amigdas.com

Caracteristici de pescuit pe rezervoarele din Krasnogorsk

Pescuit în KrasnogorskKrasnogorsk este situat în apropiere de Moscova, unde pescarii din capitală merg adesea acolo. Ei explică acest lucru prin abundența rezervoarelor pentru pescuitul plătit și gratuit. Puteți să pescuiți atât în ​​oraș cât și în afara acestuia. Se știe că pescuitul de la Krasnogorsk este foarte eficient și de multe ori găzduiește competițiile forumului Rusfishing. Krasnogorsk așteaptă oaspeții pe tot parcursul anului.

Locuri libere pentru prindere

În oraș există un parc foarte frumos, cu o cascadă de iazuri. În timpul verii, mulți pescari se găsesc pe țărmurile sale. Ei spun că peștii mari sunt rare, dar vă puteți bucura de procesul de pescuit. Cele mai frecvente tipuri sunt:

 • crapul crucian;
 • bas;
 • Rotan.

Pescuit, Krasnogorsk

Ca momeală, viermi, viermi de sânge și viermi sunt frecvent utilizate. Cele mai populare unelte de pescuit sunt plutitoare și plutitoare.

A plătit pescuitul în KrasnogorskRâul Moscova atrage, de asemenea, pasionații de pescuit. Cu ajutorul dispozitivului de prindere puteți prinde bulgări de pescărie sau biban. Ventilatoarele alimentatoarelor se întorc acasă cu o prăjitură de bâjbâi, cocoș și roach. În partea inferioară a râului puteți găsi somn și asp. Pescuitul pe râu nu se oprește și odată cu apariția iernii. Cu ajutorul mormyshki-ului captivează crapul, rahatul și roaba. Pescuitul în zadar poate fi foarte eficient în vreme bună. Pescarii pot prinde o mulțime de zander, biban și știucă în câteva ore.

Unii pescari merg în zona barajului. Există 2 iazuri, dintre care unul este considerat gratuit. Există o plajă de nisip excelentă. Majoritatea oamenilor înoată și plauiește, dar puteți să vă pescuiți. Din păcate, din cauza abundenței turiștilor, bug-urile sunt destul de slabe.

A plătit pescuitul în oraș

În Krasnogorsk, ca și în multe orașe ale țării, numărul de rezervoare plătite pentru pescuit crește anual. Acest lucru se datorează faptului că oamenii sunt obișnuiți să se simtă bine. Nu sunt gata să caute locuri "reci" de mult timp. Pe baze plătite este posibilă nu numai pescuitul, ci și odihna. Sunt construite chioșcuri și case confortabile, unde puteți sta câteva zile.

Baza populară BigCarp

În Krasnogorsk, această bază este considerată cea mai faimoasă. Acesta este situat lângă baraj. Componentele plătite și libere ale rezervorului sunt separate printr-o movilă artificială. Baza este foarte populară atât cu rezidenții locali, cât și cu moscoviți. Acest lucru se datorează faptului că se poate ajunge în termen de 25 de minute de stația de metrou "Tushinskaya". Pescarii merg cu mașina proprie și cu transportul public.

Platnik în Krasnogorsk

Lungimea rezervorului depășește 700 de metri, iar lățimea este de 150 de metri, deci există o mulțime de locuri convenabile de pescuit. Adâncimea iazului nu depășește 6 metri. Rezervorul este curățat în mod regulat de către personalul de bază, astfel încât nu există niciun tufiș sau piedică în partea inferioară. Acești pescari sunt foarte mulțumiți, pentru că nu-și strică uneltele.

Pe teritoriul bazei există un loc de parcare plătit. Trebuie să plătiți 300 de ruble pentru serviciile de securitate auto. Fiecare om care intenționează să pescuiască ar trebui să cumpere un bilet. Femeile și copiii sub 12 ani pot rămâne gratuit pe teritoriul bazei, chiar dacă doresc să pescuiască. Costul unui voucher pentru prinderea în timpul zilei este egal cu o mie și jumătate de mii de ruble. Pescuitul pe timp de noapte costă 1800 de ruble. Unii pescari, care doresc să economisească bani, iau pește de la 13 la 19 ore. Ei plătesc 1.300 de ruble.

Unii oameni vin în centrul de recreere fără uneltele lor. Ei iau tijele de închiriat. Pentru un echipament de pescuit trebuie să plătiți 300 de ruble, precum și să lăsați un depozit de o mie. Momeala poate fi cumpărată la fața locului. O jumătate de litru de furaj mixt va costa 50 de ruble.

Se știe că personalul săptămânalului de bază efectuează stocarea rezervorului. În fiecare vineri scad câteva zecimi de kilograme de pește în iaz. De aceea este aproape imposibil să rămâi fără o captură. În iaz trăiesc următoarele specii:

 • Bigkarp în Krasnogorskpăstrăv;
 • cupid alb;
 • Sturionul;
 • somn;
 • crap;
 • știucă;
 • Roach.

Iubitorii spun că puteți prinde un pește cântărind între 6 și 10 kilograme. Persoanele fizice câștigă greutate bine datorită unei baze excelente a alimentelor. În fiecare zi, peștele este hrănit astfel încât să câștige bine.

Unii iubitori vin să se odihnească cu o companie mare. Închiriază chioscuri în care poți să te relaxezi perfect chiar și în ploaie. Costul chiriei variază între 2 și 5 mii de ruble. Locurile de rezervare trebuie să fie făcute în avans, deoarece plătitorul din Krasnogorsk este foarte popular.

Prinde în Nikolsky Sloboda

Fanii de pescuit plătit în Krasnogorsk merg la baza "Nikolskaya Sloboda." Este la numai 20 de minute de mers pe jos de la Moscova, astfel încât să puteți ajunge rapid acolo. Rezervorul este considerat mare și adânc. Există următoarele specii:

 • Pescuit în Krasnogorskrâu;
 • lin;
 • crap;
 • cupid alb;
 • somn;
 • crapul crucian;
 • Roach.

Angajații bazei efectuează în mod regulat stocare și momeală, astfel încât să vă puteți întoarce acasă cu o bună captură. Costul pescuitului nu este prea mare. Timp de două ore trebuie să plătiți doar 500 de ruble. Captura pentru o zi întreagă va costa două mii de ruble. Toate echipamentele necesare pot fi închiriate la fața locului. Pe bază se află un magazin unde se vând momeală și momeală.

Munții de bază din Lumină

Plătite de pescuit la centrele de agrement pentru pescuit

Doar 10 kilometri de autostrada Pyatnitskoye este baza "Munților Lumini". Există condiții excelente pentru odihnă și pescuit. Pe bază sunt foișoare și poduri, care sunt populare printre pescari. Următorii pești trăiesc în rezervor:

 • crap;
 • păstrăv;
 • Sturionul;
 • bas;
 • știucă;
 • crucian crap.

Pe baza există o închiriere de unelte necesare, deci nu este nevoie să le aduceți cu dvs. Unii fani vin la bază împreună cu familia. În timpul pescuitului, soțiile și copiii pot înota și pot face plajă. Nu trebuie să plătiți pentru prezența lor. Costul permiselor de pescuit variază între două și trei mii de ruble, în funcție de ziua săptămânii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent pe râul KubanPescuit excelent pe râul Kuban
» » Caracteristici de pescuit pe rezervoarele din Krasnogorsk
© 2021 amigdas.com