amigdas.com

Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri

Tija de pescuit pentru pescuitul de iarnăPescuitul pentru mulți oameni nu este doar un hobby, ci o viață întreagă. Sunt cei care preferă pescuitul de vară și de primăvară, dar puțin mai puțin decât cei care nu se tem să pescuiască în iarna rece. Pescuitul de iarnă nu este mult diferit de pescuitul de vară. Mai ales pe multe lacuri se găsesc cele mai diverse pești care necesită o abordare și unelte individuale și, în special, o barcă de pescuit potrivită pentru pescuitul de iarnă.

Soiurile și destinația barelor de pescuit

Există mai multe categorii mari de tije de pescuit de iarnă:

 • pentru curent;
 • pentru momeală;
 • vii de păsări vii;
 • mormyshechnye;
 • float.

Tija de pescuit pentru curent Acesta include următoarele părți: picioare, bici, O tijă mică, cu mâner și cu bobină, cu un buzunar, cu un clic și cu o sarcină. Linia pentru astfel de coturi este selectată de la 0,18 mm în diametru până la 0,25 mm. Puteți să le montați în trei moduri:

 • Gardul lui Gardner;
 • inline;
 • Elicopter.

Alimentatorul de iarnă poate fi echipat cu un alimentator și se rotește cu un platan.

Blesnitelnye tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă există în două forme - pentru momeli ușoare și grele, în funcție de pescuit. Plămânii sunt preferați de cei care vânează pentru biban și se adună ca surfboard-uri standard (mâner, bici, bobină și bobină). Combaterea momelei grele este mai durabilă și este asamblată folosind tije speciale de pescuit și bobine grele. A da un semn sau nu este o chestiune de gust.

Trunchiuri live există două tipuri:

 • Zhivtsovki. Frigiderul pe picioare cu o bobină mare. Este cel mai adesea folosit pentru pescuitul rotan și biban. Include picioarele, un bici, o alarmă, un buzunar și o clipă.
 • Zherlitsy. Folosit atunci când capturați pești mari de pradă. De exemplu, stiuca, burbotul sau stiuca. Designul barei de pescuit este cel mai adesea alcătuit dintr-un pivot, picioare, sub-gheață și platformă.

Aproape toate cele mai bune tije de pescuit de iarnă sunt colectate conform unui principiu. Bobina este atașată la mâner sau deja montată pe el. Picioarele sunt atașate la capătul mânerului și este introdus un bici. După aceasta, se pune un buzunar, se înfășoară o linie de pescuit și se trece prin inele. Este instalat cel mai recent echipament. Dacă pescuitul este efectuat pe curent, atunci se utilizează o altă încărcătură și o conductă de leșie. Încărcătura trebuie să aibă o greutate atât de mare incat atașamentul să rămână pe jet.

Mormyshechny - aceasta este cea mai ușoară abordare. Ele sunt de două tipuri:

 • bezmotylki;
 • pentru prinderea cu o duză.

Tipuri de tije de pescuit de iarnăTijă de pescuit Bezmotylnaya nu include o bobină, linia de pescuit în ea este înfășurat pe bobină sau pe mâner. Este la fel de ușoară cu putință, iar greutatea unui astfel de dinte poate varia de la 6 la 10 grame. Dacă pescarul preferă atragerea sub formă de momeală, atunci este mai bine să folosiți balalaika. În dispunerea unei astfel de tije de pescuit, bobina este combinată cu mânerul. Există, de asemenea, un semn și un bici mic.

Echipat cu o linie de uscatoare de marmură cu dimensiunile de la 0.06 mm la 0.14 mm, un platou cu instalare detașată și atașat la mormyshka lesa.

Tijă plutitoare, în contrast cu morfina, are o greutate mai mare. Acesta include picioare pentru o poziție confortabilă pe gheață și un flotor pe care se determină mușcătura. Designul este format din:

 • float;
 • Georgia;
 • cârlig pentru atașament sau momeală;
 • linia de pescuit.

La încărcare, plutitorul rămâne în mod specific sub apă, deoarece în caz contrar poate fi restricționat de gheață.

Toolkit postavusha

Este programată o platformă pentru pescuitul pasiv pe gheață postavusha. Acesta este folosit pentru a vâna un prădător cu utilizarea de momeală de animale. Adesea este ales atunci când prind pikeperch sau rotan, iar pentru momeală este o carne potrivită sau tulka moartă. Pepinul Pike este echipat cu următoarele elemente:

 • inelul inferior este echipat cu o lesa cu un cap de jig-uri sau o mormyshka grea; actioneaza ca un platou;
 • Un cot cu un cârlig este atașat la inelul mijlociu;
 • la capătul liniei este atașată o pivotare triplă.

Atunci când capturați rotan, se utilizează numai linia de pescuit și momeala, la care este atașată momeala.

Alte opțiuni pentru uneltele de iarnă

Cele mai bune tije de pescuit de iarnăExistă, de asemenea, mai multe variante moderne de tije. În cazul în care pescarul face mai multe găuri și se teme să săriți mușcătura, puteți folosi o bară de pescuit cu auto-prindere. Mecanismul de subcotare funcționează de îndată ce peștele începe să muște. Ele sunt echipate cu cârlige cu platane sau mormyshkami. Alternativ, puteți utiliza o bară electronică de pescuit. Nu prinde captura, dar îi semnalează pe proprietar despre mușcături și buzunare la un anumit ritm.

În general, de la barele de vară obișnuite, analogii de iarnă diferă, în cea mai mare parte, de mărimea lor mică. Ele nu depășesc 60 de centimetri. Când cumpărați, trebuie să acordați atenție materialului și comodității. Un model bun va fi puternic, ușor, de înaltă calitate și plăcut în funcționare. Ei bine, dacă mânerul este fabricat din material antiderapant, de exemplu, cauciuc.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Prăjirea crucii în primăvara și vara: secretele pescuitului bunPrăjirea crucii în primăvara și vara: secretele pescuitului bun
Pescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windlessPescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windless
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Nivela arbaleta pentru pescuitul de iarna cu mainile taleNivela arbaleta pentru pescuitul de iarna cu mainile tale
» » Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
© 2021 amigdas.com