amigdas.com

Cum să înveți un câine echipei să mintă

Echipa se află în formarea câinilor"Minciuna" - una dintre comenzile de bază pentru formare, care este adesea folosită în viața de zi cu zi. Poate fi util atunci când este transportat cu mijloace de transport public, la examinarea cu un medic veterinar. Prin participarea la diferite tipuri de spectacole și expoziții, această abilitate este obligatorie și în programul de performanțe.

Oricine a pornit un câine, știe cât de greu este să trăiești cu un animal domestic, dar nesăbuit. Și nu contează care este rasa câinelui. În orice caz, va avea instinctele inerente tuturor animalelor și animalelor propriul personaj. De aceea, este deosebit de important să fii o autoritate pentru animalul tău de companie și să înveți implicit și în orice situație să faci cel puțin comenzile de bază.

În viață, pot exista cazuri. Un câine poate ataca o persoană nativă sau casuală, poate alerga după o pisică sau o mașină, deveniți agresivi într-un loc aglomerat. Pot exista multe situații. Cu o abordare responsabilă a problemei formării, orice comportament nedorit va fi oprit rapid, într-un cuvânt sau într-un gest.

"Minciuna" este unul din miezul instruirii. Adesea necesită o viață normală. De exemplu, în timpul transportului în transport, în timpul unui veterinar, cu participarea la spectacole pentru câini sau la expoziții. Continuând de aici, este foarte important să înțelegeți cum să înveți câinele echipei să se "culce".

Primul lucru pe care trebuie să-l decideți în ce poziție ar trebui să aibă câinele dacă ar fi să-i "coboare". Depinde de rasa, dimensiunea sau alți factori importanți pentru gazdă. Pentru intern și vânătoare cea mai comună poziție, la care se află capul câinelui pe picioarele alungite din față, iar nasul atinge ușor la vârful labei. Câinii de serviciu chiar și în poziția înclinată ar trebui să fie întotdeauna gata să execute o altă echipă, așa că ar trebui să fie cu capul în sus.

De ce este important comanda "minciuna"?

Câini de pregătireEste dificil ca câinii să învețe să se forțeze să rămână singuri într-un loc necunoscut și, în același timp, să nu se ducă după proprietar. Alte echipe "pentru mine" sau "ridică-te" sunt realizate cu mai multă bucurie și opriți sarcina neplăcută. Din acest motiv, primul lucru pe care trebuie să-l antrenezi este să-ți antrenezi echipele de animale de companie să "stea" și să "mintă". Alte echipe vor fi mai ușor de antrenat. Un câine bine pregătit trebuie să se așeze în orice moment de distracție, luptă sau vânătoare. Numai în acest caz, puteți fi complet sigur că câinele înțelege pe deplin această comandă și nu va eșua.

Cum de a învăța un cățeluș să "mintă"?

Îmbrăcarea unui tânăr catelLa o vârstă fragedă, predarea echipelor nu are sens. Animalul de companie ar trebui să fie pregătit pentru cunoștințe noi. În caz contrar, el nu va putea înțelege ceea ce înseamnă fiecare echipă. Încercările de antrenament a unui catel la vârsta de până la trei luni sunt echivalente în majoritatea cazurilor cu predarea unui copil de trei ani cu subiecții din primul an instituție de învățământ superior. Un catel cu un caracter foarte rapid si activ va uita pur si simplu totul foarte repede, iar a doua zi totul va trebui sa inceapa din nou.

Animalele de companie sunt cam la fel ca oamenii. O chitanță noi cunoștințe în copilărie este dată cu ușurință, iar altele trebuie repetate de multe ori. Așadar, aveți grijă și nu pierdeți un moment important. Primele lecții se desfășoară sub forma unui joc. Iar când îți dai seama că animalul tău este gata pentru noi abilități, începe să se apropie de problemă cu toată seriozitatea.

Specialiștii recomandă începerea formării la vârsta de trei luni. Aceasta este vârsta cea mai optima pentru caini pentru antrenament. Această recomandare este relevantă nu numai pentru echipa "minciună", ci și pentru alte echipe. De asemenea, pentru o formare eficientă, câinele trebuie să înțeleagă în mod clar cine este proprietarul său. Ar trebui să fie o persoană care își petrece mult timp cu ea și se îngrijește de ea din copilărie. Prin urmare, în primele luni de viață a unui animal de companie, nu este de dorit să permiteți altor persoane să petreacă mult timp cu ea, de multe ori pentru a trata cu tratează, fier, joacă.

Reguli generale

Reguli pentru formarea câinilorUna dintre regulile de bază este o regulă și o abordare consecventă a acestui caz. Pentru instruirea corectă a câinilor la echipe, este important să învățați în avans metodele corecte de pregătire și eventualele greșeli. Experții recomandă vizualizarea diferitelor videoclipuri pe Internet pentru a înțelege în mod clar tehnicile și metodele de a învăța echipa să se "culce".

Un loc de antrenament este ales calm și calm, unde nu va exista fără sunete distragatoare sau alte animale. Merită să fiți atenți la faptul că locul a fost curat. De asemenea, va fi mai bine ca un câine să se așeze pe pământ. Efectuarea de lecții la domiciliu este riscantă, deoarece animalul poate învăța că este necesar să se supună numai în interiorul apartamentului. Nu utilizați rudeness sau cruelty în timpul antrenamentului. Orice tip de comunicare cu un animal ar trebui să se bazeze pe afecțiune și înțelegere. În ochii animalului de companie trebuie să arăți ca un lider, dar nu un tiran.

Abordarea acestui caz ar trebui să fie imediat corectă, deoarece va fi mult mai dificil să se recalifice decât să predea de la zero. Încercați să nu vă confundați animalul în încercarea de a grăbi și combina comanda "minciună" cu alții, mai ales în aceeași ordine. Câinele își poate aminti această secvență de comenzi și numai în această ordine îi va efectua. Este important ca atunci când învățați echipa să se "culce", nu permiteți animalului să se ridice până când proprietarul acordă permisiunea. Disciplina și executarea exactă a comenzilor cele mai importante etape ale instruirii.

Algoritmul de formare a echipei de a "minți"

Începeți să-i învățați pe animalul de companie să se "culce" din postura de ședere, așa că va fi mai ușor. Din acest motiv, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să antrenezi echipa să "stea". Când această echipă este stăpânită, lăsați catelul să stea la piciorul stâng.

Apoi, procedăm în pași:

  1. Aduceți în nas un mic dejun delicios și spuneți în mod clar "minciună".
  2. Introduceți ușor mâncarea pe pământ. Câinele va ajunge pentru delicatețe și va trebui să se culce.
  3. Lăudați catelul, faceți accident vascular cerebral și repetați exercițiul.

Unele animale pot încerca să smulgă mâncare din mâinile lor, să se întoarcă sub picioarele lor. Dați delicatețea numai dacă observați cel puțin încercări mici sau nesigure de a vă așeza. Dacă câinele nu vă ascultă, atunci nu dăruiți. Desigur, este de dorit să se antreneze pe un stomac gol. Dar acest lucru nu înseamnă în nici un caz că este necesar să aduci un animal de companie la epuizare. Dacă câinele are o dorință de a schimba poza, puneți doar o mână pe spate sau trageți în jos lesa. În caz de neascultare, este necesar să pedepsească ușor, dar în același timp să acționăm cu încredere. Când animalul nu cade, încercați să îl mențineți în această poziție timp de cel puțin 5 secunde. Dacă există încercări de a schimba poza, spuneți câinelui să se așeze într-o voce calmă.

O dată la fel de atenție la faptul că câinele se așeza, așa cum este necesar și nu a căzut într-o parte. Unele animale, cu un caracter deosebit de încăpățânat, ar putea să nu vrea să se așeze pe ordine. În acest caz, încercați să prindeți momentul în care câinele are dorința de a se culca. În acest moment, spune-i să "minte". Va avea sentimentul că acest lucru a fost făcut la comanda ta.

Încercați să nu faceți următoarele greșeli în timpul antrenamentului:

  • Tehnica de antrenament pentru câiniVkusnyatinu nu dau de fiecare dată pentru comanda executată. Este mai bine să o faceți o dată sau chiar mai rar.
  • Spuneți comanda o singură dată. Lăsați câinele să se obișnuiască, că proprietarul trebuie să se supună primei întâlniri.
  • Aveți grijă ca câinele să nu se obosească. Modificați din când în când o lecție la alta.

Fixați executarea comenzii vocale "minciună" cu un gest al mâinii. Pentru a face acest lucru, trageți rapid palma în jos și coborâți rapid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pregătești un câine acasăCum să pregătești un câine acasă
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
» » Cum să înveți un câine echipei să mintă
© 2021 amigdas.com