amigdas.com

Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk

Pescuitul în regiunea SmolenskÎn regiunea Smolensk există două râuri mari - Nipru și Dvina Occidentală, precum și mai mult de o mie de cursuri și râuri. Există aproximativ 400 de lacuri și 300 de iazuri. Bineînțeles, cu o astfel de abundență de corpuri de apă Smolensk este bogat în pește. Pentru a prinde un kilogram sau două de crap sau de biban nu va fi dificil chiar și pentru pescarii începători.

Pescuit în orașul Smolensk

În orașul de locuri de pescuit un pic, dar pe Nipru sau Lacul TETS-2 ceva poate fi prins. Desigur, pește valoroase în Smolensk nu prinde, ci pentru crap crucian și roach - este ușor.

Niprul

Pescarii experimentati spun ca unul dintre cele mai de succes locuri de pescuit in oras - lângă drumul Okruzhnaya. Aici puteți prinde roach, cocoș, crucian, roșu, brad. Uneori, pe cârlig se întâmplă și ceva mai interesant: somn, asp, crap, stiuca, biciul. Unii pescari deosebit de norocoși au reușit chiar să prindă un sterlet. Cu toate acestea, este inclusă în Cartea Roșie a regiunii: dacă este așa, ar fi mai bine să renunți la ea.

Lacul TETS-2

Un loc de pescuit nu este cel mai potrivit, dar pentru cei care doresc să stea pe țărm cu o tijă de pescuit și nu puteți pleca în afara orașului - puteți încerca norocul aici. Apa din lac este întotdeauna mai caldă decât în ​​iazurile din apropiere, dar nu puteți înota în ea.

În CHPP-2 puteți prinde destul de mare podleschikov. Unii vin aici doar pentru dragul lor. Dar există un pește prins de la lac nu este recomandat. De fapt, CHPP-2 este un rezervor tehnic al unei centrale termoelectrice combinate. Deci, în apă pot fi substanțe chimice nocive.

Pescuitul în regiunea Smolensk

În apele din regiune, există aproximativ cincizeci de specii de pești. Practic, acestea sunt crap, biban, totuși în regiune este pus în aplicare un program special pentru stocarea iazurilor de pește. Mulțumită ei, uneori un cocoș, un cupid alb și un sterlet ajung uneori la cârlig.

Pescuit pe râurile din Smolensk

Pe Nipru, cele mai bune locuri de pescuit de lângă granița cu Belarus. Acolo, râul se extinde, devine plin de apă, adâncimea canalului poate ajunge la cinci metri, iar gropile individuale - până la zece. În aceste locuri întâlniți:

 • River de pescuit în Smolenskcrapul crucian;
 • Roach;
 • bas;
 • pescăruș;
 • somn;
 • știucă;
 • cleanul;
 • ide.

În lacurile din lunca inundată există un tench. Ei pescuiesc cu o varietate de unelte: tije convenționale de pescuit plutitoare, tije de filare, alimentatoare, măgari.

Până la sfârșitul primăverii, bug-ul din luna mai este bine urmat de idei și chub. Acești pești sunt prinși pe jumătate. Folosiți tija pentru cinci până la șase metri cu bobina fără inerție. Linia este de 0.2-0.5 mm, cârligul este nr 8. Unul dintre cele mai populare locuri aici este lângă satul Kolodni. Un alt loc de pește pe Nipru se află în apropierea satului Rachino.

Locul în care râul Serteika se varsa in vestul Dvina, in apropierea complexului arteteologic din Serti, este de asemenea potrivit pentru pescuit. Aici puteți prinde un roach, roșiatic, crap, biban, stiuca, racleta, asp.

Râul Ugra, afluent al Oka, este bogat în pește. Aici cubul, gusher, stiuca, roach, burbot, bream, asp. Uneori ajungi la somn și sterlet. Ele prind mai mult pe viermi sau momeală.

În primăvară, aspul și cocoșul merg la gândacul mai. Vara se prind pe lăcuste. Unii pescari originali folosesc momeli ca momeală. În nopțile de vară puneți închisorii pe un știuc, care îi place să vâneze în întuneric. În toamnă, știucul de pe Ugra este de pescuit pentru cani sau filare. În timpul iernii, râul atrage, de asemenea, pasionații de pescuit. Spotfishing este prins de biban, iar stiuca de gerls.

Lacuri și iazuri de pește

Pe lacurile care nu fac parte din zona de rezervă, pescuitul nu este limitat, cu toate acestea, este imposibil să prindeți plase și alte dispozitive interzise. Sunt, de asemenea, interzise bărcile cu motor. Este de dorit înainte de pescuit pentru a evita problemele pe site-ul parcului național pentru a afla despre toate interdicțiile de pe teritoriul său.

Pescuitul în lacurile SmolenskCel mai adânc lac al Smolensk - Baklanovsky. Adâncimea lui este de aproximativ treizeci de metri. În rezervor există o mulțime de yaz, biban și stiuca. Ventilatoarele pentru a prinde filarea vor fi satisfăcute.

În Lacul Sapso există aproximativ douăzeci de tipuri de pești: stiuca, bibanul, bibanul, bibanul etc.

Lacul Dgo - cel mai mare lac de pește din rezervație. Există mai multe bream mare, burbot. Pike, roșu, roach.

Lacul Rutavech este situat în districtul Rudnyansky, în apropiere de satul Zaozerye. Un iaz destul de adânc - până la cincisprezece metri adâncime. Puteți să pescuiți pentru rame, roach, crap crucian, stiuca.

La rezervorul VazuzPlata se plătește. Puteți prinde bibanul, bibanul, bujorul, yazya, roachul, crapul.

Baza Krechet nEste aproape de satul Otopka. Există un iaz în care există crap, tench și păstrăv. Pescarii au șase cabane pentru șederea lor. Pe malul bazinului Desnogorsk, există mai multe centre de recreere (Dalny Kordon, Bogdanovo) care oferă vile pentru locuitori. În rezervor puteți prinde bâzâi, șopârlă, roach, crap, stiuca.

Este important să știți despre interdicțiile de capturare a peștilor, apoi să nu aveți probleme cu legea. Este interzisă pescuitul în timpul reproducerii. În cazul în care se întâlnesc specii rare de pește, ar trebui eliberate. Rare sunt:

 • Buric din Nipru;
 • Caracteristicile pescuitului Smolenskobișnuit subcutator;
 • sig Chudskoy;
 • păstrăv;
 • râu;
 • crap;
 • gorchak;
 • un râu minnow;
 • starleta.

Pentru o bună captură înainte de a merge la pescuit, merită să ne uităm la prognoza peștilor din regiunea Smolensk. Acest lucru se poate face pe mai multe site-uri (de exemplu, gdekluet, Ru, rybalku, Ru, etc.).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
» » Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
© 2021 amigdas.com