amigdas.com

Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat

Ce pot face dacă blocarea portierei este întreruptăSe întâmplă adesea că întorcându-vă acasă și visezi la odihnă, se dovedește brusc că ușa din față nu poate fi deschisă, deoarece blocarea sa blocat. Ce să facem în această situație? Este mai bine să nu vă grăbiți să spargeți ușa sau să apelați specialiști, deoarece puteți deschide încuietoarea fără a deteriora ușa. Cum să acționați în această situație va determina natura și cauzele defalcării.

De ce blocarea ușii poate fi blocată

Există multe motive pentru care acest mecanism ar putea să se blocheze. Nu contează ce fel de calitate și costuri. Nu ați creat încă o încuietoare de design perfect, care să funcționeze perfect și să nu se rupă.

Înainte de rupere, orice mecanism începe să dea anumite semne. Dacă începe să profite, apoi după un timp cheia nu se oprește deloc. În acest caz, trebuie să vă gândiți la schimbarea blocării, altfel într-o zi nu puteți închide sau deschide mecanismul de blocare care a blocat. Salvați situația pot doar specialiști, ale căror apel este destul de scump.

Pentru a evita blocarea blocării, trebuie să vă familiarizați cu cu cele mai frecvente cauze ale eșecului său:

 • Ce trebuie să fac dacă blochez blocarealovit orice obiecte din gaura de chei;
 • menținerea necorespunzătoare a mecanismului (spălare și lubrifiere neregulată);
 • utilizarea blocării în alte scopuri (de exemplu, sticle de desfacere, pachete de deschidere etc.);
 • manipulări prea puternice cu încuietoarea în timpul funcționării ușii;
 • utilizarea unei chei duplicate de o calitate foarte slabă;
 • căsătoria producătorului;
 • dacă este încuiată o blocare a cilindrilor, atunci probabilitatea este mare ca praful sau așchii de metal să cadă în gaură;
 • datorită umidității crescute, pânza ușii din lemn poate fi umflată;
 • prea multă lovitură cu o ușă din lemn sau metal;
 • înclinarea frunzei ușilor;
 • căzând din mecanismul de fixare și blocând capsula.

Astfel, există multe motive pentru care mecanismul începe să se deterioreze. Dacă nu luați măsuri preventive, atunci nu veți putea evita ruperea.

Ce trebuie să faceți dacă blocarea este blocată

Dacă s-au întâmplat toate aceleași neplăceri, atunci puteți încerca să găsiți o cale de ieșire din această situație. Pentru a face acest lucru, a inventat un număr mare de moduri diferite, simple și destul de complexe. Puteți utiliza instrumente improvizate, de exemplu, sârmă sau ac de păr, sau unelte speciale, cum ar fi o șurubelniță, o bulgăreană, clește, burghiu, resturi, etc. Unele utilizează chiar și pile mecanice speciale.

Dacă nu puteți face față situației pe cont propriu, este mai bine să folosiți serviciile unui lăcătuș din serviciul comunal sau să apelați la angajații Ministerului Situațiilor de Urgență. Există, de asemenea companii speciale, furnizarea de servicii pentru deschiderea urgentă a ușilor.

Cum se deschide ușa când se blochează încuietoarea cilindrului

Cum pot deschide ușaUrmătoarele probleme apar dacă ușa cu mecanismul cilindrului este blocată:

 • Cheia nu este scoasă în nici un fel;
 • este dificil să se întoarcă mecanismul;
 • mecanismul scârțâie în timpul revoluțiilor.

Foarte des în timpul deschiderii ușii de intrare penează larva castelului sau cheia este blocată. Ce se poate face în aceste cazuri?

Mai întâi, folosindu-vă o perie de fier, este necesar să curățați ușa și găurile de chei, deoarece cauza defecțiunii poate fi praful sau vopseaua. Apoi, blocarea ușii trebuie să fie unsată cu kerosen sau ulei de motor, apoi rotiți cheia. În cazul în care aparatul continuă să curețe, puteți încerca să scoateți cheia cu clești. Dacă acest lucru nu ajută, va trebui să forați gaura de chei și să o înlocuiți cu una nouă.

De asemenea, unul dintre motivele de confiscare poate fi înclinat ușă frunze. În acest caz, aveți nevoie de o pană, o șurubelniță sau o daltă. Instrumentul trebuie să fie ciocănit în locul unde ușa este pusă pe cutie, după care este necesar să se pună construcția în poziție, folosind o pârghie ca o pârghie. În același timp, ar trebui să trageți mânerul pentru a deschide ușa de fier.

Cum să deschideți ușa frontală cu un blocaj de blocare

Dacă există probleme cu încuietoarea de blocare, când cheia se blochează după trei rotații, iar al patrulea este complet imposibil de făcut, atunci protuberanțe longitudinale, care nu dau cheia să se înșele. După aceea, trebuie să introduceți cheia cu cealaltă parte și să încercați să deschideți ușa. Cu toate acestea, dacă astfel de proeminențe nu au nimic de coasere, atunci este necesar să strângeți ușor gaura de chei și să introduceți cheia în sus.

Ce trebuie să faceți dacă o cheie este blocată în încuietoare

Pentru a depana, trebuie să aflați motivul pentru care s-ar putea să se blocheze. Dacă blocarea funcționează minunat când ușa este deschisă și atunci când începe să se închidă la una din rotiri, aceasta ar trebui făcută prin plicarea cadrului ușii. În acest scop, următoarele instrumente:

 • foraj;
 • fișier;
 • Bulgară.

Este, de asemenea, necesar să se trateze mecanismul cu un spray de silicon și să fie precauți pentru a scoate cheia. Pentru a împiedica acest lucru din nou, blocarea este cel mai bine înlocuită.

Ce trebuie să faceți dacă cheia este spart în blocarea portierei

Este destul de dificil să deschideți încuietoarea în cazul în care cheia a rupt. În cazul în care vârful său se stinge, atunci puteți încerca scoate clestele. Dacă este adânc în mecanism, atunci în acest caz va fi necesar să se folosească un jigsaw. danturii pânzei subțiri ar trebui să împinge în sus instrumentul în gaura cheii din partea de jos, apoi la rândul său, în scopul de a ridica o cheie și scoateți cu atenție lama, împreună cu un fragment. Dacă cipul nu a putut fi scos, atunci încuietoarea ar trebui să fie dezbrăcată și să o primească.

concluzie

Trebuie să aveți grijă cu încuietoarea ușii din față, deoarece utilizarea forței brute, precum și funcționarea necorespunzătoare duc adesea la blocarea acesteia, și apoi se rupe chiar. Din această cauză, puteți suferi anumite pierderi financiare, dacă nu puteți deschide ușa singură și trebuie să sunați un maestru.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Lecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioareLecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioare
Cum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocatăCum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocată
Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorareCum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Am nevoie de un mâner din plastic cu o încuietoare?Am nevoie de un mâner din plastic cu o încuietoare?
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Ce trebuie să faceți dacă cheia este ruptă în încuietură și cum să o scoatețiCe trebuie să faceți dacă cheia este ruptă în încuietură și cum să o scoateți
» » Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat
© 2021 amigdas.com