amigdas.com

Totul despre pescuit în rezervorul Mozhaisk

Lacul artificial în vestul regiunii MoscovaUnul dintre locurile populare pentru turiști și rezidenții locali pentru pescuit este Rezervația Mozhaiskoe. Acesta a primit numele în numele districtului în care se află. Acest rezervor artificial este considerat cel mai mare din regiune - suprafața sa este de 30,7 metri pătrați. km, astfel încât rezervorul este adesea numit Mozhaisk Sea. Adâncimea sa medie ajunge la 10 m, iar adâncimea maximă - 30 m.

Istoria și caracteristicile rezervorului

Rezervorul a fost creat în râul Moscova în anii 60-62 de ani ai secolului trecut, după ridicarea centralei hidroelectrice în această zonă. Pe aceasta există o centrală hidroelectrică. Lungimea barajului, care este blocată de râu, este de 900 m. Acesta servește ca o trecere de automobile, totuși este posibil să treacă prin ea doar printr-o trecere.

Marea Mozhaisk are o formă alungită. În apele sale este insula Gorokhovsky, care este situat vizavi de satul Staroye Selo. Baza stângă a rezervorului este aproape complet plată, astfel că abordarea acestuia nu cauzează dificultăți. Coasta dreaptă are o înălțime mare și un teren neuniform, de multe ori există stânci.

Partea inferioară a rezervorului este în mare parte plată, dar există numeroase locuri în el. Cea mai mare adâncime a rezervorului este într-un canal inundat și în locuri apropiate acestuia. La sfârșitul lunii noiembrie rezervorul este acoperit cu gheață solidă. Începutul perioadei de apă curată în ea este în ultimele săptămâni ale lunii aprilie.

Anterior, Marea Mozhaisk a servit pentru navigație. Acum, rezervorul este utilizat pentru alimentarea cu apă în Moscova și servește pentru a regla drenajul în râul pe care a fost creat. Rezervorul este o zonă de agrement, astfel încât în ​​jurul acestuia există centre de recreere și așezări cabana.

pescuit

Aproximativ 30 de soiuri de pește trăiesc în rezervorul Mozhaisk. Printre ei există atât locuitori nativi ai rezervorului, cât și divorțați în mod artificial. Cele mai frecvente sunt următorii pești:

 • Ce pești se găsesc în iazplătică;
 • ide;
 • bas;
 • plătică;
 • pescăruș;
 • știucă;
 • Roach;
 • sumbră.

Mai puțin frecvente sunt burbot, podleschiki, anghile, rufe, linii de crap și crap. Printre pescari, rezervorul este renumit pentru prunele mari, a căror masă ajunge la 5-6 kg.

Permisiunea de a prinde

Pentru a începe pescuitul pe Mozhayka, este necesar să aveți un bilet special cu dvs. Puteți să-l cumpărați fie în magazinele de pescuit din Mozhaisk situate în piața centrală, fie în bazele de agrement pentru pescarii.

Călătoria oferă posibilitatea de a pescui atât de la barcă, cât și de la coastă, în orice moment al zilei. De asemenea, în Marea Mozhaisk este permis să înoate.

Nu se recomandă pescuitul pe un rezervor fără voucher, deoarece personalul Rybnadzor organizează inspecții regulate, iar lipsa permisiunii va duce la o amendă mare.

Mișcarea locurilor

Pescuitul în iazPentru pescuitul cu unelte de pescuit plutiți ar trebui să găsiți un loc cu un fund plat. Pe aceste site-uri, răzuitorul nu este rău. Nu mai puțin eficace va pescui pe gropi de adâncime și în linie - în aceste locuri există un lipici sigur, dar rigidizarea va necesita mai puternice. Dacă pescuiești la adâncimi mari, poți prinde bâjbâi, dar bug-ul este destul de instabil, așa că trebuie să schimbi periodic momeala.

Populația printre pescari este populară în apropierea satelor Bestuzhevo, Krasnovidovo și Glazovo, unde există golfuri. O alegere bună va fi un lac inundat lângă satul Myshkino - pe acest site puteți să pescuiți șopârlă și biban.

Aproape de satul Trinity bine roșu peculate și roșiatic. În apele puțin adânci din această zonă, puteți prinde o linie și un crap de crucian.

Combaterea și momeala

În rezervor există un număr mare de viermi de sânge, astfel încât peștele din acesta este plin și destul de capricios. Pentru a pescui la rezervorul Mozhaisk a fost cel mai eficient, ar trebui să acordați prioritate următoarelor unelte:

 1. Cum să pregătiți unelteleBastonul de pescuit din Bologna. Această roată trebuie să fie cuplată la cablaj. Prindeți-l puteți înțepa, gălbenuș, gălbenuș, roach, yazya și sumbru, care mușcă bine aproape oriunde.
 2. Spinning. Pentru a prinde stiuca ar trebui să fie selectate cu uneltele de testare ultralaytovuyu 15-40 g, și poate lua pe o tijă cleanul cu un test mai mic. Pescuitul deosebit de interesant cu filare va fi dacă pescuiți în găuri de canal, vânturi sau râuri.
 3. Donk. Cu o astfel de abordare, puteți prinde un anghilă, mai puține ori este prins de crap și crap. Dimineața, măgarul poate fi de asemenea prins de un știuc, numai că este necesar să alegeți un echipament cu o leșie de la un mono și un singur cârlig.

Pescuitul reușit în rezervorul MozhaiskPentru pescuitul pe un roach, sumbru sau crucian ca momeală, se recomandă să alegeți un vierme, aluat, grâu aburit sau caddis. Roșca va mușca bine dacă este hrănit cu o molie de brusture, amestecând molii cu larve. Pentru înălbire se potrivesc, de asemenea, bucăți de grăsime sau viermi.

Pentru a pescui, este necesar să o hrăniți bine, folosind viermi de sânge. Ca momeală, un vierme, burete sau aluat este potrivit.

Pescuitul pentru papuc va fi fructuos dacă folosiți momeală, momeală sau spumă ca momeală. Un spinner sau un stiuc poate fi, de asemenea, prins cu o roata de filare si un stiuc, iar momeala pentru a prinde aceasta din urma ar trebui sa fie alese mai mult. În dimineața, puteți prinde un știuc și o prăjitură mică, instalat pe donka. Aceeași captură din iaz captează anghilul, doar ca o momeală ar trebui să folosească un vierme.

O bibă mare în rezervor poate fi prinsă în prăjitură dacă pescuiți la adâncime. De asemenea, mușcă pe un spinner, numai momeala ar trebui să aibă o petală albă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Caracteristici de pescuit pe rezervoarele din KrasnogorskCaracteristici de pescuit pe rezervoarele din Krasnogorsk
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Rezervorul Gorky din regiunea Nizhny NovgorodRezervorul Gorky din regiunea Nizhny Novgorod
» » Totul despre pescuit în rezervorul Mozhaisk
© 2021 amigdas.com