amigdas.com

Simptomele herniei inghinale la bărbați

Care sunt simptomele herniei inghinale?Hernia localizării inghinale este una dintre formațiunile adesea detectate împreună cu patologii similare ale peretelui abdominal. De regulă, această afecțiune este diagnosticată la băieți și bărbați adulți. Cu toate acestea, la băieți, hernia este observată ca o boală congenitală, iar la maturitate ea poate fi dobândită.

La examinarea populației, 90-95% din rezultatele obținute sunt observate la sexul masculin, deoarece aceasta este facilitată de o structură specială a secțiunii inghinale.

Semnele primare ale herniei inghinale

Este important să înțelegeți că o hernie este format nu pentru o zi, deoarece există o durată pentru acest proces. Aceasta se datorează creșterii normale a presiunii în cavitatea abdominală. De exemplu, cu constipație frecventă, atunci când o persoană este forțată să împingă sau cu o tuse torturată, dar și datorită ridicării obiectelor grele.

Simptomele initiale ale herniei inghinale la barbati sunt cauzate de sindromul durerii si umflarea herniei. În același timp, există senzații de caracter plictisitor și dureros.

Durerea poate să apară ocazional, dar poate fi și permanentă. În momentul palpării, se observă educația atunci când omul ocupă o poziție verticală, crește, iar în timpul adoptării unei plasări orizontale a corpului, nu poate fi vizualizat deloc.

În cazul în care hernia inghinală nu este împovărată de complicații, atunci în acest caz nu ar trebui să existe o creștere locală a temperaturii și roșeață.

În primele etape ale dezvoltării herniei inghinale este posibil să o repoziționăm, deoarece conținutul interior al capsulei la momentul presării acesteia poate cădea spontan în cavitatea abdominală. Cu aceasta, apar dureri și umflături externe.

Această categorie de hernie inghinală reprezintă cea mai mare dificultate în detectarea ei. Dar, dacă diagnosticarea este făcută de un medic chirurg de înaltă calificare, el va fi capabil să detecteze patologia de-a lungul conectorului canal inghinal mărit în timpul examinării.

Simptomele herniei inghinale avansate

Ca creștere a educației la bărbați se determină următoarele caracteristici:

  • Tratamentul herniei inghinale la bărbațiCrescută hernie cu proeminență pronunțată.
  • Durere, disconfort în timpul mersului pe jos.
  • A scăzut capacitatea de a munci.
  • O dimensiune uriașă de hernie inghinală ascunde și schimbă penisul unui bărbat.
  • Creșterea testiculelor din partea formațiunii în condițiile răspândirii ei în scrot.

De asemenea, în condiții de penetrare în hernia unei părți a vezicii urinare, pot apărea dificultăți în urinare.

Dar, împreună cu aceasta, atunci când este stabilită prezența greației, vărsăturilor, slăbiciunii întregului corp, creșterea temperaturii, întreruperea intestinului și durerea insuportabilă în abdomen, merită luată în considerare despre probabilitatea unui atac al apendicitei.

Această acțiune poate fi observată în timpul intrării cecului în capsula herniei inghinale.

Leziuni ale herniei inghinale

Hernia localizării inghinale nu poate să deranjeze un bărbat de multă vreme. Dar se întâmplă ca principala umplere internă - buclele intestinului, care conțin o mâncare sau scaun.

De regulă, acestea nu sunt stoarse în spațiul herniilor, în timp ce ele funcționează în modul lor normal - tăierea, promovând astfel conținutul înainte.

În același timp, hernia inghinală poate fi turnată singură în cavitatea abdominală într-o poziție orizontală.

Dar în condițiile unui nivel de presiune admisibil depășit în cavitatea abdominală poate fi ciupit. Deoarece un număr mult mai mare de bucle intestinale încearcă să se potrivească în capsula herniilor, contractând, perturbând regimul circulator necesar pentru o muncă de înaltă calitate.

Rar, dar există o strângere de la acumularea prelungită în formarea herniilor scaunului.

Medicina știe, de asemenea, astfel de tipuri de încălcări, ca retrograde și pristenochnoe.

În forma retrogradă a încălcării, există o strângere a vaselor cavității intestinale cu bucle ale intestinului localizate în hernia inghinală. Că în timpul operației poate împinge un specialist să facă o greșeală. Din acest motiv, fragmentul funcțional al intestinului poate muri sau va exista perforarea acestuia, care provoacă peritonită acută.

Forma parietală se caracterizează prin ciupirea unui singur perete al bolului de lucru. Din acest motiv, patologia este însoțită de simptome ușoare, fără a afecta ritmul obișnuit al intestinului.

În acest caz, un om simte doar un mic disconfort, fără a acorda importanță acestuia. Dar pentru timpul pierdut la pacient un fragment din peretele intestinal poate muri, datorită a ceea ce în ea se formează deschiderea care deschide stocurile interne ale intestinului, într-o cavitate abdominală, formând o peritonită.

Metode de diagnosticare și tratament

Tratamentul herniei inghinaleExaminarea bărbaților cu hernie inghinală suspectată constă în:

  • Inspecție vizuală.
  • Palparea.
  • Istoricul anterior tratamentului (simptome).
  • Radiografie cu mediu de contrast.
  • Studiu cu ultrasunete.

Este important să realizăm că tratamentul herniei inghinale cu simptome clar manifestate remediile populare nerealiste. În astfel de moduri, cum ar fi comprese decoctions de o mustață de aur, plantain sau saramură de la varza fermentate.

La momentul manifestării sindromului durerii, este necesar să se ia analgezice care ameliorează inflamația, dar numai ele nu pot scăpa de hernia inghinală.

Prin urmare, numai intervenția chirurgicală poate salva de la patologie.

Medicina moderna utilizeaza adesea metoda de excizare a herniei prin implementarea plasticii peretelui abdominal anterior. Această operație se desfășoară într-un mediu staționar, în care pacientul masculin se află într-o săptămână.

În timpul operației chirurgul disecă capsula hernială și asigură buclele acumulate ale intestinelor, îndreptându-le în forma corespunzătoare.

În același timp, specialiștii întăresc peretele abdominal slăbit în punctul de proeminență al herniei inghinale.

Asemenea operațiuni este efectuată prin metoda Shoydals , bazată pe înlocuirea țesuturilor deteriorate de țesuturile pacientului operat (autoplasmă).

În unele cazuri, o intervenție mai mare produsă chirurgical prin metoda Lichtenstein, care cuprinde, returnat capsula gryzhnoy în interiorul „pungii“ abdomen sau pansament și îndepărtarea ulterioară a acestuia. Și având în vedere prezența unei dimensiuni de calibru mare, se efectuează îndepărtarea parțială a țesutului peretelui hernial.

Țesăturile tăiate sunt cusute prin strat, fără a strânge marginile atunci când se cusături. În timpul acestui proces, plăcile speciale de plasă sunt plasate între plăcile musculare. Acestea sunt folosite pentru o fuziune mai bună a țesuturilor.

Metoda laporoscopică intervenția chirurgicală este binevenită doar în cazurile în care există o recădere a unei herni operate deja de localizare inghinală. Întrucât, în ciuda minimalizării traumatismului în timpul intervenției, merită să se considere că omul este injectat în anestezia endotraheală generală cu introducerea dioxidului de carbon.

Recuperare dupa interventie chirurgicala

Simptomele herniei inghinale la bărbațiDupă finalizarea cu succes a tratamentului chirurgical, un bolnav ar trebui să se gândească la reabilitare. Întrucât exact exact măsurile corective de restaurare vor servi drept prevenire a simptomelor herniei inghinale recurente.

Este deosebit de delicat față de corpul dumneavoastră în tratamentul operației de bandă datorită vindecării mai lungi a rănilor.

Riscul de recidivă este destul de scăzut, dar este important să aderați la lista recomandărilor prescrise de medicul curant.

De regulă, este numit care poartă un bandaj special, susținând mușchii și ligamentele abdominale. Perioada șosetelor de bandaj este determinată numai de medic.

De asemenea, toți factorii care declanșează dezvoltarea simptomelor educației inghinale ar trebui să fie complet minimizați. De exemplu, să renunțe la fumat, deoarece această acțiune stimulează kashlya- de producție necesare pentru a monitoriza greutatea tela- sa nu ridice greutati de cel puțin 2 mesyatsa- important să nu surmenaj în momentul mișcării intestinului si a vezicii urinare.

O condiție preventivă importantă este punerea în aplicare a unui grup special de exerciții destinate consolidării calitative a mușchilor abdominali.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Specificitatea tratamentului herniei intervertebrale a regiunii lombare fără intervenție…Specificitatea tratamentului herniei intervertebrale a regiunii lombare fără intervenție…
Yoga în tratamentul herniei coloanei vertebrale lombosacraleYoga în tratamentul herniei coloanei vertebrale lombosacrale
Caracteristicile herniei shmorlya și principiile tratamentului coloanei vertebraleCaracteristicile herniei shmorlya și principiile tratamentului coloanei vertebrale
Tratamentul epidermofitozei inghinale la bărbați și femeiTratamentul epidermofitozei inghinale la bărbați și femei
Copilul are o durere de stomac în buricCopilul are o durere de stomac în buric
Tratamentul unei hernie a coloanei cervicale fără intervenție chirurgicalăTratamentul unei hernie a coloanei cervicale fără intervenție chirurgicală
Dropsy of testicles la băieții nou-născuțiDropsy of testicles la băieții nou-născuți
Tratamentul herniei intervertebrale a coloanei vertebrale lombosacraleTratamentul herniei intervertebrale a coloanei vertebrale lombosacrale
Dermatita dermatita la barbati: diagnostic si tratamentDermatita dermatita la barbati: diagnostic si tratament
Ce să faceți cu o hernie în coloana cervicalăCe să faceți cu o hernie în coloana cervicală
» » Simptomele herniei inghinale la bărbați
© 2021 amigdas.com