amigdas.com

Câte fluturi au picioare. Numărul de picioare

Fluture de varzăToți copiii știu cum arată un fluture. Dar foarte puțini oameni știu unde trăiește, ce mănâncă și cum se hrănește. Și, bineînțeles, puțini oameni se întreabă câte picioare are un fluture. De regulă, astfel de întrebări sunt deranjante în acest sens Este necesar să înțelegem

în detaliu.

Mai multe despre fluturi

O variantă a unui flutureAceastă insectă se referă la speciile de artropode, dintre cele nevertebrate este cea mai dezvoltată. Este puțin probabil ca o astfel de persoană să pară indiferent la o insectă atât de frumoasă. Are o "cale de viață" complexă, trece metamorfoza dintr-o omidă târâtoare la un fluture.

În secolul al XIX-lea îndepărtat oamenii de știință au atribuit fluturi insectelor diferite, dar în curând experții au pus totul în locul lor. Acum, mai mult de 110.000 de tipuri de fluturi nu au fost studiate.

urticarie

Butterfly urticarieExemplul de urticarie din acest articol va analiza câte picioare are un fluture și cum se întâmplă transformarea lor de pe o omidă.

Urticarie cel mai adesea apare în teritoriu RF, ea este reprezentantul familiei de nymphalide.

Unde găsiți stupi:

 1. America de Nord;
 2. Asia;
 3. Europa;
 4. Japonia;
 5. China.

Urticaria și-a luat numele din cauza iubirii pentru mâncare sub formă de urzici. În toamnă, urmele masculilor mor, iar femelele rămân la iarnă în diferite vestiare, pivnițe, crăpături și alte zone ascunse. În timpul iernii, urticaria își împrăștie corpul cu aripi ca o pătură. Uneori se îngheață complet, devine ca o bucată de gheață.

Urticaria se referă la un număr mic specii de frumusețe fără aripi, care hibernează la vârsta adultă. Fluturele devine mai devreme din hibernare, se întâmplă în aprilie.

Reproducere și nutriție

Reproducerea unui flutureÎn primăvară, insectele pot fi considerate foarte bine. Și în primăvară există o altă viziune timpurie cu frumusețe ușoară - lemongrass, care aparține familiei de albi. Are aripi galbene strălucitoare, deci se numește asta.

În primăvară nu există hrană pentru fluturi, așa că se hrănesc cu sapă de mesteacăn. În vara, ei mănâncă suc de fructe, sunt, de asemenea, saturate cu nectar de la margarete sau asteri. Mai ales fluturii ca florile de păducel.

Unii insecte mănâncă argilă brută, au nevoie de saturație cu ajutorul oligoelementelor necesare. Loviturile care trăiesc în India și Malaezia, aparțin speciei de pradă. Se hrănesc cu sângele animalelor mari.

Reproducerea urticarie:

 1. În luna mai, stupii femele încep să caute locul optim pentru a pune ouăle. Ca o regulă, un astfel de loc este lăstarii tineri de urzică. Dacă fluturașul nu le poate găsi, atunci se pune ouă pe canabis sau pe hamei;
 2. fluturi-varza, de exemplu, își așează propriile ouă pe varză. Alte tipuri de fluturi au zidărie pe pământ;
 3. ouăle de urticarie gălbuie-malachite în formă seamănă cu un butoi. Femela le pune pe o grămadă pe partea inferioară a frunzei urzică;
 4. o filă include până la 250 de bucăți de ouă;
 5. Dupa ouat, femelele moare, dupa 14 zile se plaseaza omizi mici din testicule.

Aspectul urticarie

Caterpillar stupDupă ce urcând omizi, mănâncă ouăle. Apoi coboară partea frunzei cu pânze de păianjen. Aici se ascund omizi în vreme rea și ploaie. de îndată ce apare soarele, omida începe să mănânce frunzele urzici. De regulă, larvele trăiesc împreună într-un pachet, mănâncă frunzele de urzică pe care le-au eclozat.

Corpul de urticarie acoperite cu crestături asemănătoare coloanei vertebrale, împânzită cu fire de păr. Spărturile au o culoare neagră într-o bandă galbenă. Pe parcursul vieții omisei, mularea are loc de mai multe ori. Astfel, peste o lună cresc aproape 3 cm.

Câte picioare are larva?

Înainte de a număra picioarele fluturelui, ele pot fi contorizate de la oună. Are două picioare. Mai mult, atunci când o frumusețe ușoară înaripată se dezvoltă de pe o parte, șase picioare mai mari vor crește de la picioarele toracice. Omida are picioare false. Ele sunt necesare pentru găsirea omizi pe o frunză de urzică. Aceste picioare sunt scurte și groase, la sfârșit au cârlige care acționează în loc de autocolante, ajutând la menținerea omizi pe foaie.

Pe măsură ce o dolly se transformă într-un fluture

Dezvoltarea unui fluture dintr-o crizalînainte transformând o omidă într-o crizal, ea mănâncă mai puțin verdeață, caută locurile necesare în care nimeni nu o va atinge când este în stare de pupa.

Spațiile de așezare aleg foarte atent un loc unde să se transforme într-o păpușă, uneori se târasc pentru mai mult de 20 m. Ca regulă, un astfel de loc potrivit devine un zid sau un gard.

Transformarea într-un pupa:

 1. pe suprafața verticală, o omida se blochează cu capul în jos. Pe perete este atașat cu ajutorul lipiciului propriu;
 2. atunci pielea începe să alunece larva și în loc de ea se formează un pupa;
 3. pupa este unghiulară în culoare maro;
 4. după 3 săptămâni, apare un fluture. Dar până acum are aripi foarte scurte;
 5. pe astfel de aripi ea nu poate zbura, asa ca ea sta pe loc si le creste. Creșterea aripilor este foarte rapidă;
 6. De îndată ce aripile devin dimensiunea potrivită, începe să zboare în căutarea hranei.

Structura picioarelor

Structura picioarelor flutureiCâte picioare de fluturi vor fi luate în considerare mai jos. Funcția picioarelor în fluturi este runaway. Structura picioarelor:

 1. La burta fluturelui se fixează segmentul piciorului, care se numește bazin. În interior, sunt atașate mai multe rânduri de mușchi, ajută picioarele să se îndrepte și să se îndoaie. Cu ajutorul acestor mușchi, picioarele unui fluture o anumită amplitudine este dată;
 2. Între șold și pelvis se află un alt segment, numit vertlug. Această parte se referă la cea mai mică parte a piciorului, cu ajutorul căreia se asigură mobilitatea. Vertlug exercită același rol ca o articulație de șold umane;
 3. Cea mai lungă picior care poartă o sarcină grea se numește genunchi. Are o parte din coapsă. Această parte determină la ce tip de picior se poate atribui un anumit membru;
 4. Talpa are aceeași lungime cu coapsa;
 5. Glezna este ultimul segment al piciorului urticariei. Această parte este formată din 5 secțiuni și are două gălbenele la sfârșit.

Picioarele picioarelor îi ajută să audă

Urticaria are o trăsătură unică. Această specie aplică 2 perechi de picioare. 3 perechi de picioare sunt presate la piept, sunt scurtate, iar firele mici sunt așezate pe ele. Gemenii posedă fire de păr care atrag vibrații. Aceasta ajută în timp să reacționeze la pericol. Trebuie să vă amintiți că fluturii nu au auzit.

Picioarele sunt necesare pentru a merge la frumusetile fara aripi. Ele ajută la menținerea conexiunilor ceasului cu caracteristicile structurii corpului fluturelui. Picioarele sunt articulate și împărțite în 5 segmente. În același timp, labele sunt împărțite în încă 5 membri, cu o pereche de "gheare" la capete.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tot ce trebuie să știți despre rasa de iepure este "fluture"Tot ce trebuie să știți despre rasa de iepure este "fluture"
Zboară trăiesc lângă noi, dar toată lumea poate spune câte picioare auZboară trăiesc lângă noi, dar toată lumea poate spune câte picioare au
Butterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică specieiButterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică speciei
Câți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilorCâți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilor
Ce este boala fluturelor, cum se manifestă sindromul?Ce este boala fluturelor, cum se manifestă sindromul?
Câte picioare are păianjenul și de ce nu este atât de clarCâte picioare are păianjenul și de ce nu este atât de clar
Aplicarea hârtiei colorate - "fluture"Aplicarea hârtiei colorate - "fluture"
Ce fluturi mănâncă în naturăCe fluturi mănâncă în natură
Cultura insectelor - cine este acesta și habitatul săuCultura insectelor - cine este acesta și habitatul său
Spider se referă la animale sau insecteSpider se referă la animale sau insecte
» » Câte fluturi au picioare. Numărul de picioare
© 2021 amigdas.com