amigdas.com

Usi de intrare in strada cu ruperea termica

Usi de intrare cu fisuri termiceUșa de pe strada este prima barieră între lumea exterioară și casa ta. Prin urmare, ea are cerințe speciale pentru alegerea ei. Pe lângă protecția împotriva accesului neautorizat, ușa trebuie să protejeze interiorul de sunetele stradale și de frig. Ultima funcție va fi discutată în acest articol. Aici vom analiza o astfel de construcție ca o ușă de stradă cu o ruptură termică. Să vorbim despre caracteristicile sale, argumente pro și contra.

Cerințe pentru o ușă de stradă

Orice specialist, înainte de a cumpăra o ușă de stradă, vă recomandă să întrebați cu atenție vânzătorul despre caracteristicile produsului. O astfel de îngrijire nu este în zadar. Faptul este că ușa de stradă trebuie să se potrivească destul de mari cerințe. Și anume:

  • Cerințe pentru uși de intrarefi destul de solid. Va fi un obstacol în calea pătrunderii neautorizate a străinilor în casa dvs.;
  • au suficiente grade de protecție împotriva efracției. Aici avem în vedere siguranța încuietorii, astfel încât să nu poată fi deschisă cu mijloace speciale, cu atât mai puțin cu o cheie exterioară;
  • au o protecție fiabilă împotriva influenței mediilor agresive. Ușa de pe stradă va fi spălată de ploaie, va fi afectată de lumina directă a soarelui și de vânt. Toate acestea ar trebui să reziste cu ușurință;
  • au un aspect atractiv. Usa de stradă se află în cel mai proeminent loc și aspectul său va fi judecat de proprietari

Bineînțeles, astfel de desene sau modele trebuie să fie fiabile proteja spațiile interne De la penetrarea zgomotului de pe stradă și de frig. Pentru aceste calități, materialul izolator care este plasat în interiorul cutiei de ușă răspunde. Dar, foarte des, și nu se salvează de îngheț, atunci caz apare fracturarea termică. Această invenție modernă protejează în mod fiabil locuința de penetrarea frigului, iar ușa însăși este înghețată.

Ce este izolat?

Pentru a păstra căldura în interiorul casei și a nu lăsa frigul să intre înăuntru și, de asemenea, să blocheze drumul spre zgomotul de pe stradă, în interiorul cutiei de ușă instalați un material izolator. Ca atare, acesta poate fi folosit:

  • inserați din PVC. Din plasticul din interiorul ușii sunt realizate două camere, în interiorul cărora este aer uscat. Ca urmare, pierderea de căldură este semnificativ redusă. Această metodă este cea mai ieftină, cu toate acestea, în înghețuri severe, inserția din PVC nu face față sarcinilor sale;
  • Un strat de vată minerală sau polistiren este mai eficient. Dar cu înghețuri anormale și nu este capabil să conțină penetrarea frigului;
  • vata de sticla se va descurca cu orice inghet. Singurul negativ - când este încălzit, materialul emite emisii toxice;
  • Stratul din lemn este atât ecologic cât și eficient. Dezavantajul unui astfel de încălzitor poate fi considerat costul său ridicat și greutatea mare a structurii.

În funcție de tipul de produs (sau, mai precis, de costul acestuia), se instalează unul sau altul. Dar, indiferent de materialul termoizolant utilizat, numai o pauză termică poate oferi o garanție completă împotriva înghețării.

Ce este o pauză termică?

Uși de rupere termicăMulți proprietari de case particulare și chiriași de apartamente la parter ar putea observa o astfel de imagine. În înghețuri severe, ușa din față se îngheață. Pe mânerul interior al ușii, cheia introdusă sau alte părți apare gheață. De ce se întâmplă acest lucru?

Răspunsul constă în designul în sine. De regulă, este un profil de oțel închis. În interiorul acestuia există rigidizări și diverse alte componente. Toate sunt realizate din metal și sunt interconectate prin sudare sau mecanic.

Metalul, după cum știu mulți, are o conductivitate termică ridicată. Aceasta înseamnă că temperatura ambiantă este rapid transferată la structurile metalice. Prin urmare, când partea exterioară este înghețată, Usa de strada isi pierde rapid caldura. Temperatura intră, de asemenea, în interiorul structurii, iar pe părțile exterioare se formează condens și gheață (îngheț). Aceasta înseamnă că frigul pătrunde aproape liber în locuință. Aici, chiar și un încălzitor în interiorul ușii nu poate ajuta.

Pentru a evita toate aceste probleme, în proiectarea ușii stradale a adăugat un element, cum ar fi fractura termică. Ce este? Fuziunea termică este o venă a unui material special care are o conductivitate termică scăzută. Acesta este un fel de izolație, care este plasată pe conturul de capăt al foii de ușă. Ușa de stradă cu rupere termică servește ca o barieră sigură la calea rece.

Această tehnologie este utilizată nu numai în ușile stradale. Pauză termică este, de asemenea, utilizată atunci când producția de geamuri din aluminiu și alte elemente. În orice caz, un astfel de design va proteja fiabil locuința de frig.

concluzie

Ușa de stradă ar trebui să protejeze fiabil locuința de accesul neautorizat, zgomot și frig. Dacă forța structurii metalice și fiabilitatea încuietorilor sunt responsabile pentru prima, sunt luate materiale speciale pentru zgomot și izolație termică. Ele sunt instalate în interiorul ușii. Dar, uneori, încălzitoarele nu pot face față penetrării frigului în interiorul casei. Acest lucru se datorează conductivității termice ridicate a ușilor metalice. că pentru a preveni înghețarea acestora și nu lăsați penele să pătrundă în interior, se stabilește o pauză termică de-a lungul conturului de capăt al foii de ușă. Acest strat special de material cu o conductivitate termică scăzută va proteja fiabil locuința dumneavoastră de frig.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din fațăCum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din față
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Glisante pentru ferestre, verandă sau terasăGlisante pentru ferestre, verandă sau terasă
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Lampă stradală decorative cu mâinile taleLampă stradală decorative cu mâinile tale
Sigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestoraSigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestora
Usi de intrare usi metalice izolateUsi de intrare usi metalice izolate
Luminile stradale pentru o casă de țară: scopul lămpilor stradaleLuminile stradale pentru o casă de țară: scopul lămpilor stradale
Caracteristici și instalarea de porți cu o poartă pentru casaCaracteristici și instalarea de porți cu o poartă pentru casa
Care sunt cele mai bune usi din plastic din exterior?Care sunt cele mai bune usi din plastic din exterior?
» » Usi de intrare in strada cu ruperea termica
© 2021 amigdas.com