amigdas.com

Cât costă instalarea fatetelor și cum se realizează instalarea?

Cum sa aveti grija de furnirMicroprostheția este o procedură populară în zilele noastre. Pentru a pune furnir, astăzi nu numai stelele de la Hollywood, dar și cetățenii obișnuiți. Serviciul este disponibil pentru clasa de mijloc. Fibrele sunt folosite pentru a îmbunătăți culoarea și forma. Puteți instala un furnir pe un dinte sau pe un rând.

Cât costă instalarea fatetelor: instalare și preț

Costul furnirurilor și instalarea depind în mod direct de cazul specific al pacientului. În plus, alegerea materialului, precum și statutul clinicii sunt importante în înțelegerea costului acestui serviciu integrat.

Microproteza este aplicată pe suprafața frontală a dinților. Puteți folosi această metodă ca o restaurare a dinților individuali pentru a restaura un zâmbet frumos. Ferestrele nu sunt diferite de cele reale. Prin urmare, atunci când le fabricați într-un laborator special, se va ține seama de culoarea dintelui pacientului.

Plăcile de vinil se utilizează numai atunci când este imposibilă restabilirea sau albirea dinților la rezultatul dorit. În același timp, instalarea furnirului are loc într-un timp scurt. În cazul în care pacientul are defecte semnificative, instalarea fatetelor este cea mai ușoară cale de a restabili linia de zâmbet.

Costul de furnir și tipuri

Costul final al furnirului în sine va depinde direct de materialul care va fi selectat de către pacient. Până în prezent, produse izolate din ceramică și material compozit reflectorizant. Clasificați produsele în funcție de materialul principal.

 1. Caracteristicile furnirului dentarProduse ceramice. Sunt realizate la comandă din porțelan și zirconiu medical. Până în prezent, ele sunt considerate a fi cel mai bun material pentru furnir. Ei au un nivel ridicat de rezistență. Ele nu pot schimba culoarea în timp și în exterior sunt greu de distins de dinții originali. Grosimea furnirului ceramic este de până la 0,5 milimetri.
 2. Produse compozite. Ele sunt depășite și preferate generației mature. Acestea costă de câteva ori mai ieftine și au multe deficiențe în ceea ce privește estetica și viața de serviciu. În plus, acestea au avantaje semnificative ale utilizării acestora, care vă permit să instalați rapid furnire compozită și o metodă de instalare sporită.
 3. Hollywood, din ceramică și porțelan sunt cele mai scumpe. Această opțiune este preferată de stele. Ele au o grosime mică a plăcilor, care nu depășește 0,2 milimetri. În comparație, au o durată lungă de viață. În acest caz, tehnica fabricării lor vă permite să vă ștergeți dintele de smalț. Destul de des, o astfel de construcție este atașată de coroane artificiale cu ajutorul lipiciului dentar.

Instalați furnir: cost

Înainte de a instala furnalele trebuie să știți cât va costa. Până în prezent, există două tehnologii pentru producerea de furnire ceramică.

 1. Aplicarea masei ceramice cu straturi de ardere. Acest lucru se face cu ajutorul ceramicii ne-presate.
 2. Formare prin injecție cu temperatură ridicată sub presiune. Poate fi presat ceramica. Această tehnologie vă permite să creați furnir puternic. Durata lor de viață este mai lungă decât pentru alte modele, care sunt fabricate din ceramică ne-presată.

Instalați fatetele compozite în două moduri. Costul final pentru instalarea unei structuri artificiale depinde direct de metoda aleasă.

 1. Cât costă instalarea fatetelorPune-te la birou la medicul dentist. Aceste modele sunt denumite furnir terapeutic sau direct. În acest caz, un strat mic de email este îndepărtat din partea din față a dintelui. După aceea, straturile sunt aplicate cu un material compozit, restabilind astfel suprafața sa.
 2. O altă opțiune pentru instalarea de furnire compozită se află în biroul tehnicianului. În acest caz, impresia este îndepărtată înainte de furnire și dintele este ascuțit. În laborator, pentru o anumită perioadă de timp, se realizează o imprimare cu tencuială, pe care va fi modelat un furnir compozit.

Costul final al acestui serviciu va depinde direct de metoda de instalare aleasă și de imaginea clinică a pacientului.

Instalarea de furnir din ceramica: cost

Vasele ceramice sunt considerate costisitoare variantă a microprotezei. Este demn de remarcat faptul că, la început, este modelat viitorul furnir de pe computer. După aceea, ca în versiunea anterioară, măcinarea structurii se realizează cu ajutorul unei mașini de frezat. Apoi, există o procedură pentru stabilirea unei structuri temporare pe un dinte întors.

După aceasta, suprafața este procesată. Pentru o instalare mai bună Va fi necesar să-i dați o rugozitate ușoară. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aplicați cimentul și să fixați placa cu dintele. Este de remarcat faptul că furnirul nu este design detașabil. Odată ce l-ați instalat, va trebui să treceți cu ea toată viața.

Cine poate pune furnirul și cât costă?

Nu oricine poate efectua instalarea unei microinstrumente. Există o serie de indicații în care este necesar să se pună furnir.

 1. Indicații pentru utilizarea fațadelorSchimbarea culorii dinților depultați.
 2. Prezența dinților fluoroza.
 3. Eroziune deteriorată a smalțului dinților.
 4. Starea defectuoasă a dinților cu distrugerea extensivă a țesutului dur.
 5. Dacă dinții nu sunt poziționați corect, atunci când incisivii sunt răsuciți, dinții se rotesc în jurul axei și atunci când dinții sunt aliniați cu fațetele, zâmbetul pare a fi plăcut din punct de vedere estetic. Plăcile sunt aplicate nu pe un dinte, ci pe câteva imediat.
 6. În cazul în care forma anormală a dintelui și în cazul în care măsurile de restaurare nu au dat nici o eficacitate, nu puneți fațetele.
 7. Prezența umpluturilor vechi, în culori, care diferă de culoarea dintelui. Când dinții sunt cioplite și în prezența spațiilor interdentare mari.
 8. Pentru a crea un zâmbet de la Hollywood.

Contraindicații la instalarea de furnire pot apărea următoarele situații.

 1. Furnir dentarAbraziunea dentară în patologii.
 2. Ștergerea dinților cu bruxism.
 3. Obiceiuri proaste, cum ar fi unghiile de nibbling, sticle deschise sau nuci de crack.
 4. În cazul în care pacientul are o ocluzie incorectă, nu se recomandă instalarea fatetelor.
 5. În absența a șapte dinți de mestecat, nu puneți fatetele.
 6. Cu procese distructive din partea limbii, nu trebuie să instalați furnir.
 7. În cazul în care există o garnitură mare în interiorul dintelui, se introduce un furnir.
 8. Leziunea dinților din față este o contraindicație.

Ce trebuie să plătiți sau cum are loc instalarea?

Microprosthetica nu este un serviciu ieftin, deci toată lumea trebuie să știe ce să plătească. Să luăm în considerare etapele de bază ale instalării furnirului.

 1. Cum se instalează furnirul dentarEtapa preliminară în care se decide problema instalării construcției, a materialului de fabricație și a culorii plăcii viitoare.
 2. Disecția dintelui depinde de grosimea plăcii de pe suprafața frontală a dintelui, la care se îndepărtează stratul de țesut dinte dur.
 3. O impresie este făcută pe dinte și o trimite la ortodont în laborator.
 4. Este instalată o proteză temporară din plastic, care este de asemenea făcută pentru turnare.
 5. Un model de placă ceramică este preparat din baza de gips pe impresia care va fi instalată.
 6. Fixarea structurii artificiale între rânduri și gingii se realizează cu ajutorul lipiciului dentar. După aceea, se îndepărtează excesul de ciment și se măsoară mușcătura.

Furnirurile pot fi instalate fără șlefuire, dar acestea vor fi deja luminatoare. Acestea sunt realizate cu cea mai mare precizie și sunt oarecum asemănătoare construcției. Dar este demn de remarcat, că sunt lipite doar pe lipici dentar. În plus, ele sunt selectate individual, iar prețul pentru ele este destul de ridicat.

Aparatele luminoase standard sunt colectate la fața locului din kit-ul care este prezent în tehnicianul dentar. Individul este fabricat prin tomografie computerizată. Așteptați dinții cel puțin o săptămână. După aceea, ele sunt de asemenea lipite cu adeziv dentar. Preț pentru luminatoare individuale Costă cu zece mii mai mult decât cele standard.

Reabilitarea după instalarea de furnir

Ce furnire sunt mai buneTrebuie remarcat faptul că costul final al acestui produs va include măsuri de reabilitare. Bineînțeles, multe vor depinde de pacient. La urma urmei, acum nu poate duce o viață normală. Va trebui să viziteze medicul dentist o dată la două săptămâni pentru a monitoriza examinarea. După asta, trebuie să verifice localizarea pe structurile dintelui și monitorizarea prezenței plăcii de furnir.

Sensibilitatea crescută a dinților la băuturile reci și calde se poate manifesta imediat. Prin urmare, trebuie să efectuați în mod constant clătire profilactică a gurii. Consolidați-le cu geluri speciale. Curățați în mod regulat fie acasă, fie când vizitați un medic dentist. Curățarea standard a furnirului va costa cel puțin o mie de ruble pentru unul.

Costul de furnir: opțiuni

În funcție de material Prețul furnirului poate varia. Ferestrele din porțelan pot fi instalate numai în absența următoarelor semne.

 1. Cine recomanda instalarea de furnirCuloare neuniformă a smalțului și în prezența dinților ciupiți.
 2. În prezența petelor de fluoroză și o întunecare semnificativă a smalțului.
 3. În cazul în care dintele este distrus și trebuie să îndepărtați fisurile dintre dinți.
 4. Dacă există bruxism sau parodontită.
 5. În absența a șapte elemente de mestecat, structura nu este pusă.
 6. Dacă pacientul este implicat în sporturi traumatice.
 7. Când partea interioară a dintelui este distrusă.
 8. Când montați garnitura pe suprafața interioară.

Aplicarea furnirului dentarUn furnir de porțelan va costa cel puțin paisprezece mii de ruble. Acest preț va include munca, fabricarea, instalarea unui furnir și multe altele. Produsele din portelan sunt instalate în două tehnologii, dar prețul pentru ele este aproape același. Elementul de zirconiu poate gestiona până la șaptesprezece mii pentru unul. Zirconiul este un material fiabil și durabil care poate fi comparat cu ceramica. Compozit furnir este pus într-o întâlnire cu un medic. În această aplicație strat-cu-strat restabilește complet forma dintelui. În acest caz, puteți obține o nuanță maximă de culoare în comparație cu dinții învecinați.

În Moscova, tendința de instalare a furnirului poate fi diferită. De exemplu, în centrul capitalei va fi capabil să pună furnir la nouăzeci de mii, acest cost va include consultarea, instalarea materialului. Și dacă conduceți spre zona de dormit a orașului, plăcile compozite nu vor costa mai mult de cinci mii pentru una.

Fatadele de tip hollywood sunt considerate cele mai scumpe. Ele sunt fabricate în același mod ca și ceramica. Diferența constă în abordarea, și aceasta este o tomografie computerizată. Și, de asemenea, în grosimea produsului în sine, care nu este mai mare de 0,3 milimetri. Aceste plăci conțin cristale speciale care adaugă structuri de rezistență.

Inițial, va trebui să consultați un specialist cu privire la instalarea de furnir și un număr posibil de contraindicații. În viitor, specialistul va curăța cavitatea bucală, care nu este inclusă în costul total. După asta, trebuie să cheltuiți computerizata. Rezultatele vor fi impuse sub formă de ghips. Pe această bază vor fi instalate structuri temporare. De îndată ce proiectele artificiale sunt gata, ele vor fi fixate în același mod ca cele ceramice. Pentru a face acest lucru, stomatologii folosesc un adeziv special.

Microprotetica în acest fel după o restaurare adecvată poate dura până la douăzeci de ani. Prin urmare, ar putea fi utilă stabilirea unei astfel de construcții. Prețul pentru el este de la douăzeci și cinci de mii la patruzeci de mii de ruble.

Indiferent cât de mult cheltuiești bani pe materialul de furnir și pe instalarea acestuia, este important să înțelegi că toate eforturile vor fi pierdute fără o atenție specială pentru construcția artificială. Fără a respecta regulile elementare de îngrijire pentru o structură fixă ​​și o cavitate orală, banii tăi nu vor merge la nimic. În plus, puteți petrece și mai mult pe tratamentul adecvat.

După instalarea furnirului Trebuie să faceți o examinare lunară a dentistului. Această procedură este necesară pentru a vedea cât de eficient este designul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult suntLumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult sunt
Medic dentist ortopedist - cine este și ce vindecăMedic dentist ortopedist - cine este și ce vindecă
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Fila în caracteristicile și caracteristicile dinteluiFila în caracteristicile și caracteristicile dintelui
Proteze fixe: tipuri, prețProteze fixe: tipuri, preț
Restaurarea dinților: principalele tipuri și cât va costaRestaurarea dinților: principalele tipuri și cât va costa
Coroana metalo-ceramică, cât sunt dinții din cermețiCoroana metalo-ceramică, cât sunt dinții din cermeți
Restaurarea dinților: trăsături de restaurareRestaurarea dinților: trăsături de restaurare
Opțiuni pentru înlocuirea dinților: înlocuirea opțiunilor dinților pentru protezeOpțiuni pentru înlocuirea dinților: înlocuirea opțiunilor dinților pentru proteze
Implantarea imediată a dinților: prețurile și descrierea metodeiImplantarea imediată a dinților: prețurile și descrierea metodei
» » Cât costă instalarea fatetelor și cum se realizează instalarea?
© 2021 amigdas.com