amigdas.com

Un băiat sau o fată este o modalitate de a determina ce gen este un catel

Cum sa determini sexul unui catelusFoarte adesea, proprietarii lipsiți de experiență ai unei femei de pomană sau care doresc să dobândească un prieten adevărat se întreabă despre metodele de determinare a sexului catelului. Atunci când apar copiii, care mai târziu vor trebui să fie atașați sau, de regulă, devine o dorință de a dobândi un câine, atunci devine necesară cunoașterea genului ei. Cum de a recunoaște o fată sau un băiat va fi completat de familie, care este numele ei pentru a da, și cum să evite faptul că, apoi, de sex masculin se va dovedi brusc să fie o mama de sex feminin?

Metoda fiziologică de determinare a sexului catelului

Metoda fiziologicăMajoritatea crescătorilor de câini nu sunt greu de determinat sexul copilului. Pentru o persoană obișnuită, departe de reproducerea animalelor, pentru a rezolva această întrebare, cum să determinăm sexul catelului, uneori este foarte dificil.

Determinați sexul catelului, puteți:

  • Ghidat de date fiziologice. Pentru a afla sexul copilului trebuie să i se inspectă burtica. La câinii de sex masculin de pe păsărică, chiar sub buric, este organul său sexual, ușor vizibil sub pliurile pielii. Atunci când vi se va expune această zonă, în viitor, va avea loc tragerea pliului pe preput și tragerea acestuia. Sub anus, în perineu, există o zonă mică cu păr. Acesta este locul în care testiculele se vor rezolva în cele din urmă. Ele pot fi găsite prin examinarea pielii bebelușului. Spre deosebire de bărbați, pentru femei este caracteristic faptul că numai papilele și ombilicul sunt prezente pe burtă. Genitalele ei (uretra, intrarea în vagin) tind să fie aproape de anus.

Atenție!

Nu vă grăbiți să determinați sexul catelului nou-născut. Genitalia la această vârstă încă nu mai poate vorbi despre nimic și atingeri suplimentare pentru copil vor irita atât el însuși, cât și mama sa. Rezultatul poate fi refuzul mamei de a-și găsi o cruzime.

Determinarea sexului prin aspect

Determinarea sexului prin aspectExistă o opinie că este posibil să se facă distincția dintre un bărbat și o femeie prin apariția unui câine, și anume, prin mușchiul și tenul său. Astfel, botul unui bărbat pare mai grav, mai curajos, mai mare și mai gros, în timp ce femela are caracteristici subtile.

Unii proprietari de câini susțin acest lucru femelele sunt mai mobile, viteza diferă. Bărbații sunt obișnuiți cu lenea, mișcările lor sunt asemănătoare cu puterea, iar mersul este greu.

Determinarea sexului căței în acest fel este puțin probabil să reușească, deoarece toți copiii diferă de viteză și ușurință. Cu toate acestea, poate fi util pentru utilizarea cu câinii mai în vârstă.

Modalități de a spune unui băiat de la o fată

Modalități de a spune unui băiat de la o fatăCând catelul ajunge șase luni, poți determina sexul respectând obiceiurile animalului:

  • Pentru puii de sex masculin la această vârstă este caracteristică ridicarea labei posterioare când urinează. Femelele vor continua să aibă nevoile lor în poziția unui mic ghemuit.
  • Bărbații tind să marcheze granițele teritoriului lor. Femele acest instinct este inerent, dar la bărbați, mai ales nu este castrat, este dezvoltat mai puternic. Pentru a determina sexul la o vârstă mai înaintată, trebuie să observați cu atenție animalele de companie. Dacă, înainte de a face față nevoii, catelul în primul rând miroase locul și apoi urinează rapid, iar acest lucru se întâmplă adesea, cel mai probabil, este ocupat să pună urme pe limitele teritoriului său. Dacă procesul durează destul de mult și nu mai des decât de una sau de două ori, cel mai probabil, aceasta este într-adevăr o ușurare a nevoii.
  • Pentru a distinge femela de bărbat la vârsta de 6-9 luni pentru ciclurile recurente de estrus. În astfel de zile, este mai bine să păstrați un animal de companie într-o cameră separată, astfel încât să puteți elimina rapid urmele de sânge dacă câinele le lasă accidental. Ciclul dintre estru este de trei săptămâni. Dacă este necesar, în timpul căldurii, puteți folosi un scutec.
  • Bărbații și fetele adulte se pot distinge prin modul în care exprimă dragostea față de proprietar. Pentru femele, într-o stare de sentimente, este caracteristică lingerea stăpânului. Acest lucru se datorează instinctului de îngrijire a tinerilor și turmelor lor. Astfel, aceasta demonstrează locația proprietarului. Pentru a determina sexul căței, această metodă nu este potrivită, deoarece pentru ei este mai mult o expresie a dispoziției și a sentimentelor decât manifestarea instinctului.

Determinarea sexului unui câine adult

Determinarea sexuluiDacă este uneori dificil de determinat sexul unui cățel, o asemenea problemă nu apare nici măcar cu un câine adult.

Cât mai mare este câinele, cu atât mai evident devine sexul ei. Astfel, un câine mascul adult poate fi recunoscut de un rack cu o laba posterioară ridicată lângă tufișuri, stâlpi, roți, mașini, colțuri de case și alte obiecte. În plus, apariția bărbatului din spate demonstrează clar prezența testiculelor seminale, care subliniază sexul în câine.

Dacă setați sexul, în ciuda tuturor manipulărilor cu catelul, nu se poate stabili, este recomandat luați elevul la un medic veterinar sau vizitați un crescător cu experiență. Ei vor găsi cu ușurință răspunsul la această întrebare!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege porecle pentru câini de rase miciCum de a alege porecle pentru câini de rase mici
Cum de a determina sexul unui iepure? Diferențe între iepure și iepureCum de a determina sexul unui iepure? Diferențe între iepure și iepure
Cum de a distinge o rață de drake - principalele metodeCum de a distinge o rață de drake - principalele metode
Cum se determină sexul unui pui nou-născutCum se determină sexul unui pui nou-născut
Cum de a determina sexul unui pui: un cocoș sau un puiCum de a determina sexul unui pui: un cocoș sau un pui
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?
Cum se determină sexul hamsterului DzhungarCum se determină sexul hamsterului Dzhungar
Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?
Cum de a determina sexul unui papagal ondulatCum de a determina sexul unui papagal ondulat
» » Un băiat sau o fată este o modalitate de a determina ce gen este un catel
© 2021 amigdas.com