amigdas.com

Cum de a deschide un blocaj fără chei?

Cum să deschideți o cheie de blocare fără cheieCu siguranță, fiecare dintre noi, cel puțin o dată în viața sa, a pierdut cheia de la ușa din față. Când vezi o ușă în fața ta, care închide accesul la o casă sau altă cameră, începi să te gândești cum să intri fără să ai o cheie. Pentru a fi mai ușor de înțeles, trebuie mai întâi să evaluați designul ușii, deoarece toate modelele sunt diferite tipuri de încuietori. Apoi, veți afla despre cele mai comune metode care vă permit să intrați în camerele încuiate fără o cheie. Dar aș vrea să vă reamintesc că veți avea nevoie de experiență pentru a rezolva cu succes această problemă.

Este posibil să deblocați blocarea cu propriile mâini, dacă nu există o cheie?

Învățarea tehnicii de deschidere a încuietorilor este o activitate foarte interesantă care vă va ajuta să înțelegeți mai bine mecanismul lorDacă ai rămas fără chei și trebuie să deschizi urgent ușa, atunci nu e nevoie de panică. Încercați să evaluați problema. La urma urmei, atunci când intrarea este blocată de o ușă interioară subțire, ea poate fi deseori deblocată fără o anumită abilitate. Dar dacă trebuie să faceți față unei uși metalice de la un producător bine-cunoscut, atunci chiar și un specialist va trebui să transpire. Dacă nu sunteți sigur de succes, atunci Nu pierdeți timp și efort și nu stricați construcția usi cu cutii de scule. În astfel de situații, se recomandă încredințarea acestei activități profesioniștilor.

În cazul în care lucrarea este luată de un specialist, atunci el va fi capabil să deschidă de blocare de orice design. Este familiarizat cu particularitățile mai multor mecanisme de blocare, astfel încât nu poate fi dificilă deblocarea ușii într-un mod intelectual, menținând intact mecanismul de blocare. Prin urmare, dacă decideți să utilizați serviciile unui specialist, aceasta nu va fi întotdeauna o decizie sensibilă. Fiabilitatea anumitor modele poate fi imaginar, ci pentru că, dacă aveți instrumentele necesare, atunci le puteți deschide destul de repede. Vom vorbi mai departe despre cele mai accesibile dintre ele.

Deschidem dispozitivul de blocare al ușii interioare

Cele mai multe lacăte pot fi deschise cu o cutie de tablăCum de a deschide un blocaj fără chei, fără a recurge la ajutorul unui profesionist? Dacă aveți de-a face cu o ușă interioară, atunci deschiderea acesteia pentru voi nu va fi foarte dificilă. Cel mai adesea, aceste blocuri de uși sunt echipate cu mecanisme de blocare, în construcția căruia există o zăvorâre pe o parte, iar pe de altă parte o parte care seamănă cu o gaură de cheie. Având în vedere acest lucru aceste usi sunt foarte rar blocate, proprietarii deja în primele săptămâni sau luni după instalare își pierd cheile pentru ei.

Deseori, ușa este blocată din cauza neglijenței copiilor mici. Odată ajunși la intrare, pot bate ușa, închid zăvorul și, spre deosebire de convingerea adulților, nu vor să deschidă ușa. Firește, părinții se tem de bebelușul lor, deoarece rămâne singur în cameră. Din acest motiv, este important să deschideți încuietoarea cât mai repede posibil, astfel încât ulterior să își mențină starea de lucru. Această sarcină poate fi rezolvată prin efectuarea următoarelor operații.

  • Găsiți gaura de chei și familiarizați-vă cu designul său;
  • găsiți instrumentul potrivit pentru deschiderea blocării;
  • începeți deschiderea ușii, faceți totul cu atenție.

Cum de a deschide încuietori de diferite forme?

Cum se deschide un lacăt fără cheie.Există astfel de modele de încuietori, în care puțul are o formă rotundă. În acest caz, pentru a găsi acest lucru, este mai bine să găsiți o spiță subțire, un clip mare deschis, un șurub sau o scobitoare. După ce ați determinat cu o unealtă potrivită, plasați-o în gaură, după care apăsați ușor o mână și, în același timp, începeți să eliberați a doua mână sau să răsuciți mânerul. Dacă totul se face corect, ușa se va deschide.

În mod similar, ar trebui să se facă într-o situație în care puțul de blocare are o formă plană. Pentru a putea face față acestei blocări, trebuie să găsiți un instrument plat. În acest scop, puteți utiliza foarfece ascuțite, un cuțit cu o lamă îngustă, un filet de unghii sau un mâner de linguriță. După selectarea instrumentului, trebuie să-l lipi în gaura, apoi cu o singură mână să faceți clic pe ea și, în același timp, începe a doua răsuciți-l și coborâți mânerul ușii.

Deblocați blocarea cilindrului fără o cheie

Cum de a deschide un blocaj fără cheie?Dificultăți mari pot apărea dacă ușa încuiată este echipată cu o blocare a cilindrului. Având în vedere marele secret al unor astfel de dispozitive de blocare, metodele inteligente de autopsie nu vor ajuta întotdeauna să rezolve problema. Deși cu experiență puteți intra în interior dacă utilizați o clemă de hârtie sau o șurubelniță foarte subțire curbată.

Dacă vorbim mai detaliat despre metoda intelectuală de rupere a mecanismelor de blocare a cilindrilor, atunci de aici Este necesar să efectuați anumite acțiuni cu ajutorul unei cleme de hârtie și a unei șurubelnițe, unde prima va fi folosită ca cheie principală, iar cea de-a doua va efectua funcțiile unei role. Încercarea de a deschide o metode similare de închidere, ține cont de faptul că cel mai important punct aici - pentru a insera o gaura cârlig, astfel încât secretul de fonturi au luat poziția corectă. Ei trebuie să fie aranjați în ordine, ajutându-i în același timp pe cei complicați. Cu diligența necesară, larva va începe să fie vândută. Pentru a înțelege dacă fonturile sunt instalate corect, este necesar să evaluați vizual locația acestora una față de cealaltă și să vă concentrați asupra sunetului.

Cu ajutorul unui clemă de hârtie, trebuie să mutați unul câte unul toate pinii, ajutând ruloul. Și de fiecare dată când trebuie să verificați dacă este posibilă rotirea cilindrului. Numai atunci când începe să renunțe, veți putea rezolva problema. Acordați atenție faptului, care sunt sunetele din fântână în timp ce lucrați la deschiderea încuietorii. Așa că puteți să vă opriți în timp dacă faceți ceva greșit. În caz contrar, puteți să o rupeți pur și simplu.

Folosim metoda brută

Blocarea încuietorilor

Dacă dispozitivul de blocare de la domiciliu nu ajută la rezolvarea blocării, puteți să vă întoarceți la o metodă mai brutală de hacking. Totuși, aici există o nuanță importantă: puteți conta pe succes numai dacă blocarea larvelor nu are protecție împotriva coagulării și forării. Dacă decideți să utilizați această metodă, atunci trebuie să pregătiți următoarele instrumente:

  • perforarea electrică - de preferință cât mai multă putere;
  • burghiu pentru metal;
  • șurubelniță groasă;
  • ciocan.

Imediat pregătiți pentru faptul că, după ce ați folosit această metodă de hacking, va trebui să instalați o nouă larvă. În primul rând, încercați un rol puternic în munca dvs. Pentru a face acest lucru, luați o șurubelniță și puneți-l în blocare, pe cât posibil. Puteți aplica chiar și câteva lovituri cu un ciocan. După asta, începem să o prindem. Realizând că, după ce șurubelnița începe să se rotească și larva, este necesar să trageți șurubelnița și să extrageți secretul. Făcând asta, poți intra înăuntru.

Deschidem ușa cu un șurub

Cum de a deschide o încuietoare cu o clemă de hârtie, ac de păr, mitralieră, pin?Dacă după examinarea ușilor a devenit clar că este echipat cu un sistem de blocare a rack-ului, atunci vă puteți liniști. Desigur, astfel de dispozitive de închidere este asigurată o protecție suficient de bună de la hacking-ul brut. Cu toate acestea, dacă aplicați metode intelectuale împotriva lor, veți face față cu ușurință cu ele. Pentru a facilita deschiderea unei asemenea încuietori, trebuie să fie lubrifiată, pentru care folosiți lichidul WD-40. Apoi puteți alege oricare dintre următoarele metode de hacking.

  1. Ca instrument, puteți folosi două șurubelnițe plate cu tije subțiri. Rețineți că este necesar să utilizați șurubelnițe care pot intra cu ușurință în puțul de blocare fără prea mult efort. Mai întâi, este necesar să plasați o șurubelniță în așa fel încât să fixați crestătura șurubului cu ea. Apoi trebuie să fie ușor deplasat, după care este necesar să se ia o altă șurubelniță și să se fixeze poziția sa. După aceasta, trebuie să efectuați din nou acțiunile de mai sus: găsiți o notă nouă, mutați totul și mutați o altă șurubelniță. Aceasta se face până când se deschide blocarea.
  2. Folosim o cheie din lemn. Poate că nu vei avea o cheie. Cu toate acestea, nu vă faceți griji în legătură cu acest lucru. Puteți să o faceți cu ușurință. Pentru a face acest lucru, este necesară o rocă moale a unui copac, din care este necesar să se facă o pană din lemn de dimensiuni adecvate. Apoi, luați această pană și introduceți-o în gaura de blocare până când se oprește, dacă este necesar, făcând eforturi fizice. Apoi trebuie eliminat. După inspectarea panoului, veți vedea niște crestături, datorită cărora îl puteți modifica pentru a face să pară o cheie reală.
  3. Deblocați încuietoarea apăsând ușa. Sarcina dvs. de a deschide încuietoarea este mult mai ușoară dacă mecanismul de blocare este așezat astfel încât să puteți apăsa frunza ușii. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați o „rangă“, puneți-l între glaf și pe web, și apoi trebuie să încerce să-l depășească, până când se oprește. După aceea, introduceți o șurubelniță în fanta creată și scoateți șuruburile de blocare în lateral. Ușa va fi deschisă.

Cei mai mulți dintre noi nu știu cum să ne comportăm într-o situație în care cheia este pierdută, dar în interiorul ei este necesar să ajungem acolo urgent. Deși experții știu să deschidă ușile de blocare fără deteriorare, oricare dintre noi poate, de asemenea, să rezolve această problemă. Sunt mulți destul de simplu în punerea în aplicare a metodelor, Este posibilă deschiderea blocării, indiferent de design. Prin urmare, dacă doriți să vă aflați în interior, încercați să faceți totul cu atenție. Dacă nu aveți încredere în abilitățile dvs., este mai bine să consultați un specialist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocatCum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat
Cum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocatăCum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocată
Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorareCum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Cum de a deschide o ușă fără o cheieCum de a deschide o ușă fără o cheie
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Ce trebuie să faceți dacă cheia este ruptă în încuietură și cum să o scoatețiCe trebuie să faceți dacă cheia este ruptă în încuietură și cum să o scoateți
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
» » Cum de a deschide un blocaj fără chei?
© 2021 amigdas.com