiuca ar trebui să fie utilizate pentru stiuca, iar pentru biban și șopârlă o linie de pescuit din fibră de in.

Atunci când alegeți o leșie, trebuie luată în considerare natura solului din rezervor. Dacă pe fundul iazului există o mulțime de pietre și pietre ascuțite, atunci lesa din panglică poate fi frecat. În acest caz, este mai bine să folosiți o linie primară puternică și să luați împreună cu dvs. mai multe variante de curele din linie și firul țesut.

Cârlige speciale de compensare

Cerințele pentru cârligele offset utilizate sunt standard pentru jig-ul clasic. Mărimea și numărul cârligului ar trebui să fie alese între lungimea momeală și mărimea așteptată a peștilor. De preferat, folosiți cârligele cu efect de auto-îmbrăcare, ceea ce mărește capacitatea de captare a dispozitivului.

Pivotant și amortizor de șoc pentru caroline

Cum se aplică un snapLesa în snurul Carolinas nu este atașată direct de linie, ci printr-o pivotare mică, a cărei prezență vă permite să eliminați răsucirea liniei principale, în timp ce fixați plăcile glisante. Ar trebui să se acorde prioritate puieților mici, care exclud cârligele lor pentru ramuri și alge.

Ca un amortizor de șoc se folosește un mic margele, care poate fi din material plastic, sticlă sau metal. Scopul principal al unui astfel de amortizor este acela de a proteja legătura pivotului de linia principală de pescuit, care, în caz de turnare lungă, poate rupe o sarcină grea. Atunci când cablurile talonului, bilele se lovesc de platou, care creează efectul de zgomot necesar și atrage prădătorul.

Variante de momeală cauciucată

Aplicarea riglelor KarolinskayaClassical Carolina tackle înseamnă folosirea unei varietăți de viermi de cauciuc, care vor fi o alegere excelentă atunci când pescuiești un biban mic, o stiuca și o bibanca. Foarte popular este siliconul comestibil, din care se fac viermi de cauciuc și momeli similare. Acest material are un miros ușor care atrage un prădător, iar flexibilitatea momelei își îmbunătățește jocul, garantând numeroase mușcături.

pescari economice preferă să utilizeze viermi non-silicon pentru echipamente Karolinska, care sunt costisitoare, și de a dobândi twistere ieftine, care sunt perfecte pentru pescuit, desen joc activ diferite de pește agresivă. Din momeli pasive puteți folosi șopârle de imitație, racii mici, diverse insecte. Este necesar să se ia în considerare numai metoda de cablare și viteza de momeală, în funcție de tipul acesteia.

Cum să faci o luptă cu mâinile tale

Până în prezent, există mai multe soiuri de sculptură Carolina, alegerea cărora va varia în funcție de trofeele și caracteristicile așteptate ale rezervorului. Snap-in-urile de bază vor arăta astfel:

 1. Cum poți face carolinelePe linia sau firul principal subțire, punem un platou și o tijă de fixare.
 2. Așezați o pârghie pe cordon utilizând nodul Palomar sau Clinch.
 3. La bucla liberă a pivotului este atașată o bandă de nailon sau flybokarbonovy. La capătul lesei, cârligul offset este legat.
 4. Fixați pentru momeala compensată, ascunzând întotdeauna în corpul ei o înțepătură a cârligului.

Mulți pescari folosesc o panglică subțire ca linie principală. O astfel de abordare va fi extrem de durabilă și discret, ceea ce crește frecvența mușcăturilor. Totuși, deplasându-se de-a lungul fundului pietonal, panglica poate fi înfășurată, ceea ce, în final, va duce la o ruptură a platformei atunci când peștele este pescuit. Prin urmare, va fi mai util să folosiți o linie de pescuit convențională, care va asigura fiabilitatea și siguranța echipamentului.

Puteți complica oarecum răsturnarea, fixând încărcătura bulletului nu pe linia principală, ci pe o leșie intermitentă monolitară. Această lesă este situată între pivotul cu momeala și panglica principală. Lungimea lesei cu un platou este de obicei de 30-40 centimetri.

Avantajele Carolynka

În multe privințe, popularitatea uneltei Carolina pentru pescuitul de pradă este explicată prin versatilitatea sa de utilizare. Cu același succes, este potrivit pentru prinderea peștelui în apă deschisă și în păduri dense. Este necesar doar alegerea echipamentului potrivit, care ne va permite să prindem cele mai mari exemplare.

Avantajele acestei unelte includ următoarele:

 • Echipament cu mâinile propriiFuncționalitatea vă permite să reconstruiți cu ușurință soluția pentru anumite condiții de pescuit.
 • Simplitatea instalării și posibilitatea implementării cu mâinile.
 • Cost accesibil pentru accesoriile achiziționate.
 • Această tehnologie este potrivită pentru ape puțin adânci și apă adâncă.
 • Este eficient pentru pescuitul activ și pasiv.
 • Trecerea și dezangajarea în locuri dificile.

Cel mai adesea, o astfel de abordare este folosită pentru prinderea bibanului, stiuca și bibanul. Mai rar această instalare este folosită pentru asp, burbot și somn. Cel mai bun moment pentru pescuit este vara, dar chiar si in apa rece, carolinka poate arata rezultate excelente.

Alegerea locului potrivit pentru pescuit

Alegerea locurilor pentru pescuit, este necesar să se țină seama de natura fundului de pe iaz. Podul moale sau nisipos pentru Karolinka și varietățile sale nu este potrivit. Într-un astfel de sol silos, duza va fi îngropată, iar mușcăturile vor fi marcate foarte rar. Fundul trebuie să fie neapărat argiloasă, pietroasă și tare.

Pentru pescuit este preferabil să alegeți gropi adânci cu pietre și numeroase pauze. Utilizarea în aceste zone nu este puternic dispozitiv de filare clasic și crankbaits posibil, dar Karolinka, datorită nezatseplyaemosti sale excelente permit pescuitul cu succes în locuri îndepărtate.

Pescarul de pe iaz trebuie să fie răbdător. Nu ar trebui să fie după o duzină de turnuri nereușite de a părăsi locul ales de el. Pe un singur loc, trebuie să efectuați cel puțin 50 de distribuții, schimbând viteza și ritmul cablării sau variind momeala.

Tehnica postării

Aspectul rigolei KarolinskayaMulți pescari aleg în mod greșit o viteză rapidă de conectare atunci când folosesc astfel de tachete, ducând o momeală ca un vagabond în coloana de apă. Pescuitul clasic pentru manevrarea lui Carolina înseamnă tragerea lentă a momelei cauciucate pe fund, cu pauze frecvente și cablaje active. În mod normal, știuca apucă momeala în timpul mișcării, iar bibanul este întrerupt când un vierme artificial sau pește începe să se scufunde în fund.

Pescarii trebuie să practice diferite moduri de cablare a momeală, care va asigura eficiența maximă posibilă a acestor echipamente. Nu este inutil să schimbați adesea duzele în timpul pescuitului, care pot să difere în funcție de tipul, dimensiunea și culoarea lor. Doar o astfel de varietate și cablarea activă corectă va permite să prindă un prădător mare.

Karolinskaya rigging pentru filare din cauza eficienței sale excelente, simplitate și versatilitatea de utilizare a devenit acum popular cu pescarii domestici. Puteți face acest lucru singur sau cumpărați versiuni gata făcute de echipamente fabricate de producători de renume.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Pescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăcițiPescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăciți
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Caracteristicile pescuitului de iarnăCaracteristicile pescuitului de iarnă
Pescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuituluiPescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuitului
Cele mai bune mephe din botezuri: catalogul meppsCele mai bune mephe din botezuri: catalogul mepps
» » Folosirea capcanei Karolin pentru pescuitul peștelui
© 2021 amigdas.com